2. Νίκος Αραμπατζής
- trelogiatros
Συμφωνώ με Gerard, σε ιδανικές συνθήκες ο Μελίσσης θα ήταν καλός για rotation, αλλά από τον τωρινό ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να περιμένουμε να φέρει 2 σέντερ μπακ ξεκάθαρα καλύτερους από τον Μελίσση...
Οπότε Μελίσσης σέντερ μπακ, Αραμπατζής δεξιά με τον Σνάουτσνερ, τον Μελίσση ή έστω στην χειρότερη και στον Ηλιάδη ως δεύτερες λύσεις.
Λογικά θα φέρουμε αριστερό μπακ βασικό, οπότε ο Σνάουτσνερ θα είναι ουσιαστικά μια αλλαγή - μπαλαντέρ που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε θέση της άμυνας.
Οπότε Μελίσσης σέντερ μπακ, Αραμπατζής δεξιά με τον Σνάουτσνερ, τον Μελίσση ή έστω στην χειρότερη και στον Ηλιάδη ως δεύτερες λύσεις.
Λογικά θα φέρουμε αριστερό μπακ βασικό, οπότε ο Σνάουτσνερ θα είναι ουσιαστικά μια αλλαγή - μπαλαντέρ που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε θέση της άμυνας.
Κρίμα, γιατί δεν μπορώ να σχεδιάσω εδώ μέσα το ρόμβο!
Δεδομένο Νο1
(έρχεται ο Ζεράρδ)
Ιβιτς
Ζεράρδ / Κονσεισάο
Βερόν
Δεδομένο Νο2
(δεν έρχεται ο Ζεράρδ)
Ιβιτς
Κονσεισάο / Λάκης
Βερόν
Για εμένα, έτσι πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ μας φέτος και στην άμυνα να υπάρχει η κλασική τετράδα με τους 2 στόπερ και τα μπακ..
Δεδομένο Νο1
(έρχεται ο Ζεράρδ)
Ιβιτς
Ζεράρδ / Κονσεισάο
Βερόν
Δεδομένο Νο2
(δεν έρχεται ο Ζεράρδ)
Ιβιτς
Κονσεισάο / Λάκης
Βερόν
Για εμένα, έτσι πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ μας φέτος και στην άμυνα να υπάρχει η κλασική τετράδα με τους 2 στόπερ και τα μπακ..
για μενα ο πιο ατυχος παιχτης για φετος.αν δεν κανω λαθος αυτος ηταν ο πιο σοβαρος τραυματισμος που ειχε φετος η ομαδα μας δυστυχως ετυχε σε αυτον.κριμα γιατι ειναι νεος κ εχει πολλα να δωσει.το θεμα ειναι πως τωρα ξεκιναει αλλη χρονια θα ακολουθησει την προετοιμασια κανονικα θα μπει σε αγωνιστικους ρυθμους κ θα ειναι ετοιμος για παιχνιδι.
θα κανει γιατι κ αυτος θελει να παιξει.ενας χρονος χωρις μπαλα ειναι πολυ.εχω κανει κ γω τετοια εγχειρηση χιαστους κ εβλεπα τα φιλαρακια μου να παιζουν στο τοπικο κ χαλιομουν παρα πολυ.μια στιγμη ενιωσα πολυ ασχημα.οταν πηγα να τους δω στην προπονηση.εγω ειχα πατεριτσες κ σε μια ασκηση ερχεται η μπαλα κ καθεται ακριβως στο εγχειρησμενο το ποδι(αριστερο). κ γω να μην μπορω να την κλωτσισω.τοσο ασχημα ουτε για γυναικα δεν εχω νιωσει.μεγαλη ηττα.