Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 13/1-19:30,NS1HD
- Sick Bastard
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 13/1-19:30,NS1HD
Γαμήστε ανελέητα κι όπως τους αξίζει αυτούς τους μ@λ@κες.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1532 ... in-tripolimarkos4 έγραψε:Ξέρετε αν θα έχουμε κόσμο;
Ένα από τα 2 διπλά τίτλου.
Το δεύτερο είναι στο ΟΑΚΑ.
Ο γκέι θα έρθει για πασίγιο
Το δεύτερο είναι στο ΟΑΚΑ.
Ο γκέι θα έρθει για πασίγιο
Έχω την διαίσθηση ότι θα περάσουμε ευκολότερα από ότι πιστεύουμε και ο λόγος είναι ότι δεν θα πάμε ψηλωμένοι όπως πηγαίναμε άλλες φορές και απογοητευόμασταν αλλά λίγο η φυγή του Πρίγιο, λίγο η δυσκολία του μάτς θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι.
Ενημερωτικά ο Αστέρας χάνει τον βασικό του μεσοεπιθετικό που του τον παίρνει το λήκι, τον Τόνσο, ο οποίος δεν έπαιξε μεν στο 1ο μάτς απέναντι μας αλλά ήταν σημαντικό γρανάζι σε όλα τα υπόλοιπα μάτς.
Ενημερωτικά ο Αστέρας χάνει τον βασικό του μεσοεπιθετικό που του τον παίρνει το λήκι, τον Τόνσο, ο οποίος δεν έπαιξε μεν στο 1ο μάτς απέναντι μας αλλά ήταν σημαντικό γρανάζι σε όλα τα υπόλοιπα μάτς.
Παιδιά όσοι πάτε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ όταν περνάτε από Κόρινθο.
Μου είπανε κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω δημόσια.
Μου είπανε κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω δημόσια.
Αντι να ασχολουμαστε με μεταγραφες, δουλεια μας θα ηταν να δουμε πως αθορυβα θα καναμε το γηπεδο εδρα μας. Ματς τιτλου κ ασχολουμαστε με ξενα χωραφια
Και αυτό θα το κάνουμε σε ανοιχτό φόρουμ;Besuch 2 έγραψε:Αντι να ασχολουμαστε με μεταγραφες, δουλεια μας θα ηταν να δουμε πως αθορυβα θα καναμε το γηπεδο εδρα μας. Ματς τιτλου κ ασχολουμαστε με ξενα χωραφια

- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πιάσει μια καλή απόδοση αν θέλει να φύγει με βαθμούς από την Τρίπολη.
Σε ποιότητα η διαφορά είναι μεγάλη ΟΡΕΞΗ ΠΕΙΣΜΑ ΤΡΕΞΙΜΟ αυτά θα χρειαστούν γιατί η ποιότητα από μονή της δεν κερδίζει τα ματς. ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΙΚΟ και να τ α δώσουν όλα στο χορτάρι
Σε ποιότητα η διαφορά είναι μεγάλη ΟΡΕΞΗ ΠΕΙΣΜΑ ΤΡΕΞΙΜΟ αυτά θα χρειαστούν γιατί η ποιότητα από μονή της δεν κερδίζει τα ματς. ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΙΚΟ και να τ α δώσουν όλα στο χορτάρι
-
Δεν με νοιάζει ποιος θα παίξει, δεν με νοιάζει ποιος θα βάλει το γκολ τώρα που έφυγε ο πριγιοβιτς..το μόνο που θέλω είναι αυτοι που θα παίξουν να γυαλίζει το μάτι τους και να δίνουν το 150% σε κάθε ματς.
θα παιξει μαζι μας πιστευω, σιγα τα ληκια να μην τον παρουν απο τωρα..tzelas έγραψε:Έχω την διαίσθηση ότι θα περάσουμε ευκολότερα από ότι πιστεύουμε και ο λόγος είναι ότι δεν θα πάμε ψηλωμένοι όπως πηγαίναμε άλλες φορές και απογοητευόμασταν αλλά λίγο η φυγή του Πρίγιο, λίγο η δυσκολία του μάτς θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι.
- ΑποστόληςΑ
Μα ο α.ρ.η.σ εβαλε ως ορο να παιξει με τον αστερα στο ματς με τον ΠΑΟΚ,αλλιως χαλαει η μεταγραφηprax έγραψε:θα παιξει μαζι μας πιστευω, σιγα τα ληκια να μην τον παρουν απο τωρα..tzelas έγραψε:Έχω την διαίσθηση ότι θα περάσουμε ευκολότερα από ότι πιστεύουμε και ο λόγος είναι ότι δεν θα πάμε ψηλωμένοι όπως πηγαίναμε άλλες φορές και απογοητευόμασταν αλλά λίγο η φυγή του Πρίγιο, λίγο η δυσκολία του μάτς θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι.
Φυσικα ΟΧΙ!Napoli4 έγραψε:Και αυτό θα το κάνουμε σε ανοιχτό φόρουμ;Besuch 2 έγραψε:Αντι να ασχολουμαστε με μεταγραφες, δουλεια μας θα ηταν να δουμε πως αθορυβα θα καναμε το γηπεδο εδρα μας. Ματς τιτλου κ ασχολουμαστε με ξενα χωραφια