ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, 14/4, 19:00, Novasports
- ΑποστόληςΑ
Re: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, 14/4, 19:00, Novasports
Χωρίς Ακπομ στη Λάρισα, «ανοικτό» του Ζαμπά, πρόβλημα με Μπίσεσβαρ
metrosport
Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα για την 28η αγωνιστική της Super League
Ενας αγώνας, μια νίκη και ο ΠΑΟΚ κατακτά μαθηματικά τον τίτλο. Η ομάδα άρχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα.
Στη σημερινή προπόνηση επιβεβαιώθηκε (άλλωστε από την πρώτη στιγμή αυτό είχε γίνει γνωστό) πως δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Ακπομ ενώ ανοικτό παραμένει του Ζαμπά.
Ο Άγγλος φορ υποφέρει από κάταγμα διάφυσης 3ου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, χωρίς παρεκτόπιση, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και μόλις υποχωρήσει το πρήξιμο θα ξεκινήσει τρέξιμο.
Ο Βραζιλιάνος συνέχισε το πρόγραμμά του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο ισχίο.
Πρόβλημα όμως προέκυψε από το ματς με τη Λαμία για τον Μπίσεσβαρ. Ο Σουριναμέζος που αποκόμισε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά τη μάχη με τη Λαμία, συμμετείχε στην αποφόρτιση και την αποθεραπεία της ομάδας, ενώ έκανε και θεραπεία.
Τις επόμενες δύο θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.
metrosport
Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα για την 28η αγωνιστική της Super League
Ενας αγώνας, μια νίκη και ο ΠΑΟΚ κατακτά μαθηματικά τον τίτλο. Η ομάδα άρχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα.
Στη σημερινή προπόνηση επιβεβαιώθηκε (άλλωστε από την πρώτη στιγμή αυτό είχε γίνει γνωστό) πως δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Ακπομ ενώ ανοικτό παραμένει του Ζαμπά.
Ο Άγγλος φορ υποφέρει από κάταγμα διάφυσης 3ου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, χωρίς παρεκτόπιση, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και μόλις υποχωρήσει το πρήξιμο θα ξεκινήσει τρέξιμο.
Ο Βραζιλιάνος συνέχισε το πρόγραμμά του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο ισχίο.
Πρόβλημα όμως προέκυψε από το ματς με τη Λαμία για τον Μπίσεσβαρ. Ο Σουριναμέζος που αποκόμισε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά τη μάχη με τη Λαμία, συμμετείχε στην αποφόρτιση και την αποθεραπεία της ομάδας, ενώ έκανε και θεραπεία.
Τις επόμενες δύο θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.
- navigator11
Η υπέρτατη των μαχών. Σε αυτό το άθλιο ζωάδι - "κουμάντο" του τυρόγαλου και τους βρωμιάρηδες οπαδούς τους χρωστάμε πολλά. Θέλω γκολ Ελ Καντουρί και να το ... αφιερώσει στον ζουμπά.
- navigator11
Θεωρητικά δε θα διαφωνούσα με την οπτική σου, αν δεν είχαμε τη συγκεκριμένη διοίκηση, τον συγκεκριμένο προπονητή και αρχηγό της ομάδας τον Αντρέ. Τώρα όμως δεν ανησυχώ. Ούτε στο ελάχιστο.giapas έγραψε:Ξέρω ότι αυτό που λέω δεν είναι ρεαλιστικό να γίνει , αλλά εγώ θα ήθελα ακόμα και με νίκη μας να μην υπάρξει καμία υποδοχή της ομάδας και καμία φιέστα.
Αυτά ας γίνουν μετά το τελικό κυπέλλου , είτε κερδίζοντας είτε χάνοντας.
Με αυτό το τρόπο περνάς το μήνυμα σε όλους μέσα στην ομάδα ότι πρέπει να ξανακαρφώσουν τη κούλα και τα πανηγύρια είναι για μετά...
Πραγματικά η συγκυρία είναι εκπληκτική, επιτέλους αυτός ο λαός έχει τους παίκτες, την διοίκηση και τον προπονητή που τού αναλογούν. Ποτέ στην ιστορία του (ΠΟΤΕ) ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο είναι αυτή τη στιγμή.navigator11 έγραψε:Θεωρητικά δε θα διαφωνούσα με την οπτική σου, αν δεν είχαμε τη συγκεκριμένη διοίκηση, τον συγκεκριμένο προπονητή και αρχηγό της ομάδας τον Αντρέ. Τώρα όμως δεν ανησυχώ. Ούτε στο ελάχιστο.
Από την άλλη αυτό που φοβάμαι (για του χρόνου) είναι η μπόχα τού βοθρολίμανου. Να υπενθυμίσω οτι από την επίθεση στον Τζήλο, ο γάβρος δεν έχει χάσει ούτε ένα βαθμό αλλά και η υπόθεση δεν προχωράει ούτε και είδα να καλέσει ο αθλητικός δικαστής κανέναν για ηθική αυτουργία.
έχω ήδη καβατζώσει θέση στο μανρτιγαλ και είμαι πολύ περήφανος που θα συνοδεύσω τους πρωταθλητές στην επιστροφή. ζούμε μαγικές στιγμές αδέρφια.
Το πιο δύσκολο παιχνίδι πριν το επόμενο, έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Η ΑΕΛ θα κατέβει φουλ για βαθμούς, μόνο από εμάς μπορεί να ελπίζει αυτήν την στιγμή, φουλ σύνθεση, ξύλο, κακός αγωνιστικός χώρος και ότι βγει...Ας μην παρασύρουμε την ομάδα με φιέστες, υποδοχές στα ΤΈΜΠΗ κτλ....
Υπομονή και επιμονή θέλει...
Υπομονή και επιμονή θέλει...
- Dimitris_L4
Θα φορεσουμε τα καλα μας και θα παμε να δουμε την αρμαδα του Ιβαν και του Λουτσεσκου να κλειδωνει εδω μεσα το πρωταθλημα..εγω κανω εκκληση αν και δεν εχω τν δυναμη να μην ερθει κανενας εδω μεσα..ο κοντος ειναι μετρ στην προπαγανδα..επισης εισητηρια θα δινουν μονο με τν επιδειξη ταυτοτητας..και αν καποιος δεν ειναι απο λαρισα ή τα γυρω χωρια δεν προκειται να παρει..επισης θα ηταν επικινδυνο να παει καποιος να παρει απο τα εκδοτηρια...
- Sick Bastard
Στην μάχη, 28η στη σειρά δεν πας με τα καλά σου.
Πας με το μαχαίρι στα δόντια.
Καμιά φιέστα πριν.
Όλες μαζί μετά.
Καμιά φιέστα πριν.
Όλες μαζί μετά.
- V-olakiotis
Όλα μέλι γάλα λέει ο Βατίδης (χαχαχαχα, άκου τον κάλεσε και στην Μύκονο):
Για τον Ελ Καντουρί: «Συνάντησα την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Πάτρα και έμεινα στο ίδιο ξενοδοχείο γιατί είχα μια δουλεια. Εκεί είδα τα παιδιά της ομάδας όπως τον Βιεϊρίνια και άλλους. Βρήκα και τον Ελ Καντουρί και τον αγκάλιασα (γελούσε ο Βιεϊρίνια), αιφνιδιάστηκε, του είπα ποιός είμαι και του ζήτησα συγγνώμη για ότι έγινε. Και αυτός μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα και τα βρήκαμε, ότι έγινε, ήταν θέμα έντασης. Τον κάλεσα μέχρι και στο σπίτι μου στη Μύκονο να τον φιλοξενήσω το καλοκαίρι αλλά και να τον πάω όπου θέλει με το σκάφος μου».
Για τον Ελ Καντουρί: «Συνάντησα την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Πάτρα και έμεινα στο ίδιο ξενοδοχείο γιατί είχα μια δουλεια. Εκεί είδα τα παιδιά της ομάδας όπως τον Βιεϊρίνια και άλλους. Βρήκα και τον Ελ Καντουρί και τον αγκάλιασα (γελούσε ο Βιεϊρίνια), αιφνιδιάστηκε, του είπα ποιός είμαι και του ζήτησα συγγνώμη για ότι έγινε. Και αυτός μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα και τα βρήκαμε, ότι έγινε, ήταν θέμα έντασης. Τον κάλεσα μέχρι και στο σπίτι μου στη Μύκονο να τον φιλοξενήσω το καλοκαίρι αλλά και να τον πάω όπου θέλει με το σκάφος μου».
- ΑποστόληςΑ
«Ο ΠΑΟΚ είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική υγεία»
PAOK24 - 10-04-2019, 09:53
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με αφορμή τον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 28η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε στο καλό του φεγγάρι και αποθέωσε τον φετινό ΠΑΟΚ, έδωσε τη δική του διάσταση στην απόφαση του να μη δώσει εισιτήρια στον κόσμο των ασπρόμαυρων, χωρίς βέβαια να μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τη στάση του ακόμα και μέχρι το επόμενο 24ωρο.
Μεταξύ άλλων ανέφερε και για όσα είχαν συμβεί στο AEL FC Arena ανάμεσα στον ίδιο και τον Ελ Καντουρί, ότι ζήτησε συγγνώμη στον Μαροκινό του ΠΑΟΚ όταν τον συνάντησε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου του Δικεφάλου στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κούγια:
Γιατί δεν έδωσε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ: «Θα ήταν ιδανικό να γεμίσει το γήπεδο, δεν έχει γεμίσει ποτέ. Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε ποτέ εισιτήρια αλλά και να ζητούσε ούτε και εμείς θα το δίναμε. Ο μοναδικός τρόπος να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και η ΑΕΛ να υποβιβαστεί, είναι να γίνουν εκτεταμένα επεισόδια. Βαθμολογικά δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα παρά μόνο με αφαιρέσεις βαθμών. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι ανακουφισμένος με την απόφαση μου».
Για τον ΠΑΟΚ: «Η οικογένεια Σαββίδη έχει κάνει κοσμογονία στον ΠΑΟΚ και ειδικά ο τρόπος που οι άνθρωποί του και οι ίδιοι ενεργούν φέτος, αποτελούν μπροστάρηδες για την κοσμογονία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που εμφανίζει φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική υγεία. Μπορεί να έχει κάποια εύνοια από τη διαιτησία αλλά αυτή είχαν πάντα οι ισχυρές ομάδες. Ο τρόπος που διαχειρίζεται πλέον τους οπαδούς του δείχνει πολλά».
PAOK24 - 10-04-2019, 09:53
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με αφορμή τον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 28η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε στο καλό του φεγγάρι και αποθέωσε τον φετινό ΠΑΟΚ, έδωσε τη δική του διάσταση στην απόφαση του να μη δώσει εισιτήρια στον κόσμο των ασπρόμαυρων, χωρίς βέβαια να μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τη στάση του ακόμα και μέχρι το επόμενο 24ωρο.
Μεταξύ άλλων ανέφερε και για όσα είχαν συμβεί στο AEL FC Arena ανάμεσα στον ίδιο και τον Ελ Καντουρί, ότι ζήτησε συγγνώμη στον Μαροκινό του ΠΑΟΚ όταν τον συνάντησε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου του Δικεφάλου στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κούγια:
Γιατί δεν έδωσε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ: «Θα ήταν ιδανικό να γεμίσει το γήπεδο, δεν έχει γεμίσει ποτέ. Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε ποτέ εισιτήρια αλλά και να ζητούσε ούτε και εμείς θα το δίναμε. Ο μοναδικός τρόπος να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και η ΑΕΛ να υποβιβαστεί, είναι να γίνουν εκτεταμένα επεισόδια. Βαθμολογικά δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα παρά μόνο με αφαιρέσεις βαθμών. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι ανακουφισμένος με την απόφαση μου».
Για τον ΠΑΟΚ: «Η οικογένεια Σαββίδη έχει κάνει κοσμογονία στον ΠΑΟΚ και ειδικά ο τρόπος που οι άνθρωποί του και οι ίδιοι ενεργούν φέτος, αποτελούν μπροστάρηδες για την κοσμογονία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που εμφανίζει φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική υγεία. Μπορεί να έχει κάποια εύνοια από τη διαιτησία αλλά αυτή είχαν πάντα οι ισχυρές ομάδες. Ο τρόπος που διαχειρίζεται πλέον τους οπαδούς του δείχνει πολλά».
- Sick Bastard
Δεν παίζει να υπάρχει πιο γλοιώδης τύπος απ αυτόν σε όλον τον πλανήτη, για να μην πω στον γαλαξία, μην πω και στο σύμπαν ολάκερο.
Μύξες, που τρέχουν από συναχωμένες ύαινες, έχουμ λιγότερη γλίτσα απ αυτόν.
Μύξες, που τρέχουν από συναχωμένες ύαινες, έχουμ λιγότερη γλίτσα απ αυτόν.
Αυτό! Και μην ξεγελιόμαστε από τις τωρινές γλίτζες του Κούγια. Δεν έχει μπέσα.Sick Bastard έγραψε:Στην μάχη, 28η στη σειρά δεν πας με τα καλά σου.
Καμιά φιέστα πριν.
Όλες μαζί μετά.
Αγωνιστικά καθαρά, δε θα με χάλαγε να κατεβούμε πάλι με 3 καθαρόαιμους κεντρικούς (Σάχοβ, Ολιβέιρα, Μίσιτς) πέραν της κλασσικής 4άδας πίσω.
Οι υπόλοιποι 3 μπροστά ας είναι όποιοι να΄ναι, δεν έχουμε πρόβλημα. Αν ελεγθεί το κέντρο απόλυτα, θα έρθει το γκολ όποιοι και να παίξουν.
Πολύ ενδιαφέρουσα η σύνθεση στο κότερο ανοικτά της Μυκόνου με Κούγια και Ελ Καντουρί.
- Sick Bastard
ΑΑΑΑΑααχχχχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχ, τι μ@λ@κ@ς είσαι ρε, πάνε οι καφέδες πάνε όλα γαμωτ

να συμπληρώσω με το πως κλείνει το σημερινό του άρθρο ο Κόλκας, με το οποίο συμφωνώ:
Στα δικά μας τώρα. Βλέπω πάλι ένα πανηγυράκι να στήνεται ενόψει του αγώνα στη Λάρισα. Πρώτα απ΄όλα, πρέπει να σκεφτούμε πως ο ΠΑΟΚ παίζει απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για βαθμό ή βαθμούς. Άρα τα πανηγυράκια καλό είναι να περιμένουν.
Η ΑΕΛ είναι πολύ σκληρή ομάδα και αρκετά πιεστική προς τον διαιτητή στην έδρα της. Εδώ λοιπόν, θα πρέπει η ΚΕΔ να βάλει έναν διαιτητή με προσωπικότητα που δεν θα μασήσει από την πίεση που θα του ασκηθεί.
Η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο 100% και δεν χρειάζεται να συμμετάσχει στα όσα συμβαίνουν στον περίγυρο. Φτάσαμε ως εδώ αήττητοι, θα πρέπει να τελειώσουμε έτσι.
Χρόνος για πανηγύρια υπάρχει μετά την 11η του Μάη, όταν και τελειώνει η σεζόν. Αλκοόλ έχουμε στη Θεσσαλονίκη αρκετό, η εστίαση περνάει τα καλύτερά της χρόνια, ο καθένας μας μπορεί να διοργανώσει την προσωπική του φιέστα, όμως όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους.
Το παιχνίδι που έρχεται είναι ειδικών συνθηκών. Και ο τρόπος που το αντιμετωπίζουμε είναι αφελής για να μη γράψω κάτι πιο χοντρό.
Στα δικά μας τώρα. Βλέπω πάλι ένα πανηγυράκι να στήνεται ενόψει του αγώνα στη Λάρισα. Πρώτα απ΄όλα, πρέπει να σκεφτούμε πως ο ΠΑΟΚ παίζει απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για βαθμό ή βαθμούς. Άρα τα πανηγυράκια καλό είναι να περιμένουν.
Η ΑΕΛ είναι πολύ σκληρή ομάδα και αρκετά πιεστική προς τον διαιτητή στην έδρα της. Εδώ λοιπόν, θα πρέπει η ΚΕΔ να βάλει έναν διαιτητή με προσωπικότητα που δεν θα μασήσει από την πίεση που θα του ασκηθεί.
Η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο 100% και δεν χρειάζεται να συμμετάσχει στα όσα συμβαίνουν στον περίγυρο. Φτάσαμε ως εδώ αήττητοι, θα πρέπει να τελειώσουμε έτσι.
Χρόνος για πανηγύρια υπάρχει μετά την 11η του Μάη, όταν και τελειώνει η σεζόν. Αλκοόλ έχουμε στη Θεσσαλονίκη αρκετό, η εστίαση περνάει τα καλύτερά της χρόνια, ο καθένας μας μπορεί να διοργανώσει την προσωπική του φιέστα, όμως όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους.
Το παιχνίδι που έρχεται είναι ειδικών συνθηκών. Και ο τρόπος που το αντιμετωπίζουμε είναι αφελής για να μη γράψω κάτι πιο χοντρό.