ΠΑΟΚ - Vidi 25/10 22:00 CosmoteSport
Re: ΠΑΟΚ - Vidi 25/10 22:00 CosmoteSport
Όταν κερδίζεις και μάλιστα εκτός έδρας τον Ο ΑΡΗΣ που είναι δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια αήττητος στην Ευρώπη, τι να μας πει και μια βιντι.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προτού σχολιάσω οτιδήποτε άλλο πρέπει πρώτα να βγάλω από μέσα μου κάτι που με βασανίζει.
Π.Ξ.Σ.
Εννοείται πως πάμε αποκλειστικά για τη νίκη κι ας είναι με μισό μηδέν. Δεν πρέπει να χαθεί κανένας βαθμός στα 3 ματς με Vidi και Bate κι αν είναι δυνατόν και μία ισοπαλία με τη Chelsea ή και κάτι ακόμη καλύτερο. Η περσινή τραγική χρονιά πρέπει κάπως να καλυφθεί στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία. Περιμένω τουλάχιστον πρόκριση στους 32, και, αντίπαλου επιτρέποντος, να συνεχίσουμε κι ακόμη παραπέρα.
Π.Ξ.Σ.
Εννοείται πως πάμε αποκλειστικά για τη νίκη κι ας είναι με μισό μηδέν. Δεν πρέπει να χαθεί κανένας βαθμός στα 3 ματς με Vidi και Bate κι αν είναι δυνατόν και μία ισοπαλία με τη Chelsea ή και κάτι ακόμη καλύτερο. Η περσινή τραγική χρονιά πρέπει κάπως να καλυφθεί στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία. Περιμένω τουλάχιστον πρόκριση στους 32, και, αντίπαλου επιτρέποντος, να συνεχίσουμε κι ακόμη παραπέρα.
Το Europa έχει ΠΟΛΥ νόημα και πρέπει να το κυνηγήσουμε.mirlas έγραψε:το europa δεν εχει νοημα να το κινηγαμε , παμε με τα δευτερα + ποντους βασικο για να παρει ρυθμο ...
Κανενα νοημα δεν εχει
Και μηδεν βαθμους να εχεις οπως η αεκ, παιζεις μς τις βιντι αν εισαι απο το μονοπατι των πρψταθλητων.
Και μηδεν βαθμους να εχεις οπως η αεκ, παιζεις μς τις βιντι αν εισαι απο το μονοπατι των πρψταθλητων.
Μην κανετε οτι τα ξερετε ολα,ακουστε και κανεναν που το εχει μελετησει το θεμα.
- Sick Bastard
Doomlord4 έγραψε:Το Europa έχει ΠΟΛΥ νόημα και πρέπει να το κυνηγήσουμε.mirlas έγραψε:το europa δεν εχει νοημα να το κινηγαμε , παμε με τα δευτερα + ποντους βασικο για να παρει ρυθμο ...
Όπως τα λέει ο Doomlord είναι.
Επίσης, ομάδες που θέλουν να λέγονται μεγάλες και να μεγαλώνουν συνεχώς, πρέπει να κυνηγάνε τα πάντα είτε παίζουν με τους βασικούς είτε με τα δεύτερα είτε με τα τρίτα.
Η νίκη είναι μείζονος σημασίας, σχεδόν μισή πρόκριση.
Μόνο νίκη και μάλιστα με όσο μεγαλύτερο σκορ, με μας παρόντες στις, όσο πιο γεμάτες, κερκίδες να τραγουδάμε:
Μην σταματάς Δικέφαλε, μην σταματάς, μην σταματάς Δικέφαλε...

Μην σταματάς Δικέφαλε, μην σταματάς, μην σταματάς Δικέφαλε...

- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδη δεν καταλαβαινω γιατι να παμε παιζουμε ή να πασχιζουμε για το τσου λου;;;Taseos έγραψε:Κανενα νοημα δεν εχει
Δηλαδη αν του χρονου μπουμε στο τσου λου θα λεμε "κανενα νοημα" και θα λεμε να ξαναβγουμε τσου λου;;
Η ομαδα εχει 3 στοχους και για μενα με το υλικο που εχει μπορει και πρεπει να τους χτυπησει.ακομα και στο γιουροπα στοχος ειναι επιτελους να περασουμε τους 32 και να παμε για 16 και 8.
- ΑποστόληςΑ
Πασχαλάκης,
Matos - Varela - Crespo - Tosca,
Canas - Shakhov
Λημνιός - El Kaddouri - Warda (Καρέλης)
Prijovic
Matos - Varela - Crespo - Tosca,
Canas - Shakhov
Λημνιός - El Kaddouri - Warda (Καρέλης)
Prijovic
- john4serres
Και εσύ που τα ξέρεις βρε doomlord;Doomlord4 έγραψε:Το Europa έχει ΠΟΛΥ νόημα και πρέπει να το κυνηγήσουμε.mirlas έγραψε:το europa δεν εχει νοημα να το κινηγαμε , παμε με τα δευτερα + ποντους βασικο για να παρει ρυθμο ...
Άνοιξες κανένα λινκ στην ζωή σου και διάβασες τίποτα;

Μπορούμε κάλλιστα να γράφουμε εκατέρωθεν
--κανένα νόημα το Europa --Πολύ νόημα το Europa
καμιά 20 φορές από διαφορετικούς χρήστες με διαφορετικές απόψεις....και στο τέλος να μπει βιντεο με το Χαρρυ Κλυνν να λέει....Πολύυ νόημα ρε παιδάκι μου!
Επιχειρήματα έχουμε; Τα δικά μου τα έγραψα (Το 20% των σκέψεων μου βασικά,δεν έχω χρόνο να υπεραναλύσω όλα τα....αυτονόητα! )
Το επιχείρημα του φίλου Taseou καταρχάς δεν ισχύει,έχεις 33% πιθανότητες να πέσεις με PSV.
Περήφανοι αποκλεισμοί,τι εφταιξε και φέτος κ.τ.λ
Και άντε πες πως τα καταφέρνεις...από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας,τι θα καταφέρεις;
Α...ξέχασα,ειμαστε ΠΑΟΚ,θα νικήσουμε City-Juve-Barca και όποιο άλλο γατάκι έρθει στον δρόμο μας;
Χρειάζεσαι όταν θα πας στο Τσουλου να είσαι στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας,να έχεις μια ομάδα στα μέτρα σου να παλέψεις για την 3η τουλάχιστον θέση,να συνεχίσεις στο Europa,να μαζέψεις βαθμούς εκεί,να ανέβεις στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας,για να έχεις ένα μεγαθήριο απο πάνω σου μόνο για να παλέψεις να περάσεις την επόμενη φάση...κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ
Κάθε νίκη και φράγκα και ενθουσιασμός,κάθε φράγκο καλύτεροι παίκτες,κάθε καλύτερος παίκτης περισσότερες ελπίδες διάκρισης
Η Ελλάδα και η Αυστρία σαν χώρες ποδοσφαιρικά είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Δεν είναι ούτε Αγγλία-Ισπανία-Ιταλία,ούτε Λεττονία-Μάλτα-Ιρλανδία
H Red Bull Salzburg έχει την ίδια κάψα να πάει στο C.L
Για να το κάνει αυτό,πήρε το πρωτάθλημα Αυστρίας ΚΑΙ πήγε στα ημιτελικά Europa League (έχασε την πρόκριση στον τελικό στην παράταση)
Οι νίκες φέρνουν νίκες.
Ξέρετε τι άλλο φέρνουν;
Του χρόνου πιστεύω θα παίξουν 99% Τσουλού.
Με 42.500 β. + όποιους άλλους μαζέψει φέτος,θα είναι στο 3 γκρουπ δυναμικότητας (αν πάει ημιτελικά και φέτος μπορεί και 2ο)
Οι 42.500 αυτοί βαθμοί δεν έπεσαν από τον ουρανό,από το Europa τους μάζεψε.
Ξέρετε ακόμα ένα όφελος αυτών των βαθμών;
Τίποτα...ένα μικρούλι....άνευ σημασίας.....
Η Αυστρία σκαρφάλωσε στην 11η θέση και κατά 99% ο πρωταθλητής της φέτος θα πάει απ ευθείας ομίλους.....
Ξέρετε ποιος θα είναι πρωταθλητής φέτος στην Αυστρία;
Λέω εγώ...επιχειρήματα...Λέω...
Υ.Γ John4serres

Υ.Γ 2 H Salzburg είναι έξυπνη,γίνε σαν την Salzburg!
Υ.Γ 3 Πήγες με τους βασικούς και πάτησες την Μπάτε-Πως σε επηρέασε στο πρωτάθλημα?? Γύρω γύρω νίκες έχεις
Και πριν και μετά και έτσι κι αλλιώς
--κανένα νόημα το Europa --Πολύ νόημα το Europa
καμιά 20 φορές από διαφορετικούς χρήστες με διαφορετικές απόψεις....και στο τέλος να μπει βιντεο με το Χαρρυ Κλυνν να λέει....Πολύυ νόημα ρε παιδάκι μου!

Επιχειρήματα έχουμε; Τα δικά μου τα έγραψα (Το 20% των σκέψεων μου βασικά,δεν έχω χρόνο να υπεραναλύσω όλα τα....αυτονόητα! )
Το επιχείρημα του φίλου Taseou καταρχάς δεν ισχύει,έχεις 33% πιθανότητες να πέσεις με PSV.
Περήφανοι αποκλεισμοί,τι εφταιξε και φέτος κ.τ.λ
Και άντε πες πως τα καταφέρνεις...από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας,τι θα καταφέρεις;
Α...ξέχασα,ειμαστε ΠΑΟΚ,θα νικήσουμε City-Juve-Barca και όποιο άλλο γατάκι έρθει στον δρόμο μας;
Χρειάζεσαι όταν θα πας στο Τσουλου να είσαι στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας,να έχεις μια ομάδα στα μέτρα σου να παλέψεις για την 3η τουλάχιστον θέση,να συνεχίσεις στο Europa,να μαζέψεις βαθμούς εκεί,να ανέβεις στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας,για να έχεις ένα μεγαθήριο απο πάνω σου μόνο για να παλέψεις να περάσεις την επόμενη φάση...κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ
Κάθε νίκη και φράγκα και ενθουσιασμός,κάθε φράγκο καλύτεροι παίκτες,κάθε καλύτερος παίκτης περισσότερες ελπίδες διάκρισης
Η Ελλάδα και η Αυστρία σαν χώρες ποδοσφαιρικά είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Δεν είναι ούτε Αγγλία-Ισπανία-Ιταλία,ούτε Λεττονία-Μάλτα-Ιρλανδία
H Red Bull Salzburg έχει την ίδια κάψα να πάει στο C.L
Για να το κάνει αυτό,πήρε το πρωτάθλημα Αυστρίας ΚΑΙ πήγε στα ημιτελικά Europa League (έχασε την πρόκριση στον τελικό στην παράταση)
Οι νίκες φέρνουν νίκες.
Ξέρετε τι άλλο φέρνουν;
Του χρόνου πιστεύω θα παίξουν 99% Τσουλού.
Με 42.500 β. + όποιους άλλους μαζέψει φέτος,θα είναι στο 3 γκρουπ δυναμικότητας (αν πάει ημιτελικά και φέτος μπορεί και 2ο)
Οι 42.500 αυτοί βαθμοί δεν έπεσαν από τον ουρανό,από το Europa τους μάζεψε.
Ξέρετε ακόμα ένα όφελος αυτών των βαθμών;
Τίποτα...ένα μικρούλι....άνευ σημασίας.....
Η Αυστρία σκαρφάλωσε στην 11η θέση και κατά 99% ο πρωταθλητής της φέτος θα πάει απ ευθείας ομίλους.....
Ξέρετε ποιος θα είναι πρωταθλητής φέτος στην Αυστρία;
Λέω εγώ...επιχειρήματα...Λέω...
Υ.Γ John4serres

Υ.Γ 2 H Salzburg είναι έξυπνη,γίνε σαν την Salzburg!

Υ.Γ 3 Πήγες με τους βασικούς και πάτησες την Μπάτε-Πως σε επηρέασε στο πρωτάθλημα?? Γύρω γύρω νίκες έχεις
Και πριν και μετά και έτσι κι αλλιώς
- sourmenetes
- Moderator

Μετά από ολόκληρο 90άλεπτο κιόλας, με τον ρούλη, πριν τρεις μέρες?