Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Επρεπε να ειχε παρει τον Μικου το καλοκαιρι. Καλυτεροι οι φορ του Πανιωνιου, ο Ανσαριφαντ και ο μαυρος.
Δεν έχει καμία αξία πλέον το όνομα, είναι στην Πριμερα.
Τα έγραψα πολύ αναλυτικά τότε.
Όλα έγιναν για να παίζει ο my captain............
Τέλος, δε θέλω ειλικρινά να ανοίξω τώρα τέτοια κουβέντα, μόνο κακό θα κάνει, πίστεψε με
SM-G935F
Τέλος, δε θέλω ειλικρινά να ανοίξω τώρα τέτοια κουβέντα, μόνο κακό θα κάνει, πίστεψε με
SM-G935F
Στηριζω Βλανταν.Dimg4 έγραψε:Στηριζω Βλανταν. Having said that, ξεσαλωστε
Καθόλου δε μου άρεσε αυτός ο τίτλος. Ούτε το ποτήρι ξεχείλισε, ούτε ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Άιντε πάλι να ανοίξουμε τον ασκό του Αιόλου...Chuck Norris έγραψε:Αυτό το "ποτήρι ξεχείλισε" ποιος από τους μοντ το έγραψε ;
ε πες μας το όνομά, ποιο το πρόβλημα να ειπωθεί, δε θα σε κατηγορήσουμε για εσωστρέφεια, από μόνη της αυτή ξέρει πώς έρχεται.pilotos έγραψε:Δεν έχει καμία αξία πλέον το όνομα, είναι στην Πριμερα.
SM-G935F
Πολυ γρηγορα του Μικου χαλασε λογω των υπερβολικων απαιτησεων της ομαδας του. Και οταν λεω υπερβολη εννοω την τιμη πωλησης του παικτη σε σχεση με την ηλικια του, το market value του και τον υποβιβασμο της ομαδας του στην segunda. Τον my captain ποιος τον επιβαλει? Μιλα ξεκαθαρα για να εχει και νοημα..pilotos έγραψε:Δεν έχει καμία αξία πλέον το όνομα, είναι στην Πριμερα.
SM-G935F
Στον ισπανο αναφερεται μαλλον, της εσπανιολ-χεταφε, δε θυμαμαι..
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1190011
Μπαίνω για ταινια
Καλο βραδυ κ ηρεμα, μην τρελαινεστε
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1190011
Μπαίνω για ταινια
Καλο βραδυ κ ηρεμα, μην τρελαινεστε
Η παρουσία της οικογένειας, είναι ευχή και κατάρα μαζί.
Τί άλλο να πω ρε παιδιά.
Τον Ιβάν τον υπεραγαπώ, πρώτα ως πόντιο και για όλα αυτά που έχει κάνει για τον ποντιακό ελληνισμό και δευτερευόντως για τον ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς, Για άλλη μια φορά το ποντιακό του κεφάλι, υπέπεσε σε εμμονές. Τα είπε και μόνος του, τα παραδέχτηκε τα λάθη του.
Αν ήμουν σε υπολογιστή θα σας έβαζα εκείνο το κομμάτι για τις μεταγραφές. Θα το ξαναβάλω γιατί αξίζει.
SM-G935F
Τί άλλο να πω ρε παιδιά.
Τον Ιβάν τον υπεραγαπώ, πρώτα ως πόντιο και για όλα αυτά που έχει κάνει για τον ποντιακό ελληνισμό και δευτερευόντως για τον ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς, Για άλλη μια φορά το ποντιακό του κεφάλι, υπέπεσε σε εμμονές. Τα είπε και μόνος του, τα παραδέχτηκε τα λάθη του.
Αν ήμουν σε υπολογιστή θα σας έβαζα εκείνο το κομμάτι για τις μεταγραφές. Θα το ξαναβάλω γιατί αξίζει.
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 06 Νοέμ 2016, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chuck Norris
Chuck Norris έγραψε:Αυτό το "ποτήρι ξεχείλισε" ποιος από τους μοντ το έγραψε ;
επίσης βλέπουμε μόνο ποια ομάδα κόντραρε τον gay και πώς αυτό αντιμετωπίστηκε...
οι άλλοι κατέρρευσαν..
οι άλλοι κατέρρευσαν..
Ωραια το παμε. Απο κλαρινο σε τρομπονι. Αντιμετωπιζουμε μεγαθηρια βεβαια, οπως πανιωνιο νεας σμυρνης και καραμπαχ αζερμπαιτζαν. Οταν θα παιζουμε με τα λιμα τον απριλιο θα ειναι καλυτερα τα πραγματα. Για οποιον το αντεχει και το ανεχεται για μια ακομη χρονια μπραβο του. Για μενα παντως ειναι Ξεφτιλα.
Ακομη μια χρονια ειμαστε στο ιδιο σημειο..συμπτωση επαναλαμβανομενη δεν ειναι συμπτωση.. Παλι εχουν γινει εγκληματα στο σχεδιασμο.. Δεν εχουμε παρει επιθετικο, εχουμε μεινει με ενα 6αρι, το κενο του Μακ δεν καλυφθηκε και ουσιαστικα τα λεφτα που πηραμε απ τις μεταγραφες δεν εχουν επενδυθει σωστα..
Μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για σχεδιασμό.......Pablito έγραψε:Ακομη μια χρονια ειμαστε στο ιδιο σημειο..συμπτωση επαναλαμβανομενη δεν ειναι συμπτωση.. Παλι εχουν γινει εγκληματα στο σχεδιασμο.. Δεν εχουμε παρει επιθετικο, εχουμε μεινει με ενα 6αρι, το κενο του Μακ δεν καλυφθηκε και ουσιαστικα τα λεφτα που πηραμε απ τις μεταγραφες δεν εχουν επενδυθει σωστα..
Άλλωστε τελευταίος τις αποφάσεις τις παίρνει ένας. Έτσι δεν είπε;
SM-G935F