Π.Α.Ο.Κ- Βέροια, 19/02, 17:15, Novasports2
Re: Π.Α.Ο.Κ- Βέροια, 19/02, 17:15, Novasports2
Παρά την απογοήτευση, η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί και να προχωρήσει στην εκπλήρωση των υπόλοιπων στόχων της (Κύπελλο, 2η θέση στα play offs).
- john4serres
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Θέλω Κλάους μπροστά,έχω διαίσθηση ότι την Κυριακή θα ξεμπουκώχαχαχαχαχα.
- GettaRobott
john4serres έγραψε:ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Θέλω Κλάους μπροστά,έχω διαίσθηση ότι την Κυριακή θα ξεμπουκώχαχαχαχαχα.
ούτε να πεις δεν μπορεις

Sent from mTalk
-
Μακάρι να δούμε επιτέλους τον Σέρβο τερματα αλλα δεν νομίζω επιπλέον νομίζω ότι πριγιοβιτς και Μυστακίδης μαζί με ενρικε μπροστά και απο πίσω μπισερβαρ να μοιράζει και το 3-0 θα είναι μέχρι το ημίχρονο στα χάφ μακάρι να δούμε λίγο Χαρίση με τσιμιροτ νομίζω ταιριάζουν περισσότερο απο ότι με σακχοφ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εχει κανενας σκοπο να παει στο ποδοσφαιρο (5:15) και μετα να φυγει για το βόλεϋ (7:00);;;;;;;;;;;;
Δεν γίνεται να προλάβω και τα δυο, γιατι δεν εχω παρει μεταφορικό.... Και ειμαι σε μεγαλο δίλλημα τι να διαλέξω..... Αν πηγαινει καποιος και ψήνεται να παμε μαζι ας πει....
Δεν γίνεται να προλάβω και τα δυο, γιατι δεν εχω παρει μεταφορικό.... Και ειμαι σε μεγαλο δίλλημα τι να διαλέξω..... Αν πηγαινει καποιος και ψήνεται να παμε μαζι ας πει....
Odi έγραψε:Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί το ίδιο μαζικά όπως με την Αστέρα.Αν είναι να πηγαίνετε μόνο στα πανηγύρια,καλύτερα να μην πηγαίνετε καθόλου.
ΠΑΟΚ είσαι και στο γήπεδο πας για τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα αν ο αντίπαλος είναι η Σαλκε, η Ρεάλ η ο Θρασυβουλος.
Όλοι Τούμπα για στήριξη στον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Έτσι
καλα καλα ...οι 7-8 χιλιαδες γνωστοι θα ειμαστε... οι αλλοι 8α περνουν τηλ στα ραδια και θα κραζουν στα καφενεια...
- abc_o_ karpouzas
σημερα στην δουλεια με τα κανανε ...νταουλια.....
αντε να ρθει η κυριακη να ξαναπαμε στον ναο να δουμε την ΠΑΟΚαρα σε ενα ευκολο απογευμα να ξαναερθουνε τα ....
....πελε μας @@... στο φυσιολογικο τους
αντε να ρθει η κυριακη να ξαναπαμε στον ναο να δουμε την ΠΑΟΚαρα σε ενα ευκολο απογευμα να ξαναερθουνε τα ....
....πελε μας @@... στο φυσιολογικο τους
- sourmenetes
- Moderator
pilotos έγραψε:Θα είμαστε εκεί.
Και θα φωνάζουμε ότι γουστάρουμε, στα @@ μας σας γράφουμε όλους.
Να μην μας ξανά έρθετε.
θα βγάλω και σελφι.
Υγ πέρα από την πλάκα (που κάνω παραπάνω) , αν η ομάδα έδινε λίγο τον ρυθμό κι ο κόσμος (ακόμα κι αυτός που ήρθε χτες και δεν ξέρει ένα σύνθημα), θα φώναζε. Αλλά δυστυχώς η κατάρα της Τούμπας που στην Ευρώπη σε έχει θάψει δεν άλλαξε η άτιμη να μας δώσει λίγο τύχη Γμτ το δοκάρι του Ματος κι ας έλειπε ο καταραμένος.
SM-G935F
Ετσι ειναι...
pyrgioths έγραψε:Εχει κανενας σκοπο να παει στο ποδοσφαιρο (5:15) και μετα να φυγει για το βόλεϋ (7:00);;;;;;;;;;;;
Έλα ρε συ Πυργιώτη, πες αλήθεια ότι δεν είδες το παρακάτω post μου στην προηγούμενη σελίδα...
goran 64 έγραψε:Πφφφφφφφφφφφφφφφφφ...
Πάλι θα αναγκαστώ να φύγω, αυτήν την φορά στο 60' και 3-0, γιατί έχουμε και Κηφισιά-volley στις 19:00...
![]()

Έχεις τηλέφωνο μου, οπότε πάρε με την Κυριακή κατά τις 12 να συνεννοηθούμε επακριβώς...

Στην Θ2 θα είμαι για τον αγώνα μιας και δεν αλλάζω εύκολα χούγια...

Μια προκρισε με σαλκε θα ηταν θεμα πρεστιζ, οχι αυτοσκοπος. Χαλαρωστε, επαιξαν καλυτερα μας πατησαν.
Μην αποπροσανατολιστουμε, συνεχιζουμε
Μην αποπροσανατολιστουμε, συνεχιζουμε
Τελειωσε ο αγωνας με την Σαλκε, μια τριαρα να ζεσταθουν παλι τα αποδυτηρια και ο κοσμος και παμε παρακατω.
goran 64 έγραψε:pyrgioths έγραψε:Εχει κανενας σκοπο να παει στο ποδοσφαιρο (5:15) και μετα να φυγει για το βόλεϋ (7:00);;;;;;;;;;;;
Έλα ρε συ Πυργιώτη, πες αλήθεια ότι δεν είδες το παρακάτω post μου στην προηγούμενη σελίδα...goran 64 έγραψε:Πφφφφφφφφφφφφφφφφφ...
Πάλι θα αναγκαστώ να φύγω, αυτήν την φορά στο 60' και 3-0, γιατί έχουμε και Κηφισιά-volley στις 19:00...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχεις τηλέφωνο μου, οπότε πάρε με την Κυριακή κατά τις 12 να συνεννοηθούμε επακριβώς...![]()
Στην Θ2 θα είμαι για τον αγώνα μιας και δεν αλλάζω εύκολα χούγια...
Τελεια!!!! Για καποιο λογο δεν μου ανοιγει τα μειλ να δω τον αριθμο σου!!θα προσπαθήσω να μπω απο υπολογιστη αργοτερα που προφανως θα μου το ανοιξει, αλλα αν θελεις στειλε μια τον αριθμο για σιγουριά!!!!
Ξερετε τι παιζει με το να βγάλεις εισητήριο απο τον γερμανό;;;; βγάζουν ολα τα καταστηματα;;;;;
- paoki_sweden
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Θέλω Κλάους μπροστά,έχω διαίσθηση ότι την Κυριακή θα ξεμπουκώσει.
Brother if we say so every weekend sometime it will katsi and klaous will ksekoumposi!
-
Όποιος αδερφός ψάχνει εισητήρια για το μάτς μας στην Γερμανία και δεν βρίσκει ας δώσουν οι mods το email μου ή με όποιο άλλο τρόπο θέλουν...
Υ.Γ Έιναι εισητήρια στο κέντρο με του Γερμανους που όμως θα έχεξ παααρα πολλούς Έλληνες.
Σόρρυ για το όφ-τόπικ
Υ.Γ Έιναι εισητήρια στο κέντρο με του Γερμανους που όμως θα έχεξ παααρα πολλούς Έλληνες.
Σόρρυ για το όφ-τόπικ