Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Λοιπόν είναι ξεκάθαρο αν θέλετε να μιλήσετε αγωνιστικά, ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα αναγκάστηκε μετά την αποβολή, να παίξει κάτι που δεν το ξέρει.
Κι όμως, τα κατάφερε, μια στιγμή ολιγωρίας στα μπακ στοίχησε την νίκη.
MVP ο Δανός για τη χάρτινη
SM-G965F
SM-G965F
Μπράβο στην ομαδάρα, όσο για τους άλλους τους πουτανας γιους και με 20 να παίξουν, μέσα στην τουμπαρα θα προσκυνήσουν.
- NIKOS_PAOK04
ΠΑΟΚΑΡΑ αν και νομίζω ότι τζάμπα τους δώσαμε τόσο χώρο και την Μπάλα στα πόδια και με 10 για 3 γκολ ήταν αυτοί !!! Μάλλον το κάνουν για να έχει σασπένς το πρωτάθλημα !!!
Για μένα ο Μαουρίσιο και όχι για το γκολ είναι mvp όσο για το κάρμα Βαρέλα κεφαλιά Μαουρίσιο και ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ Offside (ενεπλάκησαν οι 2 ίδιοι σε Τούμπα με Κομίνη)
11 ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ
Για μένα ο Μαουρίσιο και όχι για το γκολ είναι mvp όσο για το κάρμα Βαρέλα κεφαλιά Μαουρίσιο και ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ Offside (ενεπλάκησαν οι 2 ίδιοι σε Τούμπα με Κομίνη)
11 ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ
Μαγκες ειμαι σε μαγαζι στο Βολο μονο με χαρτινους και Γαυρους και ηθελα να σηκωθω να πω με φωνη σας αρεσει αυτο το σιχαμα ρε λιγη τσιπα δεν εχετε. Πρωτη φορα εχω εκνευριστει τοσο πολυ, μπαλα ρε δεν μπορουμε να δουμε γαμω το ΠΟΚ σας. Η ομαδα σταθηκε κερβερος χαρακτηριστικη εικονα ΓΙΓΑΓΑΝΤΑ ΒΑΡΕΛΑ ανανεωση χθες αναμεσα σε 5-6 ποκεμον να στεκεται ορθιος. Ουτε μισο κλαμα δεν ριξαμε ουτε μισο λεπτο στο εδαφος και καλα τραυματιες στα ψεματα και μετα σηκωμα και στο τελος ο Ματαρος θα τους καρφωνε καμια σεντρα. Σιχαματα καμια λυπηση ποτε και πουθενα ΣΑΒΒΙΔΗ ξυπνα!!! Μας την στησαν κανονικα και καταφεραν να μας αποσπασουν το χ. Σε 100 χρονια μπορει να μας νικουσαν. Αξιοι ολοι ομαδα μασιφ σιδερο θα το μαθουν και οι πετρες, με τα δευτερα την Τεταρτη και προετοιμασια για Κυριακη ελπιζω να το πηρε το μηνυμα η διοικηση και να προετοιμαστει καταληλα. Γυρισα σπιτι και εχω παρει depon και ειμαι με 120 παλμους σε ηρεμια 25 χρονων ανθρωπος. Εγω αμα ημουν ΑΕΚ θα αλλαζα ομαδα ειστε οντως η ντροπη της προσφυγιας.Μπορει να ξαναγραψω και αλλο γιατι θελω να πω και αλλα αι σιχτιρ βραδυατικα
- teo4giannitsa
Τη Κυριακή έχει bukkake
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σκορποχώρι της αεχ, θα είχε μαζέψει 3 στο χαλαρό αν σφύριζε οποιοσδήποτε ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ διαιτητής.
Μετά το 0-1 δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα στα 2 μέτρα.
Ο άλλος στο 1ο ημίχρονο έβγαλε 5 κίτρινες και 1 κόκκινη και ο ΠΑΟΚ είχε κάνει 5 φάουλ!!!
Για πολλά χρόνια θα τον θυμόμαστε αυτόν τον κλόουν. Στο πάνθεον μαζί με τα υπόλοιπα κατακάθια.
Μετά το 0-1 δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα στα 2 μέτρα.
Ο άλλος στο 1ο ημίχρονο έβγαλε 5 κίτρινες και 1 κόκκινη και ο ΠΑΟΚ είχε κάνει 5 φάουλ!!!
Για πολλά χρόνια θα τον θυμόμαστε αυτόν τον κλόουν. Στο πάνθεον μαζί με τα υπόλοιπα κατακάθια.
- Παλαιολόγος
pilotos έγραψε:Λοιπόν είναι ξεκάθαρο αν θέλετε να μιλήσετε αγωνιστικά, ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα αναγκάστηκε μετά την αποβολή, να παίξει κάτι που δεν το ξέρει.
SM-G965F
οπως τα ειπες,δεν αλλαζω συλλαβη.
ματς του 0-3 το κατεστρεψε στον πειθαρχικο του πρωτου μερους(οχι μονο στην φαση λιβαγια ζαμπα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 03 Φεβ 2019, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή κόλλαγε το λινκ δεν είδα την αποβολή και την είδα τώρα.
Ε αηδία μωρέ τι να σχολιάσεις ποδοσφαιρικά σε αυτό το όργιο.
Μπράβο στην ομάδα για τη προσπάθεια.
Ε αηδία μωρέ τι να σχολιάσεις ποδοσφαιρικά σε αυτό το όργιο.
Μπράβο στην ομάδα για τη προσπάθεια.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ!!! ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΑΕΚ.ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ. ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΠΑΟΚ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΓΑΥΡΟ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ......
ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΑΕΚ.ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ. ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΠΑΟΚ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΓΑΥΡΟ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ......
Περιμενω να δω στο ποστ γκέιμ τις δηλώσεις του εμβιπι. Να δω τι έχει να πει ο δανός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Κυρ 03 Φεβ 2019, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
To σημερινο στημενο κορακι ηταν ζεσταμα γιαυτο που θα δουμε την επομενη κυριακη.
Θα τα παιξουν ολα για να μας κερδισουν με εξωαγωνιστικα μεσα.
Στο χορταρι παιρνουν τα @@@@@ μας.
Δεν χωραει κριτικη καμια για σημερα. Ο λιβαγια επρεπε να φαει κοκκινη για χτυπημα
Θα τα παιξουν ολα για να μας κερδισουν με εξωαγωνιστικα μεσα.
Στο χορταρι παιρνουν τα @@@@@ μας.
Δεν χωραει κριτικη καμια για σημερα. Ο λιβαγια επρεπε να φαει κοκκινη για χτυπημα
Μπράβο στην ομάδα. 11vs11 θα ήταν το πιο εύκολο διπλό στο ΟΑΚΑ. 60 λεπτά με δέκα ήταν λογικό να κάνουμε ένα λάθος . Δεν πειράζει. Χάσαμε δύο βαθμούς αλλά η ψυχολογία είναι καλή για την Κυριακή .
Τραγικός διαιτητης. Ελπίζω την Κυριακή να βάλουν κάποιον πιο σοβαρό .
Τραγικός διαιτητης. Ελπίζω την Κυριακή να βάλουν κάποιον πιο σοβαρό .
-
Ένα μπράβο θα πω στα παιδιά που το πάλεψαν όσο μπορούσαν!! Μέταλλο νικητή!!
Και τώρα αν δεν φοβηθειτε από τις ιαχές της Τούμπας την Κυριακή σας περιμένουμε πιο φανατισμένοι από ποτέ πουλάκια μου!!!!
Και τώρα αν δεν φοβηθειτε από τις ιαχές της Τούμπας την Κυριακή σας περιμένουμε πιο φανατισμένοι από ποτέ πουλάκια μου!!!!
Πρέπει να είναι κανείς τρελός για να εστιάζει σήμερα σε αγωνιστικά θέματα.
Αγωνιστική ανάλυχη χωρά μόνο για το πρώο μισάωρο, όπου τους ΠΑΤΗΣΑΜΕ. Ας έρθουν να μας πουν για κόμπλεξ των Τεμπών και άλλες μαλακίες.
Από εκεί και πέρα τι να πεις και τι να σχολιάσεις για αυτό το ματς που, όπως είπε και ο αδερφός πιο πάνω, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΟΟΥΝ απ τη Δανία το τίναξε στον αέρα;
ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ σφαγή χωρίς καν αφορμές!!!
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, φάγαμε περισσότερες κάρτες απ' οτι τα τάκλιν που κάναμε!!!!!
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό μιλάμε.
Χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς νουθεσίες και λοιπά. Κάθε κίνηση που κάναμε ήταν κάρτα! ΕΛΕΟΣ άχρηστε στημένε.
Κατά τα λοιπά, ΕΚΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ Ο ΠΑΟΚ
Αγωνιστική ανάλυχη χωρά μόνο για το πρώο μισάωρο, όπου τους ΠΑΤΗΣΑΜΕ. Ας έρθουν να μας πουν για κόμπλεξ των Τεμπών και άλλες μαλακίες.
Από εκεί και πέρα τι να πεις και τι να σχολιάσεις για αυτό το ματς που, όπως είπε και ο αδερφός πιο πάνω, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΟΟΥΝ απ τη Δανία το τίναξε στον αέρα;
ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ σφαγή χωρίς καν αφορμές!!!
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, φάγαμε περισσότερες κάρτες απ' οτι τα τάκλιν που κάναμε!!!!!
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό μιλάμε.
Χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς νουθεσίες και λοιπά. Κάθε κίνηση που κάναμε ήταν κάρτα! ΕΛΕΟΣ άχρηστε στημένε.
Κατά τα λοιπά, ΕΚΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ Ο ΠΑΟΚ