Π.Α.Ο.Κ. - Östersunds 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Östersunds 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
τρια γκολ απο ατομικες ενεργειες δειχνουν την ποιοτητα της ομαδας μολις αρχισει η ομαδα να λειτουργει και ομαδικα κατι που θα γινει σιγουρα και ανεβει κυριως η ψυχολογια τοτε θα δουμε ωραια πραγματα
Και τώρα ΠΡΟΣΟΧΗ...
Στον επαναληπτικό, το γήπεδο περιέχει... συνθετικό χλοοτάπητα
ΥΓ
Συγχαρητήρια στον κόουτς Λουτσέσκου. Τιμονιέρης....

Στον επαναληπτικό, το γήπεδο περιέχει... συνθετικό χλοοτάπητα

ΥΓ
Συγχαρητήρια στον κόουτς Λουτσέσκου. Τιμονιέρης....

MVP Πριγιο(2 γκολ πετυχε)
Καλυτερος παικτης μας : Καμπος
MVP της μεχρι τωρα ευρωπαικης πορειας : Ενρικε (μπαινει μεσα και βαζει/κερδιζει γκολ) Του παει ο ρολος της αλλαγης
Καλυτερος παικτης μας : Καμπος
MVP της μεχρι τωρα ευρωπαικης πορειας : Ενρικε (μπαινει μεσα και βαζει/κερδιζει γκολ) Του παει ο ρολος της αλλαγης
- hasio_john
Κούτσα κούτσα μια σελίδα και κάτι για μια σημαντική νίκη και μάλιστα με ανατροπή.
ΑΝ χάναμε θα είχαμε ήδη φτάσει στις 30 σελίδες μίρλας ...

ΑΝ χάναμε θα είχαμε ήδη φτάσει στις 30 σελίδες μίρλας ...

Aς μας πει καποιος τι ακριβως εργο βλεπει να εχει αφησει ο Ιβιτς.
Οταν ομαδα η οποια δεν ειναι καινουργια και ειχε εναμισι χρονο ενα προπονητη δειχνει τελειως "αδουλευτη", ποιος ευθηνεται οεο?
Γιατι εγω με τον Ιβιτς θυμωνω βλεπωντας την εικονα της ομαδας η οποια οπως ειπε καποιος αλλος φιλος δεν ειναι κακη, και δυνατωτητες εχει αλλα δειχνει τραγικα αδουλευτη.
Οταν ομαδα η οποια δεν ειναι καινουργια και ειχε εναμισι χρονο ενα προπονητη δειχνει τελειως "αδουλευτη", ποιος ευθηνεται οεο?
Γιατι εγω με τον Ιβιτς θυμωνω βλεπωντας την εικονα της ομαδας η οποια οπως ειπε καποιος αλλος φιλος δεν ειναι κακη, και δυνατωτητες εχει αλλα δειχνει τραγικα αδουλευτη.
- sourmenetes
- Moderator
Αμα θελετε να κανετε μονοι σας τους κανονες να μην υπαρχουμε εμεις.
Δεν καταλαβαινω γιατι την πεφτετε στο ρομαν και στον καθε ρομαν.
Καντε κουμαντο μονοι σας τελικα.
- SplashBro22
Ο Πρίγιοβιτς μιλάμε για καταπληκτικό παίκτη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να τον κρατήσει μέχρι το μουντιάλ. Θα είναι έγκλημα αν τον πουλήσει νωρίτερα, με οποιοδήποτε ποσό. Αν ήμουν υπεύθυνος θα του έκανα νέο συμβόλαιο σήμερα με ρήτρα 25 εκατομμύρια.
Με την ευκαιρία αν και οφ τόπικ ο Ιβιτς πήγε κάπου;
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Östersunds 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμεναι
Sourme κανείς δεν έχει πρόθεση να την πέσει σε κανέναν κατά την προσωπική μου άποψη.. το ότι κάποια παιδιά διαθέτετε σημαντικό μέρος από το χρονο σας για να μπορεί να λειτουργεί αυτό το forum είναι αξιο θαυμασμού από μέρους μου ..sourmenetes έγραψε:Αμα θελετε να κανετε μονοι σας τους κανονες να μην υπαρχουμε εμεις.
ωστόσο θεωρώ ότι το moderation σε ένα οπαδικό forum σαν το δικό μας θα έπρεπε να έχει ως στόχο κατά κύριο λόγο την αποτροπή συγκρούσεων-ύβρεων μεταξύ των μελών και κατά δεύτερον την προστασία των παικτών της ομαδας από στοχοποίηση και συνεχόμενο κράξιμο που ως αποτέλεσμα θα έχουν συγκρούσεις μελών ..
η συγκεκριμένη έκφραση στη ροη ενός αγώνα δε νομίζω να εμπίπτει σε αυτή τη κατηγορία για αυτό και εξέφρασα την άποψη μου για την αυστηρότητα του μπαν
Μπράβο σε ομάδα και σε κόσμο.
Σε επίπεδο ψυχολογίας θα αντλήσει πολλα η ομάδα από αυτό
το παιχνίδι. Ανατροπή κάτω από αυτές τις συνθήκες δίνει μεγάλη
αυτοπεποίθηση.
Κάμπος εξαιρετικός - πραγματικά ζωγράφισε στη σέντρα για Πριγιο, αλλά και πολυ
μαχητικός και physical
Για Ενρικε τι να πεις; Αναρχική εφηβεία&ευφυια!
Σωστή διαχείρηση από Λου! Και η ομάδα έδειξε ο,τι είχε ζητήσει: ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
Μοναδική παραφωνία και μάλιστα ολκης ο Λεοβατς.
Α - και μου άρεσε επίσης όταν κόβαμε τους Σουηδούς στην περιοχή μας
έβλεπες προσπάθεια για τρανζίσιον αντί για απλά διωξιματα στο πουθενά - κυρίως στο πρώτο εικασολεπτο.
Επίσης: ότι ο Τσιμι είχε διευρυμένη ακτίνα δράσης στο γήπεδο.
Τέλος: κάτι ημικομπινες σε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι.
Σε επίπεδο ψυχολογίας θα αντλήσει πολλα η ομάδα από αυτό
το παιχνίδι. Ανατροπή κάτω από αυτές τις συνθήκες δίνει μεγάλη
αυτοπεποίθηση.
Κάμπος εξαιρετικός - πραγματικά ζωγράφισε στη σέντρα για Πριγιο, αλλά και πολυ
μαχητικός και physical
Για Ενρικε τι να πεις; Αναρχική εφηβεία&ευφυια!
Σωστή διαχείρηση από Λου! Και η ομάδα έδειξε ο,τι είχε ζητήσει: ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
Μοναδική παραφωνία και μάλιστα ολκης ο Λεοβατς.
Α - και μου άρεσε επίσης όταν κόβαμε τους Σουηδούς στην περιοχή μας
έβλεπες προσπάθεια για τρανζίσιον αντί για απλά διωξιματα στο πουθενά - κυρίως στο πρώτο εικασολεπτο.
Επίσης: ότι ο Τσιμι είχε διευρυμένη ακτίνα δράσης στο γήπεδο.
Τέλος: κάτι ημικομπινες σε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Πέμ 17 Αύγ 2017, 22:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
μεγαλη υποθεση αυτο το τριτο γκολ γιατι ικανους μας εχω να την κανουμε την πατατα στη σουηδια.
Καμπος χαλαρα ο MVP με Ματος απο κοντα,επισης ο Πελκας πολυ καλος οταν μπηκε και ο Ενρικε εδωσε εκρηκτικοτητα και κερδισε και το πεναλντυ.Πριγιο καλος γιατι εβαλε και 2 μπαλακια,αλλα γενικα μετρια πραματα.
3-1 χωρις καμια πολυ καλη εμφανιση,τωρα αυτο ειναι η πολυ καλο η πολυ κακο,αναλογως πως το βλεπει κανεις.
Ο Σακχοφ δυστυχως εκτος τοπου και χρονου και μαλλον δεν ειναι λογω ντεφορμαρισματος,αλλα αρχιζει και φαινεται πως του λειπουν οι δυναμεις στο κεντρο και εξελισεται σε Τζιολη 2.0
Καμπος χαλαρα ο MVP με Ματος απο κοντα,επισης ο Πελκας πολυ καλος οταν μπηκε και ο Ενρικε εδωσε εκρηκτικοτητα και κερδισε και το πεναλντυ.Πριγιο καλος γιατι εβαλε και 2 μπαλακια,αλλα γενικα μετρια πραματα.
3-1 χωρις καμια πολυ καλη εμφανιση,τωρα αυτο ειναι η πολυ καλο η πολυ κακο,αναλογως πως το βλεπει κανεις.
Ο Σακχοφ δυστυχως εκτος τοπου και χρονου και μαλλον δεν ειναι λογω ντεφορμαρισματος,αλλα αρχιζει και φαινεται πως του λειπουν οι δυναμεις στο κεντρο και εξελισεται σε Τζιολη 2.0
Μπράβο στον Λουτσέσκου σήμερα. Πόσο καιρό έχουμε να δούμε να μας παίρνει ματς ο προπονητής? Η ομάδα παρά την κακή συγκιρία του πέναλτι, με την καθοδήγησή του κατάφερε να φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Χρειάζεται δουλειά η ομάδα, αλλά πιστεύω ότι σε 1 μήνα θα δούμε καλύτερη μπάλα. Φοβερή η κίνηση ματ Πέλκα αντί Σάκχοφ. Μου άρεσε που πίσω δεν παίρνει τεράστια ρίσκα, όπως εξάλλου δήλωσε, ενώ παίζαμε πιεστικό ποδόσφαιρο.
ρε τον ταμπουρεσκο, τον αδειασε τον κεφτε24 με την μια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Πέμ 17 Αύγ 2017, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Γι'αυτό ήταν 24 ώρες και όχι 1 βδομάδα. Αντιλαμβάνομαι τον βρασμό της ψυχής.riegel έγραψε:Sourme κανείς δεν έχει πρόθεση να την πέσει σε κανέναν κατά την προσωπική μου άποψη.. το ότι κάποια παιδιά διαθέτετε σημαντικό μέρος από το χρονο σας για να μπορεί να λειτουργεί αυτό το forum είναι αξιο θαυμασμού από μέρους μου ..sourmenetes έγραψε:Αμα θελετε να κανετε μονοι σας τους κανονες να μην υπαρχουμε εμεις.
ωστόσο θεωρώ ότι το moderation σε ένα οπαδικό forum σαν το δικό μας θα έπρεπε να έχει ως στόχο κατά κύριο λόγο την αποτροπή συγκρούσεων-ύβρεων μεταξύ των μελών και κατά δεύτερον την προστασία των παικτών της ομαδας από στοχοποίηση και συνεχόμενο κράξιμο που ως αποτέλεσμα θα έχουν συγκρούσεις μελών ..
η συγκεκριμένη έκφραση στη ροη ενός αγώνα δε νομίζω να εμπίπτει σε αυτή τη κατηγορία για αυτό και εξέφρασα την άποψη μου για την αυστηρότητα του μπαν
Πριν μερικούς μήνες είχα απευθύνει ανοιχτό ερώτημα σε όλα τα μέλη του forum, αν θέλουν πιο χαλαρή αντιμετώπιση, ή by the book εφαρμογή κανόνων.
Η συντριπτική πλειοψηφία ζήτησε το 2ο.
Αν θέλετε και ποινολόγιο, να μας το πείτε.
Επίσης..όλοι μας έχουμε δει αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. σε καφενείο-καφετέρια...θέλετε να αφήνουμε και εκείνες τις εκφράσεις εδώ μέσα, να χάσουμε τα μαλλιά που μας έμειναν;;
Ρέυ: Δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη σήμερα. Φέρει μικρό μέρος ευθύνης στο πέναλτυ, αλλά από αυτόν δεν περίμενα να κάνει τόσο λάθος εκτίμηση.
Μάτος: Πολύ καλός. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα και επιθετικά βοήθησε πολύ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα μετά το 0-1 ήταν αυτός που έδινε ρυθμό στην ομάδα. Πέτυχε και το γκολ και άλλαξε την ψυχολογία. Πολύ θετική εμφάνιση.
Βαρέλα - Κρέσπο: Αμυντικά δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, αλλά στην ανάπτυξη δεν βοήθησαν καθόλου και γενικώς έδειχναν νευρικοί και επιρρεπείς σε λάθη.
Λέοβατς: Μακράν η χειρότερη εμφάνισή του στον ΠΑΟΚ. Ανύπαρκτος, και αμυντικά και επιθετικά. Γιατί?
Τσίμιροτ: Σταθερά στο χώρο του κέντρου. Αυτό που κάνει το κάνει καλά. Δεν μπορεί όμως να κάνει παππάδες, ειδικά όταν δεν έχει στήριγμα.
Σακόφ: Καθόλου καλός σήμερα. Αργός, βαρύς, λίγος. Ευτυχώς που οι αντίπαλοι ήταν άσχετοι και δεν είχαμε αμυντικά προβλήματα, γιατί τα πράγματα τότς θα ήταν διαφορετικά.
Μπίσεσβαρ: Προσωπικά δεν μου άρεσε σήμερα. Έτρεχε και προσπαθούσε ίσως περισσότερο από όλους. Αλλά δεν είχε καμία ουσία στο παιχνίδι του. Ωστόσο, όταν βγήκε φάνηκε το πόσο απαραίτητος είναι για την ομάδα. Χωρίς αυτόν, μόνον με βαθιές μπαλιές από την άμυνα αν κάνουμε κάτι. Η μπάλα δεν τσουλάει με τίποτα.
Κάμπος: Πολύ μεστό παιχνίδι. Βοήθησε και αμυντικά και επιθετικά. Πίεζε σε όλο τον αγώνα. Κάλυπτε ΥΠΕΡΟΧΑ τα ανεβάσματα του Μάτος. Έβγαλε μία εκπληκτική ασσιστ. Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ (μαζί με αυτό μέσα στον Άγιαξ).
Μακ: Προσπάθησε, έτρεξε, κυνήγισε, αλλά και αυτός χωρίς ιδιαίτερη ουσία.
Πρίγιοβιτς: Έκανε αυτό που ξέρει και πρέπει να κάνει. Με 3 τελικές έκανε 2 γκολ. Αυτή είναι η δουλειά του, εκεί (γύρω από τη μικρή περιοχή) είναι η θέση του.
Πέλκας: Όσο είχε δίπλα του τον Μπίσεσβαρ ήταν καλός. Όταν βγήκε όμως ο Μπίσε, φάνηκε να μην μπορεί να προωθήσει τη μπάλα. Όλες οι μεταβιβάσεις του ήταν προς τα πίσω. Ήταν και πολύ άτυχος στη φάση του φάουλ. Θα μπορούσε να είχε γίνει ήρωας...
Ενρίκε: Ότι και να πει κανείς, είναι λίγο. Τέτοιος παίκτης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και σε εμάς παίζει αλλαγή. Προσωπικά, σε εκτός έδρας παιχνίδια θέλω να τον δω στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί που ο Πρίγιοβιτς αναγκαστικά θα παίζει εκτός περιοχής και θα είναι σχετικά ακίνδυνος, εκτιμώ ότι ο Ενρίκε θα κάνει ΠΑΠΠΑΔΕΣ!
MVP: Μεταξύ Μάτος, Κάμπος και Ενρίκε, διαλέγω Μάτος, κυρίως λόγω του ότι αυτός ήταν που κράτησε όρθια την ομάδα στο "στραβό" πρώτο ημίχρονο.
Μάτος: Πολύ καλός. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα και επιθετικά βοήθησε πολύ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα μετά το 0-1 ήταν αυτός που έδινε ρυθμό στην ομάδα. Πέτυχε και το γκολ και άλλαξε την ψυχολογία. Πολύ θετική εμφάνιση.
Βαρέλα - Κρέσπο: Αμυντικά δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, αλλά στην ανάπτυξη δεν βοήθησαν καθόλου και γενικώς έδειχναν νευρικοί και επιρρεπείς σε λάθη.
Λέοβατς: Μακράν η χειρότερη εμφάνισή του στον ΠΑΟΚ. Ανύπαρκτος, και αμυντικά και επιθετικά. Γιατί?
Τσίμιροτ: Σταθερά στο χώρο του κέντρου. Αυτό που κάνει το κάνει καλά. Δεν μπορεί όμως να κάνει παππάδες, ειδικά όταν δεν έχει στήριγμα.
Σακόφ: Καθόλου καλός σήμερα. Αργός, βαρύς, λίγος. Ευτυχώς που οι αντίπαλοι ήταν άσχετοι και δεν είχαμε αμυντικά προβλήματα, γιατί τα πράγματα τότς θα ήταν διαφορετικά.
Μπίσεσβαρ: Προσωπικά δεν μου άρεσε σήμερα. Έτρεχε και προσπαθούσε ίσως περισσότερο από όλους. Αλλά δεν είχε καμία ουσία στο παιχνίδι του. Ωστόσο, όταν βγήκε φάνηκε το πόσο απαραίτητος είναι για την ομάδα. Χωρίς αυτόν, μόνον με βαθιές μπαλιές από την άμυνα αν κάνουμε κάτι. Η μπάλα δεν τσουλάει με τίποτα.
Κάμπος: Πολύ μεστό παιχνίδι. Βοήθησε και αμυντικά και επιθετικά. Πίεζε σε όλο τον αγώνα. Κάλυπτε ΥΠΕΡΟΧΑ τα ανεβάσματα του Μάτος. Έβγαλε μία εκπληκτική ασσιστ. Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ (μαζί με αυτό μέσα στον Άγιαξ).
Μακ: Προσπάθησε, έτρεξε, κυνήγισε, αλλά και αυτός χωρίς ιδιαίτερη ουσία.
Πρίγιοβιτς: Έκανε αυτό που ξέρει και πρέπει να κάνει. Με 3 τελικές έκανε 2 γκολ. Αυτή είναι η δουλειά του, εκεί (γύρω από τη μικρή περιοχή) είναι η θέση του.
Πέλκας: Όσο είχε δίπλα του τον Μπίσεσβαρ ήταν καλός. Όταν βγήκε όμως ο Μπίσε, φάνηκε να μην μπορεί να προωθήσει τη μπάλα. Όλες οι μεταβιβάσεις του ήταν προς τα πίσω. Ήταν και πολύ άτυχος στη φάση του φάουλ. Θα μπορούσε να είχε γίνει ήρωας...
Ενρίκε: Ότι και να πει κανείς, είναι λίγο. Τέτοιος παίκτης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και σε εμάς παίζει αλλαγή. Προσωπικά, σε εκτός έδρας παιχνίδια θέλω να τον δω στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί που ο Πρίγιοβιτς αναγκαστικά θα παίζει εκτός περιοχής και θα είναι σχετικά ακίνδυνος, εκτιμώ ότι ο Ενρίκε θα κάνει ΠΑΠΠΑΔΕΣ!
MVP: Μεταξύ Μάτος, Κάμπος και Ενρίκε, διαλέγω Μάτος, κυρίως λόγω του ότι αυτός ήταν που κράτησε όρθια την ομάδα στο "στραβό" πρώτο ημίχρονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Πέμ 17 Αύγ 2017, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.