ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 27/2 19:30 CosmoteSports & Laola
Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 27/2 19:30 CosmoteSports & Laola
Μόνο ζητούμενο η πρόκριση... Από την Τετάρτη το βράδυ, θα σκεφτούμε όλος ο οργανισμός τον τελικό με το βαζελο.. Οποιος κ να παίξει., το παν είναι η πρόκριση..
- Παλαιολόγος
ας βαλει την δευτερη εντεκαδα εχουμε τελικο με Παναθηναικο
δεν εχεις και αδικο, γιαυτο ειναι κακο το 2-1, δε χωρανε πολλες αλλαγες και ρισκο,Παλαιολόγος έγραψε:ας βαλει την δευτερη εντεκαδα εχουμε τελικο με Παναθηναικο
βεβαια απο τους 2 τιτλους το πρωταθλημα καιει αλλα και το κυπελο εξισου σημαντικο.
- Παλαιολόγος
ας μην ρισκαρουμε ομως κατι που δεν εχουμε παρειε δω και 34 χρονια και για το οποιο εχουμε βρει τοσα εμποδια επι μακρον
με κατιπου εχουμε παρει δυο σερι χρονιες
νομιζω και τα παιδια που ερχονται απο πισω μπορουν να παρουν το ματς
αντε με την προσθηκη ματος και ισως κρεσπο
δηλ με ματος,,πελκα, κρεσπο,ιγκνατσον,γιαννουλη,ολιβειρα,κανιας,σφιντερσκι λημνιο και ενρικε δεν μπορουμε να νικησουμε τον πανιωνιο;
και με παναθηναικο θα μπουν ακπομ,ζαμπα,βαρελα,βιερινια,μαουριτσιο,μπισε φρεσκοι Plus εγω θα ελεγα ενρικε που ετσι κι αλλιως θα ναι φρεσκος δεν εχει ματς στα ποδια του,ολιβειρα,πελκα που επισης δεν εχουν πολλα λεπτα κ.λπ
με κατιπου εχουμε παρει δυο σερι χρονιες
νομιζω και τα παιδια που ερχονται απο πισω μπορουν να παρουν το ματς
αντε με την προσθηκη ματος και ισως κρεσπο
δηλ με ματος,,πελκα, κρεσπο,ιγκνατσον,γιαννουλη,ολιβειρα,κανιας,σφιντερσκι λημνιο και ενρικε δεν μπορουμε να νικησουμε τον πανιωνιο;
και με παναθηναικο θα μπουν ακπομ,ζαμπα,βαρελα,βιερινια,μαουριτσιο,μπισε φρεσκοι Plus εγω θα ελεγα ενρικε που ετσι κι αλλιως θα ναι φρεσκος δεν εχει ματς στα ποδια του,ολιβειρα,πελκα που επισης δεν εχουν πολλα λεπτα κ.λπ
Πολύ καλό αποτέλεσμα το 2-1 του πρώτου αγώνα...! ! !
Σαφώς καλύτερο από το 1-1 ή ακόμη και το 0-1! Ο εφυσυχασμός δεν μας ταιριάζει και πολύ...
Μπαίνεις σοβαρά και κυνηγάς το υποχρεωτικό γκολ από το πρώτο λεπτό! Πιστεύω θα δούμε άλλη ομάδα(αυτή που έχουμε συνηθίσει) και θα έχουμε εύκολη πρόκριση...
Ας παίξει όποιος πιστεύει ο προπονητης...
Το μόνο που δεν μου άρεσε στις επιλογές του την Κυριακή ήταν η χρησιμοποιηση Σαχοφ βασικο. Δηλαδή ετοίμαζει Ολιβέιρα για Τετάρτη και τον άφησε εκτος 11άδας;
Σαφώς καλύτερο από το 1-1 ή ακόμη και το 0-1! Ο εφυσυχασμός δεν μας ταιριάζει και πολύ...
Μπαίνεις σοβαρά και κυνηγάς το υποχρεωτικό γκολ από το πρώτο λεπτό! Πιστεύω θα δούμε άλλη ομάδα(αυτή που έχουμε συνηθίσει) και θα έχουμε εύκολη πρόκριση...
Ας παίξει όποιος πιστεύει ο προπονητης...
Το μόνο που δεν μου άρεσε στις επιλογές του την Κυριακή ήταν η χρησιμοποιηση Σαχοφ βασικο. Δηλαδή ετοίμαζει Ολιβέιρα για Τετάρτη και τον άφησε εκτος 11άδας;
Ίσως θα έπρεπε να πάρει και κάποια λεπτά και ο κανιας.. Ακομη και να μην υπολογίζεται για του χρόνου, σίγουρα θα χρειαστεί σε κάποια ματς!!!
- Παλαιολόγος
typhoon έγραψε:Και το κυπελο και το πρωταθλημα ,εχω το υλικο
μα δεν διαφωνω
-
Πασχαλακης
Ματος Ινγκασον Κρεσπο Γιαννούλης
Ολιβειρα Σακχοφ η Κανιας
Λημνιός Πέλκας Σφιντερσκι
Ακπομ
Ματος Ινγκασον Κρεσπο Γιαννούλης
Ολιβειρα Σακχοφ η Κανιας
Λημνιός Πέλκας Σφιντερσκι
Ακπομ
three love θα τους πάρουμεRorschach έγραψε:Ελπιζω να κρατησουμε το μηδεν για πρωτη φορα μετα απο ενα μηνα.

- NIKOS_PAOK04
Λοιπόν το ματς έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για 3 λόγους !!
1) Ο «Αγαπητός» μας βάζελος τους έδωσε αέρα στο πρωτάθλημα οπότε θα δώσουν τον αγώνα ζωής και θανάτου έναν αγώνα χωρίς αύριο γι αυτούς
2) Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει με 11αδα που θα περιέχει 2-3 αλλαγές πέρα από τους Ζαμπά - Καντουρί και με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ρυθμό που έχει η ομάδα
3) Οι κόρακες είδαν τι γίνετε και με τους ξένους και αυτό δεν νομίζω να μας βοηθήσει μάλλον θα πρέπει να ξαναμάθουμε τι είναι offside, πέναλτι, φάουλ κ.ο.κ
Το καλό είναι ότι περνάμε και με το ισχνό 1-0
1) Ο «Αγαπητός» μας βάζελος τους έδωσε αέρα στο πρωτάθλημα οπότε θα δώσουν τον αγώνα ζωής και θανάτου έναν αγώνα χωρίς αύριο γι αυτούς
2) Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει με 11αδα που θα περιέχει 2-3 αλλαγές πέρα από τους Ζαμπά - Καντουρί και με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ρυθμό που έχει η ομάδα
3) Οι κόρακες είδαν τι γίνετε και με τους ξένους και αυτό δεν νομίζω να μας βοηθήσει μάλλον θα πρέπει να ξαναμάθουμε τι είναι offside, πέναλτι, φάουλ κ.ο.κ
Το καλό είναι ότι περνάμε και με το ισχνό 1-0
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν μπορούμε, με αναπληρωματική 11άδα, να νικήσουμε 2-0 τον Πανιώνιο, ας αποσυρθούμε από το κύπελλο.
- Sick Bastard