Π.Α.Ο.Κ- Κέρκυρα, 27/08, 19:15, PAOKmania Web Radio & NS3

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Π.Α.Ο.Κ- Κέρκυρα, 27/08, 19:15, Novasports3

Δημοσίευση από eorptol1 »

HOOL4IGAN έγραψε:Δικαίωμα του καθενός οκ αλλά δεν είναι λογική να πω δεν θα δω τον αγώνα... Αύριο μεθαύριο αν ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά με 5 βαθμούς στο Πρωτάθλημα όλοι εδώ θα λέμε πάμε ρε ΠΑΟΚάρα να το σηκώσουμε και τα γνωστά... Μη τα ισοπεδώνουμε όλα... Ότι και να γίνει ΠΑΟΚ για μια ΖΩΗ!!! Δεν με πείθετε για το αντίθετο... ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα... Τι όχι;;;

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
+1926

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

eorptol1 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν πρόκειται να δω τον αγώνα.
Ο πατέρας μου 82 χρόνων γεμάτος νεύρα με είπε.... Εγώ αυτήν ομάδα δεν την ξαναβλέπω φέτος..... Του είπα ότι και να πεις έχεις δίκαιο αλλά μην λες μεγάλα λόγια.... Το Σάββατο θα με ρωτάει τι ώρα παίζουμε.....

7:15:lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να κερδίσουμε με μια καλή εμφάνιση (όσο είναι δυνατό αυτό), γιατί ΤΡΕΜΩ στην ιδέα ενός ακόμα στραβοπατήματος. Θα διαλυθούν τα πάντα στο ήδη ετοιμόρροπο σκηνικό με απρόβλεπτες συνέπειες για την συνέχεια. Το βρωμοσύστημα το ξέρει αυτό και είμαι σίγουρος πως θα επιδιώξει το στραβοπάτημα μας με την βοήθεια των κορακιών!
Ας βάλουν τα δυνατά τους οι παίχτες μας και ο προπονητής για ένα ΝΕΟ ξεκίνημα.
Μετά έχει μια μικρή διακοπή που σίγουρα θα μας βοηθήσει όλους μας να ηρεμήσουμε και να οργανωθούμε για την συνέχεια.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ, ξύπνα!
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

HOOL4IGAN έγραψε:Δικαίωμα του καθενός οκ αλλά δεν είναι λογική να πω δεν θα δω τον αγώνα... Αύριο μεθαύριο αν ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά με 5 βαθμούς στο Πρωτάθλημα όλοι εδώ θα λέμε πάμε ρε ΠΑΟΚάρα να το σηκώσουμε και τα γνωστά... Μη τα ισοπεδώνουμε όλα... Ότι και να γίνει ΠΑΟΚ για μια ΖΩΗ!!! Δεν με πείθετε για το αντίθετο... ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα... Τι όχι;;;

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κοιταξε, ΑΝ αυριο μεθαυριο ο ΠΑΟΚ ειναι μπροστα με 5 βαθμους, θα σημαινει οτι σοβαρευτηκαμε (απο το οποιο απεχουμε πολυ αυτη τη στιγμη).
Επισης με τα ΑΝ δουλεια δεν γινεται. Γιατι εγω σου λεω οτι ΔΕΝ θα εισαι μπροστα με 5 βαθμους σε κανενα χρονικο σημειο του πρωταθληματος φετος.

Απο την αλλη η θεση σου στο πρωταθλημα δεν πρεπει να ειναι αναλογικη με την στηριξη σου στην ομαδα.
Ειναι ομως (αναλογικη) σε σχεση με την λειτουργια της ομαδας και με αυτο που σε εναν ανθρωπο θα λεγαμε "ΠΡΟΘΕΣΗ".

Δηλαδη, αν ο ΠΑΟΚ ειναι αφραγκος και με χιλια ζορια βγαινει 10ος, γιατι τοσο μπορει ρε φιλε, εννοειται στηριζεις.
Αν ο ΠΑΟΚ κολυμπαει θεωρητικα στις ανεσεις και εχει potential για 1ος και βγαινει τελικα 6ος (παραδειγμα), τι να στηριξεις; Τι να στηριξεις αν οι επικεφαλης και οι υπευθυνοι δεν στηριζουν ουτε αυτοι τους εαυτους τους και την ομαδα;

ΥΓ Εν κατακλειδι, τα πιο πολλα τα λεμε απο την πικρα μας, ο,τι και να πει κανεις, παλι ΠΑΟΚ θα ειναι, και παλι θα στηριζει, θα αγαπαει και θα ποναει την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε: :opaokara: :opaokara:
Παικτες δεν εχουμε,ο προπονητης κι ο ΤΔ αμπαλοι λιγο πριν την εξοδο,ο Σαββιδης αδιαφορος αλλα παμε για πρωταθλημα.
:shock: :o

Όμως, παρ όλα αυτά...
HOOL4IGAN έγραψε:Δικαίωμα του καθενός οκ αλλά δεν είναι λογική να πω δεν θα δω τον αγώνα... Αύριο μεθαύριο αν ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά με 5 βαθμούς στο Πρωτάθλημα όλοι εδώ θα λέμε πάμε ρε ΠΑΟΚάρα να το σηκώσουμε και τα γνωστά... Μη τα ισοπεδώνουμε όλα... Ότι και να γίνει ΠΑΟΚ για μια ΖΩΗ!!! Δεν με πείθετε για το αντίθετο... ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα... Τι όχι;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano:

Εμείς, μαζί, για μια, ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέέέέφαλεεεε!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Όσοι προσπαθείτε να μας βάλετε μυαλό, βάλτε το μια και καλή μέσα στο κεφάλι σας και μην το ξεχάσετε ποτέ...
Και καλά να ήμασταν, πάλι Π.Α.Ο.Κ. θα μασταν!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

eorptol1 έγραψε:
Ο πατέρας μου 82 χρόνων γεμάτος νεύρα με είπε.... Εγώ αυτήν ομάδα δεν την ξαναβλέπω φέτος..... Του είπα ότι και να πεις έχεις δίκαιο αλλά μην λες μεγάλα λόγια.... Το Σάββατο θα με ρωτάει τι ώρα παίζουμε.....
Εντάξει ο Αποστόλης δεν είναι 82 ομως, είπαμε... :(
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Το μόνο καλό είναι που δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Με τέτοια ησυχία ελπίζω να μην δείξουμε κακή εικόνα με χαλαρό tempo.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

john4serres έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
Εντάξει ο Αποστόλης δεν είναι 82 ομως, είπαμε... :(
Όχι αλλά είναι ΠΑΟΚ έχουμε την ίδια τρέλα είμαι σίγουρος ότι θα το δει η ακόμη και αν όχι το μυαλό τού θα είναι εκεί.....

Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Τωρα ειμαστε στα ευκολα.Στα δυσκολα ειμασταν οταν ειχαμε φυτευτους γουμενοπαγωνηδες.
ΠΑΟΚ παιξε τη μπαλα της ζωης σου...
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν ειμαι μεγάλος, 27 μόνο. Μετά απο μεγάλες πίκρες έχω πει οτι δεν ξαναβλεπω,δεν δεν δεν ξαναπαταω και τα σχετικά. Δεν μπορεσα να το τηρήσω ποτέ και ούτε θα το τηρήσω ποτέ! Γιατι είναι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι (ακόμα και αποκλεισμένοι :lol: :lol: ). Πάμε για αντεπίθεση :nairepaok: :opaokara:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Καλά ρε εορτοπολ
Ο πατέρας σου 82
ο δικός μου 84
και κάθε βδομάδα στο γήπεδο
και οι παππούδες μας από το Καρς
μια φορα πρέπει να τα πούμε, μπορεί να βγούμε και ξαδέλφια

ολίγον off topic αλλα δε γαμιέται :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Σοβαρά; καρσλης είσαι; να το ψάξουμε δεν ξέρεις καμμια φορά μπορεί να βγούμε συγγενείς :) :)
Of topic αλλά ας πούμε και κάτι ευχάριστο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Josey Wales έγραψε:Το μόνο καλό είναι που δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο.
Πραγματικά καλό αρκεί η ομάδα να βρει τα πατήματα της..... Να έρθουν και αυτοί που χρειαζόμαστε μετά το ματς με την Κέρκυρα

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το οτι ειστε καρσληδες ειναι ευχαριστο...;;;;
Χαχαχαχαχα...

Ξεκιναμε σερι...απο κυριακη!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”