Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Χωρις να θελω να διακοψω τα μπραβο κ τη χαρα, με Γιαννουλη Ζαμπα που ειχαν θεματα προς το τελος εχουμε καποια αρχικη ειδηση; Δεν ειμαστε για νεες απωλειες εν οψει τελικου!
Αφού και μ' αυτήν την απίθανη σύνθεση κερδίσαμε και μάλιστα χωρίς παθητικό, μας αξίζουν συγχαρητήρια.
Υπ' όψιν ότι ΟΛΗ η άμυνα ήταν αλλαγμένη.
O Akpom σκόραρε επιτέλους και ελπίζω να μπει με αέρα στον τελικό. Ο Jaba συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, ο Ingason εμένα με αρέσει κι εσείς ας λέτε ότι θέλετε, ο Crespo είναι λίρα εκατό και πολυεργαλείο, ο Πέλκας είχε και τις δύο ασίστ, με εκπληκτικό σπριντ στο πρώτο γκολ, αλλά δεν με ενθουσίασε ως 10ρι, ο Biseswar είναι χάρμα να τον βλέπεις, αλλά έπαιξε ως εξτρέμ και δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε στην κυκλοφορία της μπάλας (ο Σιδηρόπουλος του έδωσε τα μισά από τα φάουλ που του έκαναν). Συντηρητικά έπαιξε ο Oliveira και ήταν άτυχος στο φάουλ που πήγε στο δοκάρι.
Ο Γιαννούλης αμυντικά δεν εμπνέει. Είναι καλός σε σύστημα με 3 στόπερς, αλλά όχι σαν κανονικό αριστερό μπακ.
Συμπαθητικός ο Tosca, καλός ο Πασχαλάκης, μέτριοι οι υπόλοιποι.
Μπράβο στην ομάδα για το αήττητο και το ρεκόρ !
Η ομάδα κατάφερε εκεί που περίμενες ,μέσα στη χρονιά , ότι δεν θα βρει λύσεις ,να είναι ενωμένη και δυνατή .
Besuch 2 έγραψε:Χωρις να θελω να διακοψω τα μπραβο κ τη χαρα, με Γιαννουλη Ζαμπα που ειχαν θεματα προς το τελος εχουμε καποια αρχικη ειδηση; Δεν ειμαστε για νεες απωλειες εν οψει τελικου!
αστεία, αστεία σας γμαήσαμε την κλάνα. Τέτοιο ονειρικό ταξίδι το εύχομαι σε κάθε οπαδό, μέσα από την ψυχή μου.
Μπερδεμένες βγαίνουν οι σκέψεις και τα λόγια, είμαι χαμένος σε μια ονειρική ευφορία.
Μακάρι να έχω το χρόνο και τα χρήματα που θέλω να δώσω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα.
Πάει πια το παρά πέντε, πάει πια το παραλίγο. Δεν είμαι συνηθισμένος σε μεγαλεία, αλλά σε πίκρες και είναι αυτές οι μαύρες σελίδες που κάνουν το άσπρο πιο φωτεινό, εκτυφλωτικό. Μα δε με νοιάζει αν τυφλωθώ.