Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 19:00
Re: Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 20:00
Πεμπτη 16/2,την περιμεναμε πολυ καιρο αυτην την ημερα,ειδικα η κορη μου 14 χρονων να βρεθουμε στον ναο και να δουμε την ομαδα μας να μαχεται με τους Γερμανους.Ξεκινησα το πρωι στις 10.30 με ενδιαμεση σταση μιας ωρας για ενα επαγγελματικο ραντεβου ωστε στις 2 το μεσημερι που τελειωνε το σχολειο να ξεκινουσαμε για την Θεσσαλονικη.Το προηγουμενο βραδυ μου ειχε στειλει και τις σχετικες φωτογραφιες με την ασπρομαυρη αμφιεση και δηλωνε ετοιμη.Στις 2.25 το μεσημερι χτυπα το τηλ και μου λεει πατερα που εισαι ?Της απαντω σε 5 λεπτα ειμαι εκει (ημουν 6-7 χιλιομετρα μακρια).Με το που κλεινω το τηλ και μετα απο 1 λεπτο σε μια ανοιχτη στροφη,χωρις να τρεχω μου εφυγε το τιμονι και μετα απο πολλες περιστροφες το αμαξι τουμπαρε.Για καλη μου τυχη δεν χτυπησα παρα μονο απο τα σιδερακια της θεσης πισω στο κεφαλι.Βγηκα μονος μου απο το αμαξι και τηλεφωνησα στην κορη μου που επαθε ενα σοκ οταν της ειπα οτι τρακαρα.Μετα απο λιγα λεπτα εγινε και η συναντηση μας και εφοσον περασαν περιπου δυο ωρες ωστε να μαζεψουμε το αυτοκινητο απο το δρομο,αρχισα να ψαχνω αμαξι ωστε να μεταβουμε στην Θεσσαλονικη.Δεν ξερω αν πολλοι ειχαν την δυναμη να το κανουν αυτο αλλα η επιθυμια και η δικη μου αλλα και της κορης μου(το εβλεπα στα ματια της) ηταν να ειμαστε εκει.Εκανα τα αδυνατα δυνατα και στις 9.35 περνουσαμε την πορτα της Θυρα 6.Εκεινη την ωρα τα ειχα ξεχασει ολα ημουν στον δικο μου Παραδεισο.Σιγουρα η ομαδα δεν μας εδωσε την χαρα που περιμεναμε αλλα θα περιμενουμε στην μαχη της Γερμανιας να δειξουν το παθος το δικο μας ωστε να βρεθουμε διπλα τους και θα βγουνε νικητες.Αν ειχα την δυνατοτητα να στειλω αυτην την ιστορια στους παιχτες τις ομαδας ωστε να καταλαβουν τι τρελα κουβαλαμε ολοι εμεις που τους υποστηριζουμε θα το εκανα.ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Διπλο στη γερμανια ΠΑΟΚ ολε ολε (αμασητα και με μιση ομαδα)
Το ματς είναι 0-2 μέχρι τα χασομερια. Στο στημένο στο τέλος δεν εκμεταλλευομαστε την ασταθή τους απόκρουση και το τρώμε στην αντεπίθεση
Αν κρινω απο τη τελευταια σου προβλεψη,δεν εισαι και πολυ μακρια. 

RESPECT Καρντάση...psc1998 έγραψε:Πεμπτη 16/2,την περιμεναμε πολυ καιρο αυτην την ημερα,ειδικα η κορη μου 14 χρονων να βρεθουμε στον ναο και να δουμε την ομαδα μας να μαχεται με τους Γερμανους.Ξεκινησα το πρωι στις 10.30 με ενδιαμεση σταση μιας ωρας για ενα επαγγελματικο ραντεβου ωστε στις 2 το μεσημερι που τελειωνε το σχολειο να ξεκινουσαμε για την Θεσσαλονικη.Το προηγουμενο βραδυ μου ειχε στειλει και τις σχετικες φωτογραφιες με την ασπρομαυρη αμφιεση και δηλωνε ετοιμη.Στις 2.25 το μεσημερι χτυπα το τηλ και μου λεει πατερα που εισαι ?Της απαντω σε 5 λεπτα ειμαι εκει (ημουν 6-7 χιλιομετρα μακρια).Με το που κλεινω το τηλ και μετα απο 1 λεπτο σε μια ανοιχτη στροφη,χωρις να τρεχω μου εφυγε το τιμονι και μετα απο πολλες περιστροφες το αμαξι τουμπαρε.Για καλη μου τυχη δεν χτυπησα παρα μονο απο τα σιδερακια της θεσης πισω στο κεφαλι.Βγηκα μονος μου απο το αμαξι και τηλεφωνησα στην κορη μου που επαθε ενα σοκ οταν της ειπα οτι τρακαρα.Μετα απο λιγα λεπτα εγινε και η συναντηση μας και εφοσον περασαν περιπου δυο ωρες ωστε να μαζεψουμε το αυτοκινητο απο το δρομο,αρχισα να ψαχνω αμαξι ωστε να μεταβουμε στην Θεσσαλονικη.Δεν ξερω αν πολλοι ειχαν την δυναμη να το κανουν αυτο αλλα η επιθυμια και η δικη μου αλλα και της κορης μου(το εβλεπα στα ματια της) ηταν να ειμαστε εκει.Εκανα τα αδυνατα δυνατα και στις 9.35 περνουσαμε την πορτα της Θυρα 6.Εκεινη την ωρα τα ειχα ξεχασει ολα ημουν στον δικο μου Παραδεισο.Σιγουρα η ομαδα δεν μας εδωσε την χαρα που περιμεναμε αλλα θα περιμενουμε στην μαχη της Γερμανιας να δειξουν το παθος το δικο μας ωστε να βρεθουμε διπλα τους και θα βγουνε νικητες.Αν ειχα την δυνατοτητα να στειλω αυτην την ιστορια στους παιχτες τις ομαδας ωστε να καταλαβουν τι τρελα κουβαλαμε ολοι εμεις που τους υποστηριζουμε θα το εκανα.ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Να τη χαίρεσαι την Παοκτσού σου...
Χαρές να παίρνεις και όλα τα άλλα είναι αναλώσιμα...
Εύχομαι το μεθαυριανό διπλό να σε αποζημιώσει ηθικά και αυτό θα γίνει.
Δεν μπορώ να σου πω την δικιά μου τρέλα αλλά κάποιοι από εδώ μέσα γνωρίζουν με τι ψυχολογία πήγα στο γήπεδο ύστερα από προβλήματα στη υγεία της μητέρας μου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Θεσσαλονίκη ανήμερα του ματς ... και ήμουν μέσα, όλοι την ίδια τρέλα κουβαλάμε!

Κλασικη ΠΑΟΚ βραδια εABOLEYTOI έγραψε:Το ματς είναι 0-2 μέχρι τα χασομερια. Στο στημένο στο τέλος δεν εκμεταλλευομαστε την ασταθή τους απόκρουση και το τρώμε στην αντεπίθεση
- kataramenos5
Αυτη η ομαδα ποτε δε γουσταρε τα ευκολα,μια ζωη θα σου βγαλει την ψυχη για να πετυχει κατι.Δε το μπορουμε ρε αδερφε το ευκολο ,δεν ειναι στο Dna μας ,πως να το κανουμε.Γουσταρουμε σαπενς ,αγωνια και τους σφυγμους να βαρανε 200ρια.Μαθημενοι μια ζωη να παλευουμε εκει που αλλοι τα χουν παρατησει.Μαθημενοι να κυνηγαμε το αδυνατο,αυτο που δε χωραει στο μυαλο των αλλων
Τα ιδια καναμε στον ομιλο για να φτασουμε μεχρι εδω.Χασαμε απ τα χωρια και ριξαμε τρια στο θηριο.Ε το ιδιο θα κανουμε και την Τεταρτη.Παμε να τους πατησουμε.Οχι γιατι το θελουμε αλλα γιατι ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ.
Τα ιδια καναμε στον ομιλο για να φτασουμε μεχρι εδω.Χασαμε απ τα χωρια και ριξαμε τρια στο θηριο.Ε το ιδιο θα κανουμε και την Τεταρτη.Παμε να τους πατησουμε.Οχι γιατι το θελουμε αλλα γιατι ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ.
ωραία τα ποσταρισματα αλλα ας επιστρέψουμε στον ρεαλισμό
επειδή λοιπόν στη δύναμη ειναι σα να παίζουν δωδεκάχρονα με άντρες παμε για μια λιγο πιο αξιοπρεπή εμφάνιση απο οτι στην τουμπα και οτι βγει
επειδή λοιπόν στη δύναμη ειναι σα να παίζουν δωδεκάχρονα με άντρες παμε για μια λιγο πιο αξιοπρεπή εμφάνιση απο οτι στην τουμπα και οτι βγει
- PAOK_Antarctica
- sourmenetes
- Moderator
Απο ποτε μας εγινες και ρεαλιστης;;;:D:D:Dche4 έγραψε:ωραία τα ποσταρισματα αλλα ας επιστρέψουμε στον ρεαλισμό
Και ρεαλιστικα να το δεις το ματς ειναι διπλο...
- Sick Bastard
Επική μεν, άνετη δε, πρόκριση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη.
(στο μεταξύ το site της ΠΑΕ το χει στις 19:00, ώρα Ευρώπης βάζουν).
(στο μεταξύ το site της ΠΑΕ το χει στις 19:00, ώρα Ευρώπης βάζουν).
- back in black
Νίκη για όλα τα αδέλφια στην εξέδρα, νίκη για τους Έλληνες της Γερμανίας για να πάνε την επόμενη μέρα στις δουλειές τους ψηλωμένοι.
- efthimis_paok
Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 20:00
Και γω κάτι τέτοιο. Μη είναι σαν την μπενφικα φοβάμαι, έξω.
Βέβαια, από την άλλη και το σενάριο του 0-2 μέχρι το 85 και εκεί που πιεζεις να φας γκολ σε καμία αντεπίθεση παίζει πάντα...
Βέβαια, από την άλλη και το σενάριο του 0-2 μέχρι το 85 και εκεί που πιεζεις να φας γκολ σε καμία αντεπίθεση παίζει πάντα...