10. Brandon Taylor
Re: Brandon Taylor
Κινειται και αρκετα εξω....ποστ βλεπουμε στο βιντεο....απλα δες μπιλ τις κινησεις του οταν ειναι στο 3ποντο....και τα σουτ που παιρνει μετα απο τριπλα...δεν ειναι καθαρο 4.
Μπανε ποτε επαιζε ο Μπαρκλει μπασκετ??!!
- buffalobill4
συμφωνω ειχα επικεντρωθει πολυ στο ποσταρισμα. η αληθεια ειναι πως σουταρει μετα απο ντριπλα αλλα κανει ακομα και προσποιηση οτι θα κανει driveBigBaby έγραψε:Κινειται και αρκετα εξω....ποστ βλεπουμε στο βιντεο....απλα δες μπιλ τις κινησεις του οταν ειναι στο 3ποντο....και τα σουτ που παιρνει μετα απο τριπλα...δεν ειναι καθαρο 4.

δεν ειναι καθαρο 4αρι, οι ποστ κινησεις του παντως ειναι πολυ καλες
Έχει σημασια;
Δεν υπήρχαν αθλητικοί παίχτες με γρήγορα πόδια το 90; πλάκα τους εκανε.
Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε σε λάθος τοπικ,τρία λεπτά είδα δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Δεν υπήρχαν αθλητικοί παίχτες με γρήγορα πόδια το 90; πλάκα τους εκανε.
Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε σε λάθος τοπικ,τρία λεπτά είδα δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
- buffalobill4
Αλλου ειδους μπασκετ τοτε αλλο τωρα.
Ασχετα που ο Σουλης εχει μεινει σε αλλη δεκαετια.
Το μπασκετ εχει γινει πιο γρηγορο...πιο θεαματικο...
Τετοιου τυπου παικτες (σαν τον Μπαρκλει) ειναι πολυ
λιγοι (ποσοτικα μην παρεξηγηθουν τα λογια μου)
και δεν κανουν καριερα ολοι .
Χαχαχαχαχα ρε μπιλ θα με πεθανεις!!! χαχαχαχαχαχαχα
- PAOK_Antarctica
- Μπαρκαρούτσος
BigBaby έγραψε:Αλλου ειδους μπασκετ τοτε αλλο τωρα.

- Lacedaemonian
Ρομαν σιγα σιγα αυτα γιατι πινουμε και καφε.....RoMaN έγραψε:Πιστεύω ότι είναι από πλούσια οικογένεια...ή/και ταπεινός χαρακτήρας...![]()
![]()
![]()
Καλως να ορισει ο παικτης και ελπιζω ο Σουλης να βγαλει *2 τα θετικα του στοιχεια και να κρυψει τις αδυναμιες του
δεν έχω εικόνα από τον παίκτη. Φανταστείτε οτι πρέπει να χω τσεκάρει φέτος τουλάχιστον 30-40 παίκτες στο 4 από τους φετινούς seniors. Anyway αυτό δε λέει κάτι, προσωπικά αν δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων του draftexpress δεν κοιτάω παίκτη. Ο Σταυρόπουλος είναι άνθρωπος του μπάσκετ, εγώ άνθρωπος απλά. Έπαιξε αυτός στο PIT φέτος? Πού τον είδε ο Μάτζικ?
Είναι κλασσικό 4 που αρέσει στον Μάτζικ (και σε εμένα). Ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά και εγώ κοιτάω, 12+ πόντους, 6+ rebounds, 1.5 τρίποντο ανά ματς με 35%+ ευστοχία. Νομίζω οτι μοιάζει με τον Sims που είχε φέρει κάποτε (χωρίς να τον πολυθυμάμαι εκείνονα τώρα).
Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω τα αθλητικά προσόντα του παίκτη γιατί όντως είναι κοντός για 4. Εκεί θέλει να είσαι HInes (που στο κολέγιο τα νούμερά του ήταν 19 πόντοι-9 rebounds-3 blocks) ή έστω Hogue. Μακάρι να είναι και εντυπωσιακός ψηλά (σίγουρα έχει πολύ καλά πόδια, φαίνεται αυτό).
Από τα videos δε φαίνεται κάτι διαφορετικό από τα stats του: stretch 4αρι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, μια χαρά. Αν πράγματι έχει πιο πολύ μέσα παιχνίδι, πιθανολογώ οτι ο δεύτερος αμερικανός ψηλός θα είναι κι αυτός ελαφρύς τύπου McShepard. Αυτά.
Είναι κλασσικό 4 που αρέσει στον Μάτζικ (και σε εμένα). Ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά και εγώ κοιτάω, 12+ πόντους, 6+ rebounds, 1.5 τρίποντο ανά ματς με 35%+ ευστοχία. Νομίζω οτι μοιάζει με τον Sims που είχε φέρει κάποτε (χωρίς να τον πολυθυμάμαι εκείνονα τώρα).
Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω τα αθλητικά προσόντα του παίκτη γιατί όντως είναι κοντός για 4. Εκεί θέλει να είσαι HInes (που στο κολέγιο τα νούμερά του ήταν 19 πόντοι-9 rebounds-3 blocks) ή έστω Hogue. Μακάρι να είναι και εντυπωσιακός ψηλά (σίγουρα έχει πολύ καλά πόδια, φαίνεται αυτό).
Από τα videos δε φαίνεται κάτι διαφορετικό από τα stats του: stretch 4αρι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, μια χαρά. Αν πράγματι έχει πιο πολύ μέσα παιχνίδι, πιθανολογώ οτι ο δεύτερος αμερικανός ψηλός θα είναι κι αυτός ελαφρύς τύπου McShepard. Αυτά.
4άρι πεντακάθαρο???
Δε ξέρω, τόσο κοντός, χωρίς μυική ανάπλαση (ο Σιμς που και για αυτόν θυμάμαι τότε πως διαφωνούσαμε αν είναι 3 ή 4, ήταν 2.03 και ήταν τούμπανο!) και χωρίς εκρηκτικότητα (από ότι βλέπω στα βιντεάκια τουλάχιστον) δε νομίζω πως τον καθιστά καθαρό 4άρι.
Θα μπορέσει να σταθεί 22 χρονών παιδάκι σαν 4άρι στο επαγγελματικό επίπεδο της Ευρώπης? Άλλο το κολλέγιο. Βέβαια μια χαρά κινήσεις φαίνεται να έχει με πλάτη, όντως έχει καλά πόδια και γενικά φαίνεται να παίρνει καλές θέσεις μέσα στη ρακέτα. Αλλά επειδή η ΚΑΕ λόγω έλλειψης χρημάτων πολλές φορές παίρνει παίχτες που μπορούν να παίζουν σε παραπάνω από μία θέση, πολύ φοβάμαι πως θα προσπαθήσουν να μας τον κάνουν καθαρά παίχτη ρακέτας, θα σου πάρουν και κανέναν Τσαϊρέλη και θα γεμίσουμε 4άρια πάλι και θα παρακαλάμε τελευταία στιγμή τον Σκορδίλη για βασικό σέντερ.
Χρειάζεται οπωσδήποτε αμερικανός καθαρός σέντερ (τύπου Βον ας πούμε), αλλά τους φοβάμαι πολύ με τους παίχτες που παίρνουν που δεν είναι καθαρόαιμοι και διακριτοί στις θέσεις τους. Εδώ πέρυσι τον Τέπιτς προσπάθησαν να μας τον πλασάρουν σαν πλέι μέικερ!

Δε ξέρω, τόσο κοντός, χωρίς μυική ανάπλαση (ο Σιμς που και για αυτόν θυμάμαι τότε πως διαφωνούσαμε αν είναι 3 ή 4, ήταν 2.03 και ήταν τούμπανο!) και χωρίς εκρηκτικότητα (από ότι βλέπω στα βιντεάκια τουλάχιστον) δε νομίζω πως τον καθιστά καθαρό 4άρι.
Θα μπορέσει να σταθεί 22 χρονών παιδάκι σαν 4άρι στο επαγγελματικό επίπεδο της Ευρώπης? Άλλο το κολλέγιο. Βέβαια μια χαρά κινήσεις φαίνεται να έχει με πλάτη, όντως έχει καλά πόδια και γενικά φαίνεται να παίρνει καλές θέσεις μέσα στη ρακέτα. Αλλά επειδή η ΚΑΕ λόγω έλλειψης χρημάτων πολλές φορές παίρνει παίχτες που μπορούν να παίζουν σε παραπάνω από μία θέση, πολύ φοβάμαι πως θα προσπαθήσουν να μας τον κάνουν καθαρά παίχτη ρακέτας, θα σου πάρουν και κανέναν Τσαϊρέλη και θα γεμίσουμε 4άρια πάλι και θα παρακαλάμε τελευταία στιγμή τον Σκορδίλη για βασικό σέντερ.
Χρειάζεται οπωσδήποτε αμερικανός καθαρός σέντερ (τύπου Βον ας πούμε), αλλά τους φοβάμαι πολύ με τους παίχτες που παίρνουν που δεν είναι καθαρόαιμοι και διακριτοί στις θέσεις τους. Εδώ πέρυσι τον Τέπιτς προσπάθησαν να μας τον πλασάρουν σαν πλέι μέικερ!
Εγω για 3-4αρι τον βλεπω τον παικτη....δεν βλεπω να αντεχει την επαφη....πολυ soft ειναι για το 4 αλλα σε κοντα σχηματα αν ειναι στο 4 θα μπορει να κανει αυτο που θελει ο Σουλης απο τα 4αρια του (να σουταρει τριποντα με ευκολια).
Θωμα απλα φαντασου να παιζει με αντιπαλο στο 4 τον Μαυροκεφαλιδη.....ή τον Οκαρο Γουαιτ....θα κλαψω αν δω παικτη του 1.98 χωρις δυναμη και τρομερα αθλητικα προσοντα να παιζει αμυνα στα θηρια.
Θωμα απλα φαντασου να παιζει με αντιπαλο στο 4 τον Μαυροκεφαλιδη.....ή τον Οκαρο Γουαιτ....θα κλαψω αν δω παικτη του 1.98 χωρις δυναμη και τρομερα αθλητικα προσοντα να παιζει αμυνα στα θηρια.
- paokmaniak
Παντως κ εγω οσο εψαξα απο reports κτλ ιντερνετ για power forward τον λεν ολοι. Μου φαινεται κ μενα λιγο κοντος αλλα την κινηση την εχει.
ας ξεκολλήσουμε λίγο με το τι είναι ο παίκτης. τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε. 4 παρά για NBA, 4 καθαρά για Ευρώπη. Οκαρογουαιτοειδές ξεκάθαρα. Στην επίθεση μάλιστα δείχνει να πηγαίνει περισσότερο στην επαφή από (οτι έχω δεί εγώ με τα μάτια μου στην Ελλάδα) τον Οκάρο. Επίσης προσωπικά δε βλέπω με τίποτα έναν παίκτη 1.98 στο video. Αν το νούμερο είναι αλήθεια τότε το wingspan του είναι μεγαλύτερο από το ύψος του γιατί ο τύπος φαίνεται 2.05 εύκολα.
bigbaby γι αυτό που λές για την άμυνα, προφανώς έτσι είναι στους ψηλούς. Μπορεί να μας βάλουνε μέσα στα καλάθια σκληροί και ψηλοί παίκτες. Από την άλλη μπορείς να αλλάξεις σε όλα τα screen και να μη φοβάσαι τίποτα
. είπαμε πάμε για small ball φέτος
PS: η απόδοσή του στην άμυνα από τα νούμερα φαίνεται μέτρια. DWS σχεδόν 0.5 (ο okaro 2 και ο hines 3-5) και DRtg>100 (ενώ οι προαναφερθέντες κοντά στο 90!!!). τι να πώ? μακάρι να μην είναι μαύρη τρύπα.
PS2: θες λοιπόν τον 2ο ψηλό ΑΘΛΗΤΙΚΟ και με παιχνίδι ΨΗΛΑ.
bigbaby γι αυτό που λές για την άμυνα, προφανώς έτσι είναι στους ψηλούς. Μπορεί να μας βάλουνε μέσα στα καλάθια σκληροί και ψηλοί παίκτες. Από την άλλη μπορείς να αλλάξεις σε όλα τα screen και να μη φοβάσαι τίποτα

PS: η απόδοσή του στην άμυνα από τα νούμερα φαίνεται μέτρια. DWS σχεδόν 0.5 (ο okaro 2 και ο hines 3-5) και DRtg>100 (ενώ οι προαναφερθέντες κοντά στο 90!!!). τι να πώ? μακάρι να μην είναι μαύρη τρύπα.
PS2: θες λοιπόν τον 2ο ψηλό ΑΘΛΗΤΙΚΟ και με παιχνίδι ΨΗΛΑ.