Αήττητος Σπάτων - ΠΑΟΚ 20/12 17:15 CosmoteSport & Laola
Re: Αήττητος Σπάτων - ΠΑΟΚ 20/12 17:15 CosmoteSport & Laola
Ο Καντουρι πιθανον προφυλασσεται για το ματς με τον ΠΑΣ,σε περιπτωση που λειψει ο Μαουριτσιο θα υπαρχει προβλημα στο κεντρο.
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι για Σιαμπάνη και γω.. Σάκχοφ βέβαια αν φυγει θες 2 χαφobanebane έγραψε:Aυτο που καταλαβαινω απο την αποστολη και την αδεια που δοθηκε στον Σακχοφ ειναι οτι κατα μεγαλο ποσοστο ο παιχτης τελειωσε απο την ομαδα,δε γινεται να λειπει απο το τελευταιο ματς απο τη στιγμη που αντιμετωπιζει προβλημα και ο Μαουριτσιο.
Οπως επισης και ο Σιαμπανης παει για αλλου,δεν ειναι τυχαια η ξαφνικη ενεργοποιηση του Γλυκου.
obanebane έγραψε:Ο Καντουρι πιθανον προφυλασσεται για το ματς με τον ΠΑΣ,σε περιπτωση που λειψει ο Μαουριτσιο θα υπαρχει προβλημα στο κεντρο.
Τους Πασχαλάκη, Ελ Καντουρί και Μάτος τους ξεχάσανε τελείως;Ο Χοσέ Μαουρίσιο έκανε θεραπεία, η κατάστασή του βελτιώνεται σταδιακά και ο Βραζιλιάνος θα προσπαθήσει να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (23.12) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Δημήτρης Πέλκας , που ανεβάζει ρυθμούς. Εκτός μάχης τέθηκε και ο Στέλιος Κίτσιου , ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στον αριστερό τετρακέφαλο και δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Αήττητο.Ο Εβγέν Σάκχοφ ζήτησε και πήρε ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους και θα απουσιάσει από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του Δικεφάλου για το 2018, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Βιεϊρίνια και Βέρνμπλουμ .Αναλυτικά οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής:Ρέι , Γλύκος , Τόσκα , Μαλεζάς , Χατσερίδης , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Ουάρντα , Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Άκπομ , Καρέλης , Μπαλογιάννης , Λύρατζης , Τσιγγάρας.
Βλέπω
Ρέι
Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Τόσκα
Λημνιός Κάνιας Ουάρντα Ζαμπα
Πρίγιοβιτς Ακπόμ
Ρε παιδια ξεχαστε το αυτο το Πριγιοβιτς-Ακπομ μαζι. Το ροστερ ειναι φτιγμενο για ενα σεντερ φορ, δε γινεται να τους βαλεις και τους δυο μαζι βασικους πως το λενε δε καταλαβαινετε το γιατι?
εγω παντως βλεπω πως οταν σφιγγουν οι κωλοι μια χαρα παιζουν και οι δυο μαζι και παιρνουμε τα ματςCCCP έγραψε:Ρε παιδια ξεχαστε το αυτο το Πριγιοβιτς-Ακπομ μαζι. Το ροστερ ειναι φτιγμενο για ενα σεντερ φορ, δε γινεται να τους βαλεις και τους δυο μαζι βασικους πως το λενε δε καταλαβαινετε το γιατι?
Μπορεί να έχει σοβαρό προσωπικό θέμα ο παίκτης παίδες, μην βγάζουμε συμπεράσματα άνευ λόγου..
Και γιατί να μην πουν περί τίνος πρόκειται;
Τέλος πάντων, θα φανεί σύντομα.
Τέλος πάντων, θα φανεί σύντομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 19 Δεκ 2018, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το οτι το χρειαζεσαι αυτο για οταν σφιγγουν οι κολοι ειναι ακομα ενας λογος που δε θα παιξουν μαζι βασικοι.Rorschach έγραψε:εγω παντως βλεπω πως οταν σφιγγουν οι κωλοι μια χαρα παιζουν και οι δυο μαζι και παιρνουμε τα ματςCCCP έγραψε:Ρε παιδια ξεχαστε το αυτο το Πριγιοβιτς-Ακπομ μαζι. Το ροστερ ειναι φτιγμενο για ενα σεντερ φορ, δε γινεται να τους βαλεις και τους δυο μαζι βασικους πως το λενε δε καταλαβαινετε το γιατι?
Γνωριζει κανεις να πει αν επιτρεπεται η πωληση εισητηριων χωρις ονομα και ΑΜΚΑ?
Οι σπαταναιοι παντως τα πωλουν χωρις τιποτα απο τα δυο.
Δεν αναφερομαι στο εθιμικο δικαιο, αλλα στο τι ακριβως προβλεπει ο κανονισμος.
Οι σπαταναιοι παντως τα πωλουν χωρις τιποτα απο τα δυο.
Δεν αναφερομαι στο εθιμικο δικαιο, αλλα στο τι ακριβως προβλεπει ο κανονισμος.
- ΑποστόληςΑ
Έξω τα τρία από τα 4 ακραία μας μπακ (Matos, Vieirinha, Κίτσιου), έξω οι Wernbloom, Mauricio, Shakhov, El Kaddouri, έξω ο Πασχαλάκης.
Ευκαιρία να δούμε μερικούς νέους.
Ευκαιρία να δούμε μερικούς νέους.
Λογικα ο Λυρατζης θα παιξει βασικος στα δεξια και ο Τσιγγαρας στα χαφ μαζι με Κανιας, εκτος κι αν δουμε κανεναν Βαρελα εκει που δεν νομιζω. Επισης και ο Μπαλογιαννης στην Κ19 ως κεντρικο χαφ αγωνιζεται αν και στην προετοιμασια ο Λουτσεσκου τον εβαζε αριστερα στα μπακ.
Ψιλοπεριεργο που δεν πηρε καν αποστολη τον Ελ Καντουρι και πηρε τον Μπισεσβαρ ας πουμε, που εβγαλε 90λεπτο με Λειβαδια.
Βεβαια αν εχει ενημερωθει (πορφανως θα εχει) για την κατασταση του αγωνιστικου χωρου στα Σπατα ολους εξω επρεπε να τους αφησει, να με επαιρνε ενα τηλεφωνο να κατεβαινα εγω.
Ψιλοπεριεργο που δεν πηρε καν αποστολη τον Ελ Καντουρι και πηρε τον Μπισεσβαρ ας πουμε, που εβγαλε 90λεπτο με Λειβαδια.
Βεβαια αν εχει ενημερωθει (πορφανως θα εχει) για την κατασταση του αγωνιστικου χωρου στα Σπατα ολους εξω επρεπε να τους αφησει, να με επαιρνε ενα τηλεφωνο να κατεβαινα εγω.
-
Για μένα η αποστολή βγάζει τρεις ειδήσεις..
Αισιόδοξο σενάριο...
1. Καντούρι βασικός για ΠΑΣ Γιάννενα
2. Σιαμπάνης ανανεώνει και φεύγει δανεικός
3. Σακχόφ φεύγει για να επιστρέψει Χαρίσης και το χαφ που θα παρουμε θα είναι μη κοινοτικός.
Απαισιόδοξο σενάριο..
1.Καντούρι τέλος.
2.Σακχόφ τέλος.
3.Σιαμπάνης τέλος.
Και χρειαζόμαστε ξαφνικά 2 χαφ και έναν εξτρέμ...
Υ.Γ. Το 1. μπορεί να ανήκει σαν σενάριο και αντίστροφα, όπως το δει κανείς.. εμένα ο Καντούρι μου αρέσει.
Αισιόδοξο σενάριο...
1. Καντούρι βασικός για ΠΑΣ Γιάννενα
2. Σιαμπάνης ανανεώνει και φεύγει δανεικός
3. Σακχόφ φεύγει για να επιστρέψει Χαρίσης και το χαφ που θα παρουμε θα είναι μη κοινοτικός.
Απαισιόδοξο σενάριο..
1.Καντούρι τέλος.
2.Σακχόφ τέλος.
3.Σιαμπάνης τέλος.
Και χρειαζόμαστε ξαφνικά 2 χαφ και έναν εξτρέμ...
Υ.Γ. Το 1. μπορεί να ανήκει σαν σενάριο και αντίστροφα, όπως το δει κανείς.. εμένα ο Καντούρι μου αρέσει.
Τι σημαινει ειναι φτιαγμενο?CCCP έγραψε:Ρε παιδια ξεχαστε το αυτο το Πριγιοβιτς-Ακπομ μαζι. Το ροστερ ειναι φτιγμενο για ενα σεντερ φορ, δε γινεται να τους βαλεις και τους δυο μαζι βασικους πως το λενε δε καταλαβαινετε το γιατι?
Εγω θα ηθελα ενα 442 παντως , ο πριγιο θα ειναι ακομη ποιο επικινδυνος χωρις μονιμα 2 σεντερ μπακ πανω του
- ΑποστόληςΑ
Με τα τρία ακραία μπακ και με τους Μάουρο, Βερν, Σάχωφ, Πέλκα και Καντουρί έξω, προβλέπω να ξεκινούν οι Λύρατζης και Μπαλογιάννης. Αυτό που δεν ξέρω είναι πού θα ξεκινήσει ο Τόσκα: σαν στόπερ ή σαν αριστερό μπακ; Αν ισχύσει το δεύτερο πιθανό να δούμε μια σύνθεση του τύπου
Rey
Λύρατζης - Kahcehridi - Crespo (Μαλεζάς) - Tosca
Canas - Μπαλογιάννης
Λημνιός - Καρέλης (Biseswar) - Warda
Akpom
Καρέλης και Warda θα αλλάζουν θέσεις.
Rey
Λύρατζης - Kahcehridi - Crespo (Μαλεζάς) - Tosca
Canas - Μπαλογιάννης
Λημνιός - Καρέλης (Biseswar) - Warda
Akpom
Καρέλης και Warda θα αλλάζουν θέσεις.