ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 5/5 19:00 Paokmania Web Radio & NS
Re: ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 5/5 19:00 Paokmania Web Radio & NS
Αυτό το Σάββατο θα το θυμόμαστε για πάντα. Και είναι ακόμη μεγαλύτερο ορόσημο από μια απλή φιέστα, γιατί τα πράγματα ήρθαν όπως ήρθαν.
- giwrgos04dex
παιδια εχω ενα θεμα , θα ερθω στο ματσ με ενα φιλο μου ιταλο, αυτος προφανως δεν εχει αμκα
τα εισητηρια θα τα παρω ηλεκτρονικα απο το ticketmaster και ζηταει αμκα.
Καλύτερα νομίζω κάνε ένα τηλεφώνημα στην ΠΑΕ, ώστε να σε κατευθύνουν ανάλογα και υπεύθυνα...
2310 954050 ή 2310 944500...

2310 954050 ή 2310 944500...

Ακούσατε τον Μητιντζη σήμερα; Μένουμε Τούμπα λέει με βάση την πληροφόρηση που έχει, ή μάλλον που δεν έχει. Δεν θέλω να διανοηθώ ότι μπήκαν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του Σαββιδη για το γήπεδο...Ζαντός έγραψε:ίσως ο τελευταίος αγώνας της Τούμπας των 29παράκάτι χιλιάδων!.
Μετά από όσα αντιμετώπισε φέτος αδερφέ, το αφύσικο, έως παράλογο, θα ήταν να μην του έμπαιναν 2ες σκέψεις...
- Μπαρκαρούτσος
Οκ παιδιά, άκυρο, δεν παίρνουμε τίποτα από Τούμπα! Τα σκουπίδια μας μόνο!
Είναι λάθος να κάνει πίσω στο θέμα του γηπέδου, με τέτοια επένδυση εκτοξευεσαι. Το παρασκήνιο είναι άλλο θέμα, πρέπει να τη δει αλλιώς σε κάποια πράγματα αλλά όχι στο θέμα των επενδύσεων. Με 20 χιλιάδες διαρκείας στο καινούριο γήπεδο γίνεσαι άτρωτος. Ασφάλεια, άνεση, περιφρούρηση όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Μακάρι να πήγε απλά λίγο πίσω το θέμα λόγω συντελεστή δόμησης...goran 64 έγραψε:Μετά από όσα αντιμετώπισε φέτος αδερφέ, το αφύσικο, έως παράλογο, θα ήταν να μην του έμπαιναν 2ες σκέψεις...
Και τα σκουπίδια μας να πάρουμε και τις γόπες που λέει ο λόγος το γήπεδο αυτό έχει μόνο συναισθηματική αξία και τίποτα άλλο. Οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές ας το παραδεχτούμε. Το και ούριο γήπεδο πρέπει να γίνει πάση θυσία.Ζαντός έγραψε:Οκ παιδιά, άκυρο, δεν παίρνουμε τίποτα από Τούμπα! Τα σκουπίδια μας μόνο!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Να δώσει το ιταλικό του δεν έχει θέμαgiwrgos04dex έγραψε:παιδια εχω ενα θεμα , θα ερθω στο ματσ με ενα φιλο μου ιταλο, αυτος προφανως δεν εχει αμκα
- Sick Bastard
Όλοι Τούμπα.
Όλοι μαζί.
Όχι γιατί πρέπει, όχι για κάποιον άλλο, αλλά γιατί η ομάδα αυτή το αξίζει.
Όλοι μαζί.
Όχι γιατί πρέπει, όχι για κάποιον άλλο, αλλά γιατί η ομάδα αυτή το αξίζει.
Καλά τα λες, δεν αντιλέγω...Αλλά είναι να τους έχει εμπιστοσύνη αυτούς τους απατεώνες-κίβδηλους ρε αδερφέ?Kostas_g4 έγραψε:Είναι λάθος να κάνει πίσω στο θέμα του γηπέδου, με τέτοια επένδυση εκτοξευεσαι. Το παρασκήνιο είναι άλλο θέμα, πρέπει να τη δει αλλιώς σε κάποια πράγματα αλλά όχι στο θέμα των επενδύσεων. Με 20 χιλιάδες διαρκείας στο καινούριο γήπεδο γίνεσαι άτρωτος. Ασφάλεια, άνεση, περιφρούρηση όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Μακάρι να πήγε απλά λίγο πίσω το θέμα λόγω συντελεστή δόμησης...goran 64 έγραψε:Μετά από όσα αντιμετώπισε φέτος αδερφέ, το αφύσικο, έως παράλογο, θα ήταν να μην του έμπαιναν 2ες σκέψεις...
Αυτοί μπορεί να τον "διαβεβαιώσουν" για το νέο, να ρίξει το παλιό και μετά να "κάνουν πίσω", αφήνοντας μας είτε άστεγους, είτε υποχρεώνοντας μας να το κάνουμε κάπου αλλού...Πολύ καλά κάνει κι έβαλε "κράτει τις μηχανές"...
Πρέπει πρώτα να "το δέσει" από 1.000 και μία πλευρές ότι θα ξεκινήσει, αλλά και ότι θα ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο!
Υ.Γ. Όσο για το θέμα των επενδύσεων του, σε γενικότερο επίπεδο, εγώ στην θέση του θα τις έκοβα όλες "μαχαίρι", για ένα χρονικό διάστημα, βλέποντας τι θα κάνουν όταν πονέσουν από έλλειψη επενδύσεων στο προτεκτοράτο τους!
Επειδή δουλεύω μέχρι τις 9, ούτε sold out θα γίνει, ούτε το τελευταίο ματς θα είναι.
Αμω την ολονοβα και τα τηλεοπτικά τους. Πρέπει να το θυμάμαι όταν με ξαναπαρουν τηλέφωνο για να βάλω νόβα.
Νίκη καθήκοντος και το μυαλό στον τελικό.
Αμω την ολονοβα και τα τηλεοπτικά τους. Πρέπει να το θυμάμαι όταν με ξαναπαρουν τηλέφωνο για να βάλω νόβα.
Νίκη καθήκοντος και το μυαλό στον τελικό.
- Petros1988
Sold out για την αποθέωση των Πρωταθλητών το Σάββατο και να στείλουμε μυνηματα ενωψη τελικού!
Ένα πολύ ωραίο post-μήνυμα, από συνοπαδό μας στο F/B, με παραλήπτες το σύνολο του αγωνιστικού, μα κι εμάς:

Στην Τούμπα δεν θα πάω το Σάββατο για φιέστα. Δεν έχω καμιά γιορτινή διάθεση.
Δεν μπορείς να κάνεις φιέστες όταν μόλις σ' έχουν ληστέψει.
Στην Τούμπα θα πάω για να χειροκροτήσω τον προπονητή και τους παίκτες. Για να τους πω ευχαριστώ.
Για την δουλειά τους όλη τη χρονιά, για τον χαρακτήρα τους, για το πάθος τους σε όλα τα παιχνίδια.
Για να δώσω κουράγιο και αγάπη στους μόνους που δεν έχουν καμία ευθύνη για την απώλεια του πρωταθλήματος που φεύγει.
Το φετινό αγωνιστικό τμήμα του ποδοσφαιρικού Π.Α.Ο.Κ. ήταν ίσως το καλύτερο των τελευταίων δεκαετιών.
Μέσα κι έξω από τα αποδυτήρια. Υπόδειγμα αθλητικής συμπεριφοράς, ποδοσφαιρικής ποιότητας και προσφοράς στον σύλλογο.
Με έκαναν περήφανο, μου πρόσφεραν θέαμα και νίκες...
Δεν με κορόιδεψαν ποτέ, μου έδωσαν ότι ζητούσα σαν οπαδός...
Δεν θα φανώ αχάριστος απέναντι τους!!!!

- Sick Bastard
Δύο μέρες ακόμα για το ματς και δεν κουνιέται φύλλο.
Ελπίζω να μην μείνουμε στα μεγάλα λόγια και να κάνουμε μια μικρή πράξη
Ελπίζω να μην μείνουμε στα μεγάλα λόγια και να κάνουμε μια μικρή πράξη