31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- PAOK_Antarctica
Re: 1. Αλέξανδρος Πασχαλακης
Καλώς όρισες δίμετρε
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ θέλω σχόλιο από τον big baby αν δεν κάνω λάθος αυτός δεν ήθελε βαψομαλλιάδες στην ομάδα... Φάτον τώρα στην μάπα...
Καλώς ήλθες ρε βαψομαλλιά...

Καλώς ήλθες ρε βαψομαλλιά...

- Μπαρκαρούτσος
Α ήρθε τελικά ε; Και πήρε το 1;
Δεν πειράζει, πάλι ο αρχηγός θα είναι βασικός. Και το λέω ειλικρινά και χωρίς ειρωνεία, εγώ γουστάρω βασικό Γλύκο, εκτός κι αν άλλος είναι καλύτερος.
Δεν πειράζει, πάλι ο αρχηγός θα είναι βασικός. Και το λέω ειλικρινά και χωρίς ειρωνεία, εγώ γουστάρω βασικό Γλύκο, εκτός κι αν άλλος είναι καλύτερος.
- john4serres
Πωωωω
Θυμάμαι να έχω πάει από σπόντα να δω Βέροια-Πανθρακικός πριν χρόνια, στο ντεμπούτο του αν δεν κάνω λάθος
Πριν αρχίσει το ματς έκανε ζέσταμα μπροστά μας, "Πάμε Πασχαλάκη", "Γερά Πασχαλάκη" "Τι γάμπες είναι αυτές ρε Πασχαλάκη"...........πέναλντι στο 5λεπτο και κόκκινη ο Πασχαλάκης
Καλώς ήρθες!

Θυμάμαι να έχω πάει από σπόντα να δω Βέροια-Πανθρακικός πριν χρόνια, στο ντεμπούτο του αν δεν κάνω λάθος
Πριν αρχίσει το ματς έκανε ζέσταμα μπροστά μας, "Πάμε Πασχαλάκη", "Γερά Πασχαλάκη" "Τι γάμπες είναι αυτές ρε Πασχαλάκη"...........πέναλντι στο 5λεπτο και κόκκινη ο Πασχαλάκης

Καλώς ήρθες!

Καλως ηρθες ρε βαψομαλλια! (αφου δεν ηρθε ο φαμπιαν τοτε
)
Γκατς, υπομονη, δουλεια και τυχη!

Γκατς, υπομονη, δουλεια και τυχη!
Αδερφέ, η εν λόγω πληροφορία από πού, αν επιτρέπεται?Hermann έγραψε:Και όχι μόνο στο μεταξύ μας, είχε κάνει και άλλα πολύ δυνατά ματς πέρυσι. Και ξαναγράφω, μιλάμε για 140 χιλιάρικα συμβόλαιο. Εξαιρετική λύση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 07 Αύγ 2017, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Αλέξανδρος Πασχαλακης

Μανι, εχεις λαλησει ολόκληρο καλοκαιρι χωρις πωληση ε?

Σε 2.5 χρονια που θα φύγει ο ρει με 8μυρια, αν δουλεψει, μπορεί να γινει και βασικός.
Re: Αλέξανδρος Πασχαλακης
Μήπως ξέχασες να φας ΜΑΝΙ?

Υ.Γ. Αυτό που γίνεται με τις παραπανίσιες παραθέσεις στις "μεταγραφές" είναι απαράδεκτο κατά την άποψη μου...

Υ.Γ. Αυτό που γίνεται με τις παραπανίσιες παραθέσεις στις "μεταγραφές" είναι απαράδεκτο κατά την άποψη μου...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 07 Αύγ 2017, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.