Αελ- ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- Επισκέπτης
Re: Αελ- ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Αχ βρε Βιερίνια.
Μας γάμησες την ψυχολογία.
Περαστικά αρχηγαρα!
Μας γάμησες την ψυχολογία.
Περαστικά αρχηγαρα!
Ενα απ αυτα που με τρελαινουν είναι η καταχώρηση στα στατιστικά του συλλόγου για το 2ο αήττητο πρωτάθλημα μετά το 1964....
Ούτε πρωταθλημα έχουμε πάρει ακόμα ούτε αήττητο πρωτάθλημα
Κακή υπεροψία.Στήνουμε 87 φιέστες γιατί είμαστε "σίγουροι"
Μέχρι το 90 του Γιάννενα-ΠΑΟΚ ΔΕΝ μπορείς να μιλάς για αήττητο
"Σιγά" .....την Λάρισα δε θα κερδίσουμε;
ΟΧΙ δεν την κερδίσαμε
Όπως και θα ακολουθήσουν τα "σιγά" για Λεβ και Γιάννενο
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Άλλοι δηλώνουν πως έχουμε πάρει ήδη πρωτάθλημα/κύπελλο και φυσικα και ΑΗΤΤΗΤΟ
Γιατί είναι δύσκολο να μας νικήσουν τα Γιάννενα αν παν όλα στραβα.
Γιατί όταν είμαστε υπερόπτες,πράγματα ΠΑΝΕ στραβά.
Με μισή ομάδα απο εδω και πέρα και ποιος ξέρει τι αλλο σκατά θα μας τύχει
ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ
Ούτε πρωταθλημα έχουμε πάρει ακόμα ούτε αήττητο πρωτάθλημα
Κακή υπεροψία.Στήνουμε 87 φιέστες γιατί είμαστε "σίγουροι"
Μέχρι το 90 του Γιάννενα-ΠΑΟΚ ΔΕΝ μπορείς να μιλάς για αήττητο
"Σιγά" .....την Λάρισα δε θα κερδίσουμε;
ΟΧΙ δεν την κερδίσαμε
Όπως και θα ακολουθήσουν τα "σιγά" για Λεβ και Γιάννενο
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Άλλοι δηλώνουν πως έχουμε πάρει ήδη πρωτάθλημα/κύπελλο και φυσικα και ΑΗΤΤΗΤΟ
Γιατί είναι δύσκολο να μας νικήσουν τα Γιάννενα αν παν όλα στραβα.
Γιατί όταν είμαστε υπερόπτες,πράγματα ΠΑΝΕ στραβά.
Με μισή ομάδα απο εδω και πέρα και ποιος ξέρει τι αλλο σκατά θα μας τύχει
ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Κυρ 14 Απρ 2019, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν πειραζει ισως και καλυτερα να το ζησουμε σε ολο του το μεγεθος στο σπιτι μας.3 πραγματακια με χαλασαν μονο...Προφανως πρωτα απο ολα ο τραυματισμος του Βιερινια και μετα η αποδοση του Γιαννουλη που ειναι κινδυνος θανατος αμυντικα και το γεγονος πως ο Σφιντερφσκι εδειξε για αλλο ενα παιχνιδι πως δεν ειναι φορ περιοχης και εχει πολυ δρομο μπροστα του.Υπομονη 1 εβδομαδα...
- NIKOS_PAOK04
Το πρόβλημα δεν είναι η ισοπαλία και η εμφάνιση που εγώ δεν την θεωρώ κακή τηρουμένων των αναλογιών λόγο πίεσης αλλά ούτε η αναβολή του πανηγυρισμού ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ «θου Κύριε φυλακή το στόμα τι μου»
Ο Γιαννούλης θέλει δουλειά όπως και ο Σβιντέρσκι οι Πέλκας , Λημνιός μου άρεσαν δεν ξέρω για εσάς αλλά σήμερα εγώ είδα έναν κακό Ολιβέιρα με πολλά λάθη και πολλές φορές 1βήμα πίσω από τον αντίπαλο.
Νομίζω πως το πρωτάθλημα πλέον δεν χάνεται γιατί απλά δεν μπορώ να φανταστώ ήττα από έναν Λεβαδειακό πεσμένο μέσα στην τούμπα με 30000 κόσμο.
Η ομάδα σε γενικές γραμμές έκανε τις τελικές που βγάζει και ο αντίπαλος έμεινε στις 2-3 σοβαρές και 2-3 μπαμ και αυτό φυσιολογικό απλά οι αντίπαλοι έπαιζαν με το μαχαίρι στα δόντια (λογικό αν σκεφτείς την ανάγκη τους για βαθμούς) ενώ εμείς όχι παρότι θα μπορούσαμε να το σηκώσουμε από σήμερα.
Ο Γιαννούλης θέλει δουλειά όπως και ο Σβιντέρσκι οι Πέλκας , Λημνιός μου άρεσαν δεν ξέρω για εσάς αλλά σήμερα εγώ είδα έναν κακό Ολιβέιρα με πολλά λάθη και πολλές φορές 1βήμα πίσω από τον αντίπαλο.
Νομίζω πως το πρωτάθλημα πλέον δεν χάνεται γιατί απλά δεν μπορώ να φανταστώ ήττα από έναν Λεβαδειακό πεσμένο μέσα στην τούμπα με 30000 κόσμο.
Η ομάδα σε γενικές γραμμές έκανε τις τελικές που βγάζει και ο αντίπαλος έμεινε στις 2-3 σοβαρές και 2-3 μπαμ και αυτό φυσιολογικό απλά οι αντίπαλοι έπαιζαν με το μαχαίρι στα δόντια (λογικό αν σκεφτείς την ανάγκη τους για βαθμούς) ενώ εμείς όχι παρότι θα μπορούσαμε να το σηκώσουμε από σήμερα.
Οκ , λίγο ξενερα για τον αρχηγό (ελπίζω να είναι ελαφρύ)
Κρίμα που δεν νικήσαμε ,
μόνο για να βουλωσουμε τα σκ@τοστοματα των τάχα Λαρισαίων που "υποστηρίζουν"
μόνο ΑΕΛ
Καλύτερα για μένα που θα γίνει η φάση την άλλη βδομάδα,
μόνο εγώ έχω δέκα φίλους
που θα έρθουν από εξωτερικό για αυτήν τη φάση Τούμπα ,
χαρά επί εκατονταπλασιο
Κρίμα που δεν νικήσαμε ,
μόνο για να βουλωσουμε τα σκ@τοστοματα των τάχα Λαρισαίων που "υποστηρίζουν"
μόνο ΑΕΛ

Καλύτερα για μένα που θα γίνει η φάση την άλλη βδομάδα,
μόνο εγώ έχω δέκα φίλους
που θα έρθουν από εξωτερικό για αυτήν τη φάση Τούμπα ,
χαρά επί εκατονταπλασιο

Besuch 2 έγραψε:Κριμα για σημερα
Διπλο κριμα για Αντελινο (με τη γκαντεμια μας τελευταια τον εχω ηδη ξεγραψει κι ελπιζω στην εκπληξη απλα)
Στο διαταυτα....καταφεραν κι εφεραν οι gay το πρωταθλημα εκει που ηθελαν (το μινιμουν)
3 βαθμοι απο την κορυφη +αλλοι 3 στα χαρτιά!!!!
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΛΟΙ. Η ΛΑΜΙΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΜΕ ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ ΠΡΙΜ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗ...ΕΝΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 3+3!!!
ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΥΡΙΩΝ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ!
ΥΠΟΜΟΝΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΙΣΤΗ.
Η Λαμία αποκλείεται να έρθει αδερφέ.
Λες να την αγοράσει ο Κομπόταρος? Μόνο έτσι δεν θα πέσει
Πότε θα ξέρουμε για Βιερίνια;
Με τους υπόλοιπους τραυματίες τι γίνεται; αναμένουμε επιστριφές;
Με τους υπόλοιπους τραυματίες τι γίνεται; αναμένουμε επιστριφές;
- back in black
Δεν έχω όρεξη να σχολιάσω τιποτα, έχει σφίξει το στομάχι μου με τον τραυματισμό του Αρχηγού
back in black έγραψε:Δεν έχω όρεξη να σχολιάσω τιποτα, έχει σφίξει το στομάχι μου με τον τραυματισμό του Αρχηγού
Το αυτό και επί πολλά!

-
Ρε χαρείτε το !! Φτάνει πια με την εσωστρέφεια! Ναι είχε οργανωθεί φιέστα αλλά δυστυχώς σήμερα η τύχη δεν το ήθελε.. Μια χαρά εμφάνιση ήταν σε ένα γήπεδο χωράφι με μια ομάδα καμικάζι... Δυστυχώς το κάτι σαν σουτ και σέντρα του τυριού πήγε μέσα ενώ η τρομερή κεφαλιά του Σβιντέρσκι και το σουτ του Ζάμπα έξυσαν τα δοκάρια...
Τέλος πάντων θα τ ο γιορτάσουμε στο σπίτι μας με τον πεσμένο κομποτιακό....
Υ.Γ. Περαστικά στον ΑΡΧΗΓΟ ...
Υ.Γ.1 Ένα ευχέλαιο γρήγορα... Παπά το νου σου!
Τέλος πάντων θα τ ο γιορτάσουμε στο σπίτι μας με τον πεσμένο κομποτιακό....
Υ.Γ. Περαστικά στον ΑΡΧΗΓΟ ...
Υ.Γ.1 Ένα ευχέλαιο γρήγορα... Παπά το νου σου!
- potamda
- Bet Guru 2023
Στενάχωρη ημέρα σήμερα λόγω αρχηγού και σωτηρίας τυριών.
Την άλλη Κυριακή δεν έχω κανέναν φόβο, παρά μόνο αυτόν που αρχίζω και διαβάζω για 50 και 60 χιλιάδες κόσμου.
Την άλλη Κυριακή μέσα στην Τούμπα πρέπει να είναι μόνο 28.703 άτομα, ούτε ένα περισσότερο. Έξω ας στηθεί πάρτι...
Την άλλη Κυριακή δεν έχω κανέναν φόβο, παρά μόνο αυτόν που αρχίζω και διαβάζω για 50 και 60 χιλιάδες κόσμου.
Την άλλη Κυριακή μέσα στην Τούμπα πρέπει να είναι μόνο 28.703 άτομα, ούτε ένα περισσότερο. Έξω ας στηθεί πάρτι...
Η στέψη στο αποχαιρετηστηριο της παλιάς Τούμπας έτσι πρέπει έτσι θα γίνει.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok re niamou
Eγω βλεπω εστω και δυσκολα, τελειωμενο το αητητο πρωταθλημα.
Αυτο που με ανυσηχει ειναι ο τελιος κυπελλου. Με τον σημερινο τραυματισμο του αρχηγου, οι απουσιες πληθαινουν.
Ο τελικος ΠΡΕΠΕΙ να παρθει, και αυτο να πρεπει να εμπεδωθει σε ολους μεσα στην ομαδα.
Ο λαος μπορει να πανυγηριζει και ετσι πρεπει, αλλα Παε παικτες προπονητικο τιμ θα τελειωσουν την δουλεια τους με την ληξη του τελικου με νικη μας.
Δεν θελω να σκεφτομαι οτι δεν θα κανουμε νταμπλ φετος
Αυτο που με ανυσηχει ειναι ο τελιος κυπελλου. Με τον σημερινο τραυματισμο του αρχηγου, οι απουσιες πληθαινουν.
Ο τελικος ΠΡΕΠΕΙ να παρθει, και αυτο να πρεπει να εμπεδωθει σε ολους μεσα στην ομαδα.
Ο λαος μπορει να πανυγηριζει και ετσι πρεπει, αλλα Παε παικτες προπονητικο τιμ θα τελειωσουν την δουλεια τους με την ληξη του τελικου με νικη μας.
Δεν θελω να σκεφτομαι οτι δεν θα κανουμε νταμπλ φετος
το '76 ημουν μεσα και πανηγυριζα
το '85 ημουν σκαστος(φανταρος) και ημουν μεσα στη φιεστα και πανηγυρισα
μετα απο 34 χρονια,δεν ηταν γραφτο να μην ειμαι παρων στην γιορτη των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
ΥΓ γαμω την ατυχια μας
το '85 ημουν σκαστος(φανταρος) και ημουν μεσα στη φιεστα και πανηγυρισα
μετα απο 34 χρονια,δεν ηταν γραφτο να μην ειμαι παρων στην γιορτη των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

ΥΓ γαμω την ατυχια μας
πολύ προσοχή μπάλα είναι μισή ομάδα έξω μια στραβοκλωτσια το ένα τοις εκατό και θα χουμε αναγούλες ..Πάλι βρέθηκε τρόπος να ξενερώνσουμε σε μια ονειρεμένη χρονια..τρία συμβόλαια συνολικά κοντά 6 μυρια με τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς ..έλεος ρε πστ..παρακαλάω να μην είναι σοβαρό του Βιεϊρίνια ..