Πάω μια βολτίτσα για "καφέ" κι επανέρχομαι...

Κώστα μου ίσως δεν το "κατάλαβες" παρά το παράδειγμα που ήδη έδωσα...KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, μόνο διαφήμιση θα είναι το παρόν, για τους άχρηστους, επί το πλείστον, "ενημερωτές "
Με το κομματι δουλευουμε, δε γινεται.Αν δωσεις κατι παραπανω.από john4serres » Πέμ Φεβ 11, 2016 12:08 pm
Παρακαλώ μια τροποποίηση με απλό κείμενο σε παραγράφους. Ευχαριστώ
Κατ, κοίταξε να δεις...Τρολ και μάλιστα υψηλού επιπέδου που λες, δεν είμαι σίγουρα...Μορφωμένος άνθρωπος είμαι και μάλιστα πολύ "τρελός" για την ομάδα μου, τον Π.Α.Ο.Κ. μας...kataramenos5 έγραψε:Goran "σορρυ" .
3 φορες "ξεκινησα" να διαβαζω το αρχικο ποστ ,3 φορες "σταματησα".
Καθε "προταση" εχει 2-3 λεξεις μεσα σε "" και "φατσουλες" αβερτα.
"Διωχνεις" κοσμο ετσι να το ξερεις.
Η εισαι κανα "τρολ" πολυ " υψηλου επιπεδου" η εγω ειμαι too old for this shit.![]()
![]()
![]()
Έχει παραγράφους ρε συ john4 από τις Σέρρες...Όσο για το πιο απλό, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Ρώτα να σου εξηγήσω, αν κι ελπίζω να μην χρειάζεται πλέον μετά τα posts που ακολούθησαν το δικό σου...john4serres έγραψε:Παρακαλώ μια τροποποίηση με απλό κείμενο σε παραγράφους. Ευχαριστώ
Έλα ρε Κώστα, τα έχω "μειώσει" αρκετά, απ όσα έβαζα στις αρχές...K_geo έγραψε:Γκοραν, αναθεμα με, θα σου μπαναρω τα εμοτικονς δεν παει αλλο.
Ο.Κ. Κατ, θα προσπαθήσω μέχρι και να τα εξαφανίσω (σιγά σιγά όμως, οι συνήθειες δεν "κόβονται" εύκολα)...kataramenos5 έγραψε:Πιο απλα, με κουραζουν πολυ τα "" και τα![]()
![]()
![]()
![]()
συνεχομενα και δυσκολευομαι να παρακολουθησω τον ειρμο σου.Δεν εισαι υποχρεωμενος ν αλλαξεις κατι ,απ τη μερια μου το λεω, ως παρατηρηση,
απλα το κανα πιο χαβαλεδιαρικο.