Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά μπάσκετ 16-17
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικοί αγώνες μπάσκετ 16-
Ο ΠΑΟΚ στη Σμύρνη για το Pinar Cup
Με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Pinar Cup που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη, θα ολοκληρωθεί το φετινό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας. Το διεθνές τουρνουά της Σμύρνης, θα διεξαχθεί 26-28 Σεπτεμβρίου 2016 και ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στις δύο τελευταίες ημέρες των αγώνων, με δύο φιλικά παιχνίδια, απέναντι στη διοργανώτρια Pinar Karsiyaka και την Best Balikesir.
Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι…
26/9/2016
Pinar Karsiyaka – Best Balikesir (19:00)
27/9/2016
ΠΑΟΚ – Best Balikesir (19:00)
28/92/106
Pinar Karsiyaka – ΠΑΟΚ (19:00)
Ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στη Σμύρνη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά του Ρεθύμνου, το οποίο θα προηγηθεί.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του ΠΑΟΚ είναι…
5/9: ΠΑΟΚ – ΜΖΤ (PAOK Sports Arena - κεκλεισμένων των θυρών)
9/9: ΠΑΟΚ – CSKA Moscow (PAOK Sports Arena – στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ)
14/9: ΠΑΟΚ – Gaziantep (PAOK Sports Arena)
17/9: ΠΑΟΚ – Usak (PAOK Sports Arena)
18/9: ΠΑΟΚ – Προμηθέας Πατρών (PAOK Sports Arena – Μαυροσκούφεια)
24-25/9: Τουρνουά Ρεθύμνου με την συμμετοχή: ΠΑΟΚ, Ρεθύμνου, Κολοσσού Ρόδου, Απόλλωνα Πατρών.
27-28/9: Pinar Cup στη Σμύρνη, με την συμμετοχή: ΠΑΟΚ, Pinar Karsiyaka, Best Balikesir.
Με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Pinar Cup που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη, θα ολοκληρωθεί το φετινό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας. Το διεθνές τουρνουά της Σμύρνης, θα διεξαχθεί 26-28 Σεπτεμβρίου 2016 και ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στις δύο τελευταίες ημέρες των αγώνων, με δύο φιλικά παιχνίδια, απέναντι στη διοργανώτρια Pinar Karsiyaka και την Best Balikesir.
Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι…
26/9/2016
Pinar Karsiyaka – Best Balikesir (19:00)
27/9/2016
ΠΑΟΚ – Best Balikesir (19:00)
28/92/106
Pinar Karsiyaka – ΠΑΟΚ (19:00)
Ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στη Σμύρνη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά του Ρεθύμνου, το οποίο θα προηγηθεί.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του ΠΑΟΚ είναι…
5/9: ΠΑΟΚ – ΜΖΤ (PAOK Sports Arena - κεκλεισμένων των θυρών)
9/9: ΠΑΟΚ – CSKA Moscow (PAOK Sports Arena – στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ)
14/9: ΠΑΟΚ – Gaziantep (PAOK Sports Arena)
17/9: ΠΑΟΚ – Usak (PAOK Sports Arena)
18/9: ΠΑΟΚ – Προμηθέας Πατρών (PAOK Sports Arena – Μαυροσκούφεια)
24-25/9: Τουρνουά Ρεθύμνου με την συμμετοχή: ΠΑΟΚ, Ρεθύμνου, Κολοσσού Ρόδου, Απόλλωνα Πατρών.
27-28/9: Pinar Cup στη Σμύρνη, με την συμμετοχή: ΠΑΟΚ, Pinar Karsiyaka, Best Balikesir.
- Μπαρκαρούτσος
Εκτός προπονήσεων 7-10 μέρες ο Jordan Sibert
Ο πρώτος άτυχος της φετινής σεζόν είναι ο Jordan Sibert, καθώς ένας ελαφρύς τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός προγράμματος της ομάδας για 7-10 ημέρες.
Ο νεαρός Αμερικανός τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης, από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες.
Αρχίσαμε...με το αριστερό!
Ο πρώτος άτυχος της φετινής σεζόν είναι ο Jordan Sibert, καθώς ένας ελαφρύς τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός προγράμματος της ομάδας για 7-10 ημέρες.
Ο νεαρός Αμερικανός τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης, από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες.
Αρχίσαμε...με το αριστερό!
- kataramenos5
Και Τσσκα και Κλιφ και Κεν.Συγκινηση.
Για εισιτηρια τιμες ξερουμε Ρομαν?
Το προλαβαίνω 9/9 ιςως παω ωραια θα ναι
- kataramenos5
Και Μανιακος ?
Φισκα θα ναι το παλατακι.

- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Και Τσσκα και Κλιφ και Κεν.Συγκινηση.
Ναι, 100€ το διαρκείας, 80€ η ανανέωση περσινού και 50€ από σύνδεσμο...

Για τον αγώνα λογικά θα βγει ανακοίνωση...
Βασικα καταθλιψη...kataramenos5 έγραψε:Και Τσσκα και Κλιφ και Κεν.Συγκινηση.

- Μπαρκαρούτσος
Δεν φτάνει που μπορείτε να πάρετε φανέλα Π.Α.Ο.Κ. και να λέει Bryant, κλαίγεστε κιόλας...πφφφφ...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τι μπρυαντ και πράσιναλογα. Κλιφ ρε! Τότες που αναστεναζαν οι ρακέτες!
- Μπαρκαρούτσος
Δυστυχώς, σε βιντεάκια μόνο τον έχω δει...
Πόσο θα γούσταρα να κάνουν ένα pre-game event, όπου θα φορούσαν σορτσάκια οι παλαίμαχοι και θα έπαιζαν μεταξύ τους...η παλιά ομάδα.. Ή αν δεν μαζεύονταν αρκετοί, ας έπαιζαν με τους τωρινούς...αν και ο Σούλης θα κέρδιζε!!
Θα δάκρυζαν οι παλιοί και θα ανατριχιάζαμε οι νέοι...

Πόσο θα γούσταρα να κάνουν ένα pre-game event, όπου θα φορούσαν σορτσάκια οι παλαίμαχοι και θα έπαιζαν μεταξύ τους...η παλιά ομάδα.. Ή αν δεν μαζεύονταν αρκετοί, ας έπαιζαν με τους τωρινούς...αν και ο Σούλης θα κέρδιζε!!
Θα δάκρυζαν οι παλιοί και θα ανατριχιάζαμε οι νέοι...

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ Ρομάν δεν είμαι μπασκετικός αλλά ο Κλιφ ήταν από άλλο πλανήτη. Καρφωνε, μάλλον απογειωνοταν, και νόμιζες πως θα κατεβάσει τη μπασκετα. Αν και ο αγαπημένος Αμερικανός ήταν ο Κεν
- Lacedaemonian
Όπως τα λες.Αν και ο σπουδαιότερος αμερικανός που πέρασε ποτέ απ την ομάδα ηταν για μένα ο Σκοτ ΣκαιλςΜαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ Ρομάν δεν είμαι μπασκετικός αλλά ο Κλιφ ήταν από άλλο πλανήτη. Καρφωνε, μάλλον απογειωνοταν, και νόμιζες πως θα κατεβάσει τη μπασκετα. Αν και ο αγαπημένος Αμερικανός ήταν ο Κεν
- KalamarGiannis
Έχω δει την πρώτη προπόνηση πολλών νέων αστέρων στο παλαι..ήμουν παιδάκι και κανεις δε με έδιωχνε και στις κλειστες...επειδή όλη μέρα ασχολιόμουν με το μπάσκετ και μόνο, οταν τελειωνα προπονηση στο Κατσάνειο μετά περιφερομουν με τιε ωρες στο παλαι. Εχω δει την πρωτη του Μομα, Κατσικηδων, Κορφα-Κλαδη,Μελις,3Γιουγκων με εναν τον Πετζα, του Μπανε...και πολλων αλλων
.
Ο Σκοτ εκανε 2-3 μαγικα τρικ πανω στους ψηλους που τα εβλεπα στα ονειρα μου...και ποτε δεν μπορεσα να αντιγραψω ενω σ,αυτο ημουνμανουλα...
Απιστευτη τεχνικη-δεν φαινοταν στο ματι...
Πιο αγαπημενος ξενος ΕΒΕΡ ο Κλιφ... Τζεντλεμαν,εκανε συνεντευκη τυπου για να αποχαιρςτισει για Bolonia, ζητωντας συγνωμη απο τον κοσμο που παιρνει καλυτερη προσφορα
.
Ο Σκοτ εκανε 2-3 μαγικα τρικ πανω στους ψηλους που τα εβλεπα στα ονειρα μου...και ποτε δεν μπορεσα να αντιγραψω ενω σ,αυτο ημουνμανουλα...
Απιστευτη τεχνικη-δεν φαινοταν στο ματι...
Πιο αγαπημενος ξενος ΕΒΕΡ ο Κλιφ... Τζεντλεμαν,εκανε συνεντευκη τυπου για να αποχαιρςτισει για Bolonia, ζητωντας συγνωμη απο τον κοσμο που παιρνει καλυτερη προσφορα
- Μπαρκαρούτσος
Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ Ρομάν δεν είμαι μπασκετικός αλλά ο Κλιφ ήταν από άλλο πλανήτη. Καρφωνε, μάλλον απογειωνοταν, και νόμιζες πως θα κατεβάσει τη μπασκετα. Αν και ο αγαπημένος Αμερικανός ήταν ο Κεν
Υπάρχει κείμενο του Ισοβίτη που έψαξα τις προάλλες και δεν βρήκα..
Περιέγραφε τα πρώτα καρφώματά του και νομίζω έλεγε για το πρώτο του παιχνίδι που κρεμάστηκε από τη μπασκέτα και δεν του το μέτρησαν, του εξήγησε ένας δικός μας τι παίζει στο Ευρώπη και μετά το ξαναέκανε πιο δυνατά και τον ακυρώνει ο ρεφ και αυτός κοιτάει τον ρεφ και σηκώνει τους ώμους σε φάση "να μου"!

- Μπαρκαρούτσος
Έχω κάτι χαλιά, αν θέλουν να τα τινάξουν..έχουν γίνει καλοί σε αυτό!
[youtube]8azlqSb76BI[/youtube]

[youtube]8azlqSb76BI[/youtube]