Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Dimg4
Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ελα ρε φιλε με το οφσαιντ. Με την βεροια επαιζες οχι την σαλκε που σε αδικησαν και εφαγες γκολ με χερι.
Οκ δεν ηταν οφσαιντ. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ, μπες στο δευτερο με παθος και κανε ενα 0-2 και τελος.
Οκ δεν ηταν οφσαιντ. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ, μπες στο δευτερο με παθος και κανε ενα 0-2 και τελος.
-
P.A.O.K AGAINST ALL
Με πέρνει να μιλήσω για αλλοίωση αποτελέσματος? Συμφωνώ με thanix για το ροιτεισον..
Ολοι όσοι βλέπουν το παιχνίδι σαν ένα ποτηρι μισογεματο ή μισοάδειο έχουν δίκιο.
Εγω ξέρω ότι με νορμάλ διαιτησίες θα είχαμε τωρα το 4Χ4 και θα λέγαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα.
Ενα πέναλτι που δεν πηραμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη και ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε σημερα.
Αυτη είναι η μία ανάγνωση του παιχνιδιού και ειναι εν μέρει ορθή.
Η αλλη όψη όμως του νομίσματος αφορά την κάκιστη και σημερα εμφανιση. Αν συγκρίνουμε τα παιχνίδια και την αποδοση στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Τρίπολη είναι μέρα με τη νύχτα. Είναι κομματάκι νωρίες να μιλάμε για ντεφορμάρισμα.
Αν μετρούσε το γκολ του Φακ θα λέγαμε για μια επαγγελματική νίκη, πιστεύω ότι θα ανοίγονταν η βέροια και θα βάζαμε κι αλλα.
Τέλος, ο Σακοφ και ο Μπισεσβαρ δεν γίνεται να μην ξεκινούν βασικοί στην ομάδα. Με το που μπήκε ο Ολλανδός ανέβηκε και η απόδοση της ομάδας. Και με τον Σακοφ δεν θα έκαναν παρτυ στο κέντρο οι αντίπαλοι.
Οσο για τον φορ, χωρίς να υποτιμώ τους υπόλοιπους επιθετικούς με έναν φορ κλάσης θα είχαμε βρεί τον τρόπο να παρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια.
Εγω ξέρω ότι με νορμάλ διαιτησίες θα είχαμε τωρα το 4Χ4 και θα λέγαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα.
Ενα πέναλτι που δεν πηραμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη και ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε σημερα.
Αυτη είναι η μία ανάγνωση του παιχνιδιού και ειναι εν μέρει ορθή.
Η αλλη όψη όμως του νομίσματος αφορά την κάκιστη και σημερα εμφανιση. Αν συγκρίνουμε τα παιχνίδια και την αποδοση στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Τρίπολη είναι μέρα με τη νύχτα. Είναι κομματάκι νωρίες να μιλάμε για ντεφορμάρισμα.
Αν μετρούσε το γκολ του Φακ θα λέγαμε για μια επαγγελματική νίκη, πιστεύω ότι θα ανοίγονταν η βέροια και θα βάζαμε κι αλλα.
Τέλος, ο Σακοφ και ο Μπισεσβαρ δεν γίνεται να μην ξεκινούν βασικοί στην ομάδα. Με το που μπήκε ο Ολλανδός ανέβηκε και η απόδοση της ομάδας. Και με τον Σακοφ δεν θα έκαναν παρτυ στο κέντρο οι αντίπαλοι.
Οσο για τον φορ, χωρίς να υποτιμώ τους υπόλοιπους επιθετικούς με έναν φορ κλάσης θα είχαμε βρεί τον τρόπο να παρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια.
Είναι απίστευτο το ποσο ευκολο μπορουν να μας δδιαλύσουν- βγαλουν εκτος κουρσας με την εσωστρέφεια που έχουμε
-
paokpantou
τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα!!
καθε χρονο θα μας φταιει ενας βατσιος και τωρα ενας εποπτης χασαν απο την θρακη η οποια επς θρακης που ανηκει ο κυριος.... προεδρος ειναι ο εμμανουιλιδης μανος,,δεξι χερι του γκιρτζικη.... δεν δικαιολογει ομως σε καμια
περιπτωση τον υπνο που εκανε ο ιβιτς για το συγκεκριμενο ματς και τον υπνο που εκανε και η ομαδα
καθαρα ομως 100% φταιξιμο ιβιτς..
και ρωταω εγω τωρα γιατι το μυαλο μου δεν μπορει να τα καταλαβει διοτι σαν αμπαλος που ειμαι ε...
γιατι σημερα αλλαξες συστημα?
γιατι σημερα αλλαξες το κεντρο σου?
γιατι δεν παιζει ο ντιεγκο μπισεσβαρ ο οποιος ειναι παιχτουρα?
γιατι δεν ειχες τον τιαμ στον παγκο και με εβαλες τον κουλουρη κατι σαν αριστερο εξτρεμ?
γιατι εβγαλες στο ημιχρονο τον ροντριγκεζ και οχι τον μυστακιδη?
γιατι επαιξε 90 λεπτα ο χαρισης που ειναι χωμα?
γιατι γιατι γιατι πολλα γιατι...
αλλη μια χρονια χαμενη θα πω εγω και το λεω απο τωρα
διοτι ναι θα κερδισουμε την γρια αλλα ακολουθει μετα εκτος ο γαυρος εντος η κουλα εκτος ο πανιωνιος και εκτος καπακι ο ατρομητας αν δεν κανω λαθος...
καληνυχτα ΠΑΟΚ...
καθε χρονο θα μας φταιει ενας βατσιος και τωρα ενας εποπτης χασαν απο την θρακη η οποια επς θρακης που ανηκει ο κυριος.... προεδρος ειναι ο εμμανουιλιδης μανος,,δεξι χερι του γκιρτζικη.... δεν δικαιολογει ομως σε καμια
περιπτωση τον υπνο που εκανε ο ιβιτς για το συγκεκριμενο ματς και τον υπνο που εκανε και η ομαδα
καθαρα ομως 100% φταιξιμο ιβιτς..
και ρωταω εγω τωρα γιατι το μυαλο μου δεν μπορει να τα καταλαβει διοτι σαν αμπαλος που ειμαι ε...
γιατι σημερα αλλαξες συστημα?
γιατι σημερα αλλαξες το κεντρο σου?
γιατι δεν παιζει ο ντιεγκο μπισεσβαρ ο οποιος ειναι παιχτουρα?
γιατι δεν ειχες τον τιαμ στον παγκο και με εβαλες τον κουλουρη κατι σαν αριστερο εξτρεμ?
γιατι εβγαλες στο ημιχρονο τον ροντριγκεζ και οχι τον μυστακιδη?
γιατι επαιξε 90 λεπτα ο χαρισης που ειναι χωμα?
γιατι γιατι γιατι πολλα γιατι...
αλλη μια χρονια χαμενη θα πω εγω και το λεω απο τωρα
διοτι ναι θα κερδισουμε την γρια αλλα ακολουθει μετα εκτος ο γαυρος εντος η κουλα εκτος ο πανιωνιος και εκτος καπακι ο ατρομητας αν δεν κανω λαθος...
καληνυχτα ΠΑΟΚ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Κυρ 02 Οκτ 2016, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος από τα κοράκια και 2η σερί εντός έδρας γκέλα.
Ένας Βαρέλα (βράχος), ένας Μπίσεσβαρ (είχε κέφια αλλά όχι στήριξη) και μετά το χάος. Επέπλευσαν Γλύκος (απίστευτο διάβασμα της φάσης που θα έβγαιναν τετ α τετ) και ο Μαλεζάς.
Μηδέν δημιουργικότητα, μηδέν τρεξίματα στους κενούς, απρόσεκτες μεταβιβάσεις .... γεια σας.
Χειρότερος όλων ο Κάμπος που ακόμα περιμένω να "ξεκλειδώσει". Από κοντά ο Τσίμι με ένα ανούσιο παιχνίδι και ο Λέοβατς που δείχνει απίστευτα αποσυντονισμένος.
Ένας Βαρέλα (βράχος), ένας Μπίσεσβαρ (είχε κέφια αλλά όχι στήριξη) και μετά το χάος. Επέπλευσαν Γλύκος (απίστευτο διάβασμα της φάσης που θα έβγαιναν τετ α τετ) και ο Μαλεζάς.
Μηδέν δημιουργικότητα, μηδέν τρεξίματα στους κενούς, απρόσεκτες μεταβιβάσεις .... γεια σας.
Χειρότερος όλων ο Κάμπος που ακόμα περιμένω να "ξεκλειδώσει". Από κοντά ο Τσίμι με ένα ανούσιο παιχνίδι και ο Λέοβατς που δείχνει απίστευτα αποσυντονισμένος.
ακυρωθηκε κανονικο γκολ, δεν ζηταω να με ευνοησει κανεις σαν μεγαλη ομαδα απεναντι σε μικροτερη (οπως κανουν οι αλλοι). αυτο που δικαιουμαι ζηταω ρε αρχ@@ι βοηθε
Βαρέθηκα να κάνω όνειρα.
Αστείος Προπονητής-Αστείες μεταγραφές παίκτες για πασούλες μόλις πρέπει να κερδίσεις χέζονται πάνω τους
Ρε Ιβιτσ βάλε τουλάχιστον κίτσιου, τί μου βάζεις περέιρα κλάους κανένα μάτς του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ?
Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΡΙ!
ΝΤΡΟΠΗ
Ο ΧΑΡΙΣΗΣ μάλλον πρέπει να πάει δανεικός, τσίμιροτ να κάτσει κάνα 2-3 μάτσ πάγκο, περέιρα δεν τον κρίνω δεν επεζε φορ
κάμποσ κλασσικός αφρικανός με ψυχολογικά.
Η αλήθεια είναι πούλησα Μάκ και πήρα Κάμπος?? ούτε εξτρέμ απ τα lidl.
δεν έχω φόρ 5 χρόνια τώρα. Κατάρα. Με τιμωρεί ο κοντός!
έχω τους 3 πιο δημιουργηκούς μου παίκτες έξω. μπίσερ-σάκχοφ-πέλκα και παίζω 4-4-1-1. ίβιτς έλα πες, πρόπερσι δεν έβλεπες ΠΑΟΚ έτσι?
Στα θετικά τώρα:
Βαρέλα-Τζαβέλας-Μάτος Παίκτες για ΠΑΟΚ
Στα χάφ Κάνιας
πιο μπροστά Μπίρσεβαχ-ροντρίγκεζ.
Οι υπόλοιποι είναι για τραμπάλα
Αστείος Προπονητής-Αστείες μεταγραφές παίκτες για πασούλες μόλις πρέπει να κερδίσεις χέζονται πάνω τους
Ρε Ιβιτσ βάλε τουλάχιστον κίτσιου, τί μου βάζεις περέιρα κλάους κανένα μάτς του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ?
Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΡΙ!
ΝΤΡΟΠΗ
Ο ΧΑΡΙΣΗΣ μάλλον πρέπει να πάει δανεικός, τσίμιροτ να κάτσει κάνα 2-3 μάτσ πάγκο, περέιρα δεν τον κρίνω δεν επεζε φορ
κάμποσ κλασσικός αφρικανός με ψυχολογικά.
Η αλήθεια είναι πούλησα Μάκ και πήρα Κάμπος?? ούτε εξτρέμ απ τα lidl.
δεν έχω φόρ 5 χρόνια τώρα. Κατάρα. Με τιμωρεί ο κοντός!
έχω τους 3 πιο δημιουργηκούς μου παίκτες έξω. μπίσερ-σάκχοφ-πέλκα και παίζω 4-4-1-1. ίβιτς έλα πες, πρόπερσι δεν έβλεπες ΠΑΟΚ έτσι?
Στα θετικά τώρα:
Βαρέλα-Τζαβέλας-Μάτος Παίκτες για ΠΑΟΚ
Στα χάφ Κάνιας
πιο μπροστά Μπίρσεβαχ-ροντρίγκεζ.
Οι υπόλοιποι είναι για τραμπάλα
- anekfrastos
ακριβώς αυτόDC έγραψε:Καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος από τα κοράκια και 2η σερί εντός έδρας γκέλα.
όσον αφορά τις "απρόσεκτες μεταβιβάσεις", με 2 κόφτες μόνο στο κέντρο τι περιμέναμε;
-
Dimg4
Και να σκεφτεις οτι σε καποια φαση ειχαμε εξτρεμ στοχ λουκας. Ο καμπος κανει τον σαλπι να φαινεται βιερινια
Θα την εδινε σωστα που? Στο απολυτο κενο μπροστά του απεναντι σε 4, με τον κρεσπο κ τα στόπερ να μένουν πισω?anekfrastos έγραψε:Ο Αρτσε έκανε πάρτι επειδή οι Χαρχαρ και Τσιμι έκοβαν και δεν ήξεραν τι να την κάνουν και την έχαναν πάλι.simba έγραψε:Σαχοφ διδυμο με Τσιμι, μονοι τους απεναντι σε 4?
Εκει να δεις παρταρα ο Αρτσε..
Με Σάχοφ η λογική είναι ότι θα την έδινε σωστά. Και δεν είναι κακός αμυντικά.
Η μήπως θα ειχε τα ιδια τρεξιματα κ καλυψη χωρων επι μεγαλο διαστημα του αγωνα?
Θα κερδιζες λιγο σε νηφαλιοτητα, θα εχανες σε τρεξιματα.. χωρις τον Μπισε μπροστά η ιδια τρυπα στο νερο θα γινοταν..αλλα τωρα θελουμε να σφαξουμε το Χαριση π ειχε να παιξει βδομαδες κ μπήκε σε τετοιο σύστημα..
Φαινεται σ'αυτον δεν ισχύουν τα επιχειρήματα "ετρεξε πολυ κ εκανε αθόρυβη δουλεια"..
Anyway, πικρα
O berg το κάρφωσε εμείς έχουμε τον Φαν νίστερλοι. Με τις σεντερφορίσιες κινήσεις!
ΡΕ ΦΟΡ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ.
μου φαίνεται η ίδια ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θέλει να δούμε χαίρι για να είμαστε εκει στα μίζερα
ΡΕ ΦΟΡ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ.
μου φαίνεται η ίδια ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θέλει να δούμε χαίρι για να είμαστε εκει στα μίζερα
Θα ηθελα πολυ να ασκησω κριτικη σε προπονητη και παικτες αλλα αλλο ενα π@υστρακι που πρεπει να καταληξει ή στη φυλακη-γιατι,φυσικα και δεν προκειται για ανθρωπινο λαθος...-ή στο νοσοκομειο-απο καρκινο....μιας και δεν υπαρχει δικαιοσυνη στο μπουρδελο που λεγεται ελλαντα-....δεν με αφηνει να το κανω!
Θα το εκανα,ομως με ενα σκορ 0-1,στο ημιχρονο.....και ενα 0-3,που θα εληγε το ματς...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
ΥΓ.Τελικα εσεις που βριζατε το Σαββιδη περσι και τον λεγατε μαλακα...εχετε απολυτο δικιο!!!Ποιος αλλος θα πετουσε τοσα λεφτα σε ενα κουβα με σκατα,οπως ειναι το ελληνικο πρωταθλημα?.....
Θα το εκανα,ομως με ενα σκορ 0-1,στο ημιχρονο.....και ενα 0-3,που θα εληγε το ματς...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
ΥΓ.Τελικα εσεις που βριζατε το Σαββιδη περσι και τον λεγατε μαλακα...εχετε απολυτο δικιο!!!Ποιος αλλος θα πετουσε τοσα λεφτα σε ενα κουβα με σκατα,οπως ειναι το ελληνικο πρωταθλημα?.....
2 κλεμμένοι βαθμοί με προκλητικό τρόπο. Αν μετρούσε το 2 μετρα γκολ- οφσάιτ, τότε θα βάζαμε και 2ο γκολ, όταν θα ανοίγονταν η Βέροια. Με ΕΟ η Βέροια ούτε περπατούσε και σήμερα ξαφνικά κατάπιε τα χιλιόμετρα, και κάνανε 2 αλλαγές στα χαφ τους, γιατί τρέχανε σαν να ήταν τελικός Τσουλου. Δεν είναι πρωτάθλημα αυτό..
Τώρα αγωνιστικά, πέρα από το ακυρωθέν γκολ, ήταν ξεκάθαρο ότι τα εξτρέμ δεν είχανε πνευμόνια και λείπει ο Μακ. Το λέω κάθε φορά, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι ντροπή σαν ΠΑΕ να λες ότι αντικατέστησες τον Μακ, διακριθέντα 25χρονο στο Εύρο (από τους καλύτερους) με έναν 30άρη. Έπειτα σε ένα 4-4-2, είναι σημαντική η απόδοση των φορ και πόσο θα βοηθήσουν τα χαφ στην οργάνωση. Κανείς δεν γυρνούσε, και έτσι μένανε πίσω τα εξτρέμ, που όταν βγαίνανε στην επίθεση, δεν είχανε μόνο το αντίπαλο μπακ, αλλά και το εξτρέμ. Ακυρώσαμε τα εξτρέμ μας. Σε αυτή τη περίτωση περιμένεις κάτι στην ανάπτυξη από τα 2 σου φορ και ειδικά από τον ξεκούραστο Περέιρα που ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Πέρα από το γκολ, ήταν για μπουνιές. 1 μέτριο στημένο δεν εκτέλεσε και δε βοήθησε ΠΟΥΘΕΝΑ. Είναι όμως τεράστια αδικία να του ακυρωθεί το πανέμορφο γκολ, που θα τον έσωζε μέσα σε αυτή την κακή εμφάνιση. Ο Κλάους, όπως τον ξέρουμε τα τελευταία χρόνια στα συνεχόμενα παιχνίδια: Δεν αντέχει. Δεν ήταν κακός, αλλά ήταν στο 85%. Ο Γκάρυ ήταν στο 80%, το ίδιο και ο Τζαλμά. Όσο για το Μύστα απέδειξε ξανά ότι είναι για 4ος εξτρέμ, να έρχεται από τον πάγκο. Η ομάδα αυτή έκανε έγκλημα που δεν κράτησε τον Μακ. Ο Τζαλμά θα ήταν μια ποιοτική προσθήκη ως 3ος εξτρέμ.
Όσον αφορά το ροτέισον θεωρώ ότι ο ιδανικό είναι να παίζουν οι βασικοί την Κυριακή, Πέμπτη μεγάλο ροτέεισον και Κυριακή πάλι οι βασικοί. Μετά ακολουθεί μια διακοπή, οπότε πάλι Κυριακή οι βασικοί, Πέμπτη μεγάλο ροτέισον, Κυριακή οι βασικοί. Το ροτέισον στον τελευταίο αγώνα δεν έχει τόσο νόημα, γιατί μετά από αυτόν, υπάρχει χρόνος ξεκούρασης αφού υπάρχει διακοπή.
Τέσπα, αυτά είναι λεπτομέρειες που μπορού να μας βελτιώσουν. Η ουσία είναι ότι τα κοράκια μας έκοψαν ήδη 4 βαθμούς σε 4 αγώνες!. Έχουμε και το μείον 3... Εμετικά τα σχόλια των οπαδών του παο και αεκ. Για μένα το ΠοΚ όλο είναι τα ίδια σκ@τα. Νέα λίγκα είναι το ιδανικό και μην παρασυρθώ και πω πάλι τπτ πιο χονρό...
Τώρα αγωνιστικά, πέρα από το ακυρωθέν γκολ, ήταν ξεκάθαρο ότι τα εξτρέμ δεν είχανε πνευμόνια και λείπει ο Μακ. Το λέω κάθε φορά, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι ντροπή σαν ΠΑΕ να λες ότι αντικατέστησες τον Μακ, διακριθέντα 25χρονο στο Εύρο (από τους καλύτερους) με έναν 30άρη. Έπειτα σε ένα 4-4-2, είναι σημαντική η απόδοση των φορ και πόσο θα βοηθήσουν τα χαφ στην οργάνωση. Κανείς δεν γυρνούσε, και έτσι μένανε πίσω τα εξτρέμ, που όταν βγαίνανε στην επίθεση, δεν είχανε μόνο το αντίπαλο μπακ, αλλά και το εξτρέμ. Ακυρώσαμε τα εξτρέμ μας. Σε αυτή τη περίτωση περιμένεις κάτι στην ανάπτυξη από τα 2 σου φορ και ειδικά από τον ξεκούραστο Περέιρα που ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Πέρα από το γκολ, ήταν για μπουνιές. 1 μέτριο στημένο δεν εκτέλεσε και δε βοήθησε ΠΟΥΘΕΝΑ. Είναι όμως τεράστια αδικία να του ακυρωθεί το πανέμορφο γκολ, που θα τον έσωζε μέσα σε αυτή την κακή εμφάνιση. Ο Κλάους, όπως τον ξέρουμε τα τελευταία χρόνια στα συνεχόμενα παιχνίδια: Δεν αντέχει. Δεν ήταν κακός, αλλά ήταν στο 85%. Ο Γκάρυ ήταν στο 80%, το ίδιο και ο Τζαλμά. Όσο για το Μύστα απέδειξε ξανά ότι είναι για 4ος εξτρέμ, να έρχεται από τον πάγκο. Η ομάδα αυτή έκανε έγκλημα που δεν κράτησε τον Μακ. Ο Τζαλμά θα ήταν μια ποιοτική προσθήκη ως 3ος εξτρέμ.
Όσον αφορά το ροτέισον θεωρώ ότι ο ιδανικό είναι να παίζουν οι βασικοί την Κυριακή, Πέμπτη μεγάλο ροτέεισον και Κυριακή πάλι οι βασικοί. Μετά ακολουθεί μια διακοπή, οπότε πάλι Κυριακή οι βασικοί, Πέμπτη μεγάλο ροτέισον, Κυριακή οι βασικοί. Το ροτέισον στον τελευταίο αγώνα δεν έχει τόσο νόημα, γιατί μετά από αυτόν, υπάρχει χρόνος ξεκούρασης αφού υπάρχει διακοπή.
Τέσπα, αυτά είναι λεπτομέρειες που μπορού να μας βελτιώσουν. Η ουσία είναι ότι τα κοράκια μας έκοψαν ήδη 4 βαθμούς σε 4 αγώνες!. Έχουμε και το μείον 3... Εμετικά τα σχόλια των οπαδών του παο και αεκ. Για μένα το ΠοΚ όλο είναι τα ίδια σκ@τα. Νέα λίγκα είναι το ιδανικό και μην παρασυρθώ και πω πάλι τπτ πιο χονρό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 02 Οκτ 2016, 17:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και εγώ απογοητεύτηκα.... αλλά μάλλον σε λάθος Σάιτ μπήκα....
Οι βάζελοι δίπλα μου στο καφεγήπεδο δεν απαξίωναν τον ΠΑΟΚ τόσο όσο εδώ μέσα...

Οι βάζελοι δίπλα μου στο καφεγήπεδο δεν απαξίωναν τον ΠΑΟΚ τόσο όσο εδώ μέσα...