ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Eγω κραταω οτι ολη η ομαδα εδειξε πολυ καλη διαθεση και διαθεση να παιξει μπαλα. Υστερησε λιγο μονο ο Ακγουστο που δεν ηταν σε καλη μερα σημερα.
Εκπληκτικός Μίσιτς! Πραγματικός υπολογιστής...
Από δίπλα του ο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ Γιαννούλης!
Μόνος αρνητικός για εμένα ο Μπίσεσβαρ. Μου έσπασε κυριολεκτικά τα νεύρα! Σκέτη καταστροφή!
Θετικό και το 1ο (μέσα Οκτωβρίου !!!) clean sheet της ομάδας.
ΥΓ: Πολύ πούστικη η διαιτησία του Φωτιάδη. Μας γέμισε κάρτες χωρίς λόγο, και φυσικά κορυφαία στιγμή όλων το πέναλτυ στον Ίνγκασον που δεν το εξέτασε ΟΥΤΕ το var!
Από δίπλα του ο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ Γιαννούλης!
Μόνος αρνητικός για εμένα ο Μπίσεσβαρ. Μου έσπασε κυριολεκτικά τα νεύρα! Σκέτη καταστροφή!
Θετικό και το 1ο (μέσα Οκτωβρίου !!!) clean sheet της ομάδας.
ΥΓ: Πολύ πούστικη η διαιτησία του Φωτιάδη. Μας γέμισε κάρτες χωρίς λόγο, και φυσικά κορυφαία στιγμή όλων το πέναλτυ στον Ίνγκασον που δεν το εξέτασε ΟΥΤΕ το var!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Κυρ 20 Οκτ 2019, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
hasio_john έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιανού είναι η ασίστ στο 2ο γκολ;
Ο Γιαννούλης προωθήθηκε από τα αριστερά, σέντραρε και ο Λημνιός το έβαλε.
Στο 3ο γκολ η ασίστ ήταν του Στοχ.
Το πρώτο μπήκε χωρίς ασίστ! :p
Η Superleague μας έχει χρεώσει με 3 ασίστ!
- PAOK_Antarctica
Το τρένο φαίνεται να πήρε μπρος.
Απόβαση στον Βόλο τώρα.
Απόβαση στον Βόλο τώρα.
- navigator11
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Συνοπτικά, πολύ εύκολη νίκη. Τελικά, αγωνίστηκε ο Στοχ. Οκ, ο προπονητής ίσως "έφαγε" χέρι για να του δώσει αγωνιστικό χρόνο. Ή ήταν κάτι σαν δώρο για τα γενέθλια του παίχτη χτες. Δε θα το μάθουμε ποτέ. Απλά εδώ μέσα διαβάζαμε επί βδομάδες ότι είχε εξανεμιστεί κάθε ελπίδα να τον δούμε αγωνιζόμενο επί Φερειρα τον Σλοβάκο. Τον είδαμε εν τούτοις. Τον βρήκα αρκετά ζωηρό. Μου άρεσε γενικά. Είχε και το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ στο τέλος του ημιχρόνου.
Επέστρεψε ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Μεγάλη υπόθεση. Μόλις πιάσει ρυθμό, θα "ατσαλώσει" η ομάδα μεσοεπιθετικά. Ήδη στα ούτε δέκα λεπτά, που έπαιξε απόψε, έκανε 2 25αρες μπαλιές ικανές να δημιουργήσουν ρήγμα στην άμυνα της Λαμίας. Αυτός κι ο Στοχ δείχνουν μεγάλη ικανότητα σε αυτόν τον τομέα. Λογικά θα τον δούμε για κανένα 25λεπτο την άλλη αγωνιστική.
Για τον Γιαννούλη δε χρειάζεται να κάνω κάποια μνεία. Είναι τέτοια η σταθερότητά του μέχρις στιγμής που θα μπω σε σκέψη να σχολιάσω για αυτόν, όταν παίξει σερί 2-3 παιχνίδια όντας άθλιος.
Πρώτο 90λεπτο Ίνγκασον. Δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ο άνθρωπος. Φαίνεται αυτό. Είχε και ωραίες αντιδράσεις στον αγώνα. Είχε και κάποιες ατσούμπαλες. Ήταν και τέτοια η έκβαση του αγώνα σήμερα που τα συμπεράσματα για την άμυνα είναι κάπως επισφαλή. Βέβαια, η ουσία δεν αλλάζει. Πρώτη φορά που κρατήθηκε το μηδέν. Με Ίνγκασον μέσα. Ίσως τυχαίο. Ίσως και όχι. Θα δείξει.
Αναφορικά με τους υπόλοιπους δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο, εξαιρουμένων των Σβιντέρσκι και Μίσιτς. Ο Πολωνός σε κάθε παιχνίδι μου αρέσει όλο και περισσότερο. Είναι μεγάλος μαχητής. Κυνηγάει, όσο έχει δυνάμεις, και τη σκιά του. Τρομερή νοοτροπία. Πέρα από το ότι έχει το γκολ. Και κλείνω με τον Κροάτη. Τον οποίο και ψήφισα MVP. Τρομερό εργαλείο. Τρομερό. Δε στέκομαι στο σκοράρισμα τόσο. Που, εννοείται, δεν είναι αμελητέο. Είναι ο Σβιντέρσκι του κέντρου. Κι ο Πολωνός είναι ο Μίσιτς της επίθεσης. Μυαλό, τεχνική και κυνήγι. Τέτοιας νοοτροπίας παίχτες θέλω στον ΠΑΟΚ.
Επέστρεψε ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Μεγάλη υπόθεση. Μόλις πιάσει ρυθμό, θα "ατσαλώσει" η ομάδα μεσοεπιθετικά. Ήδη στα ούτε δέκα λεπτά, που έπαιξε απόψε, έκανε 2 25αρες μπαλιές ικανές να δημιουργήσουν ρήγμα στην άμυνα της Λαμίας. Αυτός κι ο Στοχ δείχνουν μεγάλη ικανότητα σε αυτόν τον τομέα. Λογικά θα τον δούμε για κανένα 25λεπτο την άλλη αγωνιστική.
Για τον Γιαννούλη δε χρειάζεται να κάνω κάποια μνεία. Είναι τέτοια η σταθερότητά του μέχρις στιγμής που θα μπω σε σκέψη να σχολιάσω για αυτόν, όταν παίξει σερί 2-3 παιχνίδια όντας άθλιος.
Πρώτο 90λεπτο Ίνγκασον. Δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ο άνθρωπος. Φαίνεται αυτό. Είχε και ωραίες αντιδράσεις στον αγώνα. Είχε και κάποιες ατσούμπαλες. Ήταν και τέτοια η έκβαση του αγώνα σήμερα που τα συμπεράσματα για την άμυνα είναι κάπως επισφαλή. Βέβαια, η ουσία δεν αλλάζει. Πρώτη φορά που κρατήθηκε το μηδέν. Με Ίνγκασον μέσα. Ίσως τυχαίο. Ίσως και όχι. Θα δείξει.
Αναφορικά με τους υπόλοιπους δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο, εξαιρουμένων των Σβιντέρσκι και Μίσιτς. Ο Πολωνός σε κάθε παιχνίδι μου αρέσει όλο και περισσότερο. Είναι μεγάλος μαχητής. Κυνηγάει, όσο έχει δυνάμεις, και τη σκιά του. Τρομερή νοοτροπία. Πέρα από το ότι έχει το γκολ. Και κλείνω με τον Κροάτη. Τον οποίο και ψήφισα MVP. Τρομερό εργαλείο. Τρομερό. Δε στέκομαι στο σκοράρισμα τόσο. Που, εννοείται, δεν είναι αμελητέο. Είναι ο Σβιντέρσκι του κέντρου. Κι ο Πολωνός είναι ο Μίσιτς της επίθεσης. Μυαλό, τεχνική και κυνήγι. Τέτοιας νοοτροπίας παίχτες θέλω στον ΠΑΟΚ.
Ναβι αυτοί οι 2 παίζουν σαν να είναι οβερ30 σε ηλικία.
Με τέτοιο μυαλό
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τέτοιο μυαλό
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Πραγματικά. Και πιστεύω ότι τέτοιοι παίχτες έχουν τα φόντα να γίνουν ο Λημνιός και ο Αουγκούστο. Ο Λημνιός δείχνει να είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Σκοράροντας κιόλας.
Μπράβο:
α) Στη ομάδα για τα πρώτα 15' του παιχνιδιού.
β) Στον Μίσιτς για την όλη παρουσία του.
γ) Στον αρχηγό που επέστρεψε ανέλπιστα γρήγορα.
και Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
για όσους πάμε στον Βόλο για το επόμενο παιχνίδι καθώς ως γνωστόν στην πόλη υπάρχει πυρήνας χανουμιών ο οποίος αποτελείται από χρυσαύγουλα γερμανοτσολιάδες...
α) Στη ομάδα για τα πρώτα 15' του παιχνιδιού.
β) Στον Μίσιτς για την όλη παρουσία του.
γ) Στον αρχηγό που επέστρεψε ανέλπιστα γρήγορα.
και Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
για όσους πάμε στον Βόλο για το επόμενο παιχνίδι καθώς ως γνωστόν στην πόλη υπάρχει πυρήνας χανουμιών ο οποίος αποτελείται από χρυσαύγουλα γερμανοτσολιάδες...
- painkiller4
Φαίνεται πως ομάδα, προπονητής, παίκτες βρίσκουν αυτό ακριβώς που φαινόταν πως έλειπε. Το μέταλλο να μπαίνεις και να καθαρίζεις τα ματς με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς πολλά πολλά. Η ομάδα οφείλει να τους πατάει όλους κάτω. Είτε παίζει καλά είτε όχι το ζητούμενο είναι η συγκομιδή των βαθμών της νίκης. Ταμείο πάντα γίνεται στο τέλος.
Καλώς ήρθες πίσω στο γήπεδο αρχηγέ!
Το πιο βασικό σήμερα ειναι ότι ήταν το πρώτο ματς που δεν δέχθηκε γκολ η ομάδα και αυτό είναι σημαντικό για λόγους ψυχολογίας..
Καλώς ήρθες πίσω στο γήπεδο αρχηγέ!
Το πιο βασικό σήμερα ειναι ότι ήταν το πρώτο ματς που δεν δέχθηκε γκολ η ομάδα και αυτό είναι σημαντικό για λόγους ψυχολογίας..
χαλαρό απόγευμα στην Τούμπα με ηλιόλουστο πρώτο ημίχρονο και πάρα πολλά παιδάκια.
Στο δεύτερο ημίχρονο εκεί με τα 8 κεφάλια πήγε η κερκίδα να ξυπνήσει λίγο την ομάδα, αλλά μας έφαγαν τα δοκάρια.
Μεγάλο το χειροκρότημα στον Στοχ, ακόμα μεγαλύτερο στον Αρχηγό.
Δε μου άρεσε το μάζεμα της ομάδας μετά το 3-0. Ήθελα να παλέψουμε για 1-2 ακόμα γκολ στο 2ο ημίχρονο, όχι σπασμωδικά, αλλά με ένταση και συνέχεια.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ο τρόπος που πιέζει η ομάδα όταν δεν έχει τη μπάλα. Πρέπει η Λαμία σε όλο το ματς να έκανε ένα σκοτωμένο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο εκεί με τα 8 κεφάλια πήγε η κερκίδα να ξυπνήσει λίγο την ομάδα, αλλά μας έφαγαν τα δοκάρια.
Μεγάλο το χειροκρότημα στον Στοχ, ακόμα μεγαλύτερο στον Αρχηγό.
Δε μου άρεσε το μάζεμα της ομάδας μετά το 3-0. Ήθελα να παλέψουμε για 1-2 ακόμα γκολ στο 2ο ημίχρονο, όχι σπασμωδικά, αλλά με ένταση και συνέχεια.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ο τρόπος που πιέζει η ομάδα όταν δεν έχει τη μπάλα. Πρέπει η Λαμία σε όλο το ματς να έκανε ένα σκοτωμένο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.
- NIKOS_PAOK04
Απίστευτος Μίσιτς πολύ καλή οι Γιαννούλης - Λημνιός ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ και τα καλύτερα έρχονται.
Ο Στοχ μου άρεσε ο Μπίσε είναι εκτός ρυθμού και ο Σβιντέρσκι είναι ΓΚΟΛΤΖΗΣ.-
Άνετη νίκη 42 αήττητοι και πάμε παρακάτω.
Ο Στοχ μου άρεσε ο Μπίσε είναι εκτός ρυθμού και ο Σβιντέρσκι είναι ΓΚΟΛΤΖΗΣ.-
Άνετη νίκη 42 αήττητοι και πάμε παρακάτω.
- Sick Bastard