Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εντελώς διαφορετικό ματς από το αντίστοιχο φετινό του πρωταθλήματος.

Αυτή τη φορά το μενού θα έχει γ@μήσι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα ήθελα και τον Τζιόλη στη σύνθεση της Τετάρτης. Δυστυχώς δεν χωράει παρά μόνο σε 4-4-2. Ίσως μπει σαν αλλαγή, αν πάρουμε κεφάλι στο σκορ. Κατά τα άλλα η ίδια σύνθεση, με προσθήκη Χαρίση, αντί του Λευτέρη.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Το πιο σημαντικό από όλα είναι το μηδέν πίσω. Νομίζω ότι είναι η μισή πρόκριση για το επόμενο παιχνίδι. Από κει και πέρα ακόμα και νίκη με 1 μηδέν ή αν έρθει και δεύτερο θα είναι το ιδανικό.
Το βασικότερο από όλα είναι να υπάρχει μια Τούμπα από τα παλιά και όχι για πανηγύρι και σελφι φωτογραφίες με γκομενες, είναι μάχη μέχρι εσχάτων με φωνή και παλμό απέναντι στους απογόνους του στόλου.
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟ Π@ΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Εγω το βλεπω για καθαρο 2-3 μηδεν.Η τριαδα πισω είναι καλα,ενω το κεντρο με Τσιμιροτ και ξεκουραστο Χαριση θα βγαλει χιλιόμετρα,και θα δεσει την αμυνα.Ενω πιστευω ότι και οι παιχτες θα παιξουν πιο ομαδικα γιατι είναι μεγαλη η σημασια του αγωνα.Το βλεπω για μια ωραια βραδια,ενω η ομαδα πλεον αρχιζει και εχει και πολλες λυσεις αφου στο κεντρο εχει,Χαριση Τζιωλη Τσιμιροτ Σαμπο Πελκα Κατσε Αντωνη Γκολασα και ολοι είναι ετοιμοι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ερχομαι αυριο στη Θεσ/νικη οπου την Τεταρτη θα ειμαι στην Τουμπα,αν και συνηθως ερχομαι με μικρης δυναμικοτητας ομαδες 5-10 φορες τον χρονο,θα κανω εξαιρεση και θα ερθω με τους σιχαμενους τους απογονους,γιατι τους τα εχω κρατημενα,εχουν να ακουσουν πολλα απο μενα,μονο φωνη υπερ του ΠΑΟΚ και κραξιμο στους γαβρους.Θα φαω και τα αβγουλακια μου για καλυτερη φωνη :lol: .Η πιο σιχαμερη ομαδα της Ελλαδας.
Στα του αγωνα.Να μη φαμε γκολ και εχουμε πολλες πιθανοτητες για τον τελικο.Εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα και στον Τουντορ.Υπομονη χρειαζεται σε αυτο τον αγωνα απο την ομαδα,(ο γ@βρος θα ειναι και κουρασμενος,για να τον δουμε κι αυτον με κουραση) και παθος για τη νικη,να γυαλιζει το ματι τους και με τον ξεσηκωμο του κοσμου θα ερθει,θα τους συμπαρασυρει,να μην τους αφησουν να παρουν ανασα.Αυτα και με τη νικη-προκριση απο το 1 ματς 3-0 αν γινεται.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Άμα δε φάμε γκολ στην Τούμπα περνάμε
ΠΞΣ στα σιχάματα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μακάρι να πάνε ολα καλά την τεταρτη και να βγάλουμε γούστα,με ηχητική μόνο βία και στήριξη στην ομάδα μας μέχρι το 90.Κατι με λέει ότι θα κερδίσουμε . :opaokara:
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Μονο μια αναλυση υπαρχει για το παιχνιδι...
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑΑΑΑΑ,
ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑΑΑΑ,
ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ, ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΠ` ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑ

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν ξέρω, νιώθω πολύ αισιόδοξος. Νομίζω οτι θα πέσει τρελό ξεμπούκωμα με τα μονοκύτταρα.

Θεωρώ οτι όποτε κοιτάει κανείς το Φορτούνη θα σφυρίζεται φάουλ και θα φάμε και 2 καρτούλες στο 15' για να σπάσει ο τσαμπουκάς. Θα προκαλέσουν όλοι τους από την αρχή ως το τέλος και το κοράκι θα κάνει ό,τι μπορεί είτε άμεσα είτε έμμεσα (με το σημαιοφόρο).

Σημαντικότατο το 0 στην άμυνα. Μισή πρόκριση για εμένα.

Σημαντικές θα είναι και οι αλλαγές, να κρατήσουμε το κέντρο, προσοχή στις πλαγιοκοπήσεις, και μετά το 60' τρεχάλα και αντεπιθέσεις και βγάλτε τους τη γλώσσα.

Αυτό το ματς το παίρνει η ομάδα με κάκαλα και το κάνει θρίαμβο η - επιτέλους όπως πρέπει - κερκιδάρα! Προσοχή σε τιμωρίες.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εγώ από την άλλη, είμαι απαισιόδοξος.
Ο γάβρος θα ανέβει με 11 θεατρίνους, να ρεφάρει την αποτυχία της Ευρώπης, να παίξει (ξάνα) ξύλο με την ανοχή του κορακιού και να προκαλέσει τιμωρία της Τούμπας.
Θα δω πόσο θα δίνει το Χ2 και αναλόγως θα φορτώσω. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ο ΙΤ έχει δύσκολη δουλειά. Πολλοι απο τους παίκτες δεν εχουν βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση και παιχνίδι. Να παίζεις με τον γκέι, σε ενα παιχνιδι ολα ή τίποτε, ο οποιος γκει θα ανεβει σιγουρα αποφασισμένος για καραγκιοζιλίκια μετα την ευρω ξεφτιλα του και ολα αυτα υπο τρομερή πίεση για αποτέλεσμα.
Πρέπει να προετοιμαστουν πνευματικά για αυτό που θα βρουν στο γηπεδο.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Gimnistis έγραψε:Ο ΙΤ έχει δύσκολη δουλειά. Πολλοι απο τους παίκτες δεν εχουν βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση και παιχνίδι. Να παίζεις με τον γκέι, σε ενα παιχνιδι ολα ή τίποτε, ο οποιος γκει θα ανεβει σιγουρα αποφασισμένος για καραγκιοζιλίκια μετα την ευρω ξεφτιλα του και ολα αυτα υπο τρομερή πίεση για αποτέλεσμα.
Πρέπει να προετοιμαστουν πνευματικά για αυτό που θα βρουν στο γηπεδο.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Συμφωνώ!
Θα έχει ενδιαφέρον πόσο ποδόσφαιρο θα παιχτεί σε καθαρό χρόνο

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οι κοκκινες στο κυπελλο μετρανε στο πρωταθλημα ή στη ρεβάνς; :roll:
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Οι κόκκινες του ΠΑΟΚ ή του γαύρου;
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

K_geo έγραψε:οι κοκκινες στο κυπελλο μετρανε στο πρωταθλημα ή στη ρεβάνς; :roll:
Προβλέπεις ότι θα φάμε πάνω από μια κόκκινη στον πρώτο ημιτελικό και χρησιμοποιείς πληθυντικό; :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”