Darius Garrett
Re: Darius Garrett
τον έσωσε το κάρφωμα στο τέλος, γιατί ήταν απρόσμενα καλύτερος επιθετικά από ότι αμυντικά
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
μου αρέσει η τελεία.
στα εύκολα να παίζεις λίγο χειρότερα γιατί το καλοκαίρι θα σε πάρουνε χαμπάρι και όλοι αυτοί που δεν ξέρουνε μπάσκετ στην ευρώπη και δε θα μπορούμε να σε κρατήσουμε.
- Chuck Norris
Τι λαβράκι είναι αυτός... Από τους καλύτερους ψηλούς που φέραμε τα τελευταία χρόνια
Winnin is like deodorant - it comes up and a lot of things don't stink
άργησε λίγο να πάρει μπρος αλλά τώρα ποιος τον πιάνει!
και εμάς μαζί
και εμάς μαζί
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
μου αρέσει η τελεία.
15 ριμπαουντ σε τελικο,Ποιος ξερει που θα σταματουσες αν ο προπονητης σου δεν σε ξεχνουσε ολο το 4ο δεκαλεπτο στον παγκο
- PAOK_Antarctica
Τον είχε έξω στο 4ο, για να έχει τέσσερις τριποντάκηδες μέσα.
Γι' αυτό στο τέλος μαμηθήκαμε στα φάουλ και στα χαμένα ριμπάουντ.
Φέτος θέλω τελικό α1 με αυτό το υλικό.

Γι' αυτό στο τέλος μαμηθήκαμε στα φάουλ και στα χαμένα ριμπάουντ.
Φέτος θέλω τελικό α1 με αυτό το υλικό.

Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.
δε βλέπω κανένα μπασκετικό νόημα να έχεις έξω έναν ψηλό που έχει 10 πόντους και 15 rebounds σε 24 λεπτά. Μιλάμε για τον μοναδικό ψηλό σου που παίζει άμυνα και χαμηλά και ψηλά, έχει πάρει ΕΞΙ επιθετικά rebounds (το νούμερο είναι συγκλονιστικό) και 9 αμυντικά (0 επιθετικά ο βάζελος ως εκείνη την ώρα) και τον μοναδικό μας effective screener (ο hatcher δεν κατάφερε να σουτάρει- όχι να βάλει- ένα μαμημένο τρίποντο σε ένα switch τους). Αν υπάρχει νόημα τα παίρνω πίσω.
Κι εγω συντάσσομαι.....δεν ηταν καλη κινηση......νομιζω οτι η λογικη του κοουτς ηταν οτι ηθελε τον jamal για το σουτ και ταυτοχρονα τον tepic για αμυνα οποτε "θυσιασε" το 5αρι!
όταν γύρισες το σκόρ προφανώς αυτή ήταν η λογική. μετά έπρεπε να δράσει αμέσως και να τον βάλει μέσα. είτε στο 70-67, είτε στο 70-69, είτε στο 70-71 έστω. Tepic OK πόσο καλύτερη άμυνα μπορεί να παίξει δλδ σε 2-3 ζώνη?
- obanebane
- Been thanked: 1 time
palok έγραψε:δε βλέπω κανένα μπασκετικό νόημα να έχεις έξω έναν ψηλό που έχει 10 πόντους και 15 rebounds σε 24 λεπτά. Μιλάμε για τον μοναδικό ψηλό σου που παίζει άμυνα και χαμηλά και ψηλά, έχει πάρει ΕΞΙ επιθετικά rebounds (το νούμερο είναι συγκλονιστικό) και 9 αμυντικά (0 επιθετικά ο βάζελος ως εκείνη την ώρα) και τον μοναδικό μας effective screener (ο hatcher δεν κατάφερε να σουτάρει- όχι να βάλει- ένα μαμημένο τρίποντο σε ένα switch τους). Αν υπάρχει νόημα τα παίρνω πίσω.
Εκει οταν κολλαει το μυαλο του κοουτς υπαρχουν οι βοηθοι για να τον "ξυπνησουν",οι δικοι μας ομως στομα εχουν και μιλια δεν εχουν.