Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Tbilisi 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Tbilisi 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν
Γκάρυ και τα στημένα του περειρα όλα τα λεφτά κατά τα άλλα χαλαρά και ωραία
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Cantona4 έγραψε:Ε υπερβολικός ρε φίλε.. Όταν 7 στις 10 επιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο γίνονται από τα δεξιά να λες δεν ακούμπησε μπάλα ο Τζαλμά..Με ποιον έκανε 1-2 ο Μάτος? Με μένα?
να ενας που εβλεπε
Εμένα πάντως σήμερα μ ενθουσίασε η τρομερή αλληλοκάλυψη που έχει η ομάδα και φυσικά ότι επιτέλους έχει κάποιο νόημα το Κόρνερ..Γιατί μεχρι πέρσι τι κόρνερ κερδίζαμε τι αουτ έβγαινε η μπάλα, ένα και το αυτό..
Καλύτεροι οι Γκαρυ, Τζαβελας. Απο κοντά και οι Φακούντο, Κάνιας και ο Μάτος. Σε ρηχά νερά ο Τζαλμα. Για τον Κίτσιου τα είπατε. Γενικά είδα μια ομάδα με έμφαση στην ταχύτητα επιθετικά και σχεδον άψογη αμυντικά. Αυτο που θα πρέπει να αποφύγει η ομάδα είναι οι περιττές ενέργειες και να απλοποιηθεί περισσότερο το παιχνίδι.
- hasio_john
RoMaN έγραψε:Μην το πάμε εκεί, "είμαστε άμπαλοι, είμαστε μπαλωμένοι" κτλ...ήμαρτον... Νίκη Π.Α.Ο.Κ., χαλαρά όλα, 2.5 σελίδες μέχρι τις 2 το βράδυ...ξέρετε εσείς..μη με το χαλάτε!
Θεός ....

Ρε συ Γκάρυ, σήμερα είχες βάλει V-Power?
Μπράβο σε όλους σήμερα! Και στον προπονητή εννοείτε αλλά και στον κόσμο που πήγε στο γήπεδο.
Με στεναχωρεί πολύ η απόδοση του Κίτσιου!

Που τον ειδατε ρε παιδια τον καλο Περειρα? Τι, επιδη εκανε κανα δυο ενα δυο σε ενα ματς χαβαλε?
Ξερω οτι τον εχετε πολοι πουλέν αλλα εγω θελω επιτελους φορ που να μην αισθάνεσαι οτι παιζεις με παικτη λιγοτερο
Ξερω οτι τον εχετε πολοι πουλέν αλλα εγω θελω επιτελους φορ που να μην αισθάνεσαι οτι παιζεις με παικτη λιγοτερο
- hasio_john
- aspromaura ioannina
Canas για ΜΒΠ . Αν εχει το ιδιο θρασος και την ιδια ψυχολογια και απεναντι σε δυσκολους αντιπαλους θα μιλαμε για εναν απο τα μεγαλυτερα εξαρια που περασαν απο την ομαδα μας.
Cantona4 έγραψε:Ε υπερβολικός ρε φίλε.. Όταν 7 στις 10 επιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο γίνονται από τα δεξιά να λες δεν ακούμπησε μπάλα ο Τζαλμά..Με ποιον έκανε 1-2 ο Μάτος? Με μένα?
Υπερβάλλω λιγο γιατι ηταν απαντηση στον paoktzi παρολα αυτα η γνωμη μου ειναι οτι δεν ηταν καλος ο κάμπος σημερα ειδικα στο πρωτο. Στο δευτερο βελτιώθηκε.
- hasio_john
Εντάξει μάγκες, δίκιο έχετε ρε σεις όλοι σας ... ΑΛΛΑ μην ξεχνάτε πως σήμερα ήταν μια αγγαρεία για να πάμε παρακάτω! Δεν είναι για πολλά συμπεράσματα!
Θελουμε φορ σιγουρα, ο περειρα εκανε ωραια στημένα κι έδωσε καποιες ασίστ αλλα δουλεια φορ δεν εκανε.
Τα στημένα του ειναι εκπληκτικά κορνερ φαουλ δίνει ρεσιτάλ το μαμουνι
- thanos-xanthi
Cantona4 έγραψε:Εμένα πάντως σήμερα μ ενθουσίασε η τρομερή αλληλοκάλυψη που έχει η ομάδα και φυσικά ότι επιτέλους έχει κάποιο νόημα το Κόρνερ..Γιατί μεχρι πέρσι τι κόρνερ κερδίζαμε τι αουτ έβγαινε η μπάλα, ένα και το αυτό..
Να αγιάσει το στόμα σου φίλε