A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ, 12/03-19:30, NS1 & NS1HD
- Aureliano Buendia
Re: A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ, 12/03, 19:30, NS1
Όσον αφορά το πρωτάθλημα, θεωρώ πως θα εξακολουθήσουμε να έχουμε ελπίδες, μέσα από συνδυασμό απώλειας βαθμών του δαφνομπουκωμένου με Ατρόμητο και δικής μας νίκης στο ΟΑΚΑ. Εν ολίγοις, θεωρώ ότι γενικότερα οι ελπίδες μας είναι απειροελάχιστες. Όσο χάλια και να είναι οι βοθρολιμανίσιοι, με συσπείρωση, αλλαγή caoch κι αν χρειαστεί με οτιδήποτε άλλο, θα κάνουν τα στοιχειώδη και θα το πάρουν. Πέρα από το ματς με βάζελο, δεν έχουν κάτι άλλο τρομερό στο πρόγραμμά τους. Τώρα, αν πάει στο -6 η διαφορά μετά από την αγωνιστική που έρχεται, ε τότε, δεν γίνεται να μην αρχίζεις να ελπίζεις στα σοβαρά, έστω και χαμηλόφωνα.
Το ματς, όμως, είναι τρομερά σημαντικό στο δικό μου το μυαλό και ελπίζω να είναι και στο μυαλό των ποδοσφαιριστών μας (του προπονητή μας θα είναι σίγουρα, αλλά ελπίζω να μεταδοθεί και στους παίκτες)
Είναι μεγάλη ευκαιρία για μία επίδειξη ισχύος
Είναι μεγάλη ευκαιρία να στείλεις την κούλα στα τάρταρα, διότι αν χάσουν, κινδυνεύουν στα σοβαρά να μείνουν εκτός πλέι οφ
Είναι μεγάλη ευκαιρία να δώσεις μεγάλη χαρά στον κόσμο, διότι, κακά τα ψέματα, είμαστε τρομακτικά στερημένοι από τέτοιου είδους διπλά (οι παραδόσεις με πρασινοκίτρινους εκτός έδρας είναι αποκαρδιωτικές)
Είναι μεγάλη ευκαιρία να δείξεις την ισχύ σου ενόψει κυπέλλου.
Από εκεί και έπειτα, θεωρώ ότι είναι τρομερά υπερβολικό να λέμε ότι υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ των ρόστερ. Είμαστε καλύτεροι, το πιστεύω προφανώς και εγώ, αλλά ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Η κούλα, όπως και η γριά, θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια, ας ελπίσουμε οτι δεν θα κατέβουμε με δαντέλες εμείς.
Αν προηγηθούμε κιόλας, θα τους φορτώσουμε με αδιανόητο άγχος.
Γαμήστε τους ρε να φουσκώσουμε από περηφάνια και γαμήστε και τον βάζελο σε 4 Κυριακές.
Να πέφτει η πούτσα σύννεφο, να τους κάνουμε αγνώριστους.
υγ: παίδες, νυσάφι με το -3. Ασχέτως αν το θεωρεί κάποιος μαγκιά ή αστοχία, το ξέρουμε εδώ και πόσο καιρό. Ας μην αυτό-τσιτωνόμαστε άδικα, η κατάσταση είναι όπως είναι και έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό. Γνώμη μου είναι ότι ορθώς πράξαμε πέρσι, αλλά γενικά και κάποιος να μην το πιστεύει (απολύτως δεκτό) είναι ανούσιο να το αναφέρουμε κάθε 3 και λίγο.
Το ματς, όμως, είναι τρομερά σημαντικό στο δικό μου το μυαλό και ελπίζω να είναι και στο μυαλό των ποδοσφαιριστών μας (του προπονητή μας θα είναι σίγουρα, αλλά ελπίζω να μεταδοθεί και στους παίκτες)
Είναι μεγάλη ευκαιρία για μία επίδειξη ισχύος
Είναι μεγάλη ευκαιρία να στείλεις την κούλα στα τάρταρα, διότι αν χάσουν, κινδυνεύουν στα σοβαρά να μείνουν εκτός πλέι οφ
Είναι μεγάλη ευκαιρία να δώσεις μεγάλη χαρά στον κόσμο, διότι, κακά τα ψέματα, είμαστε τρομακτικά στερημένοι από τέτοιου είδους διπλά (οι παραδόσεις με πρασινοκίτρινους εκτός έδρας είναι αποκαρδιωτικές)
Είναι μεγάλη ευκαιρία να δείξεις την ισχύ σου ενόψει κυπέλλου.
Από εκεί και έπειτα, θεωρώ ότι είναι τρομερά υπερβολικό να λέμε ότι υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ των ρόστερ. Είμαστε καλύτεροι, το πιστεύω προφανώς και εγώ, αλλά ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Η κούλα, όπως και η γριά, θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια, ας ελπίσουμε οτι δεν θα κατέβουμε με δαντέλες εμείς.
Αν προηγηθούμε κιόλας, θα τους φορτώσουμε με αδιανόητο άγχος.
Γαμήστε τους ρε να φουσκώσουμε από περηφάνια και γαμήστε και τον βάζελο σε 4 Κυριακές.
Να πέφτει η πούτσα σύννεφο, να τους κάνουμε αγνώριστους.
υγ: παίδες, νυσάφι με το -3. Ασχέτως αν το θεωρεί κάποιος μαγκιά ή αστοχία, το ξέρουμε εδώ και πόσο καιρό. Ας μην αυτό-τσιτωνόμαστε άδικα, η κατάσταση είναι όπως είναι και έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό. Γνώμη μου είναι ότι ορθώς πράξαμε πέρσι, αλλά γενικά και κάποιος να μην το πιστεύει (απολύτως δεκτό) είναι ανούσιο να το αναφέρουμε κάθε 3 και λίγο.
Petros1988 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ αν κερδισει την Κυριακη την Αεκ και στη Τουμπα Πανιωνιο και Βαζελο θα χασει φετος το Πρωταθλημα με την μικροτερη διαφορα που εχει υπαρξει ποτε πιστευω 1 με 2 βαθμους διαφορα και μετα θα χτυπαμε το κεφαλι μας για το -3 που ξεκινησαμε και για Ατρομητο Γιαννενα που χασαμε στη Τουμπα!Εγω βλεπω οτι ο Γαυρος θα χασει και αλλους Βαθμους στη συνεχεια.
Οι ήττες απο ΠΑΣ και Ατρόμητο, οι ισοπαλίες με Ξάνθη και Βέροια σε συνδιασμό με την παλιά κεδ όπου η ομάδα της ε.ο. "κέρδισε" 7-8 βαθμούς, είναι η αιτία που θα χάσουμε το πρωτάθλημα, αν το χάσουμε και οχι οι τρεις βαθμοί, πάντα κατά την γνώμη μου.

- NapolitanosG4
Με διπλο την Κυριακη, περα απο το οτι καθαριζουμε την δευτερη θεση και το οτι αποκταμε πιθανοτητες (λιγες βεβαια) για την πρωτη, δημιουργουμε τερταστια κριση και εσωστρεφια στην κουλα. Εδω και καιρο χαζευω ενα φορουμ τους, για να εχω μια εικονα και αυτο που βλεπω ειναι οτι τραβανε τεραστιο ζορι με την παρτη μας, ενω παρακολουθουν αντιστοιχα αρκετοι το δικο μας. Με μας και με τους γκευ ασχολουνται και προσπαθουν απεγνωσμενα να πεισουν τους εαυτους τους ποσο μεγαλυτερη ομαδα ειναι και καλα, ενω ονειρευοτανε τρελα σερι νικων και πρωταθληματα, κλαμα!! Διπλο λοιπον και εξω απο τα play offs!!
Υ.γ. Τσι-Bukowski ειμαι σιγουρος οτι σε εχει ανοιξει τον πατο σου ΠΑΟΚτσης και εχεις τετοιο ζορι!
Υ.γ. Τσι-Bukowski ειμαι σιγουρος οτι σε εχει ανοιξει τον πατο σου ΠΑΟΚτσης και εχεις τετοιο ζορι!
- kataramenos5
Ξερος ασσος για πολλους και διαφορους εξωαγωνιστικους λογους .
Το ματς που περίμενα πώς κ πώς από την αρχή του δεύτερου γύρου.
Ματς απαντήσεων.
Η ομάδα πρέπει να δείξει ότι θέλει το πρωτάθλημα, όχι στα λόγια , στην πράξη. Κ δε λέω για το φετινό, για του χρόνου αναφέρομαι. Έχει ήδη ξεκινήσει κ περιμένω να δω νοοτροπία πρωταθλητή απέναντι σε καλή αλλά πιο αδύναμη ομάδα.
Ματς απαντήσεων.
Η ομάδα πρέπει να δείξει ότι θέλει το πρωτάθλημα, όχι στα λόγια , στην πράξη. Κ δε λέω για το φετινό, για του χρόνου αναφέρομαι. Έχει ήδη ξεκινήσει κ περιμένω να δω νοοτροπία πρωταθλητή απέναντι σε καλή αλλά πιο αδύναμη ομάδα.
Κατ δε μου αρεσει το ποστ σου,ισως γιατι δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια.
Τι παει να παει για εξωαγωνιστικους λογους;
Θα κατσουμε να χασουμε δηλαδη,αυτο λες;
Τι παει να παει για εξωαγωνιστικους λογους;
Θα κατσουμε να χασουμε δηλαδη,αυτο λες;
rouki έγραψε:Οι ήττες απο ΠΑΣ και Ατρόμητο, οι ισοπαλίες με Ξάνθη και Βέροια σε συνδιασμό με την παλιά κεδ όπου η ομάδα της ε.ο. "κέρδισε" 7-8 βαθμούς, είναι η αιτία που θα χάσουμε το πρωτάθλημα, αν το χάσουμε και οχι οι τρεις βαθμοί, πάντα κατά την γνώμη μου.
Η ήττα από ΠΑΣ ήρθε καθαρά ποδοσφαιρικά, έχασες τα άχαστα, ο αντίπαλος σκόραρε τη μια φορά που κατέβηκε, it happens
Ήττα από Ατρόμαχτο και Χ με γριά ήρθαν λόγω νοοτροπίας (+5).
Οι χαμένοι με Βέροια (σκριν

Βασικά τα 5 λόγω νοοτροπίας και το ανάποδο 6ποντο στο τηγάνι (που λόγω απόδοσης ήταν εφικτό), τώρα αέρα πατέρα μπροστά ήσουν..
Δεν το βάζω το -3 που ξεκινήσαμε. Αν δεν το είχαμε κάνει αυτό -έχει ειπωθεί πολλές φορές- τώρα η διαφορά θα ήταν στους 20-30. That is the price a man gotta pay
Ελπιζω σε σωστη διαχηρηση του ματς απο τον Βλανταν.
Πρεπει να κατεβουμε επιτελους γιαν απαιξουμε μπαλα και με στοχο το ΓΚΟΛ. Η ΑΕΚ δεν μπορει να μας ακολουθησει σε τρεξιματα.
Επισης σαν ομαδα δεν ειμαστε, τουλαχιστον οχι ακομα, ετοιμοι για να παμε ματς στο λαου λαου συντιριτικα για το 0-1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ τετοιο χαρακτηρα η ομαδα, δεν ξερει να περνει ματς ετσι. Αν κατέβουμε για να παρουμε το ματς 0-1 ειμαι σιγουρος οτι θα χασουμε.
Πρεπει να κατεβουμε επιτελους γιαν απαιξουμε μπαλα και με στοχο το ΓΚΟΛ. Η ΑΕΚ δεν μπορει να μας ακολουθησει σε τρεξιματα.
Επισης σαν ομαδα δεν ειμαστε, τουλαχιστον οχι ακομα, ετοιμοι για να παμε ματς στο λαου λαου συντιριτικα για το 0-1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ τετοιο χαρακτηρα η ομαδα, δεν ξερει να περνει ματς ετσι. Αν κατέβουμε για να παρουμε το ματς 0-1 ειμαι σιγουρος οτι θα χασουμε.
Παρακολουθώ την αεκ και εχω δεί τα τελευταία τους παιχνίδια. Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι στη θέση που της αξίζει στο πρωτάθλημα. Για παράδειγμα η Ξάνθη έχει καλύτερη ομάδα και δίκαια είναι από πάνω. Σαν ρόστερ, με την εξαίρεση του Αραούχο, δεν υπάρχει σύγκριση με το δικό μας. Βλέπω την εξής 11άδα:
Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέο, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ,Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιο.
Αν συγκρίνω τους παραπάνω με τους 11 της αεκ, συγνώμη παίδες, θα πρέπει να κάνουμε κάποια χοντρή γκέλα για να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Η αεκ με ανυπαρκτο κέντρο, με πολύ αργές επιστροφές, με σέντερ μπακ και τερματοφύλακα σε πολύ κακή κατάσταση, το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να εκμεταλεύεται λάθη του αντιπάλου (βλ. νιόνιο, γαύρο, γριές κλπ). Επίσης αυτοί έχουν το άγχος και όχι εμείς. Εμείς αν βγούμε και παίξουμε την μπάλα που μπορούμε να παίξουμε, η αεκ δεν έχει καμία τύχη.
Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέο, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ,Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιο.
Αν συγκρίνω τους παραπάνω με τους 11 της αεκ, συγνώμη παίδες, θα πρέπει να κάνουμε κάποια χοντρή γκέλα για να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Η αεκ με ανυπαρκτο κέντρο, με πολύ αργές επιστροφές, με σέντερ μπακ και τερματοφύλακα σε πολύ κακή κατάσταση, το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να εκμεταλεύεται λάθη του αντιπάλου (βλ. νιόνιο, γαύρο, γριές κλπ). Επίσης αυτοί έχουν το άγχος και όχι εμείς. Εμείς αν βγούμε και παίξουμε την μπάλα που μπορούμε να παίξουμε, η αεκ δεν έχει καμία τύχη.
- hasio_john
Αν παίξουμε σαν ΠΑΟΚ , το αεκάκι ΔΕΝ έχει καμιά ελπίδα ...
Θ' αρπάξει μια χαλαρή 3αρα, θ' αποχαιρετήσει την 5δα και θα ψάχνει για νέο προπονητή! :p
Βέβαια το γ@μωσύστημα (λόγο εισιτηρίων και κτλ), ίσως θελήσει να σπρώξει από δω και πέρα το σίχαμα, ώστε να μπει στα πλέι ωχ! Παρ' όλα αυτά είναι δεδομένο πως έχουμε παίχτες και αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να κερδίσουμε ακόμα και τα κοράκια!
Θ' αρπάξει μια χαλαρή 3αρα, θ' αποχαιρετήσει την 5δα και θα ψάχνει για νέο προπονητή! :p
Βέβαια το γ@μωσύστημα (λόγο εισιτηρίων και κτλ), ίσως θελήσει να σπρώξει από δω και πέρα το σίχαμα, ώστε να μπει στα πλέι ωχ! Παρ' όλα αυτά είναι δεδομένο πως έχουμε παίχτες και αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να κερδίσουμε ακόμα και τα κοράκια!
- black death
hasio_john έγραψε:Αν παίξουμε σαν ΠΑΟΚ , το αεκάκι ΔΕΝ έχει καμιά ελπίδα ...
Καλά, κατούρα και λίγο ρε hasio... Τους έριξες πολλές φορές τριάρα στην Αθήνα;
- hasio_john
Και τι πάει να πει αυτό , πως πρέπει να πάμε με κώλο??
Μην σου και 4ρα και άμα λάχει θα τους κατουρήσουμε και φεύγοντας ...
Μην σου και 4ρα και άμα λάχει θα τους κατουρήσουμε και φεύγοντας ...

- black death
Ε όχι δα... Αλλά το ματς είναι πολύ δύσκολο όπως και να 'χει. Είμαστε καλύτεροι γενικά αλλά οι ομάδες δεν έχουν και καμιά μεγάλη διαφορά.
- black death