κλαιω με τα σχολια απο χανουμια σε αθλητικα σαιτ, οτι εχουμε τρελη υπεροψια, και λογο αυτης την υπεροψιας ο γαυρος θα βγαλει διπλο

οι περισσοτεροι δεν εχουν δει καν ΠΑΟΚ, εχουν μεινει στο παιχνιδι στο οακα και απο τοτε μονο διαβαζουν σχολια και βλεπουν φασεις, και ζουν στην δικια τους πραγματικοτητα. Σιγουρα ομως ολοι τους θα καθισουν μπροστα απο την τβ να δουν το ΠΑΟΚ-γαυρος, ειμαι σιγουρος οτι θα χαζεψουν και θα παραμιλανε. Εχουμε ξεκαθαρα την καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα, δεν φοβαμαι ουτε τον πεθαμενο τον γαυρο, ουτε την κουλιτσα, στην Τουμπα θα τους πατησουμε κατω και τους δυο τους. Το πρωταθλημα και το κυπελο φετος ερχονται Θεσσαλονικη και θα μεινουν εδω για πολλα χρονια. Αυτο δεν το λεω επειδη εχω τρελη υπεροψια, αλλα επειδη εχω την καλυτερη ομαδα, και εναν προεδρο που εχει χωσει τρελα φραγκα για να φτιαξει επιτελους αυτη την ομαδαρα, και οτι πολεμο και αν του εκαναν δεν το εβαλε κατω. Για αυτον τον ανθρωπο, αλλα και για ολους τους συνοπαδους μας, που θα ειμαστε στο γηπεδο, πρεπει να διασφαλισουμε οτι η Τουμπα θα ειναι ανοιχτη και για το παιχνιδι με την κουλιτσα, εκει το γλεντι θα ειναι ακομα μεγαλυτερο
[youtube]jedYHbhg9eE[/youtube]