ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Kostomanolis
Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπραβο ΠΑΟΚ! 80-20 εγραψε η κατοχη στο τελος!!!!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- zarathustra79
Mου άρεσαν πάρα πολύ campos, biseswar και κιτσιου. Και στο πρωτο ημιχρονο ο πανιωνιος ειχε προβλημα στη δεξια πλευρα του αλλα ο leovac φροντισε να μην εκμεταλλευτει καμια απο τις πολλες ευκαιριες που του δοθηκαν. Αντιθετα ο κιτσιου μπηκε για μια ακομη φορα με παθος και συγκεντρωση. Οι αλλοι δυο ειχαν πολλες ενεργειες που οδηγησαν σε ευκαιριες, ασχετα ου δεν κατεληξαν σε γκολ.
Ομως ακομη κι αν δεν ειχε κανει ουτε μια αλλη επαφη με τη μπαλα εκτος απο τις δυο μαγικες που οδηγησαν στο γκολ, ο πολυτιμοτερος με διαφορα ηταν για μια φορα ακομα ο prijovic!!
Ομως ακομη κι αν δεν ειχε κανει ουτε μια αλλη επαφη με τη μπαλα εκτος απο τις δυο μαγικες που οδηγησαν στο γκολ, ο πολυτιμοτερος με διαφορα ηταν για μια φορα ακομα ο prijovic!!
- episimos73
Κι εγώ νομίζω ότι, δεδομένων των συνθηκών, καλά τα πήγαμε. Πριν τρεις μέρες ο Πανιώνιος κέρδισε την ΑΕΚ εκτός, μην το ξεχνάμε κι αυτό.
Πρίγιο MVP για σήμερα, ήταν καθοριστικός.
ΥΓ: Σήμερα στο γήπεδο, κατά τύχη, γνώρισα τον Goran από κοντά. Χάρηκα πολύ φίλε Goran, μου έκανε εντύπωση η ευγένειά σου από την πρώτη στιγμή. Να είμαστε καλά και να βλέπουμε την ΠΑΟΚάρα μας.

Πρίγιο MVP για σήμερα, ήταν καθοριστικός.
ΥΓ: Σήμερα στο γήπεδο, κατά τύχη, γνώρισα τον Goran από κοντά. Χάρηκα πολύ φίλε Goran, μου έκανε εντύπωση η ευγένειά σου από την πρώτη στιγμή. Να είμαστε καλά και να βλέπουμε την ΠΑΟΚάρα μας.

- ΑποστόληςΑ
Μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο, όπου εντατικοποιηθήκαμε μετά το 42΄. Στο δεύτερο ανέβηκε όλο το κέντρο κι έτσι η ομάδα έπαιξε καλύτερα. Χρειάστηκε βέβαια η πολύ καλή ενέργεια του Prijovic.
Ο Campos πολύ καλός, αλλά ως χαφ και όχι ως εξτρεμ. Πολύ καλός ο Bis στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τρόπος που στέκεται όρθιος στο τέλος του αγώνα, κάνει την αντεπίθεση και δίνει την υπέροχη κάθετη στον Prijo είναι μοναδικός.
Ο Campos πολύ καλός, αλλά ως χαφ και όχι ως εξτρεμ. Πολύ καλός ο Bis στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τρόπος που στέκεται όρθιος στο τέλος του αγώνα, κάνει την αντεπίθεση και δίνει την υπέροχη κάθετη στον Prijo είναι μοναδικός.
Πολύ σπουδαία βαθμολογικά νίκη με μεστή, αν και με μια ταχύτητα κάτω εμφάνιση, αιτιολογημένη πλήρως από συσσωρευμένη κούραση το χρονικό διάστημα που διεξάχθηκε (τέλος σεζόν), μετά από "άπειρα" φετινά παιχνίδια...
Το σκορ, παρά την πολυπρόσωπη αμυντική-σφιχτή τακτική του Πανιώνιου, μπορούσε να είναι άνετα
4-0...
Μεγάλη γκολάρα έβαλε ο σημερινός, κατά την προσωπική μου άποψη, M.V.P. μας...Δείγμα της ποιότητας του!!!!
Υ.Γ. Episimos73, σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια & χάρηκα κι εγώ για την, έστω & τυχαία, γνωριμία μας...
Το σκορ, παρά την πολυπρόσωπη αμυντική-σφιχτή τακτική του Πανιώνιου, μπορούσε να είναι άνετα

Μεγάλη γκολάρα έβαλε ο σημερινός, κατά την προσωπική μου άποψη, M.V.P. μας...Δείγμα της ποιότητας του!!!!

Υ.Γ. Episimos73, σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια & χάρηκα κι εγώ για την, έστω & τυχαία, γνωριμία μας...

- The_Stalker
Αρκετά παιδιά ήταν άδικα στην κριτική τους στο live.
Για τους παίκτες τα είπαμε πολλές φορές. Μακ ή Γκάρι την τακτική παιδεία και την πάσα του Κάμπος ούτε στον ύπνο τους. Αν ο Κάμπος είχε και τα γκολ των παραπάνω, θα έπαιζε αλλού. Μπάρτσα, δλδ ομάδα που θα έχει ξεπεράσει τους καλούς μας παίκτες, θα γίνουμε σιγά σιγά.
Κι εγώ θα ήθελα εμφατικές νίκες με κούλα και βάζελο για να κλείσουν στόματα. Δυστυχώς καταλαβαίνω ότι τα πλέι οφ ΔΕΝ προσφέρονται για θέαμα, και γιατί υπερτερεί ο σκοπός και γιατί οι παίκτες είναι σκασμένοι. Ας πάρουμε χαλαρά την πρώτη θέση και θέαμα από το καλοκαίρι.
Για τους παίκτες τα είπαμε πολλές φορές. Μακ ή Γκάρι την τακτική παιδεία και την πάσα του Κάμπος ούτε στον ύπνο τους. Αν ο Κάμπος είχε και τα γκολ των παραπάνω, θα έπαιζε αλλού. Μπάρτσα, δλδ ομάδα που θα έχει ξεπεράσει τους καλούς μας παίκτες, θα γίνουμε σιγά σιγά.
Κι εγώ θα ήθελα εμφατικές νίκες με κούλα και βάζελο για να κλείσουν στόματα. Δυστυχώς καταλαβαίνω ότι τα πλέι οφ ΔΕΝ προσφέρονται για θέαμα, και γιατί υπερτερεί ο σκοπός και γιατί οι παίκτες είναι σκασμένοι. Ας πάρουμε χαλαρά την πρώτη θέση και θέαμα από το καλοκαίρι.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
"Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα μετά την κόκκινη κάρτα, η δεύτερη κίτρινη ήταν πολύ αυστηρή και ο διαιτητής μας στέρησε το βαθμό ή τους βαθμούς" Αυτα είπε ενα "δικο" μας παιδί που χειροκροτήθηκε σήμερα στην Τουμπα..Ντροπή σου Κυριάκο Σαββίδη, μηδεν σεβασμός οτι εγινες ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ
- PAOK_Antarctica
Επειδή είσαι τόσο λίγος, γι'αυτό σ'αφήσαμε να φύγεις Σαββιδάκο.
- episimos73
Τρελάθηκα σήμερα με το παρατεταμένο χειροκρότημα που εισέπραξε όταν μπήκε, ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς, άμεσα αποδεικνύει ότι δεν το άξιζε.
Δυστυχώς, άμεσα αποδεικνύει ότι δεν το άξιζε.
Βγαίνει ο κάθε ανύπαρκτος και παριστάνει το θύμα.
Κρίμα και είχες κάποτε χαμηλά το κεφάλι, κούλη.
Ψεύτες, κλέφτες και λίγοι.
Κρίμα και είχες κάποτε χαμηλά το κεφάλι, κούλη.
Ψεύτες, κλέφτες και λίγοι.
Γιατι;episimos73 έγραψε:Τρελάθηκα σήμερα με το παρατεταμένο χειροκρότημα που εισέπραξε όταν μπήκε, ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ.
Τι αυστηρή ρε @ρχιδι. 2 μαρκαρίσματα από πίσω έκανε ο τύπος και στο δεύτερο πατάει στον αχιλλειο. Άντε βλακακο σε έχει βαρεσει η χαβούζα στο κεφάλι...
- PAOK_Antarctica
Ο αγώνας με τον ζελο πότε θα κατοχυρωθεί επίσημα υπερ μας;
- NIKOS_PAOK04
Θέλουμε να έχουμε καλό και κυρίως καθαρό ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν πρόκειτε να συμβει ποτέ γιατί απλά δεν έχουμε καλό και καθαρό μυαλό.
Σήμερα η ομάδα έδειξε λίγο από αυτό που είδαμε πολύ φέτος αλλά ακόμα και έτσι η νίκη είναι δικαιη και πεντακάθαρη Σούπερ Μπισεσβαρ και απίστευτος Πρίγιοβιτς
ΥΓ Ας τον τρελό στην τρέλα του έλεγε ένα παλιό τραγούδι
και καλά είναι να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τρελούς
Σήμερα η ομάδα έδειξε λίγο από αυτό που είδαμε πολύ φέτος αλλά ακόμα και έτσι η νίκη είναι δικαιη και πεντακάθαρη Σούπερ Μπισεσβαρ και απίστευτος Πρίγιοβιτς
ΥΓ Ας τον τρελό στην τρέλα του έλεγε ένα παλιό τραγούδι
και καλά είναι να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τρελούς