27. Γιάννης Αθηναίου
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Γιάννης Αθηναίου
Τώρα το είδα
Είναι δυνατόν στο πρώτο ποστ για το καλοσορισμα να γράφεται έτσι το όνομα του παίκτη?
Και τα αστεία έχουν τα όρια τους.
Υγ μην ξεχάσει αυτός που έγραψε έτσι παίκτη του ΠΑΟΚ να μπαναρει κανένα μέλος για δυνατό φτέρνισμα

Είναι δυνατόν στο πρώτο ποστ για το καλοσορισμα να γράφεται έτσι το όνομα του παίκτη?
Και τα αστεία έχουν τα όρια τους.
Υγ μην ξεχάσει αυτός που έγραψε έτσι παίκτη του ΠΑΟΚ να μπαναρει κανένα μέλος για δυνατό φτέρνισμα
- KalamarGiannis
Εντάξει μην υπερβάλλουμε... μην πυροβολάμε ένα αστείο που παρατράβηξε είναι. Ο παίκτης το άξιζε όσο έπαιζε σε κούλα, ρούλη, gay.
Τώρα θα γυρίσουμε το mode στα μυαλά μας και θα αρχίσουμε να τον νιώθουμε δικό μας. Ελπίζω κι εγώ σε διόρθωση.
Τώρα θα γυρίσουμε το mode στα μυαλά μας και θα αρχίσουμε να τον νιώθουμε δικό μας. Ελπίζω κι εγώ σε διόρθωση.
- Μπαρκαρούτσος
αποκλειστικα το κανεις ετσι κι αλλιως και μολις το απεδειξες. Βλεπεις ποσοι σου εδειξαν οτι εκανες λαθος και οχι μονο δεν το παραδεχτηκες, διαλεξες μονο το δικο μου 

- Μπαρκαρούτσος
Όσο έχεις πρόβλημα εσύ με εμένα, άλλο τόσο έχω εγώ με εσένα.
Αν θέλεις να απαντήσεις, κάν'το στο Προβλήματα Και Λύσεις.
Re: 27. Γιάννης Αθηναίου
Δε βγαινει ακρη με σενα ετσι κι αλλιως, το εχεις αποδειξει στο παρελθον πολλες φορες σβηνοντας ποστ μου χωρις λογο και βαζεις ορους που ουτε εσυ σαν μοντ δεν κρατας με τρανταχτο παραδειγμα την ειρωνεια σε καλοσωρισμα παικτη μας. Δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω στο προβληματα και λυσεις γιατι η συμπεριφορα σου επιλεκτικα προς εμενα και καποιους ακομα δεν εχει λυσηΖαντός έγραψε:Όσο έχεις πρόβλημα εσύ με εμένα, άλλο τόσο έχω εγώ με εσένα.
Δεν εχει παρει μερος σε καμια προπονηση ως τωρα εξαιτιας προβληματος στη γαμπα και το πιο ανησυχητικο ειναι οτι το θεμα το εχει απο την περασμενη σεζον.Ελπιζω να μην βγει νεος Χαραλαμποπουλος.
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Βαζω Αθηναιου, τραυματισμος στο google για να δω τι τρεχει και με βγαζει αρθρα για το Λεβεκ. WTF?dtown έγραψε:Δεν εχει παρει μερος σε καμια προπονηση ως τωρα εξαιτιας προβληματος στη γαμπα και το πιο ανησυχητικο ειναι οτι το θεμα το εχει απο την περασμενη σεζον.Ελπιζω να μην βγει νεος Χαραλαμποπουλος.
Καταφερες να εχεις λιγοτερους ποντους ακομη και απο τον Σχιζα!!!
Παραιτησου απο το αθλημα να γλυτωσουμε!!!
Υ.Γ. Βλέπω πιο πανω το ποσταρισμα του Ζαντος "Απολλων θα λεμε και θα κλαιμε" και πολλοι μπορει να γελασαμε τοτε.....η πραγματικοτητα τον επιβεβαιωσε.....να σαι καλα Ζαντος εκει που εισαι!
Παραιτησου απο το αθλημα να γλυτωσουμε!!!
Υ.Γ. Βλέπω πιο πανω το ποσταρισμα του Ζαντος "Απολλων θα λεμε και θα κλαιμε" και πολλοι μπορει να γελασαμε τοτε.....η πραγματικοτητα τον επιβεβαιωσε.....να σαι καλα Ζαντος εκει που εισαι!