crow1581 έγραψε:Με διαφορα το πιο δυσκολο παιχνιδι απο τα 4 που μενουν.
Τρωνε γκολ πολυ ζορικα απο τοτε που τους ανελαβε ο Χαβος
θα +φωνισω με αυτο
και εχουν παικτες μεγαλης κυριως ηλικιας που εχουν φαει τα γηπεδα με το κουταλι....
αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω με αυτο...
και το εξηγω,
εαν αυτοι εχουν τετοιους παικτες, τοτε οι δικοι μας (οι περισσοτεροι) τι ειναι??
και συνεχιζω την αποψη μου, εαν ειναι να φοβομαστε καποια Λαμια τοτε να το κλεισουμε το μαγαζι, το εχω ξανα γραψει στο παρελθον οταν παιζαμε με τετοιες μικρομεσαιες ομαδες, πιο πολυ με φοβιζει η στημενη διαιτησια κ πιθανο στισιμο απο αλλους στην κερκιδα( αν κ νομιζω στη Λαμια δε θα εχουμε κοσμο, ισως τωρα θελει πιο πολυ προσοχη) παρα η ομαδα, δεν υπαρχει συγκριση μοναδων κ ποιοτητας, ακομα κ εαν δυσκολα βρουμε το γκολ σιγουρα 1-2 φασεις ισως φτανουν για να το κανουμε.
θυμαμαι πιτσιρικας σχεδον πριν 20 χρονια εβλεπα ομαδες που ηταν κοντα στο τιτλο ...ποκ.... να αντιμετοπιζουν τετοια ματς με σιγουρη νικη κ εμας αντιστοιχα κυριως στα εκτος να λεμε ωχ δυσκολο ματς να δουμε πως θα παει, μας εχει μινει αυτη η νοοτροποια (και σε μενα πολες φορες) η ομαδα τα τελευταια 2-3 χρονια την εχει προσπερασει, πρεπει κ εμεις. απο τις 16 ομαδες 4-5 ειναι πραγματικα επικυνδινες κ αλλες 1-2 ειναι που μπορει να κανουν την ζημια.
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ