Game Of Thrones (TV series)
Re: Game Of Thrones (TV series)
παρεπιπτοντως οποιος διαβαζει βιβλια και θελει να διαβασει βιβλια φαντασιας τυπου LOTR (μακραν το κορυφαιο) NARNIA και GoT πολυ ωραια ειναι και η τετραλογια ΕΡΑΓΚΟΝ (εξαιρετικα βιβλια) και ΤΕΜΕΡΕΡ
- Μπαρκαρούτσος
stelyk έγραψε:Το τοπικ να μενει κλειδωμενο απο Δευτερα 00:00 εως Τριτη 00:00, ευχαριστω!
Κατα τα αλλα με την Νταινέρις την Θυελογέννητη του Οίκου Ταργκάριεν, την Πρώτη της Γενιάς της, την Άκαφτη, Βασίλισσα του Μιρίν, Βασίλισσα των Άνταλ και των Ρόιναν και των Πρώτων Ανδρών, Βασίλισσα της Μεγάλης Πράσινης Θάλασσας, Καταλύτρια των Δεσμών, Μητέρα των Δράκων.
![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν καλή Missandei παρουσιάζεις τη Βασίλισσά σου, αλλά "έναν" ψήφο δεν τον έβαλες..

sn0ufel4 έγραψε:αλλα οχι με το βλαμενο τη σανσα ελεος!!! μας εχουν πρηξει πεντε σεζον με την αρυα και παν και την τυφλωνουν?
επισης τη φαση με μελισανδρη?
Η Sansa μπορεί να μην έχει τα wits, αλλά έχει ένα επίθετο που της εξασφαλίζει καλά κονέ.. Εύχομαι να καταλάβει ότι φέρει βαρύ όνομα και να αρχίσει να φαίνεται αντάξια αυτού! Αφού Bran (κυρίως) & Rickon δεν πολυασχολούνται..
Επίσης, Sansa είναι από τους ελάχιστους στο realm που ξέρουν ότι ο Littlefinger σκότωσε τον Joffrey! Ενδιαφέρουσα πληροφορία, δεδομένου ότι ο Littlefinger έχει τον έλεγχο του Vale (μέσω του χάπατου του Robin)..
Για την Melisandre πιστεύω ότι 2 είναι τα τινά:
α) Έχασε τη πίστη της στον R'hllor (δεν θα μάθω ΠΟΤΕ πώς γράφεται) και τα παράτησε, αφού είδε πρώτα τον Stannis να καταστρέφεται και μετά τον Jon Snow να πεθαίνει, οπότε επανήλθε στην original μορφή της και έπεσε για "ύπνο"...
β) Θυσίασε τα νιάτα της για να δώσει τα χρόνια της στον Jon..
Tolaros έγραψε:Μόνο Λάνιστερ
Τι πρεσβεύετε εσείς, ποια η αρχή σας;; "Hear me roar", σοβαρά τώρα; Τον Χειμώνα μάλλον δεν θα σε ακούω να βρυχάσαι, λιονταράκι...
Επίσης, αλλάξτε τα λόγια σας με "Incest is best", σας πάει γάντι...
Ξεφτιλίζετε τη τιμή του Tywin, δεν έχετε μέλλον, χρωστάτε σε όποιον μιλάει Common Tongue και έχετε το μπασταρδάκι σας να το παίζει Βασιλιάς, με μούφα λάβαρο!
teo4giannitsa έγραψε:Οι Μαρτελικοι τι να πουμε που σαιζον με σαιζον μας κατακρεουργουν όλο και περισσότερο;
Στα βιβλία έμαθα ότι ο Doran δεν έχει την άδοξη κατάληξη που έχει στη σειρά, ότι είναι ένας αντίστοιχος Tywin για το Dorne...
Justice for Elia Martel!!
Σας έχουμε 6 χρόνια γκόμενες.
Πέρα από την πλάκα όλοι οι Λανιστερ είναι γαμάτοι, ο μπαμπάς, η Σερσι, ο Κινγκσλέιερ κ φυσικά ο Τύριον. Με διαφορά οι πιο ενδιαφεροντες χαρακτήρες, όλες οι άλλες οικογένειες φαντάζουν βαρετές μπροστά τους
ΥΓ. Χαιρετίσματα στο Νεντ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρα από την πλάκα όλοι οι Λανιστερ είναι γαμάτοι, ο μπαμπάς, η Σερσι, ο Κινγκσλέιερ κ φυσικά ο Τύριον. Με διαφορά οι πιο ενδιαφεροντες χαρακτήρες, όλες οι άλλες οικογένειες φαντάζουν βαρετές μπροστά τους
ΥΓ. Χαιρετίσματα στο Νεντ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Παρ 29 Απρ 2016, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
RoMaN έγραψε:sn0ufel4 έγραψε:αλλα οχι με το βλαμενο τη σανσα ελεος!!! μας εχουν πρηξει πεντε σεζον με την αρυα και παν και την τυφλωνουν?
επισης τη φαση με μελισανδρη?
Η Sansa μπορεί να μην έχει τα wits, αλλά έχει ένα επίθετο που της εξασφαλίζει καλά κονέ.. Εύχομαι να καταλάβει ότι φέρει βαρύ όνομα και να αρχίσει να φαίνεται αντάξια αυτού! Αφού Bran (κυρίως) & Rickon δεν πολυασχολούνται..
Επίσης, Sansa είναι από τους ελάχιστους στο realm που ξέρουν ότι ο Littlefinger σκότωσε τον Joffrey! Ενδιαφέρουσα πληροφορία, δεδομένου ότι ο Littlefinger έχει τον έλεγχο του Vale (μέσω του χάπατου του Robin)..
Για την Melisandre πιστεύω ότι 2 είναι τα τινά:
α) Έχασε τη πίστη της στον R'hllor (δεν θα μάθω ΠΟΤΕ πώς γράφεται) και τα παράτησε, αφού είδε πρώτα τον Stannis να καταστρέφεται και μετά τον Jon Snow να πεθαίνει, οπότε επανήλθε στην original μορφή της και έπεσε για "ύπνο"...
β) Θυσίασε τα νιάτα της για να δώσει τα χρόνια της στον Jon..
πιστευω οτι οντως η σανσα εχει μαθει πολλα απο πολιτικη απο τον Littlefinger και θα παει μπροστα σε αυτη τη σεζον
Οσο για τη Μελισανδρη να εχασε τη πιστη της στον Ρ"Λορ δε νομιζω...κατι παιζει με το μπουκαλακι που αφησε και οχι με το περιδαιρεο παντως γιατι σε μια γυμνη σκηνη δε το φορουσε....εκτος και αν η γυναικα του Στανις την εβλεπε οπως ηταν κ απλως δεν μας την παρουσιαζαν....μπερδεμα αλλα πιστευω θα μαθουμε τη δευτερα

- Μπαρκαρούτσος
Για το περιδέραιο κι αυτά δεν ξέρω, είναι ξέρω 'γώ 500 χρονών μάγισσα, μπορεί να κάνει τα δικά της και χωρίς αυτό..πάντως πριν το βγάλει, αν δεις καλά, λαμπυρίζει η κοτρώνα...
The Iron Bank of Braavos sends its regards.
Ο μπαμπάς ήταν όντως γαμάτος, αλλά πήγε από χέσιμο, να 'ναι καλά ο Tyrion.
Η Cersei είναι ηλίθια, την κάνει ό,τι θέλει ο Baelish με την Olenna κι αυτή νομίζει ότι έχει τον έλεγχο. Ο Jaime ούτε κρύο, ούτε ζέστη.. Διάδοχος του πατέρα του δεν είναι πάντως. Highlight της ζωής του, η δολοφονία του Mad King Aerys...
Στον Tyrion εύχομαι να καταστρέψει το σόι του το συντομότερο!
[youtube]uOYTFqUhD9Q[/youtube]

Tolaros έγραψε:Σας έχουμε 6 χρόνια γκόμενες.
ΥΓ. Χαιρετίσματα στο Νεντ![]()
The Iron Bank of Braavos sends its regards.
Ο μπαμπάς ήταν όντως γαμάτος, αλλά πήγε από χέσιμο, να 'ναι καλά ο Tyrion.
Η Cersei είναι ηλίθια, την κάνει ό,τι θέλει ο Baelish με την Olenna κι αυτή νομίζει ότι έχει τον έλεγχο. Ο Jaime ούτε κρύο, ούτε ζέστη.. Διάδοχος του πατέρα του δεν είναι πάντως. Highlight της ζωής του, η δολοφονία του Mad King Aerys...
Στον Tyrion εύχομαι να καταστρέψει το σόι του το συντομότερο!
[youtube]uOYTFqUhD9Q[/youtube]

wtf!
τωρα που το ξαναειδα (την πρωτη φορα κοιτουσα αλλου
) οντως λαμπυριζει το φυλαχτο!
@Tolaros Τον μπαμπα σας τον λεγαν Rob
τωρα που το ξαναειδα (την πρωτη φορα κοιτουσα αλλου

@Tolaros Τον μπαμπα σας τον λεγαν Rob
RoMaN έγραψε:stelyk έγραψε:Το τοπικ να μενει κλειδωμενο απο Δευτερα 00:00 εως Τριτη 00:00, ευχαριστω!
Κατα τα αλλα με την Νταινέρις την Θυελογέννητη του Οίκου Ταργκάριεν, την Πρώτη της Γενιάς της, την Άκαφτη, Βασίλισσα του Μιρίν, Βασίλισσα των Άνταλ και των Ρόιναν και των Πρώτων Ανδρών, Βασίλισσα της Μεγάλης Πράσινης Θάλασσας, Καταλύτρια των Δεσμών, Μητέρα των Δράκων.
![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν καλή Missandei παρουσιάζεις τη Βασίλισσά σου, αλλά "έναν" ψήφο δεν τον έβαλες..![]()
Καταλαθος πατησα Stark

Αλλα εχει την ψηφο της καρδιας μου η Βασιλισσα μας!

Οι Λάνιστερ ειναι οι γαυροι της σειρας! Μέσα στους γαυρους θα βρεις και εναν να πατε για καμμια ρετσινα γιατι κατα τα αλλα ειναι καλο παιδι, ακριβως οπως ο Τυριον. THE NORTH REMEMBERS (δεν μας αφησαν κανεναν ζωντανο)!
Χαχαχαχα να κάνουμε και κάνα poll για το καλύτερο γκομενάκι της σειράς 

- PAOK_Antarctica
PAOK_Antarctica έγραψε:Μαρτζορι και Υγκριτ
Απειρα ++++++
Θα προσθεσω επισης τη μια απο τις sand snakes (αυτη που ηταν στο κελι με τον μπρον!)

- Μπαρκαρούτσος
Thank the Gods for Ros and her tits!
Αλλά η Margaery είναι ΓΥΝΑΙΚΑ με ΚΛΑΣΗ.
Θα γίνει poll, αφού κλείσει αυτό.. Αν θέλετε κάθε τόσο κάνουμε polls!
Αλλά η Margaery είναι ΓΥΝΑΙΚΑ με ΚΛΑΣΗ.
Θα γίνει poll, αφού κλείσει αυτό.. Αν θέλετε κάθε τόσο κάνουμε polls!

Δεν ξέρω τι κόλλημα έχετε με τους Σταρκ, εντάξει αδικηθηξαν αλλά μπουχου κλαψ κλαψ, τυρανεια είχανε, συνέχεια κάποιος τρώει το κεφάλι του. Κατά τα άλλα βαρετοι κ ηλιθιοι (ειδικά ο Ρομπ που έχασε μια συμμαχία κ τον πόλεμο γιατί του καυλωσε αλλιώς. Σόρι τα θέλε κ τα παθε που έλεγε κ ο Γκουσγκουνης).
Δηλαδή άμα είχατε επιλογή θα μένατε στο Βορρά κ στο Γουιντερφελ?? Σιγά το σκατότοπο με τους απλυτους βαρβαρους κ το χιόνι 11 μήνες το χρόνο. Χίλιες φορές οι Μαρτελ.
Μέχρι να πεθανει ο μπαμπα-Λανιστερ ήταν οι κατάλληλοι για το θρόνο. Τώρα δεν ξέρω τι θέλω, μάλλον Νταϊνέρις
Δηλαδή άμα είχατε επιλογή θα μένατε στο Βορρά κ στο Γουιντερφελ?? Σιγά το σκατότοπο με τους απλυτους βαρβαρους κ το χιόνι 11 μήνες το χρόνο. Χίλιες φορές οι Μαρτελ.
Μέχρι να πεθανει ο μπαμπα-Λανιστερ ήταν οι κατάλληλοι για το θρόνο. Τώρα δεν ξέρω τι θέλω, μάλλον Νταϊνέρις