ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 19:00 29/4 NovaSports
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 19:00 29/4 NovaSports
sdna
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Ματίας Γιόχανσον να μην ακολουθούν όλο το πρόγραμμα ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ανησυχία αναφορικά με την συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής. Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, πλην φυσικά του Άλτμαν που συνέχισε τη θεραπεία του.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Ματίας Γιόχανσον να μην ακολουθούν όλο το πρόγραμμα ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ανησυχία αναφορικά με την συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής. Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, πλην φυσικά του Άλτμαν που συνέχισε τη θεραπεία του.
ΕΔΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!! ξεχαστε την κουλα και τελικο, πρεπει να κερδισουμε τα επομενα δυο παιχνιδια!!! πρωταθλητες στο γηπεδο! Με νικη στον βαζελο κλειδωνουμε το τσ λ, και με νικη επι του πλατανια φωναζουμε στο γηπεδο νατοι νατοι οι πρωταθλητες!
- Μπαρκαρούτσος
- NIKOS_PAOK04
Νίκη για να κατακτήσουμε τους περισσότερους βαθμούς στα γήπεδα αλλά και για μια πρόβα τζενεράλε για τον τελικό.
Θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ που θα κάνει ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΙΚΟΥ δηλαδή θα μπεί μέσα όπως το έκανε στην Φιορεντίνα θα τους πιάσει από το λαιμό και στο 20΄ θα τους έχει ήδη πνίξει με την διαφορά οτι οι πρασινοκίτρινες αδερφές ουτε το 1/10 τις Φιορεντίνας δεν είναι.
Προσοχή στους κόρακες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΙ 1000% και θα μας ΚΙΤΡΙΝΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΛΙΚΟ καλό είναι οι παίκτες μας να κάνουν το παιχνίδι τους χωρίς πολλές μανούρες.
Ποδοσφαιρικά πάντα το σκορ 1-3 ημίχρονο 1-2 και σκόρερ οι Πριγιοβιτς, Μακ, Πέλκας .
Θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ που θα κάνει ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΙΚΟΥ δηλαδή θα μπεί μέσα όπως το έκανε στην Φιορεντίνα θα τους πιάσει από το λαιμό και στο 20΄ θα τους έχει ήδη πνίξει με την διαφορά οτι οι πρασινοκίτρινες αδερφές ουτε το 1/10 τις Φιορεντίνας δεν είναι.
Προσοχή στους κόρακες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΙ 1000% και θα μας ΚΙΤΡΙΝΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΛΙΚΟ καλό είναι οι παίκτες μας να κάνουν το παιχνίδι τους χωρίς πολλές μανούρες.
Ποδοσφαιρικά πάντα το σκορ 1-3 ημίχρονο 1-2 και σκόρερ οι Πριγιοβιτς, Μακ, Πέλκας .
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι. Είναι πολύ χοντρό για να γίνει τώρα. Αρκεί οι δικοί μας να είναι ψύχραιμοι. Κατεβαίνουμε σχεδόν πλήρεις, οπότε ο ΠΑΟ δεν έχει καμία ελπίδα, αλλά από την άλλη απουσιάζει το μεγάλο κίνητρο.
Αν δεν έχουν οι δικοί μας κίνητρο ποιοί έχουν οι βαζελοι???
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ με 3 προπονήσεις και διαλυμένη ομάδα παίζουμε που αν δεν είχε τον ζουζουνιδη θα είχε βαρέσει διάλυση καιρό πριν!
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ με 3 προπονήσεις και διαλυμένη ομάδα παίζουμε που αν δεν είχε τον ζουζουνιδη θα είχε βαρέσει διάλυση καιρό πριν!
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
- Disharmonic
Ελπίζω να μην κάνουν καμιά μαλακία να βάλουν τον Μυστα να παίξει, γιατί κάτι λέγανε ότι δεν υπάρχει καμιά συμφωνία. Αν τους ρίξουμε κάνα τριμπαλο θέλω να δω τις κουλες να λένε στα "φιλαράκια" τους ότι το ματς ήταν φιλικό. Εκεί να δεις γέλιο 

- Petros1988
- V-olakiotis
Μόνο νίκη επί των υποσιχαμένων του ΠΟΚ!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Petros1988
Πρέπει να βγάλουμε ενα διπλό μεσα στο ποκ εχουμε χρόνια να κερδίσουμε εναν απο τους τρεις εκει κάτω!Βαθμολόγικά είναι αδιάφορο το μάτς γιατι με νίκη με τον Πλάτανιά την τελευτέα αγωνιστική κλείδωσε η 2η θέση αλλα νίκη και μόνο νίκη μέσα στην Αθήνα!
Το μόνο που θέλω είναι από Κυριακή βράδυ όλα τα αιλλεινικά ΜΜΕ να κράζουν τους Μαο Μαο που δε σεβάστηκαν το ιστορικό αθηναϊκό σωματείο στις δύσκολες στιγμές του, αλλά τέτοιοι βάρβαροι είμαστε, τέτοια κάνουμε.
Ξεκ@λιασμα
Ξεκ@λιασμα
- Sick Bastard
Και το προσυπογράφωTolaros έγραψε:Μην τυχόν και δεν κερδίσετε.
Σοβαρότατα το γράφω
- Sick Bastard
Φωτιά είσαι, φωτιά!Tolaros έγραψε:Το μόνο που θέλω είναι από Κυριακή βράδυ όλα τα αιλλεινικά ΜΜΕ να κράζουν τους Μαο Μαο που δε σεβάστηκαν το ιστορικό αθηναϊκό σωματείο στις δύσκολες στιγμές του, αλλά τέτοιοι βάρβαροι είμαστε, τέτοια κάνουμε.
Ξεκ@λιασμα
- ΑποστόληςΑ
Tolaros έγραψε:Το μόνο που θέλω είναι από Κυριακή βράδυ όλα τα αιλλεινικά ΜΜΕ να κράζουν τους Μαο Μαο που δε σεβάστηκαν το ιστορικό αθηναϊκό σωματείο στις δύσκολες στιγμές του, αλλά τέτοιοι βάρβαροι είμαστε, τέτοια κάνουμε.
Ξεκ@λιασμα