ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα,24/09,16:00, ΝS2, PAOKTV

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα,24/09,16:00, ΝS2, PAOKTV

Δημοσίευση από CCCP »

Νικη εστω και μισο μηδεν με μουφα πεναλτι να ουμ :mrgreen:

Μυστηριο τι ενδεκαδα θα δουμε. Εγω δε βλεπω λογο να μην ξεκινησει ο Βιειρινια, ετοιμος μου φενεται. Δε χρειαζεται να παιξει 90 λεπτα αλλωστε. Απο την αλλη δεν ξερω αν το βλεπουν ετσι και στην ομαδα και δεν ειναι και ασχημο και το να ερθει απο τον παγκο.

Απο την αλλη ο Μακ ειναι ισως ο μοναδικος παικτης μεχρι τωρα που δεν εχει δειξει βελτιωση στην φυσικη κατασταση και ειναι στους ιδιους ρυθμους με το καλοκαιρι. Καλα τοτε που τον εβαζες για την ποιοτητηα του και μονο (και το εδειχνε) και δεν ηταν χειρωτερος απο τους αλλους (και υπηρχαν αλλοι που σερνωντουσαν περισσοτερο) αλλα ΚΑΙ τωρα οι πιο πολοοι παικτες εχουν ανεβει, αλλα κει οπως απεδειξε το τελευταιο ματς, κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα το να εχεις μεσα παικτες που τρεχουν και κοινουντε ΓΡΗΓΟΡΑ (γιατι το "τρεχω" δε λεει τιποτα) οπως ο Πελκας. Στην κατασταση που ειναι ο Μακ δεν μπορω να τον ξεκινησω στην θεση του Πελκα...

Οποτε μπορει μεχρι και να δουμε Πελκα Λημνιο η και Καμπος να ξεκινανε και Μακ Βιειρινια να μπαινουν αλλαγη. Να παιζει οποιος ειναι σε φορμα, ΕΙΔΙΚΑ απο αποψης τρεξιματων.

Κατα τα αλλα πριγιο ελ καντουρι σιγουρα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Με αυτά που είδα χτες, αν ήμουν προπονητής θα ξεκίναγα σίγουρα Πέλκα - Λημνιό και ανάλογα πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι θα λογάριαζα το Μακ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κάπως έτσι θα πάει η δουλειά giapas,έτσι και αλλιώς ο Τζαλμα έχει πρόβλημα και πιθανότατα θα μείνει εκτός αποστολής.
Ο Λημνιος δύσκολα θα ξανά ξεκινήσει βέβαια,αλλά δείχνει σε καλή κατάσταση και ίσως τον βάλει από την αρχή.
Εγώ βλέπω πάντως τον Κάτσε να ξεκινάει πάλι,ίσως στη θέση του Τσιμιροτ που δύσκολα θα παίξει τρία 90λεπτα σερί.
Ο Κανιας προβληματίζει,αν συνεχίσει έτσι θα τον φάει η μαρμάγκα.
Ελπίζω πως όχι γιατί είναι σημαντικός παίχτης όταν είναι σε καλή κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eνταξι δεν ειναι τοσο απλο αιντε τα παιδια επειδη παιξαμε καλα στο κλαιν μαιν με τον λεβαδιακο.

Το θεμα για μενα ειναι οτι πια οποιος σερνεται σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να ξεκιναει αντι αλλου σε κανονικη φορμα. Ειδικα οταν δεν και ο αλλος δεν ειναι αμπαλος.

Αν οντως παντως θα ληψει ο Τζαλμα τοτε οντως μπορει να δουμε λημνιο-Πελκα.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

θα ήθελα Λημνιό άνευ Πελκα, αλλά περισσότερο θα ήθελα αυτα (τα πολλα) που δεν εφαγαν περσι να τα φανε φετος
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Mak και ο Κανιας πια, μετα και την επιστροφη στους ζωντανους μεχρι και του Σακχοφ, ειναι αν δε κανω λαθως οι δυο παικτες στην χειρωτερη κατασταση και που ακομα ψιλοσερνονται.

Υπαρχουν και αλλοι παικτες ανετοιμοι, οχι σε φουλ αγωνιστικο ρυθμο, απο τρευματισμους κτλ αλλα παικτες σε κακη κατασταση οπως ειμασταν το καλοκαιρι ειναι αυτοι οι δυο. Ειναι οι μονοι που δεν εχω δει βελτιωση. Και οπως ειπα καλα ο Μακ εχει δωσει πραγματα και φυσικα εχει την ποιοτητα αλλα τωρα που ανεβαινουν οι ρυθμοι δεν μπορουμε να μην παραδεχτουμε πια οτι δε τραβαει.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Εικόνα
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Το ματσάκι είναι πολύ δύσκολο. Ο πας είναι πολύ καλή ομάδα. Καμία σχέση με αυτές που παίξαμε μέχρι τώρα. Θέλει προσοχή. Νομίζω ότι Σαπρανο με κρεσπο θα ήταν καλό δίδυμο με ματος και λεοβατς στα άκρα.Στο κέντρο θα ήθελα να δω μαουριτσιο με καντουρι και τσιμιροτ.Τώρα μπροστά εννοείται πριγιοβιτς κορυφή και στα άκρα μακ με λημνιο, αν δεν είναι καλά ο κάμπος. Αν είναι, θα άφηνα έξω τον μακ. Βιεϊρίνια νομίζω δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι σε φουλ ρυθμό. Τον θέλω έτοιμο και φρέσκο για το τηγάνι.
Λίγο να μας πάει το παιχνίδι και να μην έχουμε το αντίστοιχο περσινό. Με νίκη μένουμε κοντά στην κορυφή, μπορεί και να είμαστε πρώτοι. Ψυχολογία ανεβαίνει και είμαι σίγουρος ότι αν πατήσω κορυφή, δεν θα ξαναπεσω από εκεί. ΑΙΝΤΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Rey,

Matos Varela Zambrano Deligianidis

Sakhov Cimirot

Limnios Kadouri Vierinha

Prijovic

Subs: Pelkas, Biseswar, Mak, Mauricio, Canias

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δευτέρα:
Βελλίδης

Μαυροπάνος
Τζημόπουλος
Μιχαήλ

Καρανίκας (89' Ναδάλες)
Λίλα (78' Μανθάτης)
Κοζορώνης
Γαρουφαλιάς
Μπουκουβάλας

Χαλκιαδάκης
Γιάκος (82' Σολτάνι)
Σήμερα:
Γιαννίκογλου

Μαυροπάνος
Σκόνδρας
Μπέριος

Αποστολόπουλος
Ναδάλες (9' Καρανίκας)
Κοζορώνης (46' Γιάκος)
Λίλα
Μανθάτης

Βιδάλ
Μπετρά (60' Σολτάνι)
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Συνεχιζουμε εστω και με 1-0 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εγω θελω 1-0 με 20 τελικες αν γινεται. Γιατι τα 1-0 οπως με Παναιτωλικο μου κανουν κακο στην υγεια
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

1-0 με ουτε φαση για τον αντιπαλο. Santosball ρε μ***** :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ας τρέξουν τα παλικάρια όπως χθες, να κάνουμε τελικές.

Μόνο που μπροστά θα παίζει ο Prijo.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δύσκολο ματσάκι... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο με καθαρή νίκη και υποσχόμενη απόδοση για την συνέχεια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”