ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 15/9-18:15 NS1 HD
- ΑποστόληςΑ
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 15/9 18:15
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Canas - Shakhov
Jaba - El Kaddouri - Biseswar
Akpom
Αλλαγές: κάποιοι από τους:Tosca, Wernbloom, Mauricio, Πέλκα, Warda
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Canas - Shakhov
Jaba - El Kaddouri - Biseswar
Akpom
Αλλαγές: κάποιοι από τους:Tosca, Wernbloom, Mauricio, Πέλκα, Warda
Σε έδρα που είχαμε 20 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι...
Η ΠΑΕ θα πάρει εισιτήρια.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
sdna
ΟΦΗ: Τα νέα σε γενικές γραμμές ήταν θετικά για τον Νίκο Παπαδόπουλο, αφού είδε το οπλοστάσιο του να γεμίζει. Συγκεκριμένα κανονικά προπονήθηκαν ο Παπάζογλου, ο οποίος δεν είχε παίξει στο φιλικό με τον Πλατανιά λόγω ίωσης, καθώς και οι Αργυρόπουλος και Οικονόμου, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Παρόλα αυτά, ερωτηματικό για το προσεχές παιχνίδι αποτελεί η συμμετοχή του Μεγιάδο. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, το οποίο ακόμη δεν έχει ξεπεράσει. Ως εκ τούτου, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Το ίδιο ισχύει και για τον γκολκίπερ Γιάννη Δερμιτζάκη.
ΟΦΗ: Τα νέα σε γενικές γραμμές ήταν θετικά για τον Νίκο Παπαδόπουλο, αφού είδε το οπλοστάσιο του να γεμίζει. Συγκεκριμένα κανονικά προπονήθηκαν ο Παπάζογλου, ο οποίος δεν είχε παίξει στο φιλικό με τον Πλατανιά λόγω ίωσης, καθώς και οι Αργυρόπουλος και Οικονόμου, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Παρόλα αυτά, ερωτηματικό για το προσεχές παιχνίδι αποτελεί η συμμετοχή του Μεγιάδο. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, το οποίο ακόμη δεν έχει ξεπεράσει. Ως εκ τούτου, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Το ίδιο ισχύει και για τον γκολκίπερ Γιάννη Δερμιτζάκη.
- Sick Bastard
Τρικυμίας έγραψε:Σε έδρα που είχαμε 20 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι...
Ισχύει, αλλά αν η ομάδα χάσει βαθμούς απ τον ΟΦΗ που είδα στο Αγρίνιο,
ας το ξεχάσουμε το πρωτάθλημα καλύτερα.
- painkiller4
Sick Bastard έγραψε:Τρικυμίας έγραψε:Σε έδρα που είχαμε 20 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι...
Ισχύει, αλλά αν η ομάδα χάσει βαθμούς απ τον ΟΦΗ που είδα στο Αγρίνιο,
ας το ξεχάσουμε το πρωτάθλημα καλύτερα.
Aυτο ακριβως συν οτι μπορει να ναι μεν παραδοσιακα ασχημη εδρα και με αρνητικο προσημο τα ματς που εχουμε στο Ηρακλειο αλλα οταν λεμε φετος οτι θελουμε πρωταθλημα και απεναντι σαυτον τον ΟΦΗ που ειδα η ομαδα μας υπερεχει εμφανεστερα ακομα κι αν χρειαστει να κανει και rotation που λεει ο λογος οποτε μονο νικη.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

- ΑποστόληςΑ
Στη Θύρα 6 θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Ακόμη δεν έχω διαβάσει κάπου ότι πιάσανε αυτόν που πέταξε την φωτοβολίδα στη Νέα Σμύρνη. Όσο αυτός δεν ταυτοποιείται και παραμένει ατιμώρητος, τόσο ο κίνδυνος για νέο συμβάν εις βάρος του ΠΑΟΚ μεγαλώνει.
Ακόμη δεν έχω διαβάσει κάπου ότι πιάσανε αυτόν που πέταξε την φωτοβολίδα στη Νέα Σμύρνη. Όσο αυτός δεν ταυτοποιείται και παραμένει ατιμώρητος, τόσο ο κίνδυνος για νέο συμβάν εις βάρος του ΠΑΟΚ μεγαλώνει.
Μετά από διακοπή 2 εβδομάδων, μέσα σε 9 μέρες έχουμε να δώσουμε 3 αγώνες, 2 για την λίγδα κι έναν Ευρώπης...
Προσωπικά, την ευρωπαϊκή μας πορεία την έβαζα πάντα πάνω απ αυτήν της σουπολιγδιάρικης "πραγματικότητας"...
Η ουτοπία του 30/30 νίκες για να σηκώσω αυτόν τον γαμωμαστραπά, που λυμαίνονται επί 10ετίες τώρα, μαζί με τα όποια οικονομικά του οφέλη, οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι βαμπιροπουστοπιθηκοϋπάνθρωποι, δεν μη ψήνει εύκολα...
Έτσι λοιπόν, στην Κρήτη θα κατέβαζα μια ομάδα τέτοια, που να μου εγγυάται "φρέσκα πνευμόνια και μυαλά" για την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ, τότε που η Π.Α.Ο.Κ.άρα θα φορέσει τα καλά της, για να υποδεχτεί την Λοντρέζα...
Οι ιδιαίτερα καταπονημένοι ως τώρα (για διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης να συζητηθούν) Βιέρι, Καντουρί, Μαουρίσιο και Πρίγιοβιτς (ο Μάτος είναι τιμωρημένος για την Ευρώπη και γι αυτό δεν τον περιλαμβάνω σ αυτήν την κατηγορία γι αυτό το ματς), σίγουρα δεν θα αποτελούσαν βασικές επιλογές στα πρωταρχικά πλάνα μου...
Μια 11άδα με τους
Πασχαλάκη (γιατί όχι και Ρέι?)
Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα,
Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκας,
Λημνιός, Ακπόμ, Ουάρντα,
ενισχυμένη στο 2ο ημίχρονο με τους Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ και Ζάμπα (στην θέση των Κάνιας, Πέλκα και Ουάρντα για να είναι όσο γίνεται φρέσκοι για τον αγώνα της Πέμπτης) θαρρώ ότι μπορεί το Σάββατο να "κάνει την δουλειά"!
Υ.Γ. Η διαφορά όμως, ανάμεσα σε μένα και τον Λου, είναι ότι αυτός παίζει με το ψωμί του κι εγώ με το λιλί μου!
Προσωπικά, την ευρωπαϊκή μας πορεία την έβαζα πάντα πάνω απ αυτήν της σουπολιγδιάρικης "πραγματικότητας"...
Η ουτοπία του 30/30 νίκες για να σηκώσω αυτόν τον γαμωμαστραπά, που λυμαίνονται επί 10ετίες τώρα, μαζί με τα όποια οικονομικά του οφέλη, οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι βαμπιροπουστοπιθηκοϋπάνθρωποι, δεν μη ψήνει εύκολα...
Έτσι λοιπόν, στην Κρήτη θα κατέβαζα μια ομάδα τέτοια, που να μου εγγυάται "φρέσκα πνευμόνια και μυαλά" για την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ, τότε που η Π.Α.Ο.Κ.άρα θα φορέσει τα καλά της, για να υποδεχτεί την Λοντρέζα...

Οι ιδιαίτερα καταπονημένοι ως τώρα (για διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης να συζητηθούν) Βιέρι, Καντουρί, Μαουρίσιο και Πρίγιοβιτς (ο Μάτος είναι τιμωρημένος για την Ευρώπη και γι αυτό δεν τον περιλαμβάνω σ αυτήν την κατηγορία γι αυτό το ματς), σίγουρα δεν θα αποτελούσαν βασικές επιλογές στα πρωταρχικά πλάνα μου...
Μια 11άδα με τους
Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκας,
Λημνιός, Ακπόμ, Ουάρντα,
ενισχυμένη στο 2ο ημίχρονο με τους Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ και Ζάμπα (στην θέση των Κάνιας, Πέλκα και Ουάρντα για να είναι όσο γίνεται φρέσκοι για τον αγώνα της Πέμπτης) θαρρώ ότι μπορεί το Σάββατο να "κάνει την δουλειά"!

Υ.Γ. Η διαφορά όμως, ανάμεσα σε μένα και τον Λου, είναι ότι αυτός παίζει με το ψωμί του κι εγώ με το λιλί μου!

goran 64 έγραψε:Μετά από διακοπή 2 εβδομάδων, μέσα σε 9 μέρες έχουμε να δώσουμε 3 αγώνες, 2 για την λίγδα κι έναν Ευρώπης...
Έτσι λοιπόν, στην Κρήτη θα κατέβαζα μια ομάδα τέτοια, που να μου εγγυάται "φρέσκα πνευμόνια και μυαλά" για την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ, τότε που η Π.Α.Ο.Κ.άρα θα φορέσει τα καλά της, για να υποδεχτεί την Λοντρέζα...![]()
Μια 11άδα με τους
Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκας,
Λημνιός, Ακπόμ, Ουάρντα,
![]()
Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκας,
Λημνιός, Ακπόμ, Ουάρντα.
Και ο Πέλκας λογικά θα είναι φορτωμένος, αφού πέραν των αγώνων που έδωσε με την ομάδα μας για Ch.L. και πρωτάθλημα, ασχέτως του αν δεν αγωνίστηκε με τον Αστέρα, θα έχει και δύο, με μικρή χρονική διαφορά, αγώνες της Εθνικής. Νομίζω ότι θα μπορούσε σε αυτόν τον αγώνα να τον αντικαταστήσει ο Μπίσεσβαρ (αν δεν παίξει και το Σάββατο ενδεκάδα, τότε πότε);
Περιμένω να δω την ομάδα βελτιωμένη το Σάββατο.
Το μυαλό καθάρισε, τα νέα παιδιά είχαν το χρόνο τους να δουλέψουν και να μπουν στο κλίμα της ομάδας.
Όσο για τις επιλογές, ο προπονητής έχει ένα γεμάτο ροστερ και ειμαι σίγουρος ότι θα κάνει ελαφρύ rotation έχοντας πάντα στο μυαλό του τον Γολγοθά που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.
One step at a time. Πάμε να πάρουμε το διπλό στην Κρήτη και συνεχιζουμε.
Ο φετινός μαραθώνιος θέλει υπομονή και επιμονή.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό καθάρισε, τα νέα παιδιά είχαν το χρόνο τους να δουλέψουν και να μπουν στο κλίμα της ομάδας.
Όσο για τις επιλογές, ο προπονητής έχει ένα γεμάτο ροστερ και ειμαι σίγουρος ότι θα κάνει ελαφρύ rotation έχοντας πάντα στο μυαλό του τον Γολγοθά που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.
One step at a time. Πάμε να πάρουμε το διπλό στην Κρήτη και συνεχιζουμε.
Ο φετινός μαραθώνιος θέλει υπομονή και επιμονή.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο και βαθυτερο ρόστερ και δεν βλέπω τον λόγο να μην κάνει ροτέισιον.
Θα μπορούσε να κάνει ένα είδος κυκλικού ροτέισιον με 2-3 παίκτες έτσι ώστε σε 3 παιχνίδια να υπάρχουν 15-16 παίκτες που αισθάνονται ως βασικοί και 3-4 ως πρώτοι στην αλλαγή.Μπορεί βέβαια να κανει και ένα πιο εντονο ροτέισιον με 5-6 παίκτες στα παιχνίδια που θεωρεί ότι του επιτρέπεται και ολικό ροτέισιον στα πρώτα 5 ματς κυπέλου που θεωρειτικά είναι βατά.
Εγώ με τον Πέλκα επιβαρυμένο και τον Πρίγιο αμφίβολο θα ήθελα μια ενδεκάδα...
Πασχαλάκης
Μάτος Βαρέλα Κρέσπο Τόσκα
Μαουρίσιο(Κάνιας) Βερνμπλουμ
Ζαμπά Μπισεσβαρ(Ουάρντα) Ελ καντουρί(Βιερίνια)
Ακπομ
Φυσικά γνωρίζοντας πως ο Μάτος θα εκτίσει ποινή με Τσέλσι
Πάντως δεν νομίζω όποιοι και να παίξουν να είναι θέμα ποιότητας αλλά πόσο «δεμένοι» είναι !
Πιστεύω σε μιά δύσκολη νίκη μας από 0-1 εώς 1-2
Θα μπορούσε να κάνει ένα είδος κυκλικού ροτέισιον με 2-3 παίκτες έτσι ώστε σε 3 παιχνίδια να υπάρχουν 15-16 παίκτες που αισθάνονται ως βασικοί και 3-4 ως πρώτοι στην αλλαγή.Μπορεί βέβαια να κανει και ένα πιο εντονο ροτέισιον με 5-6 παίκτες στα παιχνίδια που θεωρεί ότι του επιτρέπεται και ολικό ροτέισιον στα πρώτα 5 ματς κυπέλου που θεωρειτικά είναι βατά.
Εγώ με τον Πέλκα επιβαρυμένο και τον Πρίγιο αμφίβολο θα ήθελα μια ενδεκάδα...
Πασχαλάκης
Μάτος Βαρέλα Κρέσπο Τόσκα
Μαουρίσιο(Κάνιας) Βερνμπλουμ
Ζαμπά Μπισεσβαρ(Ουάρντα) Ελ καντουρί(Βιερίνια)
Ακπομ
Φυσικά γνωρίζοντας πως ο Μάτος θα εκτίσει ποινή με Τσέλσι
Πάντως δεν νομίζω όποιοι και να παίξουν να είναι θέμα ποιότητας αλλά πόσο «δεμένοι» είναι !
Πιστεύω σε μιά δύσκολη νίκη μας από 0-1 εώς 1-2
Από αυτό το ματς θα λείψει σίγουρα ο Πρίγιοβιτς.
Μακάρι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός και να επιστρέψει γρήγορα.
Μακάρι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός και να επιστρέψει γρήγορα.
- ΑποστόληςΑ