ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ρευ
3
3%
Ματος
5
4%
Βαρελα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζαμπρανο
15
13%
Λεοβατς
3
3%
Μαουριτσιο
5
4%
Τσιμιροτ
5
4%
Βιερινια
2
2%
Πελκας
42
35%
Πριγιοβιτς
37
31%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρι
2
2%
Σακχοβ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 119

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

επισης δεν παιζει παθητικα ο πετρακης
δηλ βλεπεις πιεζει μπροστα στηνε στια του,ορθολογικα
συγκλινουν παιχτες για να πετυχουν εναν οι δυο τους να χασει την μπαλα
κρατα μετα κοντα τους μπροστινους αι βγαζει αντεπιθεση
εκ των πραγματων παιζοντας με τον παοκ δυσκολα βγαζεις αντεπιθεση,εκανε μια αξιολογη,αντε δυο

μια φορα η αμυνα του ειναι εξαιρετικη,σαν την μεδουσα παιζει,οσο ανεβαινει η μπαλα τοσο μαζευονται και κλεινουν χωρους και τσουπ ξανα μπροστα να πιεζουν

αν ειχαμε προηγουμενες συνθεσεις το ματς θα ηταν ισοπαλια
σημερα ομως η ποιοτητα φανηκε καποιων παιχτων
αλλα φανηκε και η καταρρευση στην φυσικη κατασταησ καποιων(φυσιολογικα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 24 Σεπ 2017, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Χωρίς πολλά πολλά, 3 βαθμοί, η ομάδα έχει αρχίσει σιγά σιγά να δείχνει κάτι, παίρνουν χρόνο συμμετοχής και οι καινούργιοι. Στόχος η συγκομιδή πόντων στη φάση αυτή ακόμα και με πονόματο.
Αυτό το κωλο-χ στην Ριζούπολη στο στομάχι μου έχει κάτσει, γαμώτη μου.
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

Αυτο που μου αρεσε πολυ και ειναι τοσο σημαντικο ειναι οτι η ομαδα δεν απειληθκε ουτε οταν επεσε ο ρυθμος της.
Περυσι , ετσι χαναμε βαθμους στην τουμπα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Πρίγιο θα είχε βάλει και 2ο αν δεν το είχε βγάλει ο ... Μάτος (καθαρή ατυχία η φάση).
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Odi έγραψε:Κ

Ένα τελευταίο σχόλιο για τον ΠΑΣ: Όταν λέμε "καλή ομάδα" τί ακριβώς εννοούμε; Εγώ είδα 11 παίκτες να παίζουν στα 25-30 μέτρα και από εκεί και πέρα απολύτως τίποτα. Το απόλυτο μηδέν. Άλλο καλή ομάδα, άλλο "ελάτε όλοι μαζί να μαζέψουμε 11 άτομα για να καλύψουμε 25 μέτρα". Συγνώμη, αλλά κ εγώ με άλλους 10 αν βρεθώ, θα το κάνουμε αυτό.

παιζει ωραια την αμυνα,δεν ειναι ευκολο να παιξεις ωραια αμυνα,να σταθεις απεναντι σε ποιοτικους παιχτες

σιγουρα παντως ειναι ευκολοτερο απο το να φτιαξεις φασεις και γκολ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πολυ αστοχια, πολυ ατυχια και στο τελος -φυσιολογικα- μηδενικη ενεργεια και αγχος για δευτερο συνεχομενο ματς....

οταν θα δεσει και θα φτασει στο 100% η τριαδα στο κεντρο τσιμι-μαουρισιο-καντουρι και το διδυμο ζαμπρανο-βαρελα, η ομαδα δε θα εχει αντιπαλο στην ελλαδα...

ως τοτε καλο θα ειναι να σκοτωνουμε τα ματς οταν μας δινεται η ευκαιρια....σημαντικοτατο 3ποντο και συνεχιζουμε...

υγ οι μονοι αρνητικοι σημερα ο μακ κατα πρωτο λογο και ο λεοβατς...
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Οπως το εγραψα στο ημιχρονο,γκολ θα μπει μετα απο καποια σεντρα. Νεο δεδομενο ο αγωνιστικος χωρος,πολυ γρηγορος(δεν ξερω αν παραμεινει ετσι με την παροδο του χρονου)Πρεπει πλεον να συνηθισουν οι παιχτες και σε πασες και σε κοντρολ.Καλη η γενικη εικονα σημερα.Πολυ καλος ο Ζαμπρανο.(Γουσταρει να σκοραρει και το δειχνει)Τον φανταζομαι σε γεματη Τουμπα.Ελπιζω να κολλησει και ο ΜΑΚ καπου αλλιως δυσκολα τα πραγματα γι αυτον η 11αδα.Να κανω και μια προβλεψη για το επομενο,ερχεται μια 4αρα!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΑΜΠΑΛΑ έγραψε:Αυτο που μου αρεσε πολυ και ειναι τοσο σημαντικο ειναι οτι η ομαδα δεν απειληθκε ουτε οταν επεσε ο ρυθμος της.
Περυσι , ετσι χαναμε βαθμους στην τουμπα.
5 μάτς έχουμε φάει 1 γκόλ (με πέναλτι ψιλοαρχρείαστο).
Αυτό νομίζω λέει κάτι για φέτος σε σχέση με πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Αν και βελτιωνομαστε έχουμε δρόμο ακόμη για να παιζουμε οπως πρέπει.
Έχουν αρχίσει κ βρίσκονται οι παίκτες αλλά όχι στις ταχύτητες πoυ πρέπει και όχι πάντα.
Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να μη γυρίζουμε τη μπάλα μέχρι το τέρμα με λίγη πιεση ενώ έχουμε φτάσει στην αντίπαλη εστία.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Φάσεις αντιπάλου μηδέν,δίκαιη νίκη απέναντι στην πιο οργανωμένη μεσοαμυντικα ομάδα του πρωταθλήματος.
Η μοναδική μου ένσταση σήμερα ήταν η αλλαγή Πελκα που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου,φαινόταν να έχει ακόμα δυνάμεις.
Τρεις πόντοι και τώρα θα παρακολουθήσουμε από την πρώτη θέση το ντέρμπι της χαβουζας.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα με σοβαρό προπονητή. Μπράβο σε όλους. Πολύ χάρηκα με την εξαιρετική εμφάνιση του Τσίμιροτ αλλά και Ζαμπράνο. Δυνατός ο Μάτος, έδωσε ασίστ ζόρικη στον MVP Πρίγιοβιτς. Ο Πρίγιο θα είχε βάλει και 2ο, αλλά ο Μάτος ατύχησε που την ακούμπησε. Η μπάλα πήγαινε εκεί που ο Βελλίδης δεν την έφτανε.

Υστέρησε ο Ελ Καντουρί ειδικά μετά το 60 που κουράστηκε, όπου δεν πρόσέφερε ούτε αμυντικά και νομίζω ότι ήταν το μόνο λάθος του Λουτσέσκου που δεν τον έβγαλε, ενώ υπήρχε στον πάγκο ο Μπίσεσβαρ. Ο Μαουρίτσιο ήταν σαφώς βελτιωμενος, και νομίζω ότι θα δέσει πολύ καλά ως δύδιμο με τον Τσίμιροτ. Στο β' ημίχρονο ήταν θετικός και ο Λέοβατς, ενω στο α' μέρος είχε κάποιες άτεχνες ενέργειες (κλάσικ). Η ομάδα δείχνει πλέον βελτίωση και μου έκανε εντύπωση που δεν κινδυνέψαμε καθόλου σχεδόν, με έναν Ρέι να έχει την ικανότητα να βγει γρήγορα από το τέρμα του. Θυμήθηκα τον Κρέσιτς που ποτέ δεν έβγαινε, και πιθανόν με τέτοιο τέρμα να είχαμε δεχτεί 1 γκολ στην φάση του 1ου ημιχρόνου. Με έκανε ξανά να χαμογελάσω ο Ρέι που κάνει ΟΛΑ τα βασικά, πέρα από την ποιότητά του.

Οι Μάτος Βιεϊρίνια είχαν κακή συνεργασία, και μοιάζανε σαν μαλωμένοι :o. Μιλάνε την ίδια γλώσσα, και θα ήθελα μεγαλύτερο σεβασμό ο ένας στις ικανότητες του άλλου, μιας που είναι και οι δυο τους παικταράδες. Θέλω να δω αυτό που στο τέλος του αγώνα έκανε ο Μακ πασάροντας στο όβερλαπ στον Λέοβατς που οριακά δεν πρόλαβε τη μπάλα.

Νομίζω ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα δούμε περισσότερα γκολ και πιο άνετη επικράτηση. Σήμερα έγινε ένα σημαντικό βήμα πρόοδου και μπήκαν οι μεταγραφές μας ως βασικοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 24 Σεπ 2017, 17:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Εως το 65 είμασταν καλύτεροι από αυτό που πιστευα ότι θα δω η ομάδα εώς εκεινο το λεπτό ήταν τουλάχιστον το ίδιο καλη με το κύπελο και αυτό δείχνει μια σταθεροποίηση που θα βοηθείση για την περαιτέρω ανάκαμψη.
το 1-0 φαινεται δύσκολο αλλά οι αντίπαλοι είχαν 1 μονο σουτ που μπορείς να πεις ότι μας «τρόμαξε» ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ο ΣΑΜΠΡΑΝΟ πισω το κάνει να μοιάζει πολυ ευκολό και εκτός από τέρμα πλέον έχουμε και τα cb που είναι πολύ καλύτερα απο οποιδήποτε διδυμο στην sl.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Παλαιολόγος έγραψε:
Odi έγραψε:Κ

Ένα τελευταίο σχόλιο για τον ΠΑΣ: Όταν λέμε "καλή ομάδα" τί ακριβώς εννοούμε; Εγώ είδα 11 παίκτες να παίζουν στα 25-30 μέτρα και από εκεί και πέρα απολύτως τίποτα. Το απόλυτο μηδέν. Άλλο καλή ομάδα, άλλο "ελάτε όλοι μαζί να μαζέψουμε 11 άτομα για να καλύψουμε 25 μέτρα". Συγνώμη, αλλά κ εγώ με άλλους 10 αν βρεθώ, θα το κάνουμε αυτό.

παιζει ωραια την αμυνα,δεν ειναι ευκολο να παιξεις ωραια αμυνα,να σταθεις απεναντι σε ποιοτικους παιχτες

σιγουρα παντως ειναι ευκολοτερο απο το να φτιαξεις φασεις και γκολ
Να παίζεις άμυνα με 11 άτομα σε 25 μέτρα είναι τόσο εύκολο που το έκανε και ο Ρεχάγκελ κόντρα στην Αργεντινή στο μουντιάλ και έφαγε μόνο δύο γκολ. Μιλάμε για ντροπή, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θα συμφωνησω με μπανε και θα διαφωνησω στην αρχικη ενδεκαδα με βιειρινια.δεν ειναι ετοιμος ακομα.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Ορατά σημάδια βελτίωσης. Έχουμε βελτιωθεί σε τρεξίματα, παραγωγή φάσεων, συνεργασίες, υπολοιπόμαστε ακόμη σε αντοχές, αποτελεσματικότητα, στημένα στην επίθεση.
Σε αυτή τη φάση το σημαντικότερο είναι να κερδίζουμε βαθμούς και χρόνο. Με βάση την ποιότητα που έχουμε θα δούμε πολύ ωραία πράγματα.
Απροσπέλαστος ο Ζαμπράνο, πολύ καλοί Πέλκας, Μάτος, Μαουρίτσιο, Τσίμροτ και ο Πρίγιο για την αποτελεσματικότητα του. Με στεναχωρεί η κατάσταση του Μακ
Συνεχίζουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”