11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
Tωρα,εγω....γιατι χωρις να σε εχω δει ποτε,πιστευω πως θα κανεις παπαδες?....
Καλως ηρθες!!!
Καλως ηρθες!!!
Αντε καλως σε βρηκαμε!!! Σκισε τα διχτυα και αν ειπαμε και κατι παραπανω,νερο και αλατι!!!
- PaokPatraG4
Καλώς ήρθες Βραζιλιάνε....Υγεία και σιδερένιος να είσαι και ξέσκισε τους....τα δίχτυα!!!!
Eσύ τώρα πρέπει να σαι πολύ περίπτωση ρε φίλε...βραζιλιάνικο άγγιγμα με τακτική παιδεία (ακούγεται ότι Σορλενίζεις)...κάτι δεν πάει καλά με σένα....μουμπλε μουμπλε....Νομίζω ότι θα σε κάνει ο ΠΑΟΚ του Ιβιτς να κάνεις κανα triple double figure (γκολ-ασιστ-m'o'm) και θα κλαίνε οι πουρκουάδες που σε άφησαν να φύγεις και θα χτυπάει το τηλ του Λούμπς "κεσκε σε Ενρικε;" Καλώς ήρθες λοιπόν. Είμαι εντυπωσιασμενος από την υπομονη και την επιμονη στην μεταγραφή σου και πιστεύω οτι θα εισαι τρελη Ιβιτσο-περίπτωση.
- thanos-xanthi
-
Εγώ δεν εύχομαι...ξερω καλά πως θα αφήσεις εποχή στον ΠΑΟΚ...
Καλώς ήρθες και χωρίς τραυματισμούς...

Καλώς ήρθες και χωρίς τραυματισμούς...

- zarathustra79
Επειδή αναφέρεται συχνά, η ομοιότητα του με τον sorlin (πέρα από το οτι αγοράστηκαν και οι δυο από την rennais) έχει να κάνει με την τακτική τους κατάρτιση. Nα ξέρουν δηλαδή που παίζουν και τι να κάνουν με τη μπάλα, που και πότε να τη δώσουν, να αφομοιώνουν όσα τους λέει ο προπονητής. Ως προς τα τεχνικα τους χαρακτηριστικα οι ομοιότητες (από όσα είδα σε video τουλάχιστον) δεν έχουν πάρα πολύ σχέση με το βραζιλιάνο να είναι πιο γρήγορος και διεισδυτικός βρίσκοντας συνεχώς τον κενό χώρο για να κινηθεί, ενώ έχει και πολύ καλή επαφή με τη μπάλα. Νομίζω οτι θα γίνει με τη μια ο εκτελεστής των στημένων φάσεων.
-
καλοριζικος,υγεια πανω απ ολα και ολα καλα με την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
- PAOK_Antarctica
Πιο πολύ φέρνει σε Μακ, σύμφωνα με τα παρακάτω:
""Με την ίδια ευκολία που μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες, μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης."""
""""Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όσο καιρό ο Μοντανιέ κάθισε στην Ρεν, ξεκινούσε την ενδεκάδα από τον Πέδρο Ενρίκε που αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα του παιδιά. Το SDNA βρήκε τον Γάλλο τεχνικό κι εκείνος με χαρά μίλησε για μία από τις ποδοσφαιρικές του αδυναμίες: «Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι πολυχρηστικός (polyvalent).
Είναι ένας παίκτης που επειδή έχει και τα δύο πόδια, μπορεί να καλύψει πολλούς ρόλους στο γήπεδο και να παίξει σε πολλές θέσεις. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι χαρούμενος για αυτόν. Με την ίδια ευκολία που μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες, μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Τον είχα χρησιμοποιήσει εκεί σε μερικά παιχνίδια, όταν ήθελα να πρεσάρω ψηλά σε ματς που η ομάδα έπαιζε πίσω από την μπάλα και τα είχε πάει καλά. Είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος τακτικά που πραγματικά μπορεί να παίξει παντού». """
Ορίστε, λοιπόν, ο φορ εναντίον της Σαλκε στη γερμανία.
""Με την ίδια ευκολία που μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες, μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης."""
""""Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όσο καιρό ο Μοντανιέ κάθισε στην Ρεν, ξεκινούσε την ενδεκάδα από τον Πέδρο Ενρίκε που αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα του παιδιά. Το SDNA βρήκε τον Γάλλο τεχνικό κι εκείνος με χαρά μίλησε για μία από τις ποδοσφαιρικές του αδυναμίες: «Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι πολυχρηστικός (polyvalent).
Είναι ένας παίκτης που επειδή έχει και τα δύο πόδια, μπορεί να καλύψει πολλούς ρόλους στο γήπεδο και να παίξει σε πολλές θέσεις. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι χαρούμενος για αυτόν. Με την ίδια ευκολία που μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες, μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Τον είχα χρησιμοποιήσει εκεί σε μερικά παιχνίδια, όταν ήθελα να πρεσάρω ψηλά σε ματς που η ομάδα έπαιζε πίσω από την μπάλα και τα είχε πάει καλά. Είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος τακτικά που πραγματικά μπορεί να παίξει παντού». """
Ορίστε, λοιπόν, ο φορ εναντίον της Σαλκε στη γερμανία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Δευ 30 Ιαν 2017, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλως ηρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ της καρδιας μας.
ΝΑ εισαι γερος, υγειης και να μας κανεις να χαρουμαι με τις εμφανισεις σου.
ΝΑ εισαι γερος, υγειης και να μας κανεις να χαρουμαι με τις εμφανισεις σου.