2. Adam Smith
- painkiller4
Re: 2. Adam Smith
O Adam Smith, με τους 28 πόντους που σκόραρε στην πρεμιέρα της φετινής Basket League, κατάφερε να πετύχει το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο καλαθοσφαιριστή σε αγώνα Πρωταθλήματος, πίσω από τους 32 πόντους του Walter Berry εναντίον της ΑΕΚ, τη σεζόν 1993-94 -πρόκειται για ρεκόρ της τελευταίας 26ετίας. Ντεμπούτο με περισσότερους πόντους έχουν κάνει έξι παίκτες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά σε αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων: Βαγγέλης Αλεξανδρής (38), Delaney Rudd (34), Bill Warner (34), Παναγιώτης Λιαδέλης (33), Bane Prelević (31), Mike Jones (29). Αυτήν τη στιγμή, ο Smith είναι 1ος σκόρερ του φετινού Πρωταθλήματος με 70 πόντους και δεύτερος σε μέσο όρο σκοραρίσματος στο Πρωτάθλημα στην ιστορία του ΠΑΟΚ με 23,3 πόντους, πίσω μόνο από τους απλησίαστους 28,4 του Mike Jones.
- Μπαρκαρούτσος
Άνοιξες τη συναυλία του Enrique Iglesias χθες και πρέπει να ήταν η πιο γαμάτη στιγμή της ζωής σου, μετά τη γέννηση της κόρης σου.
Όσο είσαι στον ΠΑΟΚ, διάγεις τη καλύτερη περίοδο της επαγγελματικής σου καριέρας...της καλλιτεχνικής, εννοώ. CD + sold-out συναυλία Iglesias!!
Αποφάσισε αν θέλεις να είσαι...μπασκετμπλοίστας, ή rapper;; Γιατί το να βρίσκεσαι 3 η ώρα σε ορθάδικο της πόλης, δεν σε τιμά ως μπασκετμπολίστα...ειδικά από τη στιγμή που έχεις αγώνα 40 ώρες μετά. Και σήμερα αμφιβάλλω πάρα πολύ αν έχεις ρεπό, μια μέρα πριν τον αγώνα.
Όσο είσαι στον ΠΑΟΚ, διάγεις τη καλύτερη περίοδο της επαγγελματικής σου καριέρας...της καλλιτεχνικής, εννοώ. CD + sold-out συναυλία Iglesias!!
Αποφάσισε αν θέλεις να είσαι...μπασκετμπλοίστας, ή rapper;; Γιατί το να βρίσκεσαι 3 η ώρα σε ορθάδικο της πόλης, δεν σε τιμά ως μπασκετμπολίστα...ειδικά από τη στιγμή που έχεις αγώνα 40 ώρες μετά. Και σήμερα αμφιβάλλω πάρα πολύ αν έχεις ρεπό, μια μέρα πριν τον αγώνα.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
- kataramenos5

Για να μην είμαστε off topic, το φέρνω εδώ....
Ας πάει να τον πει κάποιος να σακουλευτεί και να ζουμπαδιαστεί και να το παίξει λίγο αλλιώς το νταλαβέρι, ρε....BlackMagicPAOK έγραψε:Smith (από sdna)
«Είμαι σουτέρ ρυθμού, οπότε αν ευστοχήσω σε ένα-δύο σουτ, θέλω τη μπάλα ξανά. Tόσο οι συμπαίκτες, όσο και ο προπονητής μου το ξέρουν αυτό. Είναι ένα κομμάτι του πλάνου μας, όταν βάλω το πρώτο σουτ, να με ψάχνουν για να συνεχίσω να το κάνω»
Άντε μπράβο, γιατί οι Ρεθύμνιοι ξέρουν να διαβάζουν, αν όχι το παιχνίδι, σίγουρα τις δηλώσεις, ξέρω γω, να ούμε!
- painkiller4
Καλός σκόρερ ο Σμιθ αλλά ως εκεί.
Σε όλα τα υπόλοιπα μηδέν. Σαφέστατα διαθέτει την εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί σε όλη την Ευρώπη σχεδόν κάτι που λειτουργεί ευεργετικά στο παιχνίδι του σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά ταυτόχρονα του λείπουν σημαντικά πράγματα για να είναι ηγέτης.
Σε όλα τα υπόλοιπα μηδέν. Σαφέστατα διαθέτει την εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί σε όλη την Ευρώπη σχεδόν κάτι που λειτουργεί ευεργετικά στο παιχνίδι του σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά ταυτόχρονα του λείπουν σημαντικά πράγματα για να είναι ηγέτης.
- Μπαρκαρούτσος
- painkiller4
14 πόντους στο πρώτο ημιχρόνιο και φουλ παλαμάκι και μπιζάρισμα, εμείς οι αδαείς, στις κερκίδες, ξέρω γω...
Πού να ξέραμε ότι στο δεύτερο, που αν έβαζε ΜΟΝΟ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ, θα κάναμε μια νίκη-βάλσαμο, θα μενε στον 1?

Πού να ξέραμε ότι στο δεύτερο, που αν έβαζε ΜΟΝΟ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ, θα κάναμε μια νίκη-βάλσαμο, θα μενε στον 1?

Αυτός είναι σίγουρα Αμερικανός? Σαν Ινδός μου φαίνεται εμένα για να μην πω Αμερικανός από τον Δενδροπόταμο