Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Ματσαρα
Ομαδαρα
Τα καλύτερα έρχονται
Η νοοτροπία που θέλουμε να βλέπουμε
Δεν βγάλω ΜΒΠ γιατι θα αδικήσω καποιον
ΥΓ Ο πανηγυρισμός του Ενρίκε είναι παραλλαγή της βλακείας του DAB. Καμία σχέση με νεοναζί
Ομαδαρα
Τα καλύτερα έρχονται
Η νοοτροπία που θέλουμε να βλέπουμε
Δεν βγάλω ΜΒΠ γιατι θα αδικήσω καποιον
ΥΓ Ο πανηγυρισμός του Ενρίκε είναι παραλλαγή της βλακείας του DAB. Καμία σχέση με νεοναζί
- GettaRobott
DAB έκανε ρε σεις μην λέτε χαζα.Φερτε μου την σαλκε,την τσελσι ,την λακουρουνια ,την αλαβες ,την αρσεναλ οποιον θέλετε εσείς τέλος πάντωνaspromaura ioannina έγραψε:Δυο συντομα σχολια
1 Μη δινετε διαστασεις στο πανηγυρισμο του Ενρικε, τετοια ψαχνουν οι ΑΡΔ και οι φυλλαδες τους για να χαλασουν το κλιμα
2 ΧΥΣΑΜΕ

τώρα που ξαναείδα τους πανηγυρισμους του Ενρικε καμία σχέση ο χαιρετισμός του.Όλα καλά
ΠΩΩΩ ρε φιλε τι ομαδα αυτος ο αστερας ουτε τελικο τσαμπιονς λιγκ να επαιζε εεεε????? τωρα καταλαβατε οτι εχουμε ομαδα και οι τσατσοι ερχονται και παιζουν σαν να πεφτουν κατηγορια Π.Α.Ο.Κ ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
- Παλαιολόγος
παντου φαντασματα βλεπετε ρε παιδια
το dab εκανε ρε σεις
κλαιω δηλαδη,ολο με κατι να ασχολουμαστε!τρομερα πραγματα
το dab εκανε ρε σεις

κλαιω δηλαδη,ολο με κατι να ασχολουμαστε!τρομερα πραγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 05 Φεβ 2017, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
cellophan έγραψε:Ωραία μπάλα πάλι σήμερα. Βοήθησε και ο Αστέρας που ήταν πολύ καλός. Επίσης αυτός ο Στυλιανίδης, εκτός από μουνόπανο, είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης και στα υπόψιν.
Τσιλιανίδης*
Δεν χρειάζεται, νομίζω... Είδαμε και τον Σκονδράο, που μας έβριζε τη μάνα ξέρω 'γώ σε κάτι πανηγυρισμούς, τον πήραμε, και το αποτέλεσμα όλοι το ξέρουμε. Είμαστε ένα δεξί μπακ λιγότερο και δεν καίγεται το καρφί κανενός.
Αυτό που κάνει η Κ.Α.Ε. και πολλοί το κοροϊδεύουν, που κοιτάνε πρώτα χαρακτήρα και μετά όλα τα άλλα, πρέπει να γίνει και εδώ. Και νομίζω ότι ήδη γίνεται.
- hasio_john
DAB ..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 05 Φεβ 2017, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

πω ρε αλάνια χυσαμε πραγματικά
πόσο καιρό έχουμε να χαρούμε έτσι
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜ

Εμενα του Ενρικε Ο πανυγυρισμος μου φανηκε κατι σαν DAB αλλα σε καμια περιπτωση ναζιστικος χαιρετισμος,
Πριγιο απιστευτος γκολ και ασσιστ , αντε επιτελους βρηκαμε εναν σοβαρο επιθετικο.
Ενρικε αν συνεχισεις ετσι θα αφησει εποχη.
Πριγιο απιστευτος γκολ και ασσιστ , αντε επιτελους βρηκαμε εναν σοβαρο επιθετικο.
Ενρικε αν συνεχισεις ετσι θα αφησει εποχη.
- Μπαρκαρούτσος
- loukas karadimos
Πραγματικά σκεφτήκατε κάποιοι ότι έκανε ναζιστικό χαιρετισμό;
Ρε παλικάρια έλεος.
Ρε παλικάρια έλεος.
- AlexanderAthens
Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
μεταγραφαρες και οι δυο(ειδικα ο ενρικε θα γινει μεγαλο πουλεν),πισω στις τρυπες τους ολοι που βγαλανε γλωσσα στην αρχη της χρονιας,μεχρι και εκτος πλευ οφ μας θελανε
ΥΓ ενταξει ρε παιδια στο λαιβ απο λινκ φανηκε περιεργο τι να κανουμε,τοσα εχουμε δει...

μεταγραφαρες και οι δυο(ειδικα ο ενρικε θα γινει μεγαλο πουλεν),πισω στις τρυπες τους ολοι που βγαλανε γλωσσα στην αρχη της χρονιας,μεχρι και εκτος πλευ οφ μας θελανε
ΥΓ ενταξει ρε παιδια στο λαιβ απο λινκ φανηκε περιεργο τι να κανουμε,τοσα εχουμε δει...
Δεν έχω λόγια! Μόνο κάτι επιφωνήματα και κάτι κραυγές μου βγαίνουν! Ο Ενρίκε κατακαυλωμένος λαίμαι! Ο Πρίγιοβιτς ψυχρός δολοφόνος!
Πριν πω ή διαβάσω κάτι
ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΡΘΙΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ;;;;;
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ;;;;;
Καλό το αποτέλεσμα και η εμφάνιση, τεράστια νίκη για πάρα πολλους λόγους, θα γραφτούν,

ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΡΘΙΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ;;;;;
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ;;;;;
Καλό το αποτέλεσμα και η εμφάνιση, τεράστια νίκη για πάρα πολλους λόγους, θα γραφτούν,