Π.Α.Ο.Κ - Fiorentina 15/9 22:05 OTE SPORT 4HD
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ - Fiorentina 15/9 22:05 OTE SPORT 4HD
Αν δεν κερδίσουμε με τουλ. 2 γκολ διαφορά θα αλλάξω ομάδα.
- anekfrastos
Kαλα δε θέλει και πολλή σκέψη αυτό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.
Η σύνθεση πιστεύω ότι θα είναι η ίδια εκτός από την άμυνα:
Γλύκος
Matos - Crespo - Τζαβέλλας - Leovac
Canas - Cimirot
Campos - Biseswar - Rodrigues
Αθανασιάδης
Οι 10 στους 11 είναι μπετόν αρμέ.
Η μόνη παραλλαγή με σοβαρές πιθανότητες είναι να βάλει Βαρέλα αντί για Τζαβέλα ή Κρέσπο, επειδή ο Κάλινιτς είναι 1,87 και ο Ιλισιτς 1,90.
edit: Ισως και Σαχοφ αντί για Μπίσεσβαρ για να "σφιξει" το κέντρο, τουλάχιστον στο 1ο

- Panos Fanfaras
Πιστευω θα παει σε 4-3-3 ο Ιβιτς. Γι αυτο αφησε Χαριση εκτος με Παναιτωλικο. Ο Μπισεσβαρ θα ερθει απο τον παγκο στο δευτερο.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Συγκέντρωση μπας και κάτσει η μπίλια.
Θα έρθουν για το Χ
SM-G935F
Θα έρθουν για το Χ
SM-G935F
αυτό. αν μάλιστα έχουν και τόσες απουσίες δεν θα τους χαλάσει καθόλου να πανε σε αργό τέμπο, άμυνα και αν τους βγεί καμια κόντρα όλα οκ. ιταλοί είναι, στα @@ τους η μπαλα και το θέαμα, η ουσία είναι τι γράφει ο πίνακας του σκορ.
πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και με αυτοπεποίθηση (η ομάδα) και υπομονετικοί (ο λαός) ώστε να ξεπεράσουμε τον πρώτο (και μεγαλύτερο) σκόπελο στους ομίλους του γιουρόπα...
πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και με αυτοπεποίθηση (η ομάδα) και υπομονετικοί (ο λαός) ώστε να ξεπεράσουμε τον πρώτο (και μεγαλύτερο) σκόπελο στους ομίλους του γιουρόπα...
- kataramenos5
Έχω την εντύπωση ότι οι Ιταλοί θα έρθουν για την νίκη για να καθαρίζουν με τον Όμιλο από νωρίς...
Εκτιμώ ότι ο Ίβιτς το πρώτο που θα προσέξει-ζητήσει θα είναι το 0 στην άμυνα, όπως είναι φυσιολογικό σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με μεγάλο αντίπαλο (ΚΑΙ) στην έδρα μας!!!!
Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν δω κανένα 4-4-2 με φορτωμένο και λιγότερο παραγωγικό κέντρο και δίχως καθαρά εξτρέμ, δηλαδή του τύπου...
Μπρκιτς (λόγω δύο πολύ ψηλών φορ των αντιπάλων),
Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς,
Χαρίσης, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ,
Κλάους κι έναν εκ των Γκάρυ, Τζάλμα ή Περέιρα για παρτενέρ του...
Εξ άλλου ο αιφνιδιασμός του αντιπάλου σε σχέση με την κατασκοπεία που σου έχει κάνει αποτελεί πλεονέκτημα για το 1ο ευρωπαϊκό ματς...
Ίδωμεν όμως την Πέμπτη το βράδυ...
Όπως και να έχει όμως...
Πάμε γερά ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα!!!!
Ready to fight and win!!!!

Εκτιμώ ότι ο Ίβιτς το πρώτο που θα προσέξει-ζητήσει θα είναι το 0 στην άμυνα, όπως είναι φυσιολογικό σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με μεγάλο αντίπαλο (ΚΑΙ) στην έδρα μας!!!!
Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν δω κανένα 4-4-2 με φορτωμένο και λιγότερο παραγωγικό κέντρο και δίχως καθαρά εξτρέμ, δηλαδή του τύπου...
Μπρκιτς (λόγω δύο πολύ ψηλών φορ των αντιπάλων),
Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς,
Χαρίσης, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ,
Κλάους κι έναν εκ των Γκάρυ, Τζάλμα ή Περέιρα για παρτενέρ του...
Εξ άλλου ο αιφνιδιασμός του αντιπάλου σε σχέση με την κατασκοπεία που σου έχει κάνει αποτελεί πλεονέκτημα για το 1ο ευρωπαϊκό ματς...
Ίδωμεν όμως την Πέμπτη το βράδυ...

Όπως και να έχει όμως...
Πάμε γερά ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα!!!!

Ready to fight and win!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 12 Σεπ 2016, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Από σήμερα ξεκίνησε και η προπώληση στα εκδοτήρια.
Κι εγώ το ίδιο!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν δεν κερδίσουμε με τουλ. 2 γκολ διαφορά θα αλλάξω ομάδα.

θεωρώ ότι θα ξεκινήσουν οι Σακοφ και Λέοβατς έναντι των Μπισεσβαρ και Κρέσπο του ματς με τον παναιτωλικό... αν και δε θα μου φανεί καθόλου παράξενο να δω και τους τρείς, Τζαβελλα,Βαρελλα και Κρέσπο να αγωνίζονται, ο ένας τους ώς αμ.χαφ ίσως...
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του οτε, την μετάδοση θα την κάνει ο Τσόχος.
Της ζέλας ο Σωτηρακόπουλος και του έφηβου που παίζει με τα νεαρά αγόρια ο θαναηλάκης (γι' αυτόν ήμουν σίγουρος ότι θα είχε αγώνα του γκέυ).
Της ζέλας ο Σωτηρακόπουλος και του έφηβου που παίζει με τα νεαρά αγόρια ο θαναηλάκης (γι' αυτόν ήμουν σίγουρος ότι θα είχε αγώνα του γκέυ).
-
Οπωσδήποτε Περεϊρα αντί Κλάους. Περιμένω κατοχή περίπου στο 30-70 και αντεπιθέσεις, οπότε θέλουμε έναν παίκτη που να παίζει με πρόσωπο στην εστία, να έχει μια πρώτη ντριμπλα, μια κάθετη και μακρινό σουτ. Επίσης οπωσδήποτε Χαριση αντί Σακοφ, τόσο λόγω τρεξιμάτων, όσο και λόγω ετοιμότητας αλλά και χημείας με Τσιμιροτ.
Κι εγώ βλέπω Κρεσπο βασικό πάντως, ίσως και ως πλάγιο μπακ.
Κι εγώ βλέπω Κρεσπο βασικό πάντως, ίσως και ως πλάγιο μπακ.
Δεν είναι ομάδα που θα μας πάρει 70% κατοχή.
Δεν είναι αυτό το παιχνίδι της,λογικά θα παίξουμε μαζεμένα αλλά η Φιορεντίνα δεν είναι Αγιαξ,ίσως να είναι καλύτερη αλλά δεν παίζει όπως οι ολλανδοί.
Προ διετίας,δε νομίζω ότι μας κέρδισε με τέτοια ποσοστά κατοχής.
Αν την περιμένουμε σε όλο το παιχνίδι και δεν ρισκάρουμε καθόλου,τότε θα χάσουμε.
Δεν είναι αυτό το παιχνίδι της,λογικά θα παίξουμε μαζεμένα αλλά η Φιορεντίνα δεν είναι Αγιαξ,ίσως να είναι καλύτερη αλλά δεν παίζει όπως οι ολλανδοί.
Προ διετίας,δε νομίζω ότι μας κέρδισε με τέτοια ποσοστά κατοχής.
Αν την περιμένουμε σε όλο το παιχνίδι και δεν ρισκάρουμε καθόλου,τότε θα χάσουμε.
Ερχονται με rotation ακουω..
3 τεμαχια θα φανε και θα πουνε και ευχαριστω.
3 τεμαχια θα φανε και θα πουνε και ευχαριστω.