Κρατάω μια επιφύλαξη γιαυτό... Μπορεί και χινάρι...Ο αστέρας τρίπολης παίζει εκτός έδρας με τον γαύρο.
Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ. 1/03 16:45 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα
- steliospaoknikaia
kalispera se olous....
Paidia gia to paixnidi mhn anyshxeite.. tha eimai kai egw sthn kerkida gia na yposthrixw thn omada poy agapw...
Paraskeyh petaw gia hrakleio.... Aderfia tha to ferw to diplo..... to mono poy xreiazetai na dwsoune oi paixtes einai pathos.....Telos. epistrefw kyriakh ta xanaleme tote,,, (An kapoios filos tha katebei kai aytos apo salonika h apo allou ,mporoume na brethoume pro tou paixnidiou gia retsina kai fai)
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Paidia gia to paixnidi mhn anyshxeite.. tha eimai kai egw sthn kerkida gia na yposthrixw thn omada poy agapw...
Paraskeyh petaw gia hrakleio.... Aderfia tha to ferw to diplo..... to mono poy xreiazetai na dwsoune oi paixtes einai pathos.....Telos. epistrefw kyriakh ta xanaleme tote,,, (An kapoios filos tha katebei kai aytos apo salonika h apo allou ,mporoume na brethoume pro tou paixnidiou gia retsina kai fai)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
- midenistis
- Επικοινωνία:
Θέλω να δω πολύ κόσμο στο Παγκρήτιο.
Δεν έχω δει ποτέ πάνω από 1000 ΠΑΟΚτσήδες να κατεβαίνουν Ηράκλειο.
Οκ, θα ξέρουμε ότι είναι σε καλά χέρια ο ΠΑΟΚ!
Δεν έχω δει ποτέ πάνω από 1000 ΠΑΟΚτσήδες να κατεβαίνουν Ηράκλειο.
pitriscz έγραψε:kalispera se olous....
Οκ, θα ξέρουμε ότι είναι σε καλά χέρια ο ΠΑΟΚ!

- trelogiatros
Πάντως σχετικά με 11άδα που ειπώθηκε κάτι πιο πάνω, τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα κατεβούμε με 4-4-2 και λίγο-πολύ ίδια σύνθεση.
Δηλαδή, Σνάουτσνερ, Κνολ, Γκάβρανσιτς, Μελίσσης στην άμυνα. Μπαλάφας-Βερόν στα χαφ. Ενώ τον Γκονζάλες αριστερά θα αντικαταστήσει ο Κονσεϊσάο, και δεξιά θα ξεκινήσει ο Γεωργιάδης. Επίθεση λογικά ξεκινούν Ίλιεφ και Λάζαρος.
Προφανώς η λογική του Σάντος είναι ότι το ματς με Εργοτέλη χρειαζόμαστε ίδια προσέγγιση με ΟΦΗ, γι αυτό και Ίλιεφ-Λάζαρος στην επίθεση. Όσο για τα άκρα, αν και δεν είμαι ούτε προπονητής ούτε μέντιουμ προσωπικά μου φαίνεται καλή ιδέα να αντικαταστήσει τον Γκονζάλες ο Κονσεϊσάο (που πιστεύω σίγουρα θα μπορεί να παίξει αριστερά) αντί για τον Παντελή, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στην μέση δείχνει να μην τραβάει καθόλου
Δηλαδή, Σνάουτσνερ, Κνολ, Γκάβρανσιτς, Μελίσσης στην άμυνα. Μπαλάφας-Βερόν στα χαφ. Ενώ τον Γκονζάλες αριστερά θα αντικαταστήσει ο Κονσεϊσάο, και δεξιά θα ξεκινήσει ο Γεωργιάδης. Επίθεση λογικά ξεκινούν Ίλιεφ και Λάζαρος.
Προφανώς η λογική του Σάντος είναι ότι το ματς με Εργοτέλη χρειαζόμαστε ίδια προσέγγιση με ΟΦΗ, γι αυτό και Ίλιεφ-Λάζαρος στην επίθεση. Όσο για τα άκρα, αν και δεν είμαι ούτε προπονητής ούτε μέντιουμ προσωπικά μου φαίνεται καλή ιδέα να αντικαταστήσει τον Γκονζάλες ο Κονσεϊσάο (που πιστεύω σίγουρα θα μπορεί να παίξει αριστερά) αντί για τον Παντελή, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στην μέση δείχνει να μην τραβάει καθόλου
- trelogiatros
Ασχολίαστο...
1ον. Για τον Κονσεϊσάο δεν έχω να σχολιάσω τίποτα μετά από σελίδες επί σελίδων και ποστς επί ποστς που έγιναν περί της υποκειμενικότητας των γνωμών όλων. Ειλικρινά το μόνο που έχεις να πεις γι αυτόν τον παίκτη είναι ότι είναι αργός?
2ον. Εδώ και κάποιες μέρες είναι γνωστό ότι ο γκονζάλες είναι τραυματίας από το ματς με γαύρο και δεν θα είναι έτοιμος να παίξει με εργοτέλη. Μακάρι να επανακάμψει όσο πιο γρήγορα μπορεί ο παλίκαρος
1ον. Για τον Κονσεϊσάο δεν έχω να σχολιάσω τίποτα μετά από σελίδες επί σελίδων και ποστς επί ποστς που έγιναν περί της υποκειμενικότητας των γνωμών όλων. Ειλικρινά το μόνο που έχεις να πεις γι αυτόν τον παίκτη είναι ότι είναι αργός?
2ον. Εδώ και κάποιες μέρες είναι γνωστό ότι ο γκονζάλες είναι τραυματίας από το ματς με γαύρο και δεν θα είναι έτοιμος να παίξει με εργοτέλη. Μακάρι να επανακάμψει όσο πιο γρήγορα μπορεί ο παλίκαρος
Με τον γαύρο για μένα ήταν ο χειρότερος παίχτης (όχι μόνο επειδή έχασε το πέναλτι)... Άμα είναι να κοιτάμε την ηγετική φυσιογνωμία τότε να ξαναβάλουμε μέσα και τον βρύζα που είχε ηγετική φυσιογνωμία!!! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο σκοπός είναι όπως λέμε όλοι εδώ μέσα να πάρουμε το διπλό να μπούμε στα Play-Off όπως λες και εσύ Briton! Μόνο με καλή εμφάνιση τρίποντο δεν παίρνεις (Βλέπε όφη) και Play-off δεν μπαίνεις!!! Και η Λάρισα από την αρχή παίζει πολύ καλή μπάλα αλλά κινδύνευε να πέσει πριν λίγες αγωνιστικές...Ασχολίαστο...
Εγώ προσωπικά δεν πέφτω στο τριπάκι επειδή είναι ένας παίχτης ηγέτης να είναι και δημόσιος υπάλληλος στην ενδεκάδα της ομάδος!!!
Από κει και πέρα το παλικάρι δεν έχει παίξει και πολλά ματς και μπορεί να αλλάξει η εικόνα του.. Και να αξίζει που τον πήραμε... Απλά θεωρώ ρίσκο να παίξει βασικός!!! Άμα πιάσει έχει καλός αλλιώς απλά θα είναι όπως με τον γαύρο.
- trelogiatros
Με τον γαύρο δεν ξέρω αν θα τον αποκαλούσα τον χειρότερο παίκτη, Tolis, αλλά σύμφωνοι, δεν ήταν καλός, δεν υπάρχει αμφιβολία.
Ο Briton είπε πολύ σωστά ότι ο Κονσεϊσάο δεν είναι απλώς και μόνο ηγετική φυσιογνωμία αλλά έχει ΚΑΙ αγωνιστική προσφορά. Και συμφωνώ μαζί του!
Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για έναν τέτοιο παίκτη το μόνο σχόλιο που έχει να κάνει κανείς είναι το "είναι αργός". Δηλαδή εδώ και πόσο καιρό κράζαμε τον Γκονζάλες και ούτε που ονειρευόμασταν ότι θα έρχονταν ποτέ παίκτης σαν τον Κονσεϊσάο. Και τώρα φτάσαμε στο να λέμε "μην βάλεις την παλταδούρα τον Κονσεϊσάο και βάλε τον γκονζάλες"?
Υ.Γ. Ο Κονσεϊσάο έχει παίξει και αριστερά πολλές φορές στην καριέρα του.
Ο Briton είπε πολύ σωστά ότι ο Κονσεϊσάο δεν είναι απλώς και μόνο ηγετική φυσιογνωμία αλλά έχει ΚΑΙ αγωνιστική προσφορά. Και συμφωνώ μαζί του!
Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για έναν τέτοιο παίκτη το μόνο σχόλιο που έχει να κάνει κανείς είναι το "είναι αργός". Δηλαδή εδώ και πόσο καιρό κράζαμε τον Γκονζάλες και ούτε που ονειρευόμασταν ότι θα έρχονταν ποτέ παίκτης σαν τον Κονσεϊσάο. Και τώρα φτάσαμε στο να λέμε "μην βάλεις την παλταδούρα τον Κονσεϊσάο και βάλε τον γκονζάλες"?
Υ.Γ. Ο Κονσεϊσάο έχει παίξει και αριστερά πολλές φορές στην καριέρα του.
- midenistis
- Επικοινωνία:
Και άμα ο κονσεισάο είναι τελικά χειρότερος από τον γκονζάλες???Δηλαδή εδώ και πόσο καιρό κράζαμε τον Γκονζάλες και ούτε που ονειρευόμασταν ότι θα έρχονταν ποτέ παίκτης σαν τον Κονσεϊσάο. Και τώρα φτάσαμε στο να λέμε "μην βάλεις την παλταδούρα τον Κονσεϊσάο και βάλε τον γκονζάλες"?
Το ότι πήραμε μια φίρμα δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλύτερος για αυτήν την περίοδο από κάποιον άλλο... Αν είναι ο γκονζάλες σε φουλ φόρμα και τον κριστιάνο ρονάλντο θα προτιμούσα γκονζάλες!!!
- midenistis
- Επικοινωνία: