Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αυτος ειναι γεννημενος να παιξει στον ΠΑΟΚ αλλα δεν το ηξερε. Θα καυλωσει την ζωη του προβλεπω οτι θα γουσταρει πολυ εδω και θα μνημονευεται για πολλα χρονια. Σπανια πιστευω τοσο πολυ παιχτη αλλα ειναι η καψουρα μου απο τοτε που βγηκε φημη οτι θα τον παρουμε καλυτερο τελος σε μεταγραφικη περιοδος ουτε στο Μanager οταν παιζω δεν γινονται τετοια πραγματα συγχαρητηρια στην ΠΑΕ και σε ολους που εργαζονται σκληρα για να γινει ο ΠΑΟΚ οπως τον ονειρευομαστε!!!!
Ναι αλλά κανείς δεν λέει ότι ο ΠΑΟΚ πάλι πήρε δεξί στόπερ που δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον βαρελα.
Δεν τα λέτε αυτά... δεν τα λέτε
Άσε που παίζει μόνο σε τριάδα αμυντικων
Ο τελευταίος παίχτης που θυμάμαι να τίμησε τη φανέλα με το νούμερο 4 ήταν πριν 10 χρόνια ο Μάρκος Αντόνιο ο οποίος στάθηκε πολύ άτυχος με την υγεία του. Μετά τη φορέσανε με τη σειρά Μπαλάφας( που τον έχω συνηθίσει με το 25 και για αυτό δεν τον βάζω μέσα), Κατσικάς και λέοβατς. Ελπίζω να σπάσει η κατάρα και να δούμε έναν παίχτη γίγαντα με αυτό το νούμερο.
Τον σεβασμό μου στον Χρήστο τον αρχηγό.
Το παιδί δεν φταίει σε τίποτα αλλά την φανέλα με τον δικέφαλο δεν την σκίζει κάνεις.
Το μάρκετινγκ προϋποθέτει γνώση του προϊόντος που προμοταρεις. Η έλλειψη γνώσης για τις ευαισθησίες του πιο πιστού μέρους του κοινού σου είναι η απόδειξη ότι δεν γνωρίζεις την δουλειά σου.
Τραγικό.Τι κομπλεξ βγάζουν κάποιοι ρε πριν από τους δύο σημαντικότερους αγώνες της σύγχρονης ιστορίας μας;
Διχάζουν τον λαό αυτή την στιγμή γιατί;
Για ένα μάρκετινγκ τρικ που ο παίκτης σκίζει λίγο την φανέλα για να δείξουμε ότι είναι σκληρός;
Ρε ακόμη στην δεκαετία του 60 ζείτε κάποιοι;
Έλεος.
Μία ανακοίνωση δεν είδαμε από τον "αρχηγό" για την φωτοβολίδα στη Νέα.Σμυρνη ούτε και πέρσι για το ρολό που μας στέρησε το πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από αρχηγούς που ψάχνουν αφορμές σε ένα γαμάτο βίντεο μάρκετινγκ να διχάσουν τον λαό μας.