Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

Γλυκος
32
56%
Βαρελα
3
5%
Κρεσπο
11
19%
Λεοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κανιας
2
4%
Τσιμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
2
4%
Πελκας
1
2%
Καμπος
1
2%
Πριγιοβιτς
2
4%
Μαλεζας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κιτσιου
2
4%
Ενρικε
1
2%

Σύνολο ψήφων: 57

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πως ειδατε τον καλογεροπουλο;;;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε οχι κ κρισιμο. Κρισιμες ειναι οι μεταγραφες. Ανοιξτε το τοπικ
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ο Καλογερόπουλος καλός?
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

'Εχω την εντύπωση ότι το μυαλό των παικτών ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στα μεθεόρτια του κυπέλλου.
Ελπίζω να αλλάξει αυτό και να δούμε ένα άλλο πρόσωπο από εδώ και πέρα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εχω την αισθηση οτι σχεδον σε ολα τα ντερμπι αντιμετωπισαμε το ιδιο προβλημα.κατεβαινε με δυο μεσους ο ιβιτς κ εχανε το κεντρο 100%.δεν ξερω αν ειναι μετριοι παικτες οι κανιας τσιμιροτ σαχοφ αλλα στιβαροι στο κεντρο ειμαστε οταν παιζουν κ οι τρεις μαζι.οταν παιζουν οι δυο, ακομα κ διδυμα ανυπαρκτα οπως κουρμπελης κ ρεις κανουν παρτυ.
αν θελει την πρωτια ο ιβιτς μαλλον θα πρεπει να ξεκιναει τα παιχνιδι με αντιποδοσφαιρο κ τριαδα ανασταλτικων μεσων.κ οταν το απαιτουν οι περιστασεις να βαζει μεσα τους επιθετικογενεις.
σημερα ειδικα απορρησα ε κανιας τσιμιροτ.αν δεν ειχα δει αλλα παιχνιδια θα ελεγα οτι ειναι παικτες για μικρες ομαδες.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

σημερα να την πω την αμαρτια μου ζηλεψα τον χιμενεθ ηταν ενας αληθινος μαεστρος
εκρυψε τις αδυναμιες της ομαδας του και μεγεθυνε τα αβανταζ της,ενας σαντος!

αντιθετως ο ιβιτς μας ξεβρακωσε..δεν ειναι κακο να το παραδεχτουμε,ειμαι σχεδον βεβαιος πως αν οι παγκοι ηταν αλλιως εστω μισο μηδεν θα κερδιζαμε αποψε
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εχουμε αλλα 5 ματς.Φαγαμε 2 απο βαζελο,ριξαμε 4,χασαμε απο καραμπαχ μεσα εξω,πηραμε διπλο στην ιταλια...οποτε εχουμε δρομο ακομα.Μην ειστε σιγουροι οτι βαζελοαεκ θα μπορεσουν ευκολα να κερδισουν και τον νιονιο.

Απο κει και περα,παρατηρησα πως δεν υπαρχει παικτης που να μπορει να τραβηξει την ομαδα στην κακη της μερα.Ενας παικτης υπηρχε στο πρωτο μισο της σεζον που λεγοταν Ροντριγκεζ,πλεον δεν εχουμε τετοιον....αν χασουμε τακτικα το ματς,δεν υπαρχει γυρισμος δηλαδη.

Καλο θα ειναι το καλοκαιρι να αποκτηθουν παικτες που παιρνουν το ματς πανω τους,γιατι θα τους εχουμε αναγκη του χρονου.

Οσον αφορα το ματς,τι να πω...η χειροτερη εμφανιση φετος στην Τουμπα,για ακομα μια φορα το σκορ μας κολακευει φετος με αεκ.Επισης η δοιηκηση ισως πρεπει να αναρωτηθει πως μια ομαδα με 0 μεταγραφες το καλοκαιρι μας εχει βγαλει το λαδι οσες φορες παιξαμε φετος...λιγο τροφη για σκεψη
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

zissos έγραψε:Δεν μας παίρνει να λείπει ο Σαχόφ, εγώ αυτό καταλαβαίνω

Αυτό ακριβώς είναι η εξήγηση της σημερινής εικόνας.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Πολύ κακή εμφάνιση και λογική ήττα
Με τα χερια κάτω μπείκαμε σε όλα τα ματς που καινε και αυτό τώρα το πληρωσαμε γιατι απλα δεν παίξαμε καθόλου
το χειρότερο είναι ότι αρχίζουμε για άλλη μια χρονια να αμφισβητουμε την ομάδα μας και ενώ εώς σήμερα θέλαμε 2-3 ποιοτικους σε λίγο θα αρχίσουμε να ζητάμε 7-8
Πιστεψτε στην ΠΑΟΚαρα μας και τα καλύτερα έρχονται(πρεπει να τους δώσουμε λιγο χρόνο λόγο πανηγυρισμων)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

KOSTAS54 έγραψε:Ο Καλογερόπουλος καλός?

Ο καλυτερος...:P:P:P
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Παλαιολόγος έγραψε:σημερα να την πω την αμαρτια μου ζηλεψα τον χιμενεθ ηταν ενας αληθινος μαεστρος

αντιθετως ο ιβιτς μας ξεβρακωσε..δεν ειναι κακο να το παραδεχτουμε,ειμαι σχεδον βεβαιος πως αν οι παγκοι ηταν αλλιως εστω μισο μηδεν θα κερδιζαμε αποψε

get a room ρε φιλε με τον χιμενεθ, ελεος δηλαδη...οκτακοσιες φορες το εχεις γραψει, οπως και τα παντα βεβαια που τα επαναλαμβανεις μεχρι τελικης πτωσης...την εμπεδωνουμε την αποψη σου, δεν ειμαστε τοσο χαζοι...
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

zissos έγραψε:Δεν μας παίρνει να λείπει ο Σαχόφ, εγώ αυτό καταλαβαίνω

Δεν μας παιρνει να λειπει κανεις εκ των Κανιας, Σακχοφ, Τσιμιροτ θα ελεγα εγω. Καλως η κακως και οι τρεις ειναι καλοι παιχτες αλλα με περιορισμενες δυνατοτητες. Ο ενας αλληλοσυμπληρωνει τον αλλον. Ετσι, οταν σπαει η τριαδα και απουσιαζει ενας απο τους τρεις οι αλλοι δυο ψαχνονται.

Γνωμη μου
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

NIKOS_PAOK04 έγραψε:Πολύ κακή εμφάνιση και λογική ήττα
Με τα χερια κάτω μπείκαμε σε όλα τα ματς που καινε και αυτό τώρα το πληρωσαμε γιατι απλα δεν παίξαμε καθόλου
το χειρότερο είναι ότι αρχίζουμε για άλλη μια χρονια να αμφισβητουμε την ομάδα μας και ενώ εώς σήμερα θέλαμε 2-3 ποιοτικους σε λίγο θα αρχίσουμε να ζητάμε 7-8
Πιστεψτε στην ΠΑΟΚαρα μας και τα καλύτερα έρχονται(πρεπει να τους δώσουμε λιγο χρόνο λόγο πανηγυρισμων)

Ειναι να γελας...
Ο αλλος ειπε εδιωχνα και τον ιβιτς...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Οπαδοί με μικρό στομάχι μερικοί, εμφανιζονται μονο για να βγάλουν πίκρα κ να νοιώσουν καλύτερα οι ιδιοι
Κακή εμφάνιση ναι.
Έχει δρόμο ακομα. Εχει5 ματς ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Ksenitemenos4 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:σημερα να την πω την αμαρτια μου ζηλεψα τον χιμενεθ ηταν ενας αληθινος μαεστρος

get a room ρε φιλε με τον χιμενεθ, ελεος δηλαδη...οκτακοσιες φορες το εχεις γραψει, οπως και τα παντα βεβαια που τα επαναλαμβανεις μεχρι τελικης πτωσης...την εμπεδωνουμε την αποψη σου, δεν ειμαστε τοσο χαζοι...

αλλη μια την εγραψα,τι να κανουμε τωρα;
ναι ελπιζω να το εμπεδωσατε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”