Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 17/12-19:30, NS1HD
- ΑποστόληςΑ
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 17/12-19:30, NS1HD
tzelas έγραψε:Δεν βλέπω ακόμη αντίδραση για τα εξωαγωνιστικά μπλόκα που άρχισαν να στήνονται επαγγελματικά με το "το τυράκι των εισιτηρίων" που μας δίνουνε και ελπίζω ότι η αφέλεια μας δε θα δώσει λαβή να μας πλησιάσουν με μεθόδους εκτός αγωνιστικών χώρων. 400 εισιτήρια μας "δίνουν" για την Λιβαδειά και δεν άκουσα ακόμη το ευχαριστώ δε θα πάρουμε, όπως είπαμε σε φιλικότερες έδρες φέτος για την αποφυγή προβοκάτσιας, ενώ μόλις ανακοινώθηκε ότι το μάτς κυπέλου με Αηττητο θα γίνει στην ποκοφωλιά στα Σπάτα όπου και εκεί μας "δίνουν" 200 εισιτήρια και μας λένε και να βιαστούμε γιατί είναι λίγα. Εμείς πότε θα πούμε και για τα δύο μάτς το δε μασάμε δε θέλουμε εκτός αν είμαστε τόσο αφελής που πιστεύουμε ότι μπορούμε να περιφρουρήσουμε την αποφυγή οποιασδήποτε προβοκάτσιας και ξεχνάμε ότι πέρσι στα Γιάννενα χωρίς να γίνει κυριολεκτικά τίποτα από μας, εμφάνισαν μια προπαγάνδα δήθεν επεισοδίων μόνο και μόνο για καβάντζα τιμωρίας μας σε περίπτωση που δεν βρίσκαν να μας τιμωρήσουν με άλλο τρόπο και εμείς θα πάρουμε φέτος εισιτήρια σε μη φιλικές έδρες; Απ' του χρόνου και βλέπουμε εφόσον αλλάξουν τον νόμο με τις αφαιρέσεις βαθμών.
Δουλευω στα Σπατα.500 μετρα απο το γηπεδο. Οσο πιο μακρια γινεται απο αυτη τη φωλια.
Ειναι η ομαδα που επαιζε κ ακομα στηριζει ο βλακας ο Τσουκαλας.
Ο χωρος του γηπεδου - τοσο οι κερκιδες οσο κ ο περιβαλλων- ειναι επιπεδου τοπικου. Τα 200 εισητηρια κ η πρεμουρα "τους" να τα προλαβουμε με βαζουν σε πολλες σκεψεις. Τιμωρια απο -3 εως -6(!) ονειρευονται και το εξωτερικευουν καποιοι χαβουζοοπαδοι ορισμενοι εκ των οποιων ειναι κ οργανωμενοι γαβροι.
Θεωρω δεδομενο οτι θα υπαρξει συνωστισμος κ δεν προκειται για ενα γηπεδο με ευκολη διαφυγη ή προσβαση.
Με λιγα λογια, ολοι οι δρομοι οδηγουν στη προβοκατσια.
Εγω διαρρεω ηδη οτι εστειλα mail στην ΠΑΕ μας, ενω στη πραγματικοτητα δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα.
Ισως ακουγομαι συνωμοσιολογος ή κινδυνολογος αλλα καλυτερα τετοιος παρα αφελης.
Επισης μου κανει εντυπωση οτι η αστυνομια δεχτηκε να υπαρχει θυρα φιλοξενουμενων.Αν καποιος εχει προσβαση σε καποιους μεσα στην ΠΑΕ ας τους ενημερωσει. Αμεσα
Η θυρα των 200 ειναι μια λυομενη σιδηροκατασκευη οπου η πλατη μας ειναι ακριβως στον μοναδικο δρομο που συνορευει το γηπεδο.
υγ παραθετω το σεντονακι μου κατω απο του tzelas γιατι ισως αυτος εχει καταλαβει οτι δεν ειμαι γραφικος και τα γραφω αυτα απο αγνη αγαπη για την ομαδα μας
Οι ίδιοι οι σύνδεσμοι δίνουν συνέχεια σε αυτό με την ανακοίνωση που έβγαλαν προ ημερώνtzelas έγραψε:Δεν βλέπω ακόμη αντίδραση για τα εξωαγωνιστικά μπλόκα που άρχισαν να στήνονται επαγγελματικά με το "το τυράκι των εισιτηρίων" που μας δίνουνε και ελπίζω ότι η αφέλεια μας δε θα δώσει λαβή να μας πλησιάσουν με μεθόδους εκτός αγωνιστικών χώρων. 400 εισιτήρια μας "δίνουν" για την Λιβαδειά και δεν άκουσα ακόμη το ευχαριστώ δε θα πάρουμε, όπως είπαμε σε φιλικότερες έδρες φέτος για την αποφυγή προβοκάτσιας, ενώ μόλις ανακοινώθηκε ότι το μάτς κυπέλου με Αηττητο θα γίνει στην ποκοφωλιά στα Σπάτα όπου και εκεί μας "δίνουν" 200 εισιτήρια και μας λένε και να βιαστούμε γιατί είναι λίγα. Εμείς πότε θα πούμε και για τα δύο μάτς το δε μασάμε δε θέλουμε εκτός αν είμαστε τόσο αφελής που πιστεύουμε ότι μπορούμε να περιφρουρήσουμε την αποφυγή οποιασδήποτε προβοκάτσιας και ξεχνάμε ότι πέρσι στα Γιάννενα χωρίς να γίνει κυριολεκτικά τίποτα από μας, εμφάνισαν μια προπαγάνδα δήθεν επεισοδίων μόνο και μόνο για καβάντζα τιμωρίας μας σε περίπτωση που δεν βρίσκαν να μας τιμωρήσουν με άλλο τρόπο και εμείς θα πάρουμε φέτος εισιτήρια σε μη φιλικές έδρες; Απ' του χρόνου και βλέπουμε εφόσον αλλάξουν τον νόμο με τις αφαιρέσεις βαθμών.
Την ομάδα αγωνιστικα δεν την φοβάμαι. Θα τα δώσουν όλα για να ξεπλυνουν την ευρωπαϊκή φαπα. Το άγχος μας θα είναι το τι θα γίνει γύρω από το χορτάρι. Είναι οι άνθρωποι επιστήμονες στο να στησουν μια προβοκατσια. Φαντάζομαι την απογοήτευση στις σκατοφατσες τους, αν ο ΠΑΟΚ ανακοινώσει ότι δεν θα πάρει εισιτήρια.
- falconakis
'Όσο κι αν πονάει η Πέμπτη περιμένω να δω επιτέλους έναν ΠΑΟΚ να παίζει μπαλα και να καταπίνει τον αντίπαλο από το πρώτο σφύριγμα!
Δεν με νοιάζει που αγνόησαν την Ευρώπη (αν και θα πονέσει το καλοκαίρι) απλά θέλω να σταματήσει ο πονόματος και δεν θέλω το 0,5 μηδέν του Λούτσε!
Μπείτε μέσα ρίξτε ένα τρίμπαλο στο πρώτο 15λεπτο και μετά κάντε πλακίτσα!

Δεν με νοιάζει που αγνόησαν την Ευρώπη (αν και θα πονέσει το καλοκαίρι) απλά θέλω να σταματήσει ο πονόματος και δεν θέλω το 0,5 μηδέν του Λούτσε!
Μπείτε μέσα ρίξτε ένα τρίμπαλο στο πρώτο 15λεπτο και μετά κάντε πλακίτσα!

μυριζει γκελα οχι γιατι δεν εχουμε καλη ομαδα αλλα λογο αποκλεισμου και μιρλας....δεν θελει και πολυ...
απο τους σουβλατζηδες περιμενω λεωφορειο μπροστα απο τον τερματα τους και μεις γυρω γυρω ολοι να προσπαθουμε να τους ανοιξουμε...
α ημιχρονο 0-0 τελικο 0-1 δυσκολη νικη για την ΠΑΟΚαρα μας

απο τους σουβλατζηδες περιμενω λεωφορειο μπροστα απο τον τερματα τους και μεις γυρω γυρω ολοι να προσπαθουμε να τους ανοιξουμε...
α ημιχρονο 0-0 τελικο 0-1 δυσκολη νικη για την ΠΑΟΚαρα μας

Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα βγάλει αντίδραση και θα περάσει εύκολα.
Οι σύνδεσμοι με την ανακοίνωση που έβγαλαν είναι για μένα εχθροί του ΠΑΟΚ για φέτος.
- PAOK_Antarctica
Πέρσι πάντως τα προβοκάτσια και οι μανούρες έγιναν στην Τούμπα, οπότε εγώ προτείνω να μην έχουμε κόσμο ούτε στα εντός.
Για το καλό του ΠΑΟΚ.
Για το καλό του ΠΑΟΚ.
- Sick Bastard
Δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή δικαιολογία.
Ούτε βούρκος, ούτε μούρκος, ούτε κούραση, ούτε τίποτα.
Νίκη και μόνο νίκη.
Και προσοχή εξω-αγωνιστικά.
Ούτε βούρκος, ούτε μούρκος, ούτε κούραση, ούτε τίποτα.
Νίκη και μόνο νίκη.
Και προσοχή εξω-αγωνιστικά.
- painkiller4
Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα προσπαθησουν να κάνουν προβοκάτσια ειδικά όλα αυτα τα χαβουζεικα μ@πανα.
Ακολουθεί μια εβδομάδα με 2 εκτός έδρας παιχνίδια φωτια που ελλοχεύουν κινδύνους εξωαγωνιστικους.
Σε όλα τα πράγματα είναι σωστό το προλαμβανειν δεν θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε ως πρόβατα για σφαγή δεν θεωρώ ότι είμαστε τόσο αφελείς.
Όσο αφορά καθαρά το παιχνίδι περιμένω να δω αντίδραση από όλους ελπίζω ότι έχουν πάρει άπαντες το μήνυμα από προχθές.
Το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος
Ακολουθεί μια εβδομάδα με 2 εκτός έδρας παιχνίδια φωτια που ελλοχεύουν κινδύνους εξωαγωνιστικους.
Σε όλα τα πράγματα είναι σωστό το προλαμβανειν δεν θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε ως πρόβατα για σφαγή δεν θεωρώ ότι είμαστε τόσο αφελείς.
Όσο αφορά καθαρά το παιχνίδι περιμένω να δω αντίδραση από όλους ελπίζω ότι έχουν πάρει άπαντες το μήνυμα από προχθές.
Το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος
Συμφωνω απολυτα .Ελπιζω να το κανει πραξη ο Λουτσεσκου. Ελπιζω να μην παρουμε εισητηρια ξερω οτι ειναι αδικο να μην μπορεις να δεις την ομαδα σου οπου και αν παιζει αλλα εγω αυτη τη δηλωση του σκατογερου τη φοβαμαιRorschach έγραψε:3 γκολ θα βάλουμε αν ξεκινησει με Ουάρντα και Άκπομ.