Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Μας τελειωσε αυτος,παμε για αλλα.
Δειτε το θετικα, τα 800 που ειχε γραφτει οτι δινουμε στον παιχτη θα δωθουν σε αλλον,πιστευω οτι ειναι ενα ποσο ικανο να προσελκυσει εναν πολυ καλο ποδοσφαιριστη.
Εγω επιμενω,ο παιχτης εχει κανει πουστια τελευταια στιγμη.
Δειτε το θετικα, τα 800 που ειχε γραφτει οτι δινουμε στον παιχτη θα δωθουν σε αλλον,πιστευω οτι ειναι ενα ποσο ικανο να προσελκυσει εναν πολυ καλο ποδοσφαιριστη.
- john4serres
Στο καλό, λοιπόν (ας κρατήσουμε ένα άλφα επίπεδο βρε αδερφέ
).
Κι εγώ πιστεύω ότι με το ποσό που του δίναμε, μπορούμε να βρούμε κάτι πολύ αξιόλογο. Το μοναστήρι να'ναι καλά.

Κι εγώ πιστεύω ότι με το ποσό που του δίναμε, μπορούμε να βρούμε κάτι πολύ αξιόλογο. Το μοναστήρι να'ναι καλά.
- PaokPatraG4
Εαν οντως ειναι ετσι στο καλο....μονο μην γινει κανενα αναπαντεχο και το απογευμα γραφουνε οτι κλεινει στους γκευ!!!!!obanebane έγραψε:Μας τελειωσε αυτος,παμε για αλλα.
- teo4giannitsa
Ας κλείσει όπου θέλει. Μακάρι να τελειώσουν μια και έξω οι διαπραγματεύσεις.
- Παλαιολόγος
παντως η περιπτωση ματεους,δηλαδη το γεγονος πως αδυνατουμε να κλεισουμε ελευθερο παιχτη που μπορει να κανει την διαφορα
δειχνει πως πολυ δυσκολα θα κλεισουμε παιχτη που θα κανει την διαφορα
αυτοι ειτε θα ειναι σε ομαδες και λεφτα πολλα εμεις δεν δινουμε για να αγορασουμε παιχτες
ειτε αν ειναι ελευθεροι θα τους δελεαζει η Κινα ή αλλες ομαδες σε καλυτερο επιπεδο απο μας
δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα
ας παμε σε λυσεις εστω καλες και οτι κατσει απο το πανω ραφι
δειχνει πως πολυ δυσκολα θα κλεισουμε παιχτη που θα κανει την διαφορα
αυτοι ειτε θα ειναι σε ομαδες και λεφτα πολλα εμεις δεν δινουμε για να αγορασουμε παιχτες
ειτε αν ειναι ελευθεροι θα τους δελεαζει η Κινα ή αλλες ομαδες σε καλυτερο επιπεδο απο μας
δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα
ας παμε σε λυσεις εστω καλες και οτι κατσει απο το πανω ραφι
- PaokPatraG4
Αστοχια το ''η φανελα με το Νο10 βρηκε νεο κατοχο'' παντως....ενω περσι τη φορουσε ο Μπερμπατοφ και ας περασε και δεν ακουμπησε...αυτος ειναι το νεο μας δεκαρι;;;;john4serres έγραψε:η ΠΑΕ ανακοινωσε το δεκάρι !!!
Αν ειχε κανει οντως πουστια νομιζω η ΠΑΕ θα το τελειωνε εξ αρχης δεν θα ελεγε συνεχιζουμε τις διαπραγματευσεις. Το να εχει οντως προταση πολυ μεγαλυτερη οικονομικα και να θελει να την εξετασει ειναι θεμιτο.obanebane έγραψε:Μας τελειωσε αυτος,παμε για αλλα.
Τί γίνεται, κοιμόμουν...
Πήραμε κανέναν;
SM-G935F
Πήραμε κανέναν;
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 22 Ιουν 2016, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε την καταστροφή φερατε μερικοί. Ας παει στα λεφτα τι να κάνουμε δηλαδή; Εμένα δε με χαλάει που δε θα ρθει, ειδικά έτσι όπως έγινε η δουλεια που φάνηκε οτι έχει κίνητρο μόνο τα φράγκα. Εχει κι αλλου πορτοκαλιές.
Έδωσε συνέντευξη ο Μάτος.pilotos έγραψε:Τί γίνεται, κοιμόμουν...
Πήραμε κανέναν;
SM-G935F
- thanos-xanthi
η πλακα ειναι οτι οι μισοι τον βγαλανε φραγκοφονια, και μεγαλο
εδω μπορει το βραδυ η αυριο να ανακοινωθει κιολας, και ολο αυτο να ειναι παιχνιδακι του μανατζερ
μην κρινετε οτι ακουτε, μεχρι να καταληξει καπου η υποθεση
εδω μπορει το βραδυ η αυριο να ανακοινωθει κιολας, και ολο αυτο να ειναι παιχνιδακι του μανατζερ
μην κρινετε οτι ακουτε, μεχρι να καταληξει καπου η υποθεση
Αρχισα να ανησυχω.
Ο Γρηγορης απο χθες το βραδυ......εξαφανιστηκε.
Ο Γρηγορης απο χθες το βραδυ......εξαφανιστηκε.
paoktzis έγραψε:αμα το 10 το πηρε ο τζαλμα γάματα

Ηρεμηστε ρε σεις.