Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 19:00

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
psc1998

Re: Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 20:00

Δημοσίευση από psc1998 »

Πεμπτη 16/2,την περιμεναμε πολυ καιρο αυτην την ημερα,ειδικα η κορη μου 14 χρονων να βρεθουμε στον ναο και να δουμε την ομαδα μας να μαχεται με τους Γερμανους.Ξεκινησα το πρωι στις 10.30 με ενδιαμεση σταση μιας ωρας για ενα επαγγελματικο ραντεβου ωστε στις 2 το μεσημερι που τελειωνε το σχολειο να ξεκινουσαμε για την Θεσσαλονικη.Το προηγουμενο βραδυ μου ειχε στειλει και τις σχετικες φωτογραφιες με την ασπρομαυρη αμφιεση και δηλωνε ετοιμη.Στις 2.25 το μεσημερι χτυπα το τηλ και μου λεει πατερα που εισαι ?Της απαντω σε 5 λεπτα ειμαι εκει (ημουν 6-7 χιλιομετρα μακρια).Με το που κλεινω το τηλ και μετα απο 1 λεπτο σε μια ανοιχτη στροφη,χωρις να τρεχω μου εφυγε το τιμονι και μετα απο πολλες περιστροφες το αμαξι τουμπαρε.Για καλη μου τυχη δεν χτυπησα παρα μονο απο τα σιδερακια της θεσης πισω στο κεφαλι.Βγηκα μονος μου απο το αμαξι και τηλεφωνησα στην κορη μου που επαθε ενα σοκ οταν της ειπα οτι τρακαρα.Μετα απο λιγα λεπτα εγινε και η συναντηση μας και εφοσον περασαν περιπου δυο ωρες ωστε να μαζεψουμε το αυτοκινητο απο το δρομο,αρχισα να ψαχνω αμαξι ωστε να μεταβουμε στην Θεσσαλονικη.Δεν ξερω αν πολλοι ειχαν την δυναμη να το κανουν αυτο αλλα η επιθυμια και η δικη μου αλλα και της κορης μου(το εβλεπα στα ματια της) ηταν να ειμαστε εκει.Εκανα τα αδυνατα δυνατα και στις 9.35 περνουσαμε την πορτα της Θυρα 6.Εκεινη την ωρα τα ειχα ξεχασει ολα ημουν στον δικο μου Παραδεισο.Σιγουρα η ομαδα δεν μας εδωσε την χαρα που περιμεναμε αλλα θα περιμενουμε στην μαχη της Γερμανιας να δειξουν το παθος το δικο μας ωστε να βρεθουμε διπλα τους και θα βγουνε νικητες.Αν ειχα την δυνατοτητα να στειλω αυτην την ιστορια στους παιχτες τις ομαδας ωστε να καταλαβουν τι τρελα κουβαλαμε ολοι εμεις που τους υποστηριζουμε θα το εκανα.ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Διπλο στη γερμανια ΠΑΟΚ ολε ολε (αμασητα και με μιση ομαδα)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το ματς είναι 0-2 μέχρι τα χασομερια. Στο στημένο στο τέλος δεν εκμεταλλευομαστε την ασταθή τους απόκρουση και το τρώμε στην αντεπίθεση
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν κρινω απο τη τελευταια σου προβλεψη,δεν εισαι και πολυ μακρια. :(
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

psc1998 έγραψε:Πεμπτη 16/2,την περιμεναμε πολυ καιρο αυτην την ημερα,ειδικα η κορη μου 14 χρονων να βρεθουμε στον ναο και να δουμε την ομαδα μας να μαχεται με τους Γερμανους.Ξεκινησα το πρωι στις 10.30 με ενδιαμεση σταση μιας ωρας για ενα επαγγελματικο ραντεβου ωστε στις 2 το μεσημερι που τελειωνε το σχολειο να ξεκινουσαμε για την Θεσσαλονικη.Το προηγουμενο βραδυ μου ειχε στειλει και τις σχετικες φωτογραφιες με την ασπρομαυρη αμφιεση και δηλωνε ετοιμη.Στις 2.25 το μεσημερι χτυπα το τηλ και μου λεει πατερα που εισαι ?Της απαντω σε 5 λεπτα ειμαι εκει (ημουν 6-7 χιλιομετρα μακρια).Με το που κλεινω το τηλ και μετα απο 1 λεπτο σε μια ανοιχτη στροφη,χωρις να τρεχω μου εφυγε το τιμονι και μετα απο πολλες περιστροφες το αμαξι τουμπαρε.Για καλη μου τυχη δεν χτυπησα παρα μονο απο τα σιδερακια της θεσης πισω στο κεφαλι.Βγηκα μονος μου απο το αμαξι και τηλεφωνησα στην κορη μου που επαθε ενα σοκ οταν της ειπα οτι τρακαρα.Μετα απο λιγα λεπτα εγινε και η συναντηση μας και εφοσον περασαν περιπου δυο ωρες ωστε να μαζεψουμε το αυτοκινητο απο το δρομο,αρχισα να ψαχνω αμαξι ωστε να μεταβουμε στην Θεσσαλονικη.Δεν ξερω αν πολλοι ειχαν την δυναμη να το κανουν αυτο αλλα η επιθυμια και η δικη μου αλλα και της κορης μου(το εβλεπα στα ματια της) ηταν να ειμαστε εκει.Εκανα τα αδυνατα δυνατα και στις 9.35 περνουσαμε την πορτα της Θυρα 6.Εκεινη την ωρα τα ειχα ξεχασει ολα ημουν στον δικο μου Παραδεισο.Σιγουρα η ομαδα δεν μας εδωσε την χαρα που περιμεναμε αλλα θα περιμενουμε στην μαχη της Γερμανιας να δειξουν το παθος το δικο μας ωστε να βρεθουμε διπλα τους και θα βγουνε νικητες.Αν ειχα την δυνατοτητα να στειλω αυτην την ιστορια στους παιχτες τις ομαδας ωστε να καταλαβουν τι τρελα κουβαλαμε ολοι εμεις που τους υποστηριζουμε θα το εκανα.ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
RESPECT Καρντάση...
Να τη χαίρεσαι την Παοκτσού σου...
Χαρές να παίρνεις και όλα τα άλλα είναι αναλώσιμα...
Εύχομαι το μεθαυριανό διπλό να σε αποζημιώσει ηθικά και αυτό θα γίνει.
Δεν μπορώ να σου πω την δικιά μου τρέλα αλλά κάποιοι από εδώ μέσα γνωρίζουν με τι ψυχολογία πήγα στο γήπεδο ύστερα από προβλήματα στη υγεία της μητέρας μου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Θεσσαλονίκη ανήμερα του ματς ... και ήμουν μέσα, όλοι την ίδια τρέλα κουβαλάμε!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

anytime scorer καμπος ανετα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ABOLEYTOI έγραψε:Το ματς είναι 0-2 μέχρι τα χασομερια. Στο στημένο στο τέλος δεν εκμεταλλευομαστε την ασταθή τους απόκρουση και το τρώμε στην αντεπίθεση
Κλασικη ΠΑΟΚ βραδια ε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτη η ομαδα ποτε δε γουσταρε τα ευκολα,μια ζωη θα σου βγαλει την ψυχη για να πετυχει κατι.Δε το μπορουμε ρε αδερφε το ευκολο ,δεν ειναι στο Dna μας ,πως να το κανουμε.Γουσταρουμε σαπενς ,αγωνια και τους σφυγμους να βαρανε 200ρια.Μαθημενοι μια ζωη να παλευουμε εκει που αλλοι τα χουν παρατησει.Μαθημενοι να κυνηγαμε το αδυνατο,αυτο που δε χωραει στο μυαλο των αλλων
Τα ιδια καναμε στον ομιλο για να φτασουμε μεχρι εδω.Χασαμε απ τα χωρια και ριξαμε τρια στο θηριο.Ε το ιδιο θα κανουμε και την Τεταρτη.Παμε να τους πατησουμε.Οχι γιατι το θελουμε αλλα γιατι ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ωραία τα ποσταρισματα αλλα ας επιστρέψουμε στον ρεαλισμό

επειδή λοιπόν στη δύναμη ειναι σα να παίζουν δωδεκάχρονα με άντρες παμε για μια λιγο πιο αξιοπρεπή εμφάνιση απο οτι στην τουμπα και οτι βγει
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ξενέρωτος :P
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

che4 έγραψε:ωραία τα ποσταρισματα αλλα ας επιστρέψουμε στον ρεαλισμό

επειδή λοιπόν στη δύναμη ειναι σα να παίζουν δωδεκάχρονα με άντρες παμε για μια λιγο πιο αξιοπρεπή εμφάνιση απο οτι στην τουμπα και οτι βγει
Απο ποτε μας εγινες και ρεαλιστης;;;:D:D:D

Και ρεαλιστικα να το δεις το ματς ειναι διπλο...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Επική μεν, άνετη δε, πρόκριση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

(στο μεταξύ το site της ΠΑΕ το χει στις 19:00, ώρα Ευρώπης βάζουν).
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Νίκη για όλα τα αδέλφια στην εξέδρα, νίκη για τους Έλληνες της Γερμανίας για να πάνε την επόμενη μέρα στις δουλειές τους ψηλωμένοι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Περιμένω νεα ηττα συμπαθητική εμφάνιση
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 20:00

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Και γω κάτι τέτοιο. Μη είναι σαν την μπενφικα φοβάμαι, έξω.
Βέβαια, από την άλλη και το σενάριο του 0-2 μέχρι το 85 και εκεί που πιεζεις να φας γκολ σε καμία αντεπίθεση παίζει πάντα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”