Π.Α.Ο.Κ-Λεβαδειακός, 19/01, 17:15, Novasports1
Re: Π.Α.Ο.Κ-Λεβαδειακός, 19/01, 17:15, Novasports1
Έστειλα κ στο φ μπού δυο φορες τελευταια κ με γράψανε
Στα ποντιακά πως ειναι το λινκ
; εχω μεινει πισω
Πρόεδρε ενα λινκ να ελεπομε ΠΑΟΚ ση ξενιτια κι θα φτας ;
; εχω μεινει πισω
Πρόεδρε ενα λινκ να ελεπομε ΠΑΟΚ ση ξενιτια κι θα φτας ;
Ποιος απ τους δύο??? Με τα κοντά μαλλιά ή ο κοτσίδας???MANIAKOS έγραψε:Μαντζιος θα σκοράρει

- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Για να δώσουν τηλεοπτικά δικαιώματα στο εξωτερικό,όπως είχαν κάνει πέρυσι με το laola.Mattias_g4 έγραψε:ΠΟΙΟ ΛΙΝΚ ΠΑΙΔΙΑ?
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πιστεύω ότι θα ξεκινήσει τον αρχηγό και όχι τον Κουλούρη και θα τον αλλάξει κάπου στο 70 με 75΄για να βάλει τον Αλέξανδρο.Odi έγραψε: Γλύκος,Μάτος,Βαρέλα,Κρέσπο,Λέοβατς,Τσίμιροτ,Κάνιας,Μπίσεσβαρ,Μυστακίδης,Κάμπος,Κουλούρης αν και μπορεί να γίνει η έκπληξη και να ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς. Αν είναι έτοιμος, εγώ αυτόν θα ξεκινούσα πάντως.
Ελπίζω το χόρτο να είναι βατό, αν και στο Αγρίνιο έδειξαν ότι έχουν ψυχή.
σε μια εδρα που ...δυσκολευομαστε, ξαναβρίσκουμε μπροστά μας μετά απο 2 σχεδόν εβδομάδες τον Λεβαδειακό.
το θεωρώ πιο δύσκολο ματς απο το πρόσφατο εκτός. ο καιρός λογικά θα έχει αρχίσει να αλλάζει, οπότε ίσως ειναι μια καλή ευκαιρία η Τούμπα να ξεχάσει μεν το κρύο και τις αδειες εξέδρες με τα γιαννενα αλλά και αφετέρου να δωθεί ενα μηνυμα στήριξης προς την ομάδα που δεν την παίρνει άλλη γκελα αλλά πασ. Βεβαια η ωρα/μερα ειναι αστα να πανε αλλά...
δύσκολα θεωρώ οτι θα δουμε τον ψηλο, η λεγκια ειχε χειμερινη διακοπη αλά μπουντεσλιγκα.
το θεωρώ πιο δύσκολο ματς απο το πρόσφατο εκτός. ο καιρός λογικά θα έχει αρχίσει να αλλάζει, οπότε ίσως ειναι μια καλή ευκαιρία η Τούμπα να ξεχάσει μεν το κρύο και τις αδειες εξέδρες με τα γιαννενα αλλά και αφετέρου να δωθεί ενα μηνυμα στήριξης προς την ομάδα που δεν την παίρνει άλλη γκελα αλλά πασ. Βεβαια η ωρα/μερα ειναι αστα να πανε αλλά...
δύσκολα θεωρώ οτι θα δουμε τον ψηλο, η λεγκια ειχε χειμερινη διακοπη αλά μπουντεσλιγκα.
Και γω πιστεύω οτι θα ξεκινήσει κλαους για να εχει κουλουρη ετοιμο με πας εκτος..
παντως μεγάλο πλουραλισμο ομαδων επιφυλασει ο Ιανουαριος: Εκτος απο το 2ο με λιβαδεια, εχουμε ματς με γιαννενα (ξανα), παναιτωλικό για το κύπελλο και παναιτωλικό για το πρωτάθλημα...

- loukas karadimos
παιδες το σκεφτομαι καιρο αν θα πρεπει να το ποσταρω γιατι δεν ξερω αν ειναι σωστο. οι αντμιν ξερουν και αν περασει το ποστ λογικα κακως εκανα αλλα εγω εχω βρει την υγεια μου με αυτο http://www.best-greek.tv/
οτε παιζει παντα και καλα νοβα καποιες φορες κολλαει λιγο αλλα σε γενικες γραμμες ειναι οκ και καλυτερο απ οτιδηποτε εκει εξω. με 10 ευρω το μηνα για οσους ειναι εξωτερικο ειναι πραγματικα τελειο μιας και η προσοφρα της νοβα απλα δεν δουλευει.
οτε παιζει παντα και καλα νοβα καποιες φορες κολλαει λιγο αλλα σε γενικες γραμμες ειναι οκ και καλυτερο απ οτιδηποτε εκει εξω. με 10 ευρω το μηνα για οσους ειναι εξωτερικο ειναι πραγματικα τελειο μιας και η προσοφρα της νοβα απλα δεν δουλευει.
γιατι το λες αυτο; στο Αγρινιο εχουν ωραιο χορτο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι θα ξεκινήσει τον αρχηγό και όχι τον Κουλούρη και θα τον αλλάξει κάπου στο 70 με 75΄για να βάλει τον Αλέξανδρο.Odi έγραψε: Γλύκος,Μάτος,Βαρέλα,Κρέσπο,Λέοβατς,Τσίμιροτ,Κάνιας,Μπίσεσβαρ,Μυστακίδης,Κάμπος,Κουλούρης αν και μπορεί να γίνει η έκπληξη και να ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς. Αν είναι έτοιμος, εγώ αυτόν θα ξεκινούσα πάντως.
Ελπίζω το χόρτο να είναι βατό, αν και στο Αγρίνιο έδειξαν ότι έχουν ψυχή.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο Πρίγιοβιτς θα είναι έτοιμος από εβδομάδα.