"Ο Π.Α.Ο.Κ.τσής ρωτάει έναν Α.Ρ.Δ."

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: "Ο Π.Α.Ο.Κ.τσής ρωτάει έναν Α.Ρ.Δ."

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα σε όλους...Τι έγινε ρε παιδιά; Πολυκοσμία βλέπω στο νέο topic και μάλιστα μεγάλη "άρνηση"... :roll:

Πάω μια βολτίτσα για "καφέ" κι επανέρχομαι... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ έχω ποστάρει πολλά δημοσιεύματα από διάφορα sites που πιθανόν κάποια από αυτά γράφονται με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα. Θεωρώ ότι πρέπει να δημοσιεύονται στο κατάλληλο τόπικ, για ένα και μοναδικό λόγο: την πληροφόρηση του κάθε μέλους του paokmania τι γράφει ο κάθε ιστοχώρος και τι άποψη έχει ο κάθε δημοσιογράφος σε ένα συγκεκριμένο θέμα, ώστε να μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να κατανοήσει από μόνος του (και όχι επειδή το λένε κάποιοι άλλοι) το ρόλο που παίζουν όλοι αυτοί. Η πληροφόρηση δεν είναι κακή, το αντίθετο. Φυσικά μαζί με την παράθεση του δημοσιεύματος γίνονται και τα απαραίτητα σχόλια από όλους μας, ώστε να υπάρχει και η άλλη άποψη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, μόνο διαφήμιση θα είναι το παρόν, για τους άχρηστους, επί το πλείστον, "ενημερωτές "
Κώστα μου ίσως δεν το "κατάλαβες" παρά το παράδειγμα που ήδη έδωσα... :oops:

Όπως λοιπόν θα διάβασες ήδη, δεν αναφέρω πουθενά το ονοματεπώνυμο του Α.Ρ.Δ. (τώρα θα μου πεις, και με το δίκαιο σου, ότι το εν λόγω δημοσίευμα ήταν και ανυπόγραφο, όπως και πολλά προηγούμενα αλλά και "ακόλουθα") αλλά ούτε και του μέσου που το δημοσίευσε... ;)

Αυτό αν γίνει κι απ όλους τους υπόλοιπους συμφορουμίτες Σ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC, ΔΕΝ θα ΑΠΟΤΕΛΕΙ ούτε καν "αρνητική" διαφήμιση, η οποία γνωρίζω, συμφωνώντας μαζί σου, ότι είναι πράγματι κάποιου είδους ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ κι αυτή, ΓΙΑ οποιονδήποτε Α.Ρ.Δ. ή για το όποιου "τύπου" μέσον, μέσα απ το οποίο "εκφράζεται"... :(

Οπότε ΠΙΣΤΕΥΩ, ότι ΜΕ την συνεχή και ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ "ΚΡΙΤΙΚΗ" ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ "ΑΠΑΞΙΩΣΗ" (το ζητούμενο δηλαδή του topic) ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ούτε διαφημίζουμε (έστω αρνητικά) κανέναν, αλλά ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ "ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ" ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ (μακριά από μένα τέτοιου είδους "τακτικές" @ Sick Bastard) ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ !!! :geek:

Υ.Γ. @ Dinos_Liverpool σ ευχαριστώ που ("πιάνοντας" σχεδόν επακριβώς το νόημα του παρόντος topic), συμφωνείς με την διατήρηση της "ύπαρξης" του, παρά τις ήδη τόσο έντονες (όχι ότι δεν τις περίμενα, αλλά όχι τόσο "νωρίς" και τόσο "ξεκάρφωτα" και αδιακαιολόγητα και δίχως καν επιχειρήματα) "αντιδράσεις"... :oops:

Υ.Γ. 2...Ευχαριστώ κι όσους συμφορουμίτες "συμφώνησαν" με την "δημιουργία" του εν λόγω topic και πιστεύω να το στηρίξουν με την παράθεση ανάλογων θεμάτων και "κριτικών" επί αυτών... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 11 Φεβ 2016, 12:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Goran "σορρυ" .
3 φορες "ξεκινησα" να διαβαζω το αρχικο ποστ ,3 φορες "σταματησα".
Καθε "προταση" εχει 2-3 λεξεις μεσα σε "" και "φατσουλες" αβερτα.
"Διωχνεις" κοσμο ετσι να το ξερεις.
Η εισαι κανα "τρολ" πολυ " υψηλου επιπεδου" η εγω ειμαι too old for this shit. :mrgreen: :roll: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Παρακαλώ μια τροποποίηση με απλό κείμενο σε παραγράφους. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Γκοραν, αναθεμα με, θα σου μπαναρω τα εμοτικονς δεν παει αλλο. :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

από john4serres » Πέμ Φεβ 11, 2016 12:08 pm
Παρακαλώ μια τροποποίηση με απλό κείμενο σε παραγράφους. Ευχαριστώ
Με το κομματι δουλευουμε, δε γινεται.Αν δωσεις κατι παραπανω. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 11 Φεβ 2016, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:Goran "σορρυ" .
3 φορες "ξεκινησα" να διαβαζω το αρχικο ποστ ,3 φορες "σταματησα".
Καθε "προταση" εχει 2-3 λεξεις μεσα σε "" και "φατσουλες" αβερτα.
"Διωχνεις" κοσμο ετσι να το ξερεις.
Η εισαι κανα "τρολ" πολυ " υψηλου επιπεδου" η εγω ειμαι too old for this shit. :mrgreen: :roll: :lol: :opaokara:
Κατ, κοίταξε να δεις...Τρολ και μάλιστα υψηλού επιπέδου που λες, δεν είμαι σίγουρα...Μορφωμένος άνθρωπος είμαι και μάλιστα πολύ "τρελός" για την ομάδα μου, τον Π.Α.Ο.Κ. μας... :geek:

Έχω συμπληρώσει 4 μήνες στο forum (με καθημερινή και πολύωρη παρουσία όμως) και με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω συνεχώς ότι ο σκοπός της ύπαρξης ενός οπαδικού forum σαν το PAOKmania δεν "εξυπηρετείται" σε μεγάλο βαθμό εδώ μέσα... :oops:

Εδώ λοιπόν, αντί να βλέπω (όπως περίμενα όταν εγγραφόμουν μέλος του site PAOKmania) μία συνεχή προσπάθεια από τους συνοπαδούς μας να στηρίξουμε την ομάδα μας, για να πηγαίνει αυτή κάθε μέρα και καλύτερα, μαζί με την θετική ενέργεια του κόσμου της, εδώ μέσα η "μίρλα", η "πρεμούρα", το "ανάθεμα" και η "αλλοτριωμένη" (από τους κωλοάρδ κυρίως) άποψη των συνοπαδών μας για τον Π.Α.Ο.Κ., έχουν καταντήσει "πολύ σοβαρή ασθένεια" και μάλιστα "μεταδιδόμενη δια του αέρα" και κινδυνεύει να πάρει τον χαρακτήρα "πανδημίας"... :oops: ... :cry:

Όπως έγραψε και κάποιος συνοπαδός και συμφορουμίτης παραπάνω (και τον ευχαριστώ για την "παρατήρηση" του) εδώ μέσα "εμφανίζονται" κάθε λίγο και λιγάκι nicks που με τα σχόλια τους μας κάνουν το forum "ταναπού" και μετά εξαφανίζονται" μέχρι να επανέλθουν δριμύτεροι...Σχόλιο του @ D.C. επ αυτού ακριβώς υπάρχει και μάλιστα χθες, δεν θυμάμαι σε ποιο topic ακριβώς και συγχωρέστε με γι αυτό... :oops:

@ Kataramenos5, μεγάλος άνθρωπος (όχι όμως "too old for this shit" :oops: ) και μάλιστα με ιδιαίτερα "κοφτερό" μυαλό είσαι κι εσύ, απ όσα έχω προλάβει να καταλάβω εδώ και 4 μήνες διαβάζοντας πλείστα όσα των σχολίων σου, οπότε δεν νομίζω ότι, αν θέλεις να συμβάλλεις μέσα απ αυτό το topic στην σωστή κατεύθυνση της εμπεριστατωμένης οπαδικής άποψης και της πραγματικής οπαδικής προσφοράς στην ομάδα μας, θα σε εμποδίσουν οι πολλαπλές λέξεις μέσα σε "" που χρησιμοποιώ, ούτε θα σε "διώξουν" τα emoticons που παραθέτω...Νά σαι καλά λοιπόν, η "απόφαση' εντελώς προσωπική σου κι απόψε, τουλάχιστον εσύ (απ ό,τι λες κι επαναλαμβάνεις) φυσικά... ΓΗΗΗΠΕΔΟΟΟΟΟ... :opaokara: ΚΥΥΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 11 Φεβ 2016, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

john4serres έγραψε:Παρακαλώ μια τροποποίηση με απλό κείμενο σε παραγράφους. Ευχαριστώ
Έχει παραγράφους ρε συ john4 από τις Σέρρες...Όσο για το πιο απλό, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Ρώτα να σου εξηγήσω, αν κι ελπίζω να μην χρειάζεται πλέον μετά τα posts που ακολούθησαν το δικό σου... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 11 Φεβ 2016, 13:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:Γκοραν, αναθεμα με, θα σου μπαναρω τα εμοτικονς δεν παει αλλο. :D
Έλα ρε Κώστα, τα έχω "μειώσει" αρκετά, απ όσα έβαζα στις αρχές... :oops:

Μόνο για "περίσσεια" έκφραση τα χρησιμοποιώ πλέον... :)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Πιο απλα, με κουραζουν πολυ τα "" και τα :!: :?: :cry: :? :mrgreen: συνεχομενα και δυσκολευομαι να παρακολουθησω τον ειρμο σου.Δεν εισαι υποχρεωμενος ν αλλαξεις κατι ,απ τη μερια μου το λεω, ως παρατηρηση,
απλα το κανα πιο χαβαλεδιαρικο. ;)
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Goran,με το συμπαθιο,αλλα μπορει να στοιχειοθετησεις την απψη σου χωρις φατσουλες,αποσιωπητικα και αλλα τετοια..Ειναι πολυ κουραστικο και κατανταει εκνευριστικο.Το μονο που σκεφτομαι για τα τοσα εμοτικονς,ειναι εειδη θες η αποψη σου να γινει "εμφανης" και να τραβηξει την προσοχη.Αλλα και παλι,δεν δικαιολογειται ..Οσο για το τοπικ,γνωμη μου ειναι οτι δεν εχει λογω υπαρξης,υπαρχει το "Προπαγανδα",οποτε θεωρω οτι ειναι περιττο..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έτερο ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ", ΧΘΕΣΙΝΟ μάλιστα ΚΙ ΑΥΤΟ, δηλαδή πάλι παραμονή του must win προημιτελικού αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. μας για τον ένα από τους δύο εναπομείναντες στόχους του, το Κύπελλο Ελλάδος, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ MIDILAND ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ !!! :oops:

"Αναγκάζει" δε (κρίνοντας εκ του αποτελέσματος) τον Α.Δ. του Π.Α.Ο.Κ. να κάνει "δήλωση διάψευσης" στα Μ.Μ.Ε. λέγοντας ότι γι αυτόν για τα επόμενα δυόμισι χρόνια υπάρχει μόνον ο Π.Α.Ο.Κ. και το project που έχει αναλάβει γι αυτόν... 8-)

Γιατί λέτε ότι "έσπευσε" να το δηλώσει αυτό ο Frank Arnesen αν όχι γιατί "θορυβήθηκε" ο Ιβάν Σαββίδης με αυτά που "έφτασαν στα αυτιά του"; Το έχει ξανακάνει ο Φρανκ; ΟΧΙ, οπότε;

Γιατί "κύριε" Α.Ρ.Δ. μας "σέρβιρες" την εν λόγω είδηση (what exactly ?) παραμονή must win αγώνα του Π.Α.Ο.Κ.; :?

Που την "πέτυχες"; Μήπως στα γαριδάκια μαζί με τον "Μπόζο" τον κλόουν, εεε; Γιατί αν είναι επιβεβαιωμένη δεν την υπογράφεις, εεε; :oops:

Και φυσικά μετά την διάψευση Φρανκ Άρνεσεν επί του θέματος "Midiland" ακολουθεί άλλο ένα "βέλος" από την ολόγιομη "φαρέτρα" των Α.Ρ.Δ. κατά του Π.Α.Ο.Κ. μας, αργά το βράδυ... "ΜΠΑΜ-ΠΑΤΑΓΟΣ":

"ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ."... :shock: .... :o ...

"Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιο του με την Δανέζικη τηλεόραση για να σχολιάζει τους αγώνες της εθνικής Δανίας μέχρι το Μουντιάλ του 2018"...γράφει "περιχαρής" ο κύριος Α.Ρ.Δ., συναχίζοντας "αθώα" τον "συλλογισμό" (τον ποιον ακριβώς; :oops: ) του: "Λέτε αυτό να σημαίνει κάτι για τις σχέσεις του Φρανκ Άρνεσεν με τον Π.Α.Ο.Κ. (άρα και τον - ήδη θορυβημένο - Ιβάν Σαββίδη;)... :oops:

"Μάλιστα"...Αυτό δεν νομίζω να χρειάζεται καν σχολιασμό, αφού ο ίδιος ο Φρανκ Άρνεσεν έκανε δηλώσεις επί του θέματος στην Δανέζικη T.V. και δεν ήταν κάτι "κρυφό", ούτε καν μέχρι τώρα, ότι συνεργάζεται μ αυτήν και πριν το ξεκίνημα της συνεργασίας του με τον Π.Α.Ο.Κ. μας... ;)

Αποτέλεσε όμως το κερασάκι στην τούρτα του χθεσινού μπάχαλου που θέλουν να προκαλέσουν κάποιοι στον Π.Α.Ο.Κ. μας, χτυπώντας κυρίως ένα πολύ δυνατό όπλο που διαθέτουμε, τον Α.Δ. μας (που θα "έστηναν λοκώ" να τον έχουν στο πουστολίμανο, λέω εγώ) και θορυβώντας πολύ τα άλλα δύο "γρανιτένια" μέρη της ομάδας μας, τον μεγαλομέτοχο και τον τεράστιο λαό μας, ο οποίος μέσα από τέτοιες συνεχόμενες "τακτικές" των διάφορων κωλοΑ.Ρ.Δ. και των μέσων τους γίνεται κάθε μέρα και πιο επιφυλακτικός, καχύποπτος και αλλοτριωμένος και μένει μακριά από την ομάδα μην πηγαίνοντας στην Τούμπα να την ενισχύσει μαζικά, όπως ακριβώς οφείλει... :geek:

Όποιος έχει κάποια αντίρρηση ας προσέλθει... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δηλαδή τώρα έχουμε δύο τόπικ με το να ασχολούμαστε τι γράφουν οι αρδ...να τα κατοστήσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 11 Φεβ 2016, 13:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:Πιο απλα, με κουραζουν πολυ τα "" και τα :!: :?: :cry: :? :mrgreen: συνεχομενα και δυσκολευομαι να παρακολουθησω τον ειρμο σου.Δεν εισαι υποχρεωμενος ν αλλαξεις κατι ,απ τη μερια μου το λεω, ως παρατηρηση,
απλα το κανα πιο χαβαλεδιαρικο. ;)
Ο.Κ. Κατ, θα προσπαθήσω μέχρι και να τα εξαφανίσω (σιγά σιγά όμως, οι συνήθειες δεν "κόβονται" εύκολα)... ;)

Edit: Sorry κι απ τον Sporos123...Ισχύει και για σένα το ίδιο που έγραψα και για τον Κατ...Όσο για την άποψη σου για το topic την σέβομαι αν και δεν την ενστερνίζομαι φίλε μου... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 11 Φεβ 2016, 14:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”