Χάντμπολ 2016-2017
- john4serres
Re: Χάντμπολ 2016-2017
τον ακουσα live
κριμα γιατι ειναι ο καλυτερος ελληνας παικτης του αθληματος
μακαρι να φυγει εξωτερικο , να μην ενισχυθει καποιος αντιπαλος μας
κριμα γιατι ειναι ο καλυτερος ελληνας παικτης του αθληματος
μακαρι να φυγει εξωτερικο , να μην ενισχυθει καποιος αντιπαλος μας
Είναι μεγάλος πλέον για το εξωτερικό, πολύ διαφορετικές εκεί οι "ταχύτητες" απ το Πρωτάθλημα μας...
Άσε που και ο ίδιος δεν θέλει μάλλον να ξενιτευτεί πια..
Προσωπικά πάντως περιμένω πρώτα να δω τι κίνηση θα γίνει για την ενίσχυση της ομάδας στην θέση του, αν και όπως έχω δηλώσει διαφωνώ 100% με τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν, και μετά να αντιδράσω αναλόγως κατά το μερίδιο που μου αναλογεί ως οπαδό...
Άσε που και ο ίδιος δεν θέλει μάλλον να ξενιτευτεί πια..
Προσωπικά πάντως περιμένω πρώτα να δω τι κίνηση θα γίνει για την ενίσχυση της ομάδας στην θέση του, αν και όπως έχω δηλώσει διαφωνώ 100% με τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν, και μετά να αντιδράσω αναλόγως κατά το μερίδιο που μου αναλογεί ως οπαδό...

Κι έτσι κάπως βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας, διαλύοντας το πιο ''αρσενικό'' τμήμα της τελευταίας δεκαετίας.
Όλη η προσοχή έχει πέσει στο βόλε'ι' απ' τον ΑΣ ενώ θα μπορούσες να κάνεις αυτοκρατορία θα σε γλεντάνε τα χωριά.
Όλη η προσοχή έχει πέσει στο βόλε'ι' απ' τον ΑΣ ενώ θα μπορούσες να κάνεις αυτοκρατορία θα σε γλεντάνε τα χωριά.
σημαντική απώλεια και ακόμα πιο σημαντικό ότι πιθανών πάει στο Φίλιππο. Άρα ένας άμεσος ανταγωνιστής μας ενισχύεται, σε θέση μάλιστα που πέρυσι "πονούσε"... 

- Μπαρκαρούτσος
HOOL4IGAN έγραψε: «Νομίζω ότι με τις τελευταίες εξελίξεις και την τελευταία εβδομάδα που είχα δώσει ένα περιθώριο, δεν είχα κάποια περαιτέρω κρούση. Νομίζω ότι σήμερα-αύριο θα κλείσει αρνητικά το θέμα. Πέρσι είχα κάνει μια συμφωνία δύο χρόνων, είχα υπογράψει ένα συμφωνητικό το οποίο δεν υπογράφτηκε ποτέ από τον υπεύθυνο της ομάδας, ήταν στο συρτάρι του. Εγώ ήμουν εφησυχασμένος ότι είχα δύο χρόνια συμφωνίας. Πίστευα ότι θα ίσχυε αυτό που υπέγραψα. Με μεγάλη μου λύπη διάβασα ότι δεν ισχύουν στον ΠΑΟΚ τα διετή συμφωνητικά. Χωρίς να με ενημερώσει κανένας. Μετά πήρα τηλέφωνο να ενημερωθώ, δέχτηκα μια πρόταση, που δεν τιμά ούτε εμένα ούτε την ιστορία του ΠΑΟΚ. Μου έβαλαν κάποιους όρους που δε μπορούσα να δεχτώ. Διετή συμφωνία υπήρχε και με τον Νίκο Κοκκώνη, που έπαψε και αυτή με τον ίδιο τρόπο να υφίσταται, με τον Νίκο να είναι σε νέα διαπραγμάτευση».
(...)
Όσα συμφωνήσαμε για ακαδημίες δεν έγιναν ποτέ».
Νιώθω θιγμένος ηθικά. Με όλη την πορεία που έχω κάνει δε νομίζω ότι μου αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά και αντιμετώπιση. Θα προτιμούσα μια σταράτη ενημέρωση. Δεν έγινε ποτέ αυτό. Το άσχημο ήταν ότι το έμαθα από αλλού, δε με ενημέρωσε κανένας.

Ντροπή... Όταν φέρονται έτσι σε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες χαντμπολίστες, δημιουργείται κακή φήμη και άλλοι χαντμπολίστες θα του σκεφτούν 2η και 3η φορά για να έρθουν.. Πολύ πολύ κρίμα.
Εφ όσον ισχύουν όλα αυτά, είναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΑ!!!!
&
Να βγει να δηλώσει ο έφορος μας ότι είναι ψέματα ή να παραιτηθεί άμεσα!!!!

είσαι, όχι λωκοπετεινίτσα ρε έφορα...

Να βγει να δηλώσει ο έφορος μας ότι είναι ψέματα ή να παραιτηθεί άμεσα!!!!

εχουν γινει και παλαιοτερα γκοραν εχω πολλα να πω για τον εφορο αλλα τελος παντων...ας ρωτησουν πως διελυσε και την πρωτη ομαδα που σηκωσε κουπα...
- Μπαρκαρούτσος
Και μιλάμε και για παίκτες όπως ο Κοκκώνης που υπηρετεί τον Π.Α.Ο.Κ. με τον καλύτερο τρόπο και όχι μόνο έναν χρόνο..
Sera, καλό είναι να πεις τι και πώς...τουλάχιστον αφού φύγει ο έφορας (κατά το πρόεδρας)..
Sera, καλό είναι να πεις τι και πώς...τουλάχιστον αφού φύγει ο έφορας (κατά το πρόεδρας)..
Ο Αλέξης Αλβανός αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και πλέον από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ.
Ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ και ηγέτης της την περσινή σεζόν δεν ανανέωσε με το Δικέφαλο και «μετακομίζει» στην Αθήνα όπου θα αγωνίζεται στην ομάδα της Νέας Ιωνίας.
Ο Αλέξης Αλβανός υπέγραψε συμβόλαιο δυο χρόνων με τον ΔΙΚΕΑ και έτσι η ομάδα της Αθήνας ενισχύεται ακόμα περισσότερο και λογίζεται πλέον ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΟΚ χάνει ένα σημαντικό «κεφάλαιο» για την ομάδα.
Ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ και ηγέτης της την περσινή σεζόν δεν ανανέωσε με το Δικέφαλο και «μετακομίζει» στην Αθήνα όπου θα αγωνίζεται στην ομάδα της Νέας Ιωνίας.
Ο Αλέξης Αλβανός υπέγραψε συμβόλαιο δυο χρόνων με τον ΔΙΚΕΑ και έτσι η ομάδα της Αθήνας ενισχύεται ακόμα περισσότερο και λογίζεται πλέον ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΟΚ χάνει ένα σημαντικό «κεφάλαιο» για την ομάδα.
- Μπαρκαρούτσος
- BlackBlockAttack
Αν δε κανω λαθος ακουγοταν οτι και ο γαυρος φετος θα μπει στο χαντμπολ αγοραζοντας τον Δικαια...Ψαχνονται παντως να αγορασουν καποια ομαδα...
- painkiller4
Ο τρόπος πάντως που φέρθηκαν στον παικταρά Αλβανό είναι απαράδεκτος και αποτελεί ντροπή για την αξία και το ήθος τέτοιων κορυφαίων αθλητών στο χάντμπολ.ινπαοκ
Νικολαΐδης, Τσεσμετζίδης και Καραγκιοζόπουλος θα συνεχίσουν να φοράνε την ασπρόμαυρη φανέλα και τη νέα σεζόν.
Το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ συμφώνησε με τους τρεις αθλητές για την ανανέωση της συνεργασίας τους και έτσι οι τρεις αθλητές θα βρίσκονται στο ρόστερ και τη σεζόν 2016-2017.
Ο Αλέξης Αλβανός αποτελεί παρελθόν για το Δικέφαλο καθώς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ μιας και δεν τα βρήκε στις συζητήσεις με τη διοίκηση, όμως όπως τονίζουν στον ΠΑΟΚ «ουδείς αναντικατάστατος» και η ομάδα θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ.
- Μπαρκαρούτσος
Και για το μέγεθος του Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί ντροπή.. Μια ομάδα-δύναμη του χάντμπολ τα τελευταία χρόνια..