Ajax - ΠΑΟΚ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- hasio_john
Re: Ajax - ΠΑΟΚ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δώσε άλλο ένα πέναλτι ρε ΠΟΥΤΑΝ@Σ ΓΙΕ, μπορείς άλλο ένα!!!!
Γαμώ την τρέλα μου γαμώ. ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.
Το μόνο μείον που θα έβαζα σε μας, είναι οι γαμωτοποθετήσεις μας. Σε κάθε μπαλιά, σε κάθε πάσα ήμασταν 1-2 βήματα λάθος ή και κενό δεν ήταν κανείς για να αξιοποιήσει την μπάλα. ΑΛΛΑ με τέτοια διαιτησία τι να λέμε τώρα, τι να σχολιάσουμε, γαμώ την τρέλα μου γαμώ.
Να πάνε να γαμηθούν ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ .
Γαμώ την τρέλα μου γαμώ. ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.
Το μόνο μείον που θα έβαζα σε μας, είναι οι γαμωτοποθετήσεις μας. Σε κάθε μπαλιά, σε κάθε πάσα ήμασταν 1-2 βήματα λάθος ή και κενό δεν ήταν κανείς για να αξιοποιήσει την μπάλα. ΑΛΛΑ με τέτοια διαιτησία τι να λέμε τώρα, τι να σχολιάσουμε, γαμώ την τρέλα μου γαμώ.
Να πάνε να γαμηθούν ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ .
Δεν έχω κουράγιο ούτε να τον βρίσω τον πουστη τον διατητη
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Έβριζα και χτύπαγα τις καρέκλες μπροστά στην κόρη μου!
Σα δε ντρέπομαι!
Κι εγώ και αυτή η πουτάνα η μαφία της UEFA.
Σα δε ντρέπομαι!
Κι εγώ και αυτή η πουτάνα η μαφία της UEFA.
-
Οχι ο αμπελ το ειπε αυτο ειρωνικα για τον διαιτητη, ο παλομπαρινι λεει αλλα μαργαριταρια
- invincible
Μάθημα : Τίποτα στην τύχη ξανά τίποτα. ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ EUROPA ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. Πρώτη προτεραιότητα η Ευρώπη. Για να μην βασίζεσαι σε κλήρωση ξανά. Εντάξει φαινόταν από το πρώτο ματς θέλουν πάση θυσία να περάσει η ΕβραίΟλλανδέζα… Ακόμα και μεταγραφές να έκανες μεγαλύτερες που λένε κάποιοι πάλι δεν θα άλλαζε κάτι να είσαι σίγουρος ότι θα σε ακύρωνε και γκολ αν χρειαζόταν... ΑΣΤΟ…..ΤΕΛΟΣ
Συμπέρασμα : Έχεις ομαδάρα και προπονητάρα ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ στο EUROPA.
Συμπέρασμα : Έχεις ομαδάρα και προπονητάρα ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ στο EUROPA.
-
οτι θα κατευασουν κορακι για να μην αποκλειστει ο αγιαξ διχνει και ποσο εχουμε μεγαλωσει
Όταν έφτασε το 75 και ο ΠΑΟΚ έφτασε στο να κάνει τον αγώνα ροντέο, ο πούστης βρήκε τη χαρά του.
Ούτε προσχήματα, ούτε μαλακίες, ούτε τίποτα.
Έκανε αυτό που πληρώθηκε να κάνει. Τελεία και παύλα.
Ούτε προσχήματα, ούτε μαλακίες, ούτε τίποτα.
Έκανε αυτό που πληρώθηκε να κάνει. Τελεία και παύλα.
Μπορούσαμε,πάω να σκάσω.
Τι να πω ρε πουστη,γιατί να έχουμε τέτοια διαιτησία;
Γιατί ρε γαμημενοι,γιατί;
Τι να πω ρε πουστη,γιατί να έχουμε τέτοια διαιτησία;
Γιατί ρε γαμημενοι,γιατί;
- painkiller4
ουτε ο κομινης δεν με νευριασε τοσο πολυ
Μην προλάβεις να γυρίσει πίσω τσιμεντωμα εκεί πέρα
ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΙΝΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ
Μην προλάβεις να γυρίσει πίσω τσιμεντωμα εκεί πέρα
ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΙΝΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ
- Μπαρκαρούτσος
Ajaμπιακός.
Τέτοια σφαγή δεν την περίμενα. Έπρεπε να περάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα του Amsterdam.
Εγγλέζε μουνόπανο, να πεθάνει ό,τι αγαπάς. Να δεις μπροστά σου να αργοπεθαίνουν τα όνειρά σου, να καίγεται το σπίτι σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Να πεθάνεις φτωχός και μόνος, να μην έχεις συγγενή να σε θάψει και να σαπίζει το κουφάρι σου κάτω από κάποια γέφυρα, μέχρι να σε φάνε τα αρούρια.
1926 μπράβο σε κάθε παίκτη μας, εκτός από Jaba, που πρέπει να δώσει τη θέση του στον Λάμπρου.
Ο Πέλκας πούλησε αρκετές επιθέσεις επειδή θόλωσε το μυαλό του. Δεν μπορεί με χώρο, με παρατεταμένη άμυνα εμπρός του είναι πολύ καλός.
Τέτοια σφαγή δεν την περίμενα. Έπρεπε να περάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα του Amsterdam.
Εγγλέζε μουνόπανο, να πεθάνει ό,τι αγαπάς. Να δεις μπροστά σου να αργοπεθαίνουν τα όνειρά σου, να καίγεται το σπίτι σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Να πεθάνεις φτωχός και μόνος, να μην έχεις συγγενή να σε θάψει και να σαπίζει το κουφάρι σου κάτω από κάποια γέφυρα, μέχρι να σε φάνε τα αρούρια.
1926 μπράβο σε κάθε παίκτη μας, εκτός από Jaba, που πρέπει να δώσει τη θέση του στον Λάμπρου.
Ο Πέλκας πούλησε αρκετές επιθέσεις επειδή θόλωσε το μυαλό του. Δεν μπορεί με χώρο, με παρατεταμένη άμυνα εμπρός του είναι πολύ καλός.
- ΑποστόληςΑ
Δεν πειράζει. Πάμε για τους 8 του E.L. Τίποτε λιγότερο.
Για πρώτη φορά, κοράκι γαμιουνται τα πάντα σου. Η ΠΑΟΚΑΡΑ είναι τεράστια ομάδα. Ομάδα με @@. Γαμιουνται και στον ΟΤΕ πατοκορφα. Άκου να αφήσουμε την διαιτησία απέξω. Άντε γαμηθειτε ρε
Καραστημενο του κερατά . Στημένο από την κλήρωση ακόμη.
Νιώθω όπως στον ημιτελικό κυπελου με τον παπά. Εύχομαι τα χειρότερα στις οικογένειες της Αγγλίδας αδελφής κι όσων από την ουεφα-μαφία το έστησαν. Ότι χειρότερο.
Κι επειδή είμαι σίγουρος ότι κι ελληνες είναι μπλεγμένοι με το στήσιμο, 3 φορές τα χειρότερα.
Είμαι περήφανος για την ομάδα μου...
Νιώθω όπως στον ημιτελικό κυπελου με τον παπά. Εύχομαι τα χειρότερα στις οικογένειες της Αγγλίδας αδελφής κι όσων από την ουεφα-μαφία το έστησαν. Ότι χειρότερο.
Κι επειδή είμαι σίγουρος ότι κι ελληνες είναι μπλεγμένοι με το στήσιμο, 3 φορές τα χειρότερα.
Είμαι περήφανος για την ομάδα μου...

μπραβο σε ολα τα παιδια και sold out το επομενο παιχνιδι να τους δειξουμε την στηριξη μας και οτι τωρα αρχιζει η χρονια αυτη η ομαδα με 50-50 το παιρνει παλι αητητη για πλακα
Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά ... δυστυχώς, πειράζει!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν πειράζει. Πάμε για τους 8 του E.L. Τίποτε λιγότερο.