Π.Α.Ο.Κ-Λεβαδειακός,10/04,19:00,Novasports6,laola1.tv
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ-Λεβαδειακός,10/04,19:00,Novasports6,laola1.tv
Με ενοχλεί πάντως που έχουμε ξεμείνει από φορ. Από τη στιγμή που ο Berba δεν ήταν έτοιμος (ούτε οι Jairo, Μυστακίδης) θα έπρεπε o Κλάους να ήταν πιο προσεκτικός με τις κάρτες. Από μπροστινούς λοιπόν έχουμε μόνο Mak και Rodrigues. H καταραμένη χρονιά με τους πάμπολλους τραυματισμούς συνεχίζεται. Μόλις έρχεται κάποιος, κάποιος άλλος τραυματίζεται ή τιμωρείται. Αμάν κάναμε να περάσουν οι 4 αγωνιστικές χωρίς Μακ (μας έλλειψε πολύ στη Ν. Σμύρνη), τώρα που επανέρχεται και θα παίζαμε με δύο εξτρέμ (ό,τι πρέπει για τον Στέφανο) δεν έχουμε φορ.
- Sick Bastard
τι να πεις άλλοOdi έγραψε:Επιτακτική η νίκη και ελπίζουμε σε ήττα του Πλατανιά στα Γιάννενα,για να μην παίξουμε την είσοδο στα Play off (αν γίνουν) την τελευταία αγωνιστική (κατάντια)
- falconakis
Με την καύλα που θα έχει ο Μακ δεν ανησυχώ καθόλου ...
3-4 μπαλάκια χαλαρά και απ το πρώτο ημίχρονο!

3-4 μπαλάκια χαλαρά και απ το πρώτο ημίχρονο!

Επιτακτική η νίκη στο Ματσ.
Στάλθηκε από το HTC Desire 310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το HTC Desire 310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Θέλω Γλύκο αντί Βελλίδη
Θέλω Χατζη αντί Βίτορ
Θέλω Μακ και Rod αντί για Αθανασιάδη και Κοροβέση.
Θέλω ρεκόρ γκολ (τουλάχιστον 4).
Επιπλέον, για την αγωνιστική αυτή:
1. Θέλω νίκη του ΠΑΣ
2. Θέλω ισοπαλία μεταξύ Αστέρα και ΠΑΟ
3.και μεταξύ ΑΕΚ - Πανιωνίου
Θέλω Χατζη αντί Βίτορ
Θέλω Μακ και Rod αντί για Αθανασιάδη και Κοροβέση.
Θέλω ρεκόρ γκολ (τουλάχιστον 4).
Επιπλέον, για την αγωνιστική αυτή:
1. Θέλω νίκη του ΠΑΣ
2. Θέλω ισοπαλία μεταξύ Αστέρα και ΠΑΟ
3.και μεταξύ ΑΕΚ - Πανιωνίου
Άνετο 4-0 με ευνοϊκή διαιτησία από Δελφάκη
........................για να θολώνουν λίγο και τα νερά!!!
Υ.Γ. Καλύτερος παίχτης μας προβλέπω ότι θα είναι ο Πέλκας σ αυτόν τον αγώνα και θα σκοράρει κιόλας!!!

Υ.Γ. Καλύτερος παίχτης μας προβλέπω ότι θα είναι ο Πέλκας σ αυτόν τον αγώνα και θα σκοράρει κιόλας!!!
- john4serres
Έρχεται με υπηρεσιακό προπονητή ο Λεβαδειακος;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Έτσι όπως τα λες είναι Γιάννη
Συνομιλία με τους παίκτες είχε το βράδυ της Παρασκευής (8/4) ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού τους ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους . Μάλιστα, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για όσα πέτυχαν στην κοινή τους θητεία για να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Βοιωτών δύο μόλις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
«Δεν θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Είμαι υπερήφανος που δούλεψα μαζί σας και πολύ ευχαριστημένος. Να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για τους στόχους που πετύχαμε ως ομάδα», είπε ο Έλληνας προπονητής στους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του. Όσο για τον διάδοχό του, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, ενώ γίνεται σύσκεψη είτε για το θέμα του προπονητή, είτε για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν.
Βέβαια, στον σύλλογο της Λιβαδειάς έχουν προταθεί κατά καιρούς αρκετές περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Γιάννη Χριστόπουλου, ενώ σε πρώτη φάση οι άνθρωποι της ομάδας θα ψαχτούν στην εγχώρια αγορά. Μάλιστα, δεν υπάρχει ούτε ενημέρωση αυτή την ώρα για το ποιος θα είναι υπηρεσιακός στα δύο τελευταία ματς, όμως εκτιμάται πως θα είναι ο γενικός αρχηγός του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος, ο οποίος το έχει πράξει ξανά στο παρελθόν.
Διάβασε περισσότερα στο: Ψάχνει προπονητή ο Λεβαδειακός | Superleague & Λεβαδειακός | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Συνομιλία με τους παίκτες είχε το βράδυ της Παρασκευής (8/4) ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού τους ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους . Μάλιστα, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για όσα πέτυχαν στην κοινή τους θητεία για να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Βοιωτών δύο μόλις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
«Δεν θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Είμαι υπερήφανος που δούλεψα μαζί σας και πολύ ευχαριστημένος. Να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για τους στόχους που πετύχαμε ως ομάδα», είπε ο Έλληνας προπονητής στους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του. Όσο για τον διάδοχό του, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, ενώ γίνεται σύσκεψη είτε για το θέμα του προπονητή, είτε για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν.
Βέβαια, στον σύλλογο της Λιβαδειάς έχουν προταθεί κατά καιρούς αρκετές περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Γιάννη Χριστόπουλου, ενώ σε πρώτη φάση οι άνθρωποι της ομάδας θα ψαχτούν στην εγχώρια αγορά. Μάλιστα, δεν υπάρχει ούτε ενημέρωση αυτή την ώρα για το ποιος θα είναι υπηρεσιακός στα δύο τελευταία ματς, όμως εκτιμάται πως θα είναι ο γενικός αρχηγός του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος, ο οποίος το έχει πράξει ξανά στο παρελθόν.
Διάβασε περισσότερα στο: Ψάχνει προπονητή ο Λεβαδειακός | Superleague & Λεβαδειακός | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Κατσε η χαρισης ; Εχει ενδιαφερον τι θα επιλέξει ο Ίβιτς
- Μπαρκαρούτσος
Θα πει: "Κάτσε Χαρίση στον πάγκο!" και θα τρελαθούν όλοι...
- john4serres
Χατζη-Μαλεζας στοπερ και Τζαβελλα αμυντικο χαφ να κατεβαζει μπαλα 

Ο Βλάνταν Ίβιτς δοκίμασε στο γήπεδο την στρατηγική που θέλει να εφαρμόσουν οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλυσε στους παίκτες τα στοιχεία που πρέπει να βάλουν στο παιχνίδι τους και τα λάθη που πρέπει ν’ αποφύγουν σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης έγινε και ειδική εξάσκηση στις στημένες φάσεις.
Οι Μυστακίδης , Ζάιρο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με μπάλα, ο Μπερμπάτοφ συνέχισε σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ο Κωνσταντινίδης έμεινε στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση και θεραπεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, ο Ίβιτς ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Βελλίδης , Γλύκος , Λέοβατς , Σκόνδρας , Κίτσιου , Τζαβέλλας , Βίτορ , Μαλεζάς , Κοροβέσης , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Κάτσε , Τζιόλης , Σάμπο , Πέλκας , Ροντρίγκες , Μακ , Κούστα.
Έξω από την 18αδα τελικά ο Χατζηισαίας,μάλλον δεν είναι έτοιμος ακόμη.Εκτός και ο Άντονις,επανέρχεται ο Σάμπο.
http://www.paokfc.gr/nea/20160409-i-apo ... levadiako/
Οι Μυστακίδης , Ζάιρο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με μπάλα, ο Μπερμπάτοφ συνέχισε σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ο Κωνσταντινίδης έμεινε στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση και θεραπεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, ο Ίβιτς ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Βελλίδης , Γλύκος , Λέοβατς , Σκόνδρας , Κίτσιου , Τζαβέλλας , Βίτορ , Μαλεζάς , Κοροβέσης , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Κάτσε , Τζιόλης , Σάμπο , Πέλκας , Ροντρίγκες , Μακ , Κούστα.
Έξω από την 18αδα τελικά ο Χατζηισαίας,μάλλον δεν είναι έτοιμος ακόμη.Εκτός και ο Άντονις,επανέρχεται ο Σάμπο.
http://www.paokfc.gr/nea/20160409-i-apo ... levadiako/