Ναι, αλλά την τροία την έκανε τατιάνα ο Αχιλλέας ο Μαμαντζιόλας.MANIAKOS έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Τι θα γινει με τον εν λογω κυριο?Κατανταει κουραστικο πλεον.Αρκετα με την ασυλια ορισμενων εδω μεσαMANIAKOS έγραψε:Ξέσπασμα
Ηρακλή
Συν τροια
Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής, 16/10-20:30,NS1&NS1HD
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής, 16/10-20:30,NS1&NS1HD
- kataramenos5
Ποσους λογαριασμους εχει πια?Ελεος.Τι κανουν οι μοντ?

Ale έγραψε:Ναι, αλλά την τροία την έκανε τατιάνα ο Αχιλλέας ο Μαμαντζιόλας.MANIAKOS έγραψε: Συν τροια

- ΑποστόληςΑ
Τόσο εύκολα θα τους κερδίσουμε;MANIAKOS έγραψε:Μακαρι αλλα δυσκολα
- abc_o_ karpouzas
μαυρες γατες........
κατι τετοιες μαλ@κιες λεγατε και στα προιγουμενα 2 και μειναμε με το τσουτσουνι στο χερι....
πω πω τι ........καλτσες .....ειστε μερικοι
κατι τετοιες μαλ@κιες λεγατε και στα προιγουμενα 2 και μειναμε με το τσουτσουνι στο χερι....
πω πω τι ........καλτσες .....ειστε μερικοι
- ΑποστόληςΑ
Γλύκος
Matos - Crespo - Μαλεζάς - Γιαννούλης
Canas - Shakhov
Campos - Biseswar - Rodrigues
Αθανασιάδης
Matos - Crespo - Μαλεζάς - Γιαννούλης
Canas - Shakhov
Campos - Biseswar - Rodrigues
Αθανασιάδης
Θεωρω οτι η χρησιμοποίηση του Κανιας στο ματς αυτο, θαναι αστοχία..
Και λογω του χαρακτηρα του ματς (εντος με αδυναμο τρεχαλατζη αντιπαλο-->πιο επιθετικογενη νοοτροπια)
αλλα και του οτι σε 6 μερες, εχουμε να δώσουμε 2 πολυ κρίσιμους/απαιτητικούς αγωνες, με Καραμπακ κ Γαυρο εκτος (οπου θες το αμυντικο σου εξαρι οσο πιο φρεσκο/ντουρο γινεται)..
Ετσι, το διδυμο Τσιμι-Σαχωφ ή Τσιμι-Χαριση (αν ο ευγενιος προοριζεται για βασικος στο αζερμπαιτζαν) ειναι προτιμότερο..
Και λογω του χαρακτηρα του ματς (εντος με αδυναμο τρεχαλατζη αντιπαλο-->πιο επιθετικογενη νοοτροπια)
αλλα και του οτι σε 6 μερες, εχουμε να δώσουμε 2 πολυ κρίσιμους/απαιτητικούς αγωνες, με Καραμπακ κ Γαυρο εκτος (οπου θες το αμυντικο σου εξαρι οσο πιο φρεσκο/ντουρο γινεται)..
Ετσι, το διδυμο Τσιμι-Σαχωφ ή Τσιμι-Χαριση (αν ο ευγενιος προοριζεται για βασικος στο αζερμπαιτζαν) ειναι προτιμότερο..
- kataramenos5
Δυο παιχνιδια με καιγανε φετος,αυτο με τονΑΖΑΞ εντος κι αυτο με τη γρια.Αδυνατο να το χωνεψω το περσινο.
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
- kataramenos5
Πριν τη Βεροια..
από MANIAKOS » Παρ Σεπ 30, 2016 7:58 pm
Θα χασουμε
Πριν τη Ξανθηαπό obanebane » Παρ Σεπ 30, 2016 11:02 pm
Σας το πα;
Θα χάσουμε.
από MANIAKOS » Τετ Σεπ 21, 2016 8:51 pm
Ελπίζω το διπλό να μη χαλάσει το κλίμα στην ομαδα
Γκαντεμια το πατε, κανονιστε .θα ψαξω ολα τα παλαιοτερα ποστ σας,θα σας κραζω ολη τη χρονια.από obanebane » Τετ Σεπ 21, 2016 9:02 pm
Θα χασουμε.
+ 1...kataramenos5 έγραψε:Αδυνατο να το χωνεψω το περσινο.
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Αυτό που έγινε στο τελευταίο ματς στην Τούμπα με τις αρχικομπλεξικές πουτ@νόγριες δεν πρέπει να ξανασυμβεί... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!
Ούτε απ τους παίχτες μας (έλλειψη ιδιαίτερης συγκέντρωσης)...
Ούτε απ τα κοράκια (ακύρωση κανονικού γκολ απ το σημαιοφόρο κοράκι και ανοχή του αρχικόρακα σε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα)...
Ούτε φυσικά απ τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο (χειροκρότημα σ αυτά τα κομπλεξικά βρώμικα-προσκυνημένα στους πουστόγ@υρους μουνι@)...
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
- ΑποστόληςΑ
Ο Πανιώνιος τους κέρδισε στην έδρα τους. Δεν είναι καμιά ομάδα φόβητρο. Θα με πεις βέβαια πως ούτε η Ξάνθη ήταν, ούτε η Βέροια.
Δεν ξέρω, εγώ δεν είμαι αισιόδοξος με βάση εικόνα που είχαμε στους; τελευταίους αγώνες. Έχω την ελπίδα ότι θα επανέλθουμε.
Και φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι δεν θα πάρουμε πέναλτυ. Μην γκρινιάζουμε πάλι μετά τον αγώνα ότι δεν μας έδωσε πέναλτυ γιατί μια ομάδα που δεν μπορεί να σκοράρει απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους παρά μόνο με πέναλτυ δεν είναι άξια για περαιτέρω.
Δεν ξέρω, εγώ δεν είμαι αισιόδοξος με βάση εικόνα που είχαμε στους; τελευταίους αγώνες. Έχω την ελπίδα ότι θα επανέλθουμε.
Και φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι δεν θα πάρουμε πέναλτυ. Μην γκρινιάζουμε πάλι μετά τον αγώνα ότι δεν μας έδωσε πέναλτυ γιατί μια ομάδα που δεν μπορεί να σκοράρει απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους παρά μόνο με πέναλτυ δεν είναι άξια για περαιτέρω.
Μήπως να μας ακυρώσουν και κάνα καθαρό γκολ?
Δύο σε ένα δηλαδή για να δούμε πόσο ακόμα αντέχουμε?
Πάντως, ακόμα δεν έχω κατανοήσει, γιατί, με το σκεπτικό κάποιων συνοπαδών μας μάλιστα κι όχι μ αυτό τίποτα αλλόθρησκων, δεν δικαιούμαι σαν Π.Α.Ο.Κ. να κερδίζω οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ομάδα και στην κακή μου μέρα, έστω και με καθαρό πέναλτι, με ΕΝΑ πεντακάθαρο γκολ ή ακόμα κι από καθαρή τύχη κάποτε κάποτε???
Ειδικά δε όταν όλοι οι συνδιεκδικητές αυτών που κι εγώ διεκδικώ το κάνουν συχνά επί χρόνια τώρα, ακόμα και με μουσαντένια μπενάλτια ή και με γκολ που θα έπρεπε με βάση τους κανόνες να ακυρωθούν!!!!
Συμπαθάτε με, αλλά αν το κατανοεί κανένας άλλος, ας το εξηγήσει και σε μένα τον ζαβό σας παρακαλώ...
Υ.Γ. Σας παρακαλώ όμως μην υποτιμήσετε τόσο πολύ την ζαβοσύνη μου και με γράψετε κανένα "Π.Α.Ο.Κ. είσαι"!!

Δύο σε ένα δηλαδή για να δούμε πόσο ακόμα αντέχουμε?

Πάντως, ακόμα δεν έχω κατανοήσει, γιατί, με το σκεπτικό κάποιων συνοπαδών μας μάλιστα κι όχι μ αυτό τίποτα αλλόθρησκων, δεν δικαιούμαι σαν Π.Α.Ο.Κ. να κερδίζω οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ομάδα και στην κακή μου μέρα, έστω και με καθαρό πέναλτι, με ΕΝΑ πεντακάθαρο γκολ ή ακόμα κι από καθαρή τύχη κάποτε κάποτε???

Ειδικά δε όταν όλοι οι συνδιεκδικητές αυτών που κι εγώ διεκδικώ το κάνουν συχνά επί χρόνια τώρα, ακόμα και με μουσαντένια μπενάλτια ή και με γκολ που θα έπρεπε με βάση τους κανόνες να ακυρωθούν!!!!

Συμπαθάτε με, αλλά αν το κατανοεί κανένας άλλος, ας το εξηγήσει και σε μένα τον ζαβό σας παρακαλώ...

Υ.Γ. Σας παρακαλώ όμως μην υποτιμήσετε τόσο πολύ την ζαβοσύνη μου και με γράψετε κανένα "Π.Α.Ο.Κ. είσαι"!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 11 Οκτ 2016, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μονο νικη! Σημερα η αυριο θα κανω και το scout report