Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Ετσι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ,ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ,ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ που ηρθατε στη τουμπα να παιξετε το παιχνιδι της ζωης σας σιχαμενα πλασματα.ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΛΑΜΑ.ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!
Ειναι απο τα κλασσικα ματς που τυχαινουν να κανεις 25 τελικες να παιζεις ωραια και με μια φαση να μαμιουνται ολα.. συμβαινουν και αυτα... μπηκαμε παρα πολυ καλα ,χασαμε πολλα με μια ομαδα που ηρθε με 10 παικτες στην περιοχη.. με 5-3-2 ενω με γαβρο αεκ παιξανε 4-4-2 και βαζανε αυτογκολ-παιδικη χαρα.. Και αντι να ειναι 2-0 ημιχρονο εγινε μιση φαση-οφ σαιτ - στην μονη στιγμη του ματς που χασαμε το balance μας και το πληρωσαμε .. μετα μαουρισιο χανει 2 αχαστα ,χανεις πεναλτι και ο σκονδρας γινεται Πεπε και καθαριζει οτι περναει... και διαχρονικα ο βελλιδης γινεται σε ολο το ματς νοιερ... ενα μονο μελανο σημειο για μενα, σε τετοιο ματς κερδιζεις πεναλτι στο 80 και αντι να το εκτελεσουν οι εμπειροι (μαουρισιο-πελκας -καντουρι-ματος) που παλαιοτερα στις ομαδες του εκτελουσαν τα παντα,αφηνουν τον τσουμπα... δεν υπαρχει αυτο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τετ 30 Ιαν 2019, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, μετράει η νίκη. Άλλωστε δεν μπορεί μια ομάδα να είναι "τούρμπο" σε όλα τα παιχνίδια. Το κέντρο μας ήταν σε κακή μέρα με φτωχή δημιουργικότητα. Ο Μπίσε φάνηκε κουρασμένος, ο Μαουρίσιο φαινόταν εκνευριστικά αδιάφορος με πολλά αβίαστα λάθη και χαμένες ευκαιρίες και ο Πέλκας συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις, ελάχιστα πράγματα. Ο Λημνιός καλά ξεκινούσε και άσχημα τελείωνε, πρέπει να σηκώνει το κεφάλι πριν την τελική πάσα, γιατί έχει τα προσόντα, ταχύς και διεισδυτικός. Το γκολ του ΠΑΣ ήταν οριακό οφσάιντ, αλλά νομίζω πως κάνει κακή εκτίμηση και ο Κρέσπο, ούτε τραβιέται πιο έγκαιρα μπροστά ώστε να βγάλει καθαρά σε αντικανονική θέση τον Μάνο, ούτε και κλείνει ώστε να μην πάρει μπάλα. Και οι δύο φάσεις που πήραμε ήταν καθαρά πέναλτι. MVP ο Σβιντερσκι, απλά γιατί γλυτώσαμε το εγκεφαλικό. Ελπίζω να μας επιφυλάσσει η ομάδα μας τα καλύτερα τις δύο επόμενες Κυριακές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τετ 30 Ιαν 2019, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Ετσι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ,ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ,ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ που ηρθατε στη τουμπα να παιξετε το παιχνιδι της ζωης σας σιχαμενα πλασματα.ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΛΑΜΑ.ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!
Επειδή δεν μπόρεσα να δω το ματς θέλω να μου πείτε αν το γκολ του γιανεννου ήταν οφσαιδ και αν τα πέναλτι ήταν γιατί μου έχουν πρήξει τα @@ οι αλοθρησκοι....
Πολύ το χάρηκα το δεύτερο γκολ αφού ήμουνα τόσο σίγουρος για τη γκέλα μετά το χαμένο πέναλτι (το είπε κι ο Παλαιολόγος, όλα μύριζαν γκέλα) που όταν το βάλαμε δεν μπορούσα να το πιστέψεω και κοίταζα καλά-καλά τα κοράκια σίγουρος οτι θα έδιναν κάτι.
Μεγάλη λύτρωση απέναντι στα γιάννινα πού όπως και πολλών άλλων ο μεγαλύτερος εχθρός τους στο ποδόσφαιρο είναι ο ΠΑΟΚ για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν.
Επίκαιρο σήμερα το "τώρα μπορείτε να πα να", δεν ξέρω αν το λένε ακόμη στο γήπεδο αλλά ταίριαζε απόλυτα με τον τρόπο που ήγρθε το παιχνίδι.
Νομίζω το δεύτερο πέναλτι δεν έπρεπε να το σφυρίξει. Έπεσε καθυστερημένα ο Ακπομ ΠΑΡΟΤΙ στην αρχή ήταν όντως παράβαση. Στα όμως έγιναν άλλα δύο καθαρά, ειδικά στον Βαρελά και φοβήθηκε να τα σφυρίξει.
Ως ένα βαθμό, λογικο ήταν γιατί τρία πέναλτι υπέρ γηπεδούχου δεν ξέρω αν έχουν δοθεί ποτε, εκτός αν πρόκειται για κλαδεμα-σπασιμο ποδιου
Εντάξει, όμορφη η αγγλική νοοτροπία του να υποστηρίζεις την ομάδα της πόλης σου ή του χωριού σου, αλλά αυτόν τον ΠΑΣ πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να τον υποστηρίζει ο οποιοσδήποτε...
BIacky έγραψε:Επειδή δεν μπόρεσα να δω το ματς θέλω να μου πείτε αν το γκολ του γιανεννου ήταν οφσαιδ και αν τα πέναλτι ήταν γιατί μου έχουν πρήξει τα @@ οι αλοθρησκοι....
Οριακό οφσάιντ καθαρά ανθρώπινο, όσο για τα πέναλτι σε κάθε φάση στην περιοχή τα γιάννινα τραβούσαν και γκρέμιζαν παίκτη μας. Δεν σου λέω οτι οι δύο φάσεις που έγιναν ήταν τα πιο καθαρά αλλά αν τα έδινε όλα όσα έκαναν θα είχαμε πάρει πέντε. Το τράβηγμα/αγκαλιά μέσα στην περιοχή ήταν μέσα στις στρατηγικές των ιωαννίνων στο σημερινό παιχνίδι. Τι σκατά περίμεναν δηλαδή; Ποδόσφαιρο είναι και όχι ράγκμπι.
Τραγική διαιτησία για ακόμα ένα παιχνίδι μάσα στην Τούμπα. Για λόγω που μόνο ο πουτ@νας γιος ξέρει δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Ευαγγέλου. Δεν έδωσε άλλα δύο καθαρά πέναλτι και κατάφερε σε ένα ματς που η κατοχή ήταν 78-22 να είναι τα φάουλ 19-17 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Στα αγωνιστικά τώρα... είμαι πολυ απογοητευμένος από τους Μαουρίτσιο, Πέλκα,Λημνιό.