Π.Α.Ο.Κ. - Fiorentina 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
62
42%
Μάτος
4
3%
Τζαβέλλας
4
3%
Βαρέλα
24
16%
Λέοβατς
3
2%
Κάνιας
26
18%
Τσίμιροτ
11
7%
Πέλκας
1
1%
Κάμπος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκες
6
4%
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάκχοφ
2
1%
Κρέσπο
2
1%
Tιάμ
2
1%

Σύνολο ψήφων: 147

KOSTAS54

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Fiorentina 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Γλύκος γιατί MVP; Έκανε μία καλή απόκρουση στο πρώτο, αλλά επειδή η μπάλα πήγε επάνω του. Ξεχνάω κάτι;

Σήμερα μαλλον πρόβλημα στα μάτια!!!!!!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Χωρίς να κάτσει καλά καλά η σκόνη, 3 πρώτες σκέψεις...

1) Πολλά κλεψίματα, παγίδες, κατοχή σχεδόν ίση, έχουμε βελτιωθεί σε αυτό, μπράβο Ίβιτς
2) Αλόγατο ο Τιάμ, θα κλείσει σπιτάκια
3) Γουστάρω αφάνταστα που ο Βλάνταν ακολουθεί τη νοοτροπία του δασκάλου του. Στόχος η πρόκριση. Για αυτή δεν ήταν απαραίτητη η νίκη εντός με Φιορε, οπότε σιγουρεύω το Χ για να έχω και ένα πόντο.

ΥΓ. Λείπει ο παίκτης φόβητρο νομίζω...αυτός που ξέρεις οτι όταν φτάσει η μπάλα σε αυτόν θα χεστούν οι άλλοι πάνω τους. Να είσαι αντίπαλος και να λες "ωχ" όταν παίρνει τη μπάλα. Να φεύγει όπως πχ ο Γκάρυ (που ό,τι καλύτερο έκανε) και να λες "οκ, το κάρφωσε". Έτσι ένιωθα πρόχειρα πρόχειρα με Βιερίνια και λιγότερο Στοχ από εμάς. Και με Μιραλλάς από τα παιδιά του στόλου και ένας από εκείνη την Ουντινέζε και φυσικά ο Σουάρες, αλλά οκ αυτός... Νομίζω οτι αυτό θα είναι ένα από τα 2 επόμενα κερασάκια στην τούρτα.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

sourmenetes έγραψε:
Ettien έγραψε:Οπως έγραφα πριν τον αγωνα και με ισοπαλία ολα ο.κ.
Σημαντικό αποτέλεσμα που γίνεται ακόμη καλύτερο με βάση το αποτελεσμα του άλλου αγώνα.
Τωρα μένει να κάνουμε τα αυτονόητα.

Μια παρατηρηση όμως ... η παρουσία του Φακ ήταν απαραίτητη. Εστω και σαν αλλαγή. Είπαμε κύριοι οι στημένες φάσεις είναι τα μισά γκολ στον ποδοσφαιρικό πλανήτη...

Πηραμε στημενο;;μονο κανα δυο κορνερ θυμαμαι.

Υπεραρκετά για την αλεπού από την Αργεντινή. :mrgreen:
Και για το σουτ που έχει και γιατί έχει το απρόβλεπτο...anyway ας κάνει και καποιες αλλαγές ο προπονητης...περιμένα και Μυστα σημερα αφού δεν τράβηξε ούτε ο Κλάους ούτε ο Τζαλμα που είναι εδω και καιρό σε άσχημο φεγγάρι...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Γλύκος γιατί MVP; Έκανε μία καλή απόκρουση στο πρώτο, αλλά επειδή η μπάλα πήγε επάνω του. Ξεχνάω κάτι;

Έκανε 2 καλές αποκρούσεις, ξεχνάς το πλασέ του Μπαμπακαρ που έβγαλε με εκτίναξη.
Η μπάλα στη φάση που λές πήγε δίπλα του αλλά με δύναμη, δεν ήταν εύκολη φάση.
Και στο υπόλοιπο ματς, ήταν σταθερός, καθάρισε 2-3 φάσεις εν τη γενέσει τους και την έδινε σωστά.

Βασικά δεν έκαναν και τίποτα οι υπόλοιποι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ettien θεωρω πως θα χανοταν ο φακουντο ετσι οπως πηγε το ματς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

KOSTAS54 έγραψε:

Σήμερα μαλλον πρόβλημα στα μάτια!!!!!!

Ευχαριστώ για την ειρωνία, μπορείς όμως να μου πεις γιατί όντως δεν θυμάμαι;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχω την εντυπωση πως οταν ο Ιβιτς εστηνε την ομαδα το καλοκαιρι ειχε κυριως στο νου του το ελληνικο πρωταθλημα και οχι την ευρωπη και δεν τον αδικω.Εχει φτιαξει μια ομαδα με στοχο να διασπα τα λεωφορεια της σουπερλιγδας,μια ομαδα που εχει το νου της περισσοτερο στην επιθεση παρα στην αμυνα με παικτες ως επι το πλειστον γρηγορους με καλο χειρισμο της μπαλας για το επιπεδο της Ελλαδας και αντιστοιχα με ελειψεις σε δυναμη,ογκο και αμυντικη προσηλωση.Ολα αυτα θα βοηθησουν στους στοχους μας εντος, αλλα σε παιχνιδια απεναντι σε δυνατοτερους αντιπαλους, οπως οι ιταλοι, θα μοιαζεις ενα κλικ κατωτερος αλλα αληθεια ποσα τετοια παιχνιδια θα παιξουμε μεσα στην χρονια.Η ομαδα σημερα δεν ηταν κακη,προσπαθησε και επαιξε το παιχνιδι στα ισα, εμοιαζε στην μεγαλυτερη διαρκεια ισοδυναμη της φιορεντινα, αλλα σχεδον παντα υπολοιποταν σε κατι,λιγο στις προσωπικες μονομαχιες,λιγο στην τελικη πασα,λιγο στην κακη αποδοση συγκεκριμενων παικτων αλλα δεν αφησε και ποτε τους Ιταλους να κυριαρχησουν παρα την εμφανη διαφορα ατομικα.Παμε παρακατω, τα μηνυματα εξακολουθουν και ειναι πολυ ενθαρυντικα,κυριως τακτικα και αξιζει ενα μπραβο στον Ιβιτς που χωρις να αποφευγει τα λαθη δεν εχει υπαρξει παιχνιδι που να μην ειναι σοβαρη και πειθαρχημενη η ομαδα.

Υ.Γ Ατομικα ο Βαρελα ηταν εξαιρετικος απεναντι σε μια σειρα απο εξαιρετικους επιθετικους,ο Γκαρυ εξακολουθει να ειναι η μεγαλυτερη απειλη επιθετικα,ο Τζαλμα δυστυχως ηταν και παλυ μετριος,ο δε Τιαμ εδωσε υποσχεσεις αρκει να συνοδευτουν οι κινησεις του απο αποτελεσματικοτητα ως προς το γκολ.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Aν και δεν ειμαι πεναλντακιας επρεπε να το δωσει. Πολυ τρεξιμο η ομαδα. Χρειαζομαστε εναλλακτικη λυση επιθετικου και ο Τιαμ εδειξε να μπορει να παρει την θεση βασικου.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ειναι η πρωτη φορα τα τελευταια χρονια,που προσπαθησαμε να παιξουμε ποδοσφαιρο,και οχι κλεφτοπολεμο,με μια δυνατοτερη ομαδα.Το γεγονος οτι στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα ειχε ενα υποτυπωδες μεγαλυτερο ποσοστο κατοχης,ειναι για μενα το σημαντικοτερο στοιχειο του αγωνα.Αν σημερα ειχαμε εναν παικτη να παιξει στο κεντρο με μια την μπαλα,σπαζοντας την στα πλαγια,θα ειχαμε κερδισει.Πολλη αθλητικη ομαδα εχουμε φετος,και αυτο μ'αρεσει παρα πολυ.

Α,και μην ξεχνιομαστε....Εμεις θα παρουμε το κυπελλο UEFA
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Εξαλλος ο Μίχελ με τον Σλοβένο διαιτητή

Ο Λούμπος Μίχελ μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε τα παράπονά του στον Σλοβένο διαιτητή της αναμέτρησης.

Πολλά ήταν τα παράπονα των παικτών του ΠΑΟΚ από τον Σλοβένο διαιτητή. Ο Σλάβκο Βίντσιτς ήταν σε κακό βράδυ, με αποτέλεσμα να υποπέσει σε πολλά λάθη με αποκορύφωμα αυτό του 93' όταν δεν είδε το χέρι του Γκονζάλο Ροντρίγκες.

Αυτή ήταν η αφορμή για να "ξεσπάσει" ο πάγκος του Δικεφάλου, με τον Λούμπος Μίχελ, που καθόταν εκεί να τα λέει με τον Σλοβένο την ώρα που ο τελευταίος όδευε από την φυσούν για τα αποδυτήρια.

http://www.sdna.gr/podosfairo/europa-le ... o-diaititi
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συμφωνώ με Josh
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

να πουμε εδω οτι ο ιβιτς δειχνει γατος
οταν λεει ντιεγκο εισαι μανουλα για τον παναιτωλικο,αλλα με την δυσκολοκαταβλητη ομαδα την ιταλικη εισαι ρισκο
σημαινει πως του κοβει

επισης και οι αλλαγες εκαναν λιγοτερο επικινδυνους τους ιταλους,πιο σιγουρους εμας.αν ειχε ενα μισαωρο ακομα π.χ παραταση δυο ακομα κλασικες φασεις θα τις καναμε

με ανησυχει που το ενα το φτερο δεν τραβαει,ελπιζω προσωρινα

να παιξουμε σε ντερμπι στην ελλαδα,κλαους παγκο και μεσα τιαμ
εμπρος καλα μου ποδαρακια :lol: πολυ τρεξιμο γκαρυ,καμπος,τιαμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 15 Σεπ 2016, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μιά χαρά ήτανε ο Γλύκος (αν κ δεν τον ψήφισα για μβπ).

Για τον Πέλκα ακόμα απορώ !
Άβαταρ μέλους
dimitrissss

Δημοσίευση από dimitrissss »

Ήμουν στην 6, συνεπώς καμία γνώμη για τη φάση του 93' από κοντά. Το είδα σε βίντεο και σε ριπλέι σε κάποιο σάιτ, κι έχω να πω πως μάλλον σωστά δεν δόθηκε τίποτα. Δεν φάνηκε να υπάρχει πρόθεση από τον αμυντικό, δεν πήγε το χέρι πάνω στη μπάλα, αλλά η μπάλα πάνω στο χέρι. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αντικειμενικά έτσι το είδα.

Κατά τ' άλλα, σε γενικές γραμμές δίκαιο το Χ. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Έβαλα ΜΒΠ Τσίμιροτ, μου άρεσε πολύ σήμερα. Γενικά ο ΠΑΟΚ μου άρεσε, έπαιξε σχεδόν στα ίσια την Φιορεντίνα και αδικείται από τον μη καταλογισμό πέναλτυ στο τέλος.
Κατά τα άλλα οι 2 ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν κάτι που πιστώνεται στον Ίβιτς, που με ξάφνιασε ευχάριστα με το 3-5-2 από το 60-65 και μετά, καθώς βγάλαμε τελείως την Φιορεντίνα από την άμυνα μας.
Σε μέτρια μέρα Λέοβατς, Μάτος, Κάμπος, σε καλή Βαρέλας Τζαβέλλας, πολύ καλοί οι Ροντρίγκεζ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Γλύκος. Για Κλάους και Πέλκα είμαι ευχαριστημένος, γιατί δεν θα περίμενα και πολλά περισσότερα, ειδικά από τον Πέλκα, από τον οποίο όμως μου άρεσε ένα σουτ που έκανε στο α' ημίχρονο υπό την πίεση του Μπόρχα Βαλέρο και ήταν δυνατό και στην εστία. Οι αλλαγές βοήθησαν και οι 3, ειδικά του Σαχόφ που απλοποίησε πολλά πράγματα στο κέντρο και έδωσε και δύναμη στην ομάδα. Καλά στοιχεία από Τιάμ, ενώ ο Κρέσπο ασφάλισε την αμυντική γραμμή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”